12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #فالوده😍😋
مواد لازم برای شربت 👇
رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر
یک لیتر اب ولرم
۷۰۰ گرم شکر
نصف لیوان گلاب
👈شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد بزارید توی فریزر حداقل ۱۰ ساعت بمونه تا یخ بزنه
👈رشته فالوده رو با اب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و ۱۵ دقیقه بزارید بمونه
👈بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا آبش کشیده بشه
👈با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا سفید و یخ زده بشن و بعد با شربت البالو و اب لیمو نوش جان کنید
👈میتونید اصافه اش رو بزارید فریزر و بعدا هرموقع دلتون خواست بزارید بیرون کمی باز شه بعد سرو کنید
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
98.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای عزیزم من اومدم با خوشمزه ترین #بلال یبار امتحان کنی عاشقش میشه قول🤝
🍁مواد لازم:
۳ عددبلال
سه لیوان آب
یک لیوان شیر
۳۰ گرم کره
نمک فلفل سیاه پولیبر آویشن
۴ قاشق آبلیمو
🍁طرز تهیه:
بلال رو با شیر و آب به مدت یکساعت میپزیم
کره ذوب شده ادویه ها و آبلیمو رو مخلوط کرده
و بلال پخته شده رو با این سس رومال کنید و نوش جونتون 😋😋
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• #نوشیدنی_بهشتی🍹•
بزن برو بهشت😉🍒
~🩵چی میخواد؟
• یخ میوه ای (آلبالو و نعنا)
• سیروپ یا شربت گل سرخ
• آب
• سرد دم پنیرک
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#ژله_گل_لیلیوم
دو بسته ژله آلبالو
سه لیوان آبجوش
یک بسته ژله موز
یک لیوان آبجوش
یک لیوان بستنی وانیلی
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
#کیک_خیس_شکلاتی
یبارم شده با این رسپی کیک خیس درست کن،عاشق بافت و طعمش میشی😍
مواد کیک:
آرد ۲ پیمانه (۲۸۰ گرم)
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۳ ق چ
شیر گرم (داغ نباشه) ۱پ ( ۲۱۰ گرم)
روغن مایع ۳/۴ پ ( ۱۶۰ گرم)
پودر کاکائو ۳ ق غ (۳۰ گرم)
شکر ۱ پ (۲۰۰ گرم)
💜مدت زمان پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
💜دمای فر برقی ۱۷۰ درجه المنت پایین
💜دمای فر گازی ۱۸۰ درجه حرارت پایین
💜دمای توستر ۱۶۰ درجه
🔺سایز قالب من : بیست در سی سانت
مواد سس:
شیر ۱پ (۲۱۰ گرم)
پودر کاکائو ۲ق غ( ۲۰ گرم)
روغن مایع ۱/۴ پ (۵۵ گرم)
شکر ۱/۴ پ (۵۰ گرم)
شکلات تخته ای یا سکه ای ۲۵گرم(حدود ۸ عدد شکلات سکه ای)
وقتی کیک رو از فر بیرون آوردین بزارین ده دقیقه تو قالب بمونه بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید،سپس کیک رو برعکس داخل قالب بزارین و برش بزنین و با سیخ چوبی همه جای کیک رو سوراخ کنید وسس ولرم رو کیک بریزین
🔺حتما سس ولرم رو روی کیک
ولرم بریزین
وقتی سس رو روی کیک ریختین اجازه بدین دو سه ساعت بمونه سس کامل جذب کیک بشه بعدسرو کنین
نوش جان😍
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e