eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله میوه مواد لازم:🍱 پودر ژلاتین گاوی هلو شلیل آلو عسل زعفران گلاب دو لیوان آب جوش طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
تنها جاده ای که چشم و لب و دست را به ذکر علی الدوام می خواند، جاده رسیدن به توست. که چشمه چشممان پر
آقای اباعبدالله... همین که دلتنگیمان روز و شب نمی‌شناسد، یعنی حاجت‌روا شده‌ایم به برکت و اذن و خواسته‌ی شما که آبرومند درگاه محبوب هستید فقط با دوری و بی‌قراری چه کنیم؟ تا دیدار دوباره آنقدر مانده که هر بار چشم‌هایمان را چون ابر بهار می گریاند. اما اگر این ندیدن‌ها وصل شود به قیامت؟!🥺 اگر روزیمان از دیدارت تمام شده باشد؟!💔 آقای اباعبدالله دنیا فقط با عشق شما خواستنی است و بی شما ارزش لحظه‌ای نگاه و مهر ورزیدن را هم ندارد... به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
منابع غنی از آهن گیاهی:🍀 ۱. سبزیجات 📍تره 📍پیازچه 📍تربچه ۲. حبوبات 📍عدس 📍نخود 📍لوبیا( قرمز، سفید،
🔮نقش آهن در بدن از دیدگاه طب سنتی: در طب سنتی ایرانی، آهن به‌ عنوان یکی از عناصر کلیدی برای حفظ تعادل مزاج و تقویت خون شناخته می‌شود. آهن موجود در منابع حیوانی به دلیل طبیعت گرم و تر خود، برای افرادی با مزاج‌های سرد و خشک (سوداوی‌ها) بسیار مفید است. این نوع آهن به تولید خون و افزایش انرژی کمک کرده و ضعف‌های ناشی از کم‌خونی را برطرف می‌کند. از سوی دیگر، آهن موجود در منابع گیاهی که طبیعت سرد و خشک دارد، برای افرادی با مزاج‌های گرم و تر مناسب است و به کاهش غلبه گرمی و تولید خون کمک می‌کند. ✍استاد سید روح الله حسینی مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات خانواده بزرگ طبیبِ جان به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj