فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبق راهکار طب سنتی چگونه میتوان درد دل را با رازیانه درمان کرد؟🔍
✍️اگر دل درد شما ناشی از سوهاضمه باشد، جویدن دانه های رازیانه می تواند به شما کمک کند.
🔸 این دانه ها حاوی آنتول هستند، یک روغن فرار که می تواند ترشح مایع گوارشی را تحریک کند تا مواد غذایی بتواند در کنار هم در مسیر گوارشی حرکت کنند.
🔹همچنین می تواند باعث التهاب و کاهش درد ناشی از آن شود.
🔸اگر از گاستریت، التهاب معده، رنج می برید استفاده از رازیانه ممکن است برخی از ناراحتی ها را تسکین دهد.
🔹دانه ها رازیانه به نوعی در بهبود و درمان دل پیچه شما موثر است.
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت_مجلسی
#درخواستی😘
این چلوگوشت برای ۸ نفر بود👇🏻
گوشت مغز ران گوساله ۱ کیلو
پیاز ۴ تا متوسط-بزرگ خلالی
کره ۲۵ گرم
✅هویج برای یک کیلو گوشت ۱ دونه حلقه ایی (نازک نباشه که له شه)
✅فلفل دلمه ۱ دونه کوچیک (سبز باشه بهتره ولی من نداشتم)
✅ادویه های مهمش: هل دوتا، میخک دوتا، برگ بو ۲ تا بزرگ، جوز هندی یک هشتم یه دونه، زعفرون مقدار دلخواه (اما بیشتر باشه بهتره تو دو نوبت بریزید)
سیر ۴ حبه بزرگ
✅خوب باهم تفت بخورن بعد آب اضافه کنید
✅آب جوشیده ی ولرم شده اضافه کردم
تا روی گوشت ها آب ریختم تا آروم آروم ۳-۴ ساعت بپزه موقع اضافه کردن رب اگه دیدید آبش کمه آب جوش (حتما جوش باشه )اضافه کنید
رب ۲ ق.غ
نمک ۱ق.م سرپر
لیمو ترش تازه ۳ تا
عرق دارچین و هل ۱ق.م
✅دقت کنید من به چلو گوشت اصلا فلفل سیاه نمیزنم و چوب دارچینم نمیندازم که رنگش تیره نشه(میتونید فلفل سفید یا قرمز برای تندیش بریزید)و رب رو هم آخر اضافه میکنم قرمز بمونه و کدر نشه
✅دونه هل، میخک، برگ بو و حتی فلفل دلمه رو قبل از اضافه کردن رب یعنی وقتی گوشت پخت حتمااااا از خورش خارج کنید
✅برای تهدیگ ماستی
به ازای هر پیمونه برنج ۱ تخم مرغ کوچککامل، ۲ ق.ع سرپر ماست، لیموترش نصف ، نمک نصف ق.چ ،عرق هل وگلاب ۱ ق.غ و زعفرون پودرش رو بریزید بیشتر رنگ میده.
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e