eitaa logo
ترفندکده خوب🌸
6.3هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
7.9هزار ویدیو
0 فایل
﷽ 🔴 کانالی پر از ترفند و خلاقیت های ناب😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی راحت از شر مورچه ها خلاص شو🐜😍 1 لیتر آب میخک (اگر میخک پودر شده استفاده میکنید ، 1 قاشق غذاخوری میخک استفاده کنید اگر میخک درسته استفاده میکنید. از 2 قاشق غذاخوری استفاده کنید من پودر استفاده کردم چون میخک پودر شده بود.) همانطور که در ویدیو نشان دادم 5 دقیقه بجوشانید و خنک کنید و در یک بطری اسپری بریزید و آماده استفاده است و همیشه استفاده کنید 😍 لایک و فالو فراموش نشه🙏🏻💝 استوری ها رو از دست ندی 😍 یه دوری تو پیج بزن بقیه ترفندامونم ببین 😍👇🏻 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چند تا نی هر کجا که لازم بود برای خودتون استند موبایل درست کنید.📱 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎 ویلای جت بر روی صخره ای به ارتفاع 150 متر در بالی. این هتل ویلایی لوکس آینده بر اساس بوئینگ ۷۳۷ ساخته شده است. 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
خانم خونه 👋 چندین دانه ی میخک در ظرف حبوبات قرار دهید تا حشره وارد آن نشود 🥜 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خوشمزه و شیک🥰 اگه دنبال یه فینگر فود خاص و خوشمزه‌ای حتماً ذخیره کن😘👌 مواد لازم👈👈👇 تخم مرغ ³ عدد🍳 شیر ¹ پیمانه🍶 ارد ¹ پیمانه☺️ روغن ¼ پیمانه🙂 نمک ¹ قاشق چایخوری🧂 سینه مرغ🍖 قارچ🍄 فلفل دلمه ای🫑 سس بشامل👇😎 👈آرد یک قاشق قاشق غذاخوری شیر یک لیوان کره یک قاشق نمک بزارید رو گاز هم بزنید قوام بیاد👉 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترين و كاربردي ترين با طلق 💫💯 😍 ‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‍‍‌‌‎‌‍‌‌‎‍‌‍‌‌‎ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش های مختلفی برای نگهداری از سیر هست، میتونید پاک کنید، بشورید، پهن کنید،. وقتی کامل آبش رفت توی ظرف دردار، توی فریزر بزارید. یا اینکه وقتی آبش رفت، به همراه کمی نمک و روغن مایع توی غذا ساز یا خردکن بریزید. یا بزارید کامل پوره و له بشه یا دندون گیر باشه و کامل له نشه. توی ظرف کاملا تمیز بریزید، روی اون کمی روغن مایع بریزید و بزارید توی یخچال، نهایتا دو هفته میتونه خوب بمونه، بهدش رنگ و طعمش تغییر میکنه. اگه برای طولانی مدت میخواهید، بریزید توی نایلون و نازک پهن کنید و توی فریزر بزارید،. هر بار به اندازه دلخواه، ازش، تکه کنید. 🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه ها چربی درای قابله رو از بین ببر👌 با این روش اسون میتونین درب قابلمه هاتونو برق بندازید🤗 🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
👩🏻‍🍳😍😋 بدون فر و توقابلمه این کیک تولد خوشگل وخوشمزه رو توخونه درستش کن😍 مواد لازم برای کیک پایه: تخم مرغ ۶ عدد آرد ۲ لیوان (۲۵۰گرم) پودر کاکائو ۲ ق غ سرخالی شکر ا و ۱/۴ ‌‌لیوان روغن ۱/۴ لیوان آب جوش نصف لیوان بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ مواد لازم برای فیلینگ:👇 خامه قنادی (من از خامه کولاک استفاده کردم) موز گردو سس کاراملی یا شکلاتی (به دلخواه) ✅تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۱۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار و کرم رنگ بشه. ✅آب جوش و روغن مایع رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم.(اگه سریع هم نزنین آب جوش باعث پخته شدن تخم مرغ میشه و باعث میشه کیک بوی زهم تخم مرغ بگیره) ✅آرد وبکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم و طی ۳_۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیستک یا همزن دستی به آرومی هم میزنیم. ✅داخل قالب کاغذ روغنی میذاریم (قالب من سایز ۱۸بود) و با روغن مایع چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۳۰.۵۰ تو فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا کامل بپزه و آخر با خلال کیک رو امتحان کنید اگه چیزی نچسبید کیکتون آمادست. ❗️فرندارین،داخل یک قابلمه بزرگ پایه یا توری فلزی بزارین، درقابلمه دمکنی بزارین و بزارین ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط باشه،بعد قالب رو داخل قابلمه میزاریم تا یک ساعت اول در قابلمه رو به هیچ وجه باز نمیکنیم. بعد با خلال چوبی تست میکنیم ،اگه به خلال نچسبید یعنی آمادست❗️ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e