خوب ببینید عزیزان هر دردی با توجه به مزاج شما و مشکلاتی که دارید راه حلی جداگانه داره
بخاطر همین من نمیتونم یک راه حل بدم برای همه شما عزیزان
خوب کسانی که غلبه سودا دارند بیشتر دچار خشکی مفاصل هستند همراه با صدای تق تق مفاصل شون
که این عزیزان با بالا رفتن سن دچار
آرتریت روماتوئید میشن
طب بوعلی
خوب کسانی که غلبه سودا دارند بیشتر دچار خشکی مفاصل هستند همراه با صدای تق تق مفاصل شون که این عزیزا
این عزیزان باید این نکات رو رعایت کنند و از دمنوشهایی که گفته شده استفاده کنند 👇 👇 👇
رطوبت بخشیدن به بدن با خوردن غذاها و ترکیباتی که رطوبت را به بدن بازمیگردانند و نیز استحمام و ورزش در حد اعتدال بسیار سودمند است.
باید از غذاهای با طبیعت سرد، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، قهوه، نسکافه، کاکائو و غذاهای کارخانهای و بسته بندی، یخ و غذاهای فریزری پرهیز کرد.
روغن مالی با روغنهای گرم مثل سیاهدانه و بابونه مفید است.
استفاده از آبزنی که در آن جوشاننده بابونه، مرزنجوش، پونه و شنبلیله استفاده شده باشد.
استفاده از دمنوشهایی مثل بابونه،
ماسالا، رزماری گل محمدی، دارچین، زنجبیل، بیدمشک
البته اینم باید توجه کرد که حرارت و خشکی کبد اگر داشته باشید، همه این دمنوشها مفید نیست ممکنه ضرر هم داشته باشه❌
بخاطر همینه که میگیم حتماً باید اول مشاوره بشید 👌
عزیزانی که غلبه بلغم دارند بیشتر از ورم مفاصل رنج میبرند و متاسفانه این اشخاص بیشتر دچار روماتیسم مفصلی و بیرون زدگی دیسک میشن
در این نوع معمولا علایم غلبه بلغم در فرد دیده میشود. مثل چاقی ناشی از چربی. در مفصل نیز علایم سنگینی، ورم نرم و درد عمقی (به دلیل علاقه بلغم به قرارگیری در عمق) مشاهده میشود. این بیماری بیشتر در فصل زمستان شیوع یا تشدید مییابد.
این افراد هم باید نکات مربوط به مزاج خودشون رو رعایت کنند 👇👇👇👇
اولین پیشنهاد 👈پاکسازی بدن
از لحاظ رژیم غذایی در سوء مزاج بلغمی باید از مصرف مواد غذایی با مزاج سرد و لبنیات مثل ماست، دوغ و کشک پرهیز کند. رعایت قانون تقلیل غذا (کم کردن غذا) در این بیماری مفید است. بیمار به جای آب از مخلوط آب و عسل استفاده کند
مصرف گوشت شتر مرغ برای این بیماران بسیار مناسب است.
گوشت جوجه مرغ و پرندگان نیز مفید است ولی از مصرف گوشت گاو و گوساله باید پرهیز نمود. در غذاها از ادویهجات گرم مانند زیره، رازیانه، انیسون، دارچین، زعفران، میخک و … و سبزیجاتی از قبیل شنبلیله و شوید، جعفری و ماش استفاده شود. خوردن مداوم مارچوبه و مویز در رژیم غذایی مفید است. مصرف گلقند، مربای وج (اگیر ترکی)، مربای آمله، مربای زنجبیل یا زنجبیل به صورت سفوف با نمک یا شکر نسبت 1 به 10، سکنجبین بزوری یا عنصلی هم توصیه میشود. یکی از غذاهای مفید در این بیماری نخوداب است که با ادویه جات گرم مثل زیره، رازیانه، زردچوبه، شوید و … پخته شود.
روغن مالی با روغن کرچک، روغن زنجبیل ، شتر مرغ و بادام تلخ مفید است.
اگر سؤالي در این باره دارید یا خواستید مشاوره بشید بهم پیام بدید
👇 👇 👇
@tabib_sonati1403
🍎 🍃