65 درصد گوشت بوقلمون در ناحیه سینه، سفید و 35 درصد آن قرمز و در ناحیه ران ها قرار دارد
گوشت سینه وبال ها سفید و لذیذ و از نظر مزه شبیه گوشت گوساله است و گوشت ران های آن قرمز و بسیار نرم و طعمی شبیه گوشت پرندگان شکاری دارد. گوشن بوقلمون نیز دارای فواید و خصوصیات بسیاری است.
•┈••✾🌾🍃❤️🍃🌾✾••┈•
http://eitaa.com/joinchat/786432C2526535a33
طب و سلامتی
65 درصد گوشت بوقلمون در ناحیه سینه، سفید و 35 درصد آن قرمز و در ناحیه ران ها قرار دارد گوشت سینه وب
#خواص_گوشتبوقلمون
1- گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامین های B1، A، B3، B6، B12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتانسیم و اسید آمینه تریپتوفان است.
2- مصرف گوشت بوقلمون برای تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در فصل سرما، بسیار توصیه می شود و دلیل آن سرشار بودن این نوع گوشت از ویتامین A است.
3- این گوشت نسبت به سایر گوشت ها از استخوان و ضایعات کمتری برخوردار است.
4- گوشت بوقلمون دارای پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی است.
#ادامهدارد
•┈••✾🌾🍃❤️🍃🌾✾••┈•
http://eitaa.com/joinchat/786432C2526535a33
طب و سلامتی
#خواص_گوشتبوقلمون 1- گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامین های B1، A، B3، B6، B12 و املاحی چون سلنیوم،
#ادامهقبل
5- گوشت این پرنده به دلیل بافت فشرده اش هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی دهد.
6- اسید آمینه تریپتوفان گوشت بوقلمون سبب افزایش ترشح سروتونین می شود و همین امر باعث شادابی، آرامش در افراد و سبب بهبود خواب می شود و در ضمن اسید آمینه موجود در گوشت بوقلمون از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری و سموم را از بدن دفع می کند.
7- گوشت بوقلمون سرشار از آهن است به طوری که مصرف 150 گرم گوشت بوقلمون نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند، به همین دلیل مصرف آن به خانم های باردار و کودکان توصیه می شود.
8- گوشت بوقلمون از پوکی استخوان جلوگیری می کند و همچنین سبب افزایش گلبول قرمز خون می شود.
این نکته در مورد گوشت بوقلمون حائز اهمیت است که قسمت تیره گوشت بوقلمون چربی بیشتری نسبت به قسمت گوشت سفید آن دارد، بنابراین بهتر است افراد دارای فشار خون و چربی بالا از قسمت گوشت سینه آن استفاده کنند. همچنین گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است که بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی بهتر است با احتیاط بیشتر از آن استفاده کنند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
http://sapp.ir/Tebb_Aeme
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلامتی
این نرمشها رو برای سلامت گردن انجام بدید👌
•┈••✾🌾🍃❤️🍃🌾✾••┈•
http://eitaa.com/joinchat/786432C2526535a33
صــــبح زیبای دیگری ورق خورد
بارپروردگـــارم
سپاسگزارم بخاطر همه نعمت هایی ک امروز نیز ب من عطا کردی
اینکه دوباره دیدگانم روشنایی و نور خورشیدوعزیزانم راببیند
گوش هایم زیباترین ها رابشنود
و همه نعمت های دیگر
خدایا باتوکل بر نام اعظمت روزی دیگررا آغازمیکنیم
بسم الله ...
🌿 @TebbolAeme 🌿
http://sapp.ir/Tebb_Aeme
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بچه ها مچکریم
بچه ها مچکریم
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#بیرانوند
#انصاری_فرد
درسته صعود نکردیم
اما بچه ها واقعا مردانه جنگیدن
مردانه بازی کردن
ایرانی قدردان زحماتشون هست
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
•┈••✾🌾🍃❤️🍃🌾✾••┈•
http://eitaa.com/joinchat/786432C2526535a33
طب و سلامتی
🍃 #افسردگی_و_وسواس ✍خوردن عدسی موجب دل نازکی میشود❗️ ✍زیاده روی در مصرف عدسی می تواند موجب افزایش
#دستور_پخت و طرز تهیه
برای تهیه عدسی بهتر است عدس ها را از شب قبل بخیسانیم و در چندین مرحله آبشان را تعویض کنیم تا نفخ شان گرفته شود ، ضمن اینکه خیساندن عدس ها باعث می شود که راحت تر پخته شوند.
اگر زمان کافی نبود حداقل ۲ ساعت عدس ها را قبل از آشپزی می خیسانیم.
ابتدا پیاز را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم و به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه بزرگ و جا دار تفت می دهیم.
چند دقیقه پیاز را تفت می دهیم تا نرم شود و رنگش تغییر کند.
حالا مقداری زردچوبه به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
بعد از اینکه زردچوبه و پیاز داغ به خوبی مخلوط شدند ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب کمی سرخ شود.
🌿 @TebbolAeme 🌿
حالا پس از آبکشی کردن عدس ها آنها را به تابه اضافه می کنیم.
پس از تفت دادن عدس ها کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم.
در این مرحله باید حدود ۶ تا ۸ پیمانه آب به تابه اضافه کنیم و شعله را زیاد کنیم تا آب به جوش بیاید.
پس از اینکه آب موجود در تابه به جوش آمد نوبت اضافه کردن آرد برای لعاب دادن به عدسی است.
برای این منظور آرد را به همراه کمی روغن در یک کاسه کوچک تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس به تابه اضافه می کنیم.
حالا حرارت را کم می کنیم تا حدودا ۱ ساعت بگذرد و عدس ها به خوبی بپزند.
در مرحله بعد سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت عدسی سیب زمینی خرد شده را اضافه می کنیم.
در پایان ۱ قاشق باقیمانده روغن زیتون را روی عدسی می ریزیم و سرو می کنیم.
برای تزیین آش عدسی می توانیم از سبزیجات معطر مثل جعفری استفاده کنیم.
•┈••✾🌾🍃❤️🍃🌾✾••┈•
http://eitaa.com/joinchat/786432C2526535a33
#عوامل_تقویتکننده_عقل
🌹🍃 #گوشت 👇
امام صادق علیه السلام فