8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این رولت ردولوت از شیک ترین آیتم های یلدای شما میتونه باشه😍👍
مواد خشک:
آرد قنادی ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۱۲ گرم
مواد مایع:
تخم مرغ ۵ عدد
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
شیر ۴۰ میلی لیتر
رنگ خوراکی قرمز ۱۰ گرم
وانیل ۸ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
نمک یه پنس
مواد خامه:
ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شیر ۵۰ میلی لیتر
وانیل ۱۰ گرم(عصاره وانیل بهتره)
شکر ۱۱۰ گرم
نکات:
بعد از پخت، روی کیک حوله تمیز بندازید برش گردونید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و تا داغه رول کنید و بلافاصله رول رو بذارید نیم ساعت تو یخچال بمونه(اینکار باعث میشه بعد از رول کردن رولت خامه کشی شده،نون رولت پاره نشه و ترک نخوره)
بعد همه مواد خامه رو با هم مخلوط کنید تا فرم بگیره
رول رو از یخچال بیرون بیارید بازش کنید و خامه کشی کنید و دوباره رول کنید
به جای تمام مواد خامه و درست کردن به روش خونگی شما میتونید از خامه قنادی استفاده کنید و فقط بهش با هم زن فرم بدید.
#یلدا
#شب_یلدا
#ایده_یلدایی
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چاشنی #گوجه_خشک_شده در روغن زیتون .
مواد لازم :
گوجه فرنگی کوچک قرمز ۱ کیلو
روغن زیتون مقدار لازم
نمک مقدار لازم
دانه فلفل مقدار لازم
سیر تازه ۵ حبه کوچک
آویشن مقدار لازم .
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
درختچه مینیاتوری نارگیل☺
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
19.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارشملو هندونه ای مناسب شب یلدا🍉☁️
#یلدا #شب_یلدا
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این ترفند دیگه پفیلا تون نمی سوزه و همه شونم باز میشن😍
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی ادکلن و با این ترفند چندبرابر کن 👌
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به راحتی بساز 😍
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هندوانه یلدا🍉
مواد لازم:
500 گرم سفیده تخم مرغ
شکر 250 گرم
1 قاشق غذاخوری امولسیفایر
(قابل تهیه در لوازم قنادی که جایگزین تخم مرغ هستش)
نمک 1 پنس
1 قاشق غذاخوری کره وانیل(وانیل)
100 گرم شیر نارگیل یا شیر پرچرب
80 میلی لیتر روغن نباتی
240 گرم آرد گندم
نشاسته ذرت 30 گرم
15 گرم شیرخشک
رنگ خوراکی سبز و زرد
کنجد سیاه
طرز تهیه:
1. همزن سفیده تخم مرغ + امولسیفایر + شکر
2-3 دقیقه نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود
2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود.
خمیر را تقسیم کرده و رنگ آن را به سلیقه اضافه کنید.
روی بخارپز بذارید و روی آن را بپوشانید ، فراموش نکنید که آن را در پارچه بپیچید.
3. قالب را با روغن به مقدار کافی چرب کنید با برس سیلیکونی و با کنجد سیاه تزئین کنید.
ابتدا مخلوط زرد را بریزید، سپس رنگ سفید و در آخر رنگ سبز را بریزید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید.
4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید.
این دستور یک قالب بزرگ و ۸ قالب کوچک کیک بهمون میده.
#یلدا #شب_یلدا
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
برای کاهش درد سوختگیهای خفیف در آشپزخانه چه کاری انجام دهیم؟
کافیه سفیده تخم مرغ را روی قسمت سوختگی بگذارید!
(بعلاوه از بروز تاول هم جلوگیری میکند)
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر یلدایی به این قشنگی کجا دیدی😍
تازه روشم با پودر بیسکویت مخملی کردم
من اول ژله های هندونه کوچیک رو درست کردم بعد از قالب خارج کردم و داخل مواد چیز کیک ک نیم بند بود ریختم باید نیم بند باشه ک ژله هندونه ته نشین نشه
بعد داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره
بیسکویت پتی بور رو با پودر رنگ خوراکی قرمز پودر کردم و با الک روی دسرم ریختم با این روش میتونید همه دسر هاتونو مخملی کنید با رنگهای مختلف
ژله هندونه: یک بسته ژله قرمز + یک لیوان ابجوش حل کرده
برای قسمت سبز رنگ ژله سبز نصف بسته با یک لیوان ابجوش و برای اینکه مات شه خنک شد بهش کمی شیر اضافه کردم
برای قسمت سفید ژله هندونه هم از مواد چیز کیک استفاده کردم
مواد چیز کیک: ۲۵۰ گ خامه قنادی +۱۰۰ تا۱۵۰ گ خامه صبحانه +۱۰۰ گ پنیر خامه ای در حد مخلوط شدن همزده و بهش یک لیوان شیر ک با ۲قاشق غذا خوری پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده اضافه و بزارید این کرم نیم بند شه و نباید گرم باشه
بعد ک نیم بند شد دونه های ژله هندونه رو بهش اضافه همزده و داخل قالبی ک با اسپری روغن جدا کننده بود چرب کردیم ریخته بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تزین برش بزنید و نوش جان .
#یلدا 💚
#شب_یلدا 🤍
#دسر_یلدایی ❤️
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan