چند راهکار ساده تغذیهای برای کمک به درمان "کرونا"
یکسری از راهکارهای ساده تغذیهای میتواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود و در صورت ابتلا به کرونا، به روند درمان کمک کند.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ "نمک طبیعی طعام" دارای خواص ضدمیکروبی است و شستوشوی حلق و بینی با آب نمک رقیق و ولرم، هم در پیشگیری و هم درمان کرونا بسیار مؤثر است.
برای انجام این کار، یک قاشق چایخوری نمک طبیعی را در یک لیوان آب گرم حل کنید و حداقل دو بار در روز غرغره و استنشاق کنید.
غرغره کردن یا خوردن "گل ختمی" نیز بسیار خوب و مفید است چرا که گل ختمی خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد و در درمان بیماریهای ویروسی بسیار کمککننده است؛ یک قاشق غذاخوری گل ختمی را در یک لیوان آب جوش بهمدت 10 دقیقه دم کنید و هر 8 ساعت غرغره کنید.
مصرف انواع "سوپ سبزیجات" که در آن از روغن زیتون و آلو استفاده شده باشد هم بسیار توصیه میشود؛ میتوانید در این سوپ از هویج و جوانههای غلات نیز استفاده کنید و یک لیوان "عرق یونجه" نیز به آن اضافه کنید که خواص آن را دوچندان میکند.
خوردن روزانه حداقل یک واحد از میوههایی مثل "سیب، انار شیرین یا ملس، بِه" و همینطور "لیمو شیرین" باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
پیاز و سیر پخته هم که خواص میکروبکشی دارند و مصرف آنها بههمراه غذا میتواند برای بیمار کرونایی بسیار مفید و مؤثر باشد.
"حریره بادام" یکی دیگر از خوراکیهایی است که در طب سنتی برای بهبود کرونا توصیه شده است؛ یک قاشق غذاخوری پودر بادام را با نصف استکان آب گرم و کمی عسل مخلوط کنید و روزانه میل کنید همچنین در وعده صبحانه از کره محلی با عسل یا مربای سیب خانگی استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان نفخ وقارقورشکم-استادحسین خیراندیش
هدایت شده از مزاج شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علت کمی اشتها
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚:حکیم خیراندیش
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
هدایت شده از مزاج شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸خاطره استاد با رهبری🌸🌸
از حجامت غافل نشوید
غذای ما دوای ما
دعای ما شفای ما
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
هدایت شده از مزاج شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درمان کاهش بینایی با طب سنتی
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚:حکیم خیراندیش
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
هدایت شده از مزاج شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅خواص سیب
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚:حکیم خیراندیش
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
"چرا من آب یا سالاد هم میخورم چاق میشوم؟!" این سؤالی که بسیاری از افراد با اضافه وزن با آن مواجه هستند اما پاسخ آن از نگاه طب سنتی چیست؟ در این مطلب میخوانیم.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ "چرا من آب یا سالاد هم میخورم چاق میشوم؟!" این سؤالی که بسیاری از افراد با اضافه وزن با آن مواجه هستند اما پاسخ آن چیست؛ بخوانیم:
از منظر طب ایرانی، منشاء اصلی انواع چاقی (چاقی عضلانی و چاقی ناشی از توده چربی) افزایش رطوبت یا همان تری در بدن است؛ از طرفی برخی افراد سوءمزاج سرد و تر دارند و ناآگاهانه اقدام به مصرف موادی با طبع سرد و تر میکنند که این موضوع را تشدید میکند.
یکی از این موارد اشتباه، مصرف سالاد به جای وعده غذایی یا همراه غذا در افراد چاق است تا وعده غذایی را کمتر مصرف کنند و در نتیجه لاغر بشوند! اما غافل از این که با چنین روشی، لاغر نمیشوند؛ چرا؟
اگر سالاد شما شامل خیار، گوجه، کاهو یا سالاد شیرازی با چاشنی ترش مانند آبلیمو هم باشد، نه تنها لاغر نمیشوید بلکه دچار استپ وزنی یا حتی تشدید سوء مزاج سرد و تر و کاهش سوختوساز در بدن میشوید همچنین مصرف زیاد سالاد برای کاهش اشتها و کاهش وزن، نه تنها به این هدف منجر نمیشود بلکه باعث ضعف هضم و بروز مشکلات گوارشی نظیر نفخ و ترش کردن هم میشود.
مصرف زیاد سالاد، با پر کردن حجمی از معده تا حدی اشتهای فرد را کاهش میدهد اما چون اکثر ترکیبات سالادها ترکیبات سردی نظیر گوجه فرنگی، خیار سبز و کاهو هستند پس از مدت کوتاهی باعث ضعف هضم و ضعف بدن میشود و با ایجاد اشتهای کاذب، دوباره در فرد رغبت بیشتری ایجاد کرده و باعث چاقی میشود.
چرا حذف وعده شام یا جایگزینی آن با سالاد توصیه نمیشود؟
از اشتباهات بزرگ افراد برای رژیمهای لاغری، نخوردن شام یا جایگزینی آن با سالاد است که نه تنها فرد، لاغر نمیشود بلکه سبب ضعف بدنی وی یا به واسطه سرد بودن مزاج شب و مزاج سالاد، این چاقی تشدید هم میشود.
اما بازگردیم به سؤال بدوی این مطلب؛ همانطور که میدانید مزاج آب، هم سرد و تر است و مصرف بیش از حد و نابهجای آن باعث غلبه سردی و تری در بدن شده و زمینه چاقی را فراهم میکند؛ در نتیجه، مصرف مایعات از نیم ساعت قبل تا 2 ساعت بعد از غذا همچنین همراه با غذا و میوه و بدون تشنگی حقیقی، چاقکننده است.
تشنگی حقیقی زمانی است که معده غذا را هضم کرده باشد و برای رقیق کردن آن و رطوبترسانی به سایر اعضاء نیاز به آب پیدا کند و این تشنگی با آشامیدن آبی با دمای محیط هم برطرف میشود؛ اگر تشنگی با مصرف آب ولرم برطرف نشود و حتی با آشامیدن آب سرد بیشتر هم شود، تشنگی کاذب یا دروغین بوده و ناشی از بیماری معده است و نیاز به بررسی و درمان توسط پزشک متخصص طب سنتی دارد.
حمزه سام دلیری؛ محقق طب ایرانی
"چرا من آب یا سالاد هم میخورم چاق میشوم؟!" این سؤالی که بسیاری از افراد با اضافه وزن با آن مواجه هستند اما پاسخ آن از نگاه طب سنتی چیست؟ در این مطلب میخوانیم.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ "چرا من آب یا سالاد هم میخورم چاق میشوم؟!" این سؤالی که بسیاری از افراد با اضافه وزن با آن مواجه هستند اما پاسخ آن چیست؛ بخوانیم:
از منظر طب ایرانی، منشاء اصلی انواع چاقی (چاقی عضلانی و چاقی ناشی از توده چربی) افزایش رطوبت یا همان تری در بدن است؛ از طرفی برخی افراد سوءمزاج سرد و تر دارند و ناآگاهانه اقدام به مصرف موادی با طبع سرد و تر میکنند که این موضوع را تشدید میکند.
یکی از این موارد اشتباه، مصرف سالاد به جای وعده غذایی یا همراه غذا در افراد چاق است تا وعده غذایی را کمتر مصرف کنند و در نتیجه لاغر بشوند! اما غافل از این که با چنین روشی، لاغر نمیشوند؛ چرا؟
اگر سالاد شما شامل خیار، گوجه، کاهو یا سالاد شیرازی با چاشنی ترش مانند آبلیمو هم باشد، نه تنها لاغر نمیشوید بلکه دچار استپ وزنی یا حتی تشدید سوء مزاج سرد و تر و کاهش سوختوساز در بدن میشوید همچنین مصرف زیاد سالاد برای کاهش اشتها و کاهش وزن، نه تنها به این هدف منجر نمیشود بلکه باعث ضعف هضم و بروز مشکلات گوارشی نظیر نفخ و ترش کردن هم میشود.
مصرف زیاد سالاد، با پر کردن حجمی از معده تا حدی اشتهای فرد را کاهش میدهد اما چون اکثر ترکیبات سالادها ترکیبات سردی نظیر گوجه فرنگی، خیار سبز و کاهو هستند پس از مدت کوتاهی باعث ضعف هضم و ضعف بدن میشود و با ایجاد اشتهای کاذب، دوباره در فرد رغبت بیشتری ایجاد کرده و باعث چاقی میشود.
