3.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی_تابستونی 🍹💙😋
ترکیب جذاب و دلبر ی داره😍
✔️شربت آلبالو+یخ+لیموناد+نوشیدنی بلوبری
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کرپ_مرغ خوشمزه و شیک🥰
اگه دنبال یه فینگر فود خاص و خوشمزهای حتماً ذخیره کن😘👌
مواد لازم👈👈👇
تخم مرغ ³ عدد🍳
شیر ¹ پیمانه🍶
ارد ¹ پیمانه☺️
روغن ¼ پیمانه🙂
نمک ¹ قاشق چایخوری🧂
سینه مرغ🍖
قارچ🍄
فلفل دلمه ای🫑
سس بشامل👇😎
👈آرد یک قاشق قاشق غذاخوری شیر یک لیوان کره یک قاشق نمک بزارید رو گاز هم بزنید قوام بیاد👉
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده ترين و كاربردي ترين #مدل_بستن_روسري با طلق 💫💯
#استایل_شیک 😍
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش های مختلفی برای نگهداری از سیر هست، میتونید پاک کنید، بشورید، پهن کنید،. وقتی کامل آبش رفت توی ظرف دردار، توی فریزر بزارید.
یا اینکه وقتی آبش رفت، به همراه کمی نمک و روغن مایع توی غذا ساز یا خردکن بریزید. یا بزارید کامل پوره و له بشه یا دندون گیر باشه و کامل له نشه.
توی ظرف کاملا تمیز بریزید، روی اون کمی روغن مایع بریزید و بزارید توی یخچال، نهایتا دو هفته میتونه خوب بمونه، بهدش رنگ و طعمش تغییر میکنه.
اگه برای طولانی مدت میخواهید، بریزید توی نایلون و نازک پهن کنید و توی فریزر بزارید،. هر بار به اندازه دلخواه، ازش، تکه کنید.
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#آموزش_کیک_تولد😍😋
بدون فر و توقابلمه این کیک تولد خوشگل وخوشمزه رو توخونه درستش کن😍
مواد لازم برای کیک پایه:
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۲ لیوان (۲۵۰گرم)
پودر کاکائو ۲ ق غ سرخالی
شکر ا و ۱/۴ لیوان
روغن ۱/۴ لیوان
آب جوش نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
مواد لازم برای فیلینگ:👇
خامه قنادی (من از خامه کولاک استفاده کردم)
موز
گردو
سس کاراملی یا شکلاتی (به دلخواه)
✅تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۱۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و کشدار و کرم رنگ بشه.
✅آب جوش و روغن مایع رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم.(اگه سریع هم نزنین آب جوش باعث پخته شدن تخم مرغ میشه و باعث میشه کیک بوی زهم تخم مرغ بگیره)
✅آرد وبکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم و طی ۳_۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیستک یا همزن دستی به آرومی هم میزنیم.
✅داخل قالب کاغذ روغنی میذاریم (قالب من سایز ۱۸بود) و با روغن مایع چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۳۰.۵۰ تو فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا کامل بپزه و آخر با خلال کیک رو امتحان کنید اگه چیزی نچسبید کیکتون آمادست.
❗️فرندارین،داخل یک قابلمه بزرگ پایه یا توری فلزی بزارین، درقابلمه دمکنی بزارین و بزارین ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط باشه،بعد قالب رو داخل قابلمه میزاریم تا یک ساعت اول در قابلمه رو به هیچ وجه باز نمیکنیم. بعد با خلال چوبی تست میکنیم ،اگه به خلال نچسبید یعنی آمادست❗️
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e