فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنده رقابت بازارها در ۱۴۰۲
🔻ولید هلالات، کارشناس ارشد بازار سرمایه با اشاره به باخت بازار سهام به تورم در دو سال اخیر، به پیشبینی بازدهی این بازار در سال ۱۴۰۲ پرداخت: در مقایسه بازده تجمعی بازارها تا سال ۹۶، بازار سهام از بازارهای موازی عملکرد بهتری داشت اما از ۹۶ با بازدهی قابل توجه بازارهای موازی، شاهد عقبماندگی بورس نسبت به سایر بازارها بودیم. در حال حاضر این فضای روانی کلی وجود دارد که بورس باید عقب ماندگی خود را جبران کند و همین موضوع پتانسیل ورود سرمایهها به بازار را افزایش میدهد. در صورت بازگشت ثبات به متغیرهای سیاسی و اجتماعی، بازار سرمایه در سال آینده بهتر از بازارهای دیگر عمل خواهد کرد.
برای مشاهده گفتگوی فردای اقتصاد با ولید هلالات، کارشناس ارشد بازار سرمایه کلیک کنید
#ولید_هلالات
#کالا
در کانال صعودی خود قرار دارد. حمایت مناسب سهم در محدوده ۱۶۳۰ قرار دارد که می تواند سهم در این محدوده حمایت شود. حد ضرر ۱۵۵۰
#پرویز_جلیلی
پیام وارده:
سلام نزدیک یکسال هست که افزایش سرمایه شبریز لاینحل مانده لطفا اطلاع رسانی شود، امروز با امور سهام تماس داشتم گفتند که سازمان خصوصیسازی مجوز نمیدهد تا افزایش سرمایه ثبت شود، نقش سازمان خصوصی سازی تسهیل کننده هست یا مانعساز؟!
البته امور سهام گفتند کار به شکایت بر علیه خصوصی سازی رسیده
#بهنام_صمدی
بورس | تحلیلگران برتر
شاخص کل به شاخص هم وزن (D) بروزرسانی درست رفتار میکنه و زیباست ... مطابق تحلیل اول اومد هدف (1) رو د
شاخص کل به شاخص هم وزن (D)
بروزرسانی
اومد وظیفشو انجام داد و هدف (2) رو هم لمس کرد و با لمس این محدوده مثل فنر برگشت بالا که همین رشد اخیر (فولاد و فلزی ها - شتران و پالایشی ها - معدنی ها - شستا و چند رشته ای ها) بود .
مجدد رسید به سقف کانالی که مدتها درگیرش هست و نتیجش شد دو الی سه روز آخری که نمادهای کوچک وضعیت بهتری دارند .
باید فرصت داد تا ببینیم نمودار از کدام سمت کانال خارج خواهد شد (قرمز و یا سبز) که البته با ریزش دلار به نظر میرسه صنایع بزرگ (دلاری ها - لیدرها) هم وارد موج اصلاح بشن که روی نودار ما خروجیش میشه ادامه روند نزولی به سمت هدف (3) که باید دنبال کرد تا بتونیم دیدگاه و چشم انداز درستی برای سال 1402 مشخص کنیم همون کاری که دو سال هست انجام دادیم و نتیجش رو هم روی سبدهامون دیدیم .
#صرفا_نظر_شخصی
#مجید_مویدی
تورم و مالیات دو یادگار دولتها برای فقیر کردن مردم!
در این شرایط چه کنیم؟
موج صعودی بی سابقهی بورس فرصتی برای جبران کاهش قدرت خرید
چاپ پول درکشور منجر به رشد بی سابقهی نقدینگی شده و درسالهای اخیر باعث شده تا تورم در دورههای کوتاه مدتتر هم به راحتی حس شود. قیمتها روزانه و هفتگی و ماهانه رشد قابل توجهی ثبت میکنند و تورم توسط جامعه در دورههای کوتاهمدت تر هم درک میشود.
وقتی تورم ایجاد میشود، نقدینگی وارد بازارهای مختلف میشود و باعث افزایش قیمتها در آن بازار میشود و هر بازاری به تناسب کشش قیمتی که دارد درصدهای رشد متفاوتی را تجربه میکند و تورم و رکود با چرخههای زمانی متعدد را پدید میآورد. قیمتها رشد میکند و با کاهش قدرت خرید مردم رکود پدیدار میشود و دوباره با یک شوک تورمی تقاضا تحریک میشود و از رکود وارد تورم میشویم. دولت آنقدر زیر پای مردم را داغ میکند تا مجبور شوند حرکت کنند و تقاضا ایجاد کنند و رکود از بین برود.
با از بین رفتن رکود، دولت شروع به اخذ مالیات میکند. به گمان دولت قیمتها افزایش یافته است و عده ای ماشینهای میلیاردی و خانههای چند میلیاردی دارند پس باید مالیات بدهند.برای شرکتها مالیات و عوارض وضع میشود و دولت از تورمی که خودش ایجاد کرده مالیات میگیرد و در نهایت هم این مالیات به مصرفکننده منتقل میشود.
تکرار این چرخه باعث فقیرتر شدن جامعه میشود و عدهی بیشتری به زیر خط فقر خواهند رفت.
در این شرایط چه کنیم؟
به نظر من فقط و فقط تعامل با دنیا و شکست فضای روانی که کل اقتصاد را محاصره کرده میتواند دراین شرایط راهگشا باشد. دست دولت که در تامین ارز باز شود سیاستهای چاپ پول هم متوقف میشود و میشود گفت اوضاع به سمت بهبود میرود اما در اینجا تمرکز ما بر رفتار خودمان است به عنوان فردی که در این شرایط غوطهور است!
اگرچه شرایط بحرانی به نظر میرسد اما با رصد دقیق بازارها میتوانید از این تورم مصون بمانید و حداقل اثراتش را کم کنید، کمی که تبحر پیدا کنید از این موجها سود هم کسب خواهید کرد.
به عنوان مثال اگر شما دلار داشتید و در محدودهی ۶۰ هزار تومان اقدام به فروش میکردید الان به اصطلاح نوسان دلار را گرفته بودید!
حالا فرض کنید که این مبلغ را وارد بازار سهام کردید و همراه یک موج صعودی حرکت کردید و مجددا سودهای حاصله را در بازارهای دیگر مانند مسکن و ... سرمایهگذاری کردید.
شاید روی کاغذ آسان باشد ولی درعمل کار پیچیده ای دارید و همواره باید تمرکزتان روی بازارها باشد.
شما باید موجهای احساسی بازارها را پیدا کنید و تا زمانی که این احساسات در اوج هستند آن را ترک نکنید. موج احساسی ارز و خودرو دو موج اخیر اقتصاد ایران هستند و این درحالی است که مسکن و بورس در رکود به سر میبرند.
علائم خروج بازیگران از ارز و خودرو و طلا و ورودشان به بورس کم کم پدیدار خواهد شد و وظیفهی شماست که این موج را حس کنید و با آن همراه شوید.قبلا هم عرض کردم بعد از پایان این شاخهی اصلاحی بورس، یکی از بزرگترین صعودهای بورس در ۲۰ سال اخیر رقم خواهد خورد و به نظر من فرصت بزرگی برای جبران عقب ماندگی از سایر بازارها و بهبود وضعیت اقتصادی خود و خانوادهتان را خواهید داشت.
بعد از بورس یک موج تورمی دیگر درانتظار مسکن و زمین خواهدبود.
در پستهای بعدی نکاتی در این خصوص عرض خواهم کرد.
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان🌹
صرفا نظر شخصی است
#محسن_عباسی
گروه غذایی و قطعه سازی و ... درحال جذب نقدینگی هستند.
#موقت
#محسن_عباسی
گروه #بانكي در شرايط فعلي ميتونه ليدر بازار بشه
#وبملت ٣٠٠ تومني امروز رو در خاطر نگه ميداريم
#وحيد_كشميري