چرا حذف وعده شام یا جایگزینی آن با سالاد توصیه نمیشود؟
از اشتباهات بزرگ افراد برای رژیمهای لاغری، نخوردن شام یا جایگزینی آن با سالاد است که نه تنها فرد، لاغر نمیشود بلکه سبب ضعف بدنی وی یا به واسطه سرد بودن مزاج شب و مزاج سالاد، این چاقی تشدید هم میشود.
اما بازگردیم به سؤال بدوی این مطلب؛ همانطور که میدانید مزاج آب، هم سرد و تر است و مصرف بیش از حد و نابهجای آن باعث غلبه سردی و تری در بدن شده و زمینه چاقی را فراهم میکند؛ در نتیجه، مصرف مایعات از نیم ساعت قبل تا 2 ساعت بعد از غذا همچنین همراه با غذا و میوه و بدون تشنگی حقیقی، چاقکننده است.
تشنگی حقیقی زمانی است که معده غذا را هضم کرده باشد و برای رقیق کردن آن و رطوبترسانی به سایر اعضاء نیاز به آب پیدا کند و این تشنگی با آشامیدن آبی با دمای محیط هم برطرف میشود؛ اگر تشنگی با مصرف آب ولرم برطرف نشود و حتی با آشامیدن آب سرد بیشتر هم شود، تشنگی کاذب یا دروغین بوده و ناشی از بیماری معده است و نیاز به بررسی و درمان توسط پزشک متخصص طب سنتی دارد.
حمزه سام دلیری؛ محقق طب ایرانی
لطفا برای کانال ما تبلیغ کنین تا مخاطب کانال ما 200 یا 300 نفر بشوند https://eitaa.com/TedSoonti
انجمن علمی طب سنتی ایران در نامه ای به هیات رییسه مجلس از آمادگی انجمن برای همکاری با مرکز پژوهش های مجلس جهت تدوین طرحی برای توسعه و تعالی طب سنتی ایرانی خبر داد.
به گزارش ایسنا ، اعضای هیات مدیرعامل انجمن علمی طب سنتی ایران در نامهای به هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به طرح پیشنهادی برخی نمایندگان مجلس درباره تشکیل سازمان طب اسلامی و ایرانی با تاکید بر لزوم ارتقاء و تقویت ساختار سیاستگذاری و تصمیم گیری در حوزه طب سنتی، «به دور از هرگونه شتابزدگی و اقدامات غیرکارشناسی»، آمادگی خود را جهت تعامل علمی با مرکز پژوهشهای مجلس به منظور تدوین طرحی جامع به هدف توسعه و تعالی طب سنتی ایرانی اعلام کردند.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وبدا) ، متن نامه به شرح زیر است:
احتراماً مستحضرید طی دودهه اخیر، توجه به استفاده منطقی و علمی از ظرفیت طب های سنتی و مکمّل در نظام های سلامت دنیا افزایش قابل توجهی یافته است. برابر گزارش رسمی سازمان جهانی بهداشت، تا سال ۲۰۱۹ تعداد ۱۰۹ کشور قوانین و مقررات مرتبط با توسعه طب سنتی و مکمل را وضع کرده اند.
همسو با سیاستهای جهانی، در ایران نیز به منظور بهره مندی از مزیت های علمی و فرهنگی دانش بومی و حکمت بنیان طب سنتی ایرانی و استفاده از ظرفیت های بالقوه و بالفعل آموزشی، پژوهشی و پیشگیری و درمانی آن، اسناد و قوانین متعددی از جمله: سیاست های کلی سلامت، سند نقشه علمی جامع کشور، نقشه جامع سلامت کشور، سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی و قوانین برنامه توسعه پنجم و ششم، با تاکید بر توسعه روشمند طب ایرانی در بستر دانشگاه های علوم پزشکی و به تولیت وزارت بهداشت و درمان منجر به دستاوردهای ارزشمند قابل ارائه ملی و بین المللی گشته است.
از سوی دیگر مقبولیت فرهنگی طب سنتی در میان توده های مختلف مردم و مطالبه رو به تزاید آنها برای دریافت این خدمات، سبب شده است زمینه برای رشد شیادی و ارائه خدمات غیرعلمی و آسیب زا به سلامت جامعه فراهم گردد که موجب نگرانی در متولیان و دست اندرکاران حوزه سلامت شده است، بخشی از این دغدغه ها در نامه هیات مدیره مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی به عنوان نخبگان علوم پزشکی کشور به مجلس شورای اسلامی، در خصوص طرح تأسیس سازمان طب اسلامی ایرانی به موازات نظام پزشکی آمده است.
توجه مجلس یازدهم به بستر سازی کارامد جهت استفاده از ظرفیت طب های سنتی و مکمل با تشکیل فراکسیون طب سنتی که موضع تخصصی خود را در نامه ای به وزیر محترم بهداشت در مهرماه ۹۹ با تأکید بر اهتمام مجلس بر ایجاد بستری امن جهت توسعه عالمانه طب سنتی ایرانی و کوتاه کردن دست مداخله گران اعلام نمود و همچنین تشکیل کمیته طب سنتی در کمیسیون بهداشت مجلس که محمل طرح بحث های این حوزه در کمیسیونتخصصی می باشد، فرصت مناسبی است تا با ارتقاء قانونمند و منطقی ساختارهای ارائه خدمات طب سنتی، زمینه تحقق الزامات اسناد بالادستی و بهره مندی مردم از خدمات تایید شده طب سنتی و مکمل فراهم گردد. بند ۱۲ سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون تشکیل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، و قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی کشور خطوط کلی این ساختار را ارائه کردهاند.
انجمن علمی طب سنتی ایران ضمن تاکید بر لزوم ارتقاء و تقویت ساختار سیاستگذاری و تصمیم گیری در این حوزه، به دور از هرگونه شتابزدگی و اقدامات غیر کارشناسی، آمادگی خود را جهت تعامل علمی با مرکز پژوهشهای مجلس به منظور تدوین طرحی جامع به هدف توسعه و تعالی طب سنتی ایرانی اعلام می نماید تا با بهره مندی از نقطه نظرات همه دغدغه مندان نظام سلامت کشور و در سایه وضع قوانین همسو با سایر قوانین بالادستی، زمینه ارائه خدمات امن سلامت به مردم عزیز کشور فراهم تر گردد.
به گزارش ایسنا، در روزهای پایانی سال گذشته طرح تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی با امضای ۲۶ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تدوین و برای بررسیهای بیشتر و تصویب نهایی به هیئت رئیسه مجلس ارایه شد.
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی با اشاره به برنامهریزی برای راهاندازی مرکز نوآوری و شتابدهی طب ایرانی و داروسازی سنتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه توسعه داروها و فرآوردههای طب سنتی، افزود: در حال حاضر اقدامات زیرساختی با حمایت بخش خصوصی و سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریالی با هدف شناسایی و جذب هستههای فناور و صاحبان طرحهای فناورانه صورت گرفته و طی چندماه آینده شروع بکار خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، محمد حسن عصاره، دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری با اشاره به فعالیت بیش از ۲۳۰ شرکت دانشبنیان و خلاق که تولیدکننده داروها و فرآوردههای طب سنتی دارای مجوز هستند، عنوان کرد: در حال حاضر تعداد شرکتهای خلاق حوزه گیاهان دارویی از ۴۴ شرکت فراتر رفته است.
وی با اشاره به ارائه بیش از ۴۸ خدمت حمایتی به شرکتهای خلاق گفت: با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، ذیل برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق، ظرفیت علمی و نوآورانه نهفته در شرکتهای حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی به کمک زیستبوم ایجاد شده، مورد حمایت قرار گرفت و سهم شرکتهای این حوزه از اقتصاد دانشبنیان افزایش یافت.
عصاره از فعالیت بیش از ۳۰۰ شرکت نوآور در زمینه داروهای گیاهی، فرآوردههای طبیعی و سنتی گفت و ادامه داد: در ۱۰ سال اخیر شاهد افزایش ۱۰ برابری صدور مجوز تولید داروهای گیاهی و فرآورده طبیعی به ۳ هزار و ۷۳۳ قلم بودیم. همچنین با تلاشهای صورت گرفته، مجوز تولید فرآورده طب سنتی از ۷ محصول به ۱۴۷۱ محصول طی ۱۰ سال اخیر افزایش یافت که گامی مثبت در توسعه محصولات این حوزه به شمار میرود.
وی با اشاره به افزایش تولید و فروش داروهای گیاهی و فرآوردههای طبیعی و سنتی به بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ عنوان کرد: همچنین کاهش ۸۵ درصدی واردات فرآوردههای طبیعی در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال پیشین بخش دیگری از دستاوردهای این حوزه در بخش کسب بازارهای داخلی و حفظ سرمایههای ارزی است.
عصاره همچنین با اشاره به بازار و گروه هدف چندین میلیاردی دام و طیور و لزوم توجه ویژه به این حوزه، از افزایش ۸ برابری صدور مجوز تولید دارو و فرآورده مکمل گیاهی دامی طی ۱۰ سال اخیر به ۱۰۰ قلم خبر داد.
حمایت از رویدادهای ترویجی
دبیر ستاد توسعه گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به ضرورت آگاهیبخشی و فرهنگسازی ظرفیتهای نهفته گیاهان دارویی در جامعه، به اقدامات ستاد در این حوزه اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری ۴ دوره دو سالانه نمایشگاه و جشنواره ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی طی ۸ سال اخیر و حمایت از برگزاری همایشها، نمایشگاهها، کنگرهها و جشنوارههای تخصصی حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی با موضوعات تخصصی مختلف، بخشی از فعالیتهای ستاد در راستای معرفی ظرفیتها و توانمندیهای کشور در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی بود.
عصاره افزود: رویدادهای گوناگونی چون کنگره ملی گیاهان دارویی، همایش طلای سبز، نمایشگاه هفته سبز، جشنواره فرآوردههای آرایشی بهداشتی طبیعی، نمایشگاه و جشنواره فناوریهای نو و پیشرفته ربع رشیدی تبریز، نمایشگاه داروهای گیاهی و طب جایگزین ترامدکس، جشنواره «فناوری و نوآوری در زنجیره ارزش گیاهان دارویی» برخی از رویدادهای حمایت شده از سوی ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی به شمار میرود.
وی همچنین به ایجاد زمینهای برای پررنگ شدن نقش گیاهان دارویی در برنامههای ترویجی رسانه ملی اشاره کرد و گفت: تهیه و حضور سالانه در بیش از ۱۰۰ ساعت برنامههای صدا و سیما همچنین سایر رسانهها، برنامههای چالش و گفتوگو محور، برنامههای اختصاصی و ترویجی گیاهان دارویی و طب سنتی از جمله اقداماتی بود که در راستای ترویج و فرهنگسازی صورت گرفت.
گامهای بلند در راستای صنایع و فرآوردههای کشاورزی
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی، به حمایت از ایجاد مراکز تولید گیاهان دارویی مادری شامل بذر، نشاء و نهال اشاره کرد و گفت: حمایت از سرمایهگذاری ۲۳ شرکت خصوصی برای اجرای طرحهای تولید بیش از ۵۰ طبقه بذری و اندام تکثیری گیاهان دارویی و صنعتی همچنین تولید بذرهای استاندارد و مقاوم با استفاده از فناوریهای نوین از جمله کشت سلول و بافت از اقدامات حمایتی در راستای بی نیازی کشور به واردات بذر به شمار میرود.
عصاره با اشاره به حمایت ستاد توسعه گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از ایجاد بانک اطلاعات گیاهان دارویی و فرآوردههای گیاهی کشور، اظهارکرد: از جمله این برنامهها میتوان به تدوین دارونامه داروها و فرآوردههای سنتی ایران، فارماکوپه گیاهان دارویی بومی ایران و بانک اطلاعات گیاهان دارویی وب سایت پرشین هرب با دارا بودن مونوگراف برای هرکدام از گیاهان بومی کشور و مشخص شدن آزمونهای فیزیکی و شیمیایی اشاره کرد.
