ایران به سازندگان راکتور فوق سنگین متانول پیوست
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان:
🔹طراحی و ساخت تجهیزات فوق حساس راکتور سنتز در انحصار شرکتهای اروپایی بود که پس از اعمال تحریمهای ظالمانه، با توان مهندسان شرکت ماشین سازی اراک، تولید این راکتورها برای نخستین بار در کشور انجام شد.
🔹ساخت این راکتورهای عظیم، ایران را به جمع ۵ کشور سازنده راکتورهای تولید متانول وارد کرد که علاوه بر میلیونها دلار صرفهجویی ارزی، سبب شکسته شدن انحصار تولیدکنندگان اروپایی شد.
بانک #دی سنگین در حال فروش وخروج از #فاراک
بازار پس از بازدید فعالان خیلی خوب در حال درو کردن #فاراک
آقای قاضی زاده هاشمی ۳۰ ماه قبل حقوقی ها را تهدید به انواع شکایات می کرد چندماه اخیر زیر مجموعه خودش سنگین در حال فروش
واعظان کین جلوه در محراب می کنند در خلوت آن کار دگر می کنند
حالا اگر کسی تونست بیاد بگه ناکارآمدی ها میراث گذشته گان و.......
#سینا_رهبر
به دلیل ریسک و شایعات پیرامون فرابورس، معاملات امروز بورس باید باطل شود.
نمیشه که هزار تا شایعه پیرامون هسته باشه، کسی هم جواب نده و بازار تحت فشار این شایعه که فردا همین بلا سر هسته بورس میاد، منفی بخوره، هر جای دیگه دنیا بود معاملات متوقف میشد.
پول ها گیر کرده تو صندوق های درآمد ثابت، اصلا نمیشه خرید کرد.
معاملات امروز تحت تاثیر ریسک شایعات گسترده پیرامون هسته فرابورس بوده و به نظر باید باطل بشه
#پرویز_جلیلی
▫️
معاون عملیات بازار فرابورس ایران در خصوص مشکل سامانه معاملات فرابورس اعلام کرد:
به طور مداوم در حال پیگیری حل آن از مدیریت فناوری بورس تهران هستیم تا تا به محض برطرف شدن، معاملات امروز در فرابورس صورت پذیرد.
🔴 مشکل در تجهیزات سخت افزاری، علت اصلی توقف معاملات فرابورس
مهران موحد، معاون زیرساخت شرکت مدیریت فناوری بورس تهران در گفت و گو با «سنا» اعلام کرد :
بروز مشکل در تجهیزات سخت افزاری زیرساخت سامانه فرابورس علت اصلی توقف معاملات این بورس شد که پس از شناسایی مشکل، تیم فنی مشغول رفع آن است و باتوجه به زمان بر بودن این فرایند متاسفانه امروز بازار فرابورس را از دست دادیم.
هم اکنون مراحل رفع ایراد در حال پیشرفت است و از این بابت نگرانی وجود ندارد.
🟢 #وپارس
#اپال هفتاد و دو همت قیمت خورد
بلوکش معامله بشه بیش از سیصد ت به ازای هر سهم به وپارس می رسه البته طبیعتا بیمه پارسیان هم مستقیما منتفع میشه
به نظرم بلوک انجام بشه چون بحث فروش اپال به فولاد یا هولدینگ ها بحث امروز و دیروز نیست و ظاهرا تفاهمات انجام شده
#محسن_اسلامی
رونق در بازار سهام
کدام بازرهای موازی را تضعیف میکند؟!
ملک متری صد میلیون تومان؟!
خودروی با دلار بالای صد هزار تومان؟
سکه ی طلا ، با دلار بالای ۹۰ هزار تومان؟!!
از بورس که دیگر پولی به سمت سایر بازارها نخواهد رفت (یعنی توجیه منطقی ندارد )
شما میترسید رونق بورس، بازارهای موازی را با کمبود نقدینگی مواجه کند ؟!!
دشمنان بورس، ذینفعان نابسامانی بازار ملک و خودرو و طلا هستند.
#مهدی_طباطبائی
ارزش کل معاملات امروز بازار 7082 میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 3325 میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و صندوق های قابل معامله سهامی بوده است
#تحلیل_بازار
بورس زیر فشار فرابورس
امروز قرار بود بورس مثبت باشد اما با بالا نیامدن هسته ی معاملات فرابورس، معاملات جذاب نشد و بازار شکل نیمه تعطیل به خودش گرفت. با وجود تعطیل بودن فرابورس، ارزش معاملات خرد به 3400 میلیارد تومان رسید که عدد خوب و قابل قبولی است. ضعف زیرساخت معاملات از مدتها قبل یکی از اصلی ترین مشکلات بورس ایران بوده و شرکت فن آوری اطلاعات هم نتوانسته است این مشکلات را به خوبی حل کند و عملکرد این شرکت همواره مورد اعتراض سهامداران بوده. امروز هم تا اینجای کار صرفا معاون فرابورس اطلاع رسانی کرده (که طبیعتا اطلاع و نقشی در هسته ندارد) و صدایی از شرکت فن آوری بیرون نیامده تا سهامداران خصوصا آنهایی که نمادهای فرابورسی دارند، متوجه موضوع شوند. بسیاری در این روزهای پایانی سال نیاز به نقدینگی دارند و بایستی بتوانند دارایی خودشان را بفروشند و بهتر است هر چه سریعتر این موضوع هنگی فرابورس حل شود.
پیگیر پول
معاملات امروز بیشتر براساس پیگیری جریان پول بین نمادها بود. نمادهایی که مثبت و صف خرید بودند، عمدتا عرضه ی قابل توجهی داشتند و بسیاری که دنبال سهم برای خرید بودند نیز ترجیح دادند این نمادها را خریداری کنند. بعضی از این نمادها به جهت جامانده بودن نسبت به بقیه بازار مورد توجه بودند که از جمله می توان به فاراک اشاره کرد که البته با وجود قیمت به نسبت پایین، بازهم عرضه روی آن بالا بود. بترانس نیز امروز تقاضای بالایی داشت و با توجه به عرضه های سنگین، ارزش معاملات بالایی به ثبت رساند. احتمالا تقاضای روی بترانس به گزارش عملکرد این شرکت ربط داره.
نیما بالاتر از 40 هزار
نرخ دلار نیما برای اولین بار به بالاتر از 40 هزار تومان رسید اما کماکان فاصله ی قابل توجهی بین این نرخ و نرخ دلار در بازار آزاد وجود دارد. به نظر می رسد نرخ دلار نیما به مرور به سمت 42 تا 43 هزار تومان حرکت کند و فعلا سناریو مدنظر این سناریو به نظر می رسد. براساس شنیده ها دو پیشنهاد برای کم کردن فاصله دلار نیما و آزاد مورد بررسی قرار گرفته اما مشخص نیست به کدامیک عمل خواهد شد و البته شاید به هیچ کدام عمل نشود. موضوع اول رشد بیشتر نرخ دلار نیما به محدود 47 تا 48 هزار تومان بود که ظاهرا خیلی با استقبال مواجه نشده است. سناریو دوم اما اجازه ی فروش بخشی از ارز صادراتی با نرخ توافقی است که می تواند به افزایش درآمد شرکت های بزرگ صادرکننده کمک شایانی بکند. هنوز مشخص نیست ایا این سناریو خریدار دارد یا نه.
انتظار و بی خبری
چند خبر که بازار انتظارش را می کشید مشخص نشدند. جلسه سران قوا در مورد کاهش مهلت تجدید ارزیابی از 5 به 3 سال که می تواند به نمادهای خودروساز کمک کند تا با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ترازنامه خودشان را سر و سامان دهند و از بورس اخراج نشوند مشخص نیست برگزار شده یا نه و نتیجه ی آن چه شده است. از طرف دیگر وزیر اقتصاد وعده تغییر در ابلاغیه نفت و فرآورده های نفتی را داد اما از این موضوع نیز خبری نیست و مشخص نشد بالاخره نتیجه دستور معاون اول رئیس جمهور برای بازبینی ابلاغیه چه شد.
1402/12/19
#حسن_کاظمزاده
قیمت گاز در ایران بسیار بالاتر از هاب های تولید کننده قرار دارد
#حمید_کوشکی