eitaa logo
ترفندکده خوب🌸
6.4هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
8.2هزار ویدیو
0 فایل
﷽ 🔴 کانالی پر از ترفند و خلاقیت های ناب😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین دستور دونات مرغ همینه✌🏼 مواد لازم : سینه مرغ ۱ عدد کامل پیاز یک عدد سیر ۳حبه فلفل سبز ۱ عدد پودر سوخاری ۳ ق غ نون تست ۲ عدد پنیر ورقه‌ای ۲ عدد جعفری به مقدار لازم پاپریکا و جوز هندی 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین هندوانه مجلسی میتونید در مهمانی و دورهمیهاتون استفاده کنید😍 تو هوای گرم هیچی مثل هندونه نمی چسبه 🤩🥰 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایده تزیین سالاد شیک💓 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ته دیگ بینظیر 😋 طرز تهیه بسیار ساده و راحت هست کاملا تو ویدئو مشخص هست ، دو قاشق روغن،دو قاشق آرد،نصف لیوان زعفران دم کرده، نوک قاشق چایخوری نمک که همه رو مخلوط کرده و کف قابلمه میریزیم، و بعد دو دقیقه برنج آب کش شده را میریزیم و دم میکنم 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : فیله مرغ خلالی شده پیاز خلالی شده یک عدد لیمو تازه نمک،فلفل،ادویه کاری،آویشن مقدار لازم ۲ عدد تخم مرغ ماست یک لیوان آرد سفید یک لیوان زعفران دم کرده غلیظ طرز تهیه : اول از همه باید فیله های مرغمون رو مزه دار کنیم،برای این کار فیله های مرغ رو داخل یه کاسه ی در دار میریزیم ، پیاز های خلالی رو بهش اضافه میکنیم ، لیمو و نمک و فلفل هم میزنیم و درشو میبندیم و یکی دو ساعت میزاریم یخچال. تو این فاصله سفیده های تخم مرغو از زرده جدا میکنیم ، سفیده هارو با همزن برقی ۲ دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی بشه،بعد زرده هارو بهش اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم ، ماست و نمک و فلفل و کاری رو هم بهش اضافه و بازم دورانی هم میزنیم،حالا آرد رو در ۲ مرحله اضافه و هم میزنیم(اگه آرد رو اصافه کردین و خمیر شل بود یکم بیشتر آرد بزنین) ، زغفرون هم بریزید ، در آخر غلظت خمیرمون(خمیر بنیه)باید مث حلیم بشه ، بعد مرغ هارو از یخچال در میاریم ، با دست داخل خمیر میغلتونیم جوری که خمیر خیلی تمیز همه جاشو بگیره و بعد داخل روغن خیلی داخل سرخ میکنیم و زمان میدیم تا برشته بشه. 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e