حمایت از حوزه طب سنتی و دارویی
عصاره همچنین به حمایت از ایجاد سلامتکده نمادین طب سنتی با حضور پزشکان طب سنتی در تمامی جشنواره های ملی گیاهان دارویی و طب سنتی اشاره کرد و ادامه داد: حمایت از سلامتکدهها در راستای ترویج و توسعه ظرفیتهای گیاهان دارویی در حوزه سلامت صورت گرفت و در حال حاضر، ۵۸ سلامتکده طب سنتی در بخشهای خصوصی و دولتی سطح کشور فعالیت میکنند.
فعالیت مراکز نوآوری و شتابدهندههای تخصصی
دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به فعالیت تعداد ۱۱۰ مرکز رشد و پارک علم و فناوری در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده های گیاهی گفت: ستاد با برنامه ریزی توسعه شتابدهندههای تخصصی تلاش کرده است تا زمینه را برای تجاریسازی فناوریهای این حوزه فراهم کند.
عصاره، با اشاره به برنامهریزی برای راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی طب ایرانی و داروسازی سنتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه توسعه داروها و فرآورده های طب سنتی، افزود: در حال حاضر اقدامات زیرساختی با حمایت بخش خصوصی و سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریالی با هدف شناسایی و جذب هستههای فناور و صاحبان طرحهای فناورانه صورت گرفته و طی چندماه آینده شروع بکار خواهد کرد.
وی همچنین بیان کرد: درحال حاضر شتابدهنده های تخصصی سه شرکت دانشبنیان در استان های فارس و تهران برای طراحی، تولید، تجاری سازی دانش و فناوری و ارائه محصولات دانش بنیان و خلاق در حوزه طب ایرانی و داروهای سنتی مشغول به فعالیت بوده و حمایت از تاسیس چندین شتابدهنده در استانهای مختلف کشور و حوزه های مختلف فعالیت صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی در دستور کار آتی قرار دارد.
یک خبر خوب دوست ما یک کانال برای طب سنتی زده است من امیدوارم طب سنتی در کشورمان پیشرفت کند https://eitaa.com/taebsonati1
مرگ ۶۱هزار آمریکایی بر اثر آنفلوآنزا در یک سال!/ پشتپرده بزرگنمایی کرونا + جدول
کشتههای آنفلوآنزا در سال ۲۰۱۸ــ۲۰۱۷، ۶۱هزار نفر بوده است و در یک سال گذشته (۲۰۲۰ــ۲۰۱۹) حدود ۱۰هزار آمریکایی بر اثر آنفلوآنزا جان خود را از دست دادهاند؛ این آمار رسمی در حالیست که تعداد مرگ ناشی از کرونا در چین هنوز به ۳هزار نفر هم نرسیده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ یکی از بیماریهای خطرناکی که در سطح جهان سالانه تعداد بسیاری از افراد به آن دچار میشود، "آنفلوآنزا" است؛ این بیماری بسیار شایع است و در فصول سرد سال تعداد بیشتری از افراد را دربرمیگیرد.
به گزارش سایت "medicinenet" سالانه تعداد 646 هزار انسان به بیماری آنفلوآنزا دچار میشوند و بهطور تخمینی، تعداد 250 تا 500 هزار نفر در جهان جان خود را بر اثر آنفلوآنزا از دست میدهند.
نکته جالب این است که کشور آمریکا یکی از خاستگاههای این بیماری است و شهروندان آمریکایی بیشتر از کشورهای دیگر دچار آن میشوند؛ سالانه هزاران نفر از شهروندان آمریکایی بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست میدهند.
بر اساس گزارش سازمان "کنترل و پیشگیری از بیماری" در آمریکا (CDC)، در 10 سال گذشته از 2010 تا 2019 تعداد قابل توجهی از افراد جان خود را بهعلت آنفلوآنزا از دست دادهاند.
تعداد کشتههای آنفلوآنزا در آمریکا در سال 2018ــ2017، 61 هزار نفر بوده است! این بازه زمانی، یکی از شایعترین تعداد مرگومیر بر اثر بیماری آنفلوآنزا بوده است؛ در این سال 45 میلیون آمریکایی به آنفلوآنزا دچار شدند.
یکی دیگر از سالهایی که بیشترین کشته بر اثر آنفلوآنزا در آمریکا ثبت شده است، 2015ــ2014 است؛ در این سال تعداد 51 هزار آمریکایی کشته شدند و تعداد 30 میلیون به این بیماری دچار شدند.
این در حالی است که از زمان شیوع ویروس کرونا از ووهان چین، اخبار آنفلوآنزا در آمریکا مورد سانسور قرار گرفته است.
در سال 2020ــ2019، 19 میلیون آمریکایی مبتلا به آنفلوآنزا شدند که 180 هزار نفر از آنها راهی بیمارستان شدهاند؛ از این تعداد، حدود 10 هزار آمریکایی که 60 درصد آنها کودک بودهاند جان خود را از دست دادهاند.
فصل آنفلوآنزا در آمریکا امسال زودتر از معمول آغاز شد؛ اوج این بیماری در اواسط نوامبر با افزایش آنفلوآنزای نوع B بود؛ این نوع آنفلوآنزا کودکان را سختتر تحت تأثیر قرار میدهد؛ بیش از نیمی از آزمایشهایی که در این فصل برای آنفلوآنزا گرفته شده در کودکان و جوانان زیر 25 سال بوده که مخصوصاً گروه سالمتری از مردم هستند.
هردوی این ویروسها (کرونا و آنفلوآنزا) علائم مشابهی دارند: سرفه، تب و در برخی موارد مشکل تنفسی است؛ تفاوت اصلی در این است که افرادی که در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند یا خود به چین سفر کردهاند یا از نزدیک با کسانی در تماس بودهاند که قبلاً مبتلا شدهاند.
"گرگوری پلند"، مدیر گروه تحقیقات واکسن در "کلینیک مایو در راچستر مینهسوتا" گفت: «ویروس کرونا برای اکثر آمریکاییها، کسانی که به چین سفر نکردهاند یا با افراد مبتلا در تماس نبودهاند خطری ندارد؛ خطری که در کمین آمریکاییهاست، آنفلوآنزا است؛ این خطر با اهمیتتر است».
وی گفت: «ما همه مشغول ویروس پرسروصدای کرونا هستیم؛ من نمیگویم نباشیم اما ما از آمار 10 هزار، 20 هزار یا 30 هزار مرگ در سال، آن هم از ویروسی که میشناسیم و برای آن درمان و واکسن داریم غفلت کردهایم!»
پلند گفت: «اگر ویروس کرونا به مسئله بزرگتری در آمریکا تبدیل شود، با مشکل مواجه خواهیم شد؛ کلینیکهای ما در حال حاضر مملو از افرادی هستند که نشانههای آنفلوآنزا را دارند.»
در طب ایرانی افرادی که دارای ریزش مو، کمخونی، نفخ، علاقه به شیرینیجات و نوشیدنیهای خنک، ضعف حافظه، سیاهی رفتن چشم، ضعف در عادت ماهیانه و... هستند، علاوه بر کمخونی، امکان لاغری ندارند و...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر مجید سلطانپور متخصص طب ایرانی در برنامه "انارستان" درباره راهکارهای رسیدن به وزن سلامتی اظهار کرد: در مکتب طب ایرانی، اگر فردی که دارای مزاج سرد و خشک بوده و بهمرور زمان مزاج مادرزادیاش تغییر کند و سرد و تر شود، درمان افزایش وزن او بهمراتب سختتر از کسی است که دارای مزاج گرم و تر است و اضافهوزن پیدا کرده است؛ هر کس از مزاج جبلیاش فاصله بگیرد، درمانش سختتر میشود.
وی ادامه داد: معمولاً کسانی که بهدلیل مقاومت در کاهش وزن به اطبا مراجعه میکنند، کسانی هستند که از مزاج مادرزادی و جبلی خود فاصله گرفتهاند؛ اغلب این افراد دچار ضعف قوا هستند.
سلطانپور تصریح کرد: در مکتب طب ایرانی، فرد باید دارای قوت باشد تا دارو در بدن او اثر بگذارد؛ وقتی بدن دچار ضعف یا کمبود انرژی شود، انتقال دارو از دستگاه گوارش به اندام انتهایی اتفاق نمیافتد؛ این مسئله درباره افرادی که لاغر هستند و بهخوبی وزن نمیگیرند نیز وجود دارد؛ وقتی غذای خوردهشده بهخوبی جذب بدن نشود و به اندام انتهایی مانند عضلات و استخوانها نرسد و همچنین گوارش ضعیف باشد، چطور انتظار داریم تا بدن وزن بگیرد.
چهکسانی امکان لاغری ندارند؟!
وی خاطرنشان کرد: در طب ایرانی افرادی که دارای ریزش مو، کمخونی، نفخ، علاقه به شیرینیجات و نوشیدنیهای خنک، ضعف حافظه، سیاهی رفتن چشم، ضعف در عادت ماهیانه و... هستند، علاوه بر کمخونی، امکان لاغری ندارند و همچنین باور غلطی که بین این افراد جا افتاده است که مولتیویتامینها نیز چاقکننده هستند در صورتی که این افراد اگر ریزمغزیهای لازم برای بدنشان تأمین نشود، هیچ کاهش وزنی برایشان اتفاق نخواهد افتاد.
سلطانپور درباره مصرف سالادها در رژیمهای کاهش وزن یادآور شد: کاهو در بدن خونسازی نمیکند و اینکه برای کاهش وزن به همه پیشنهاد دهیم که کاهو و خیار و گوجه مصرف کنند، صحیح نیست چون ضعف را در بدن زیاد میکنیم و به سرد شدن مزاج پایه فرد کمک خواهیم کرد؛ از این روشها میتوان برای افرادی که پایه مزاج گرم دارند استفاده کرد.
انگور و انجیر "اَبرغذا"
وی در پاسخ به این سؤال که چه خوراکیهایی برای خونسازی مناسب هستند، گفت: یکی از خوراکیهایی که هم در طب رایج و هم در طب سنتی برای کمخونی توصیه میشود، انگور سیاه است؛ انجیر هم در طبع سرد و خشک بسیار مناسب است و آلو برای مزاج گرم خشک توصیه میشود اما انگور بهدلیل اعتدالی که دارد، برای تمام مزاجها مناسب است و اگر کسی دچار ضعف گوارش باشد، پخته این میوهها مانند شیره انگور را پیشنهاد میکنیم؛ شیره انگور قوای سهگانه یعنی مغز، قلب و کبد را تقویت میکند و ضعف بدن را رفع میکند؛ شیره انجیر هم بسیار مقوی است و انگور و انجیر "اَبرغذا" هستند یعنی اغلب مواد مورد نیاز بدن در آنها وجود دارد!
سلطانپور متذکر شد: مصرف سیب بهصورت آبگرفتهشده یا فالوده سیب برای تقویت قوا بسیار مؤثر است و مصرف 10 عدد بادام پوستکنده بهصورت کوبیده یا آسیابشده با یک فنجان آب و یک قاشق مرباخوری عسل برای تقویت دمای بدن بسیار مفید است؛ روزانه مصرف دو عدد گردو برای تقویت قوای قلبی و سلامت قلب و عروق قلب هم مناسب است؛ یکی از مهمترین خوراکیها برای درمان "ضعف قوا" آب گوشت یا عصاره گوشت است که بسیار مفرّح ذات و مقوی است.
در زمان حاضر فصل سوم "انارستان" روزهای زوج از شبکه افق در حال پخش است؛ این برنامه در حوزه سلامت مسائل را از منظر طب سنتی به بحث و گفتگو مینشیند.
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
32.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
🔻 #درمان_کم_کاری_تیروئید
⚡️ترک سردی ها و مواد کارخانه ای وبلغم زا ها
⚡️پیاده روی تند هروز طوری که عرق کنید.
⚡️مصرف نمک دریا قبل وبعد از غذا
⚡️خوردن خرما و نخوردن آب بعد از آن
⚡️کاهش استرس و اضطراب با آرامبخشی مثل دمنوش بادرنجبویه..یا پودر بادرنجبویه با عسل
⚡️چرب کردن گلو با روغن بابونه و همچنین، ترکیب روغن زیتون و نمک
⚡️گرمکردن بدن با تحرک و آفتاب
⚡️بستن شال پشمی به گردن
⚡️مصرف سیاهدانه + عسل
⚡️قرقره واستنشاق آب ونمک
⚡️گرم کردن معده (نمک و آویش قبل و بعد از غذا کمی مزه مزه شود)
⚡️نوره درمانی
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
هدایت شده از مزاج شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درمان و پیشگیری از سکته قلبی
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚حکیم خیراندیش
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13