4.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دو تا ماده ساده مورچه هارو برای همیشه فراری بده 🐜
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
2.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوی ادکلن و با این ترفند چندبرابر کن 👌
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد سوخته داخل روغن رو با این روش ازش جدا کن
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین ترفندی که تجربه کردم🙂
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند کاربردی😃
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
《پیاز باکلاس رستورانی》
از این به بعد پیاز رو این جوری سرو کن😍
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند یقه مردانه پاره شده👔
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
4.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بوگیر آسون برای یخچال
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با ۲قلم مواد فرشت رو تمیز کن:
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
#موس_لبو
موادلازم
زرده تخم مرغ=۴ عدد
وانیل=یک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه =۲۰۰گرم
شیرعسلی=۲۰۰گرم
آب لبو=۲۰۰گرم
لبوی پوره شده یا رنده شده=۳۰۰گرم
پودرژلاتین=۱۵گرم
آب سرد برای ژلاتین=۴۰میلی لیتر
طرزتهیه
زرده تخم مرغ و وانیل را روی حرارت بن ماری گذاشته و مرتب هم می زنیم
آب لبو و خامه را روی حرارت گذاشته تا به نقطه جوش برسد
بعد از جوش آمدن کم کم به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و با همزن دستی می زنیم
ژلاتین را روی آب سرد ریخته و روی حرارت بن ماری قرار می دهیم وقتی شفاف شد به مواد زرده اضافه میکنیم
بعد از صافی رد میکنیم
در انتها شیرعسلی و پوره لبو یا رنده لبو را اضافه میکنیم در قالب مورد نظر ریخته به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد
نوش جان
#یلدا #شب_یلدا
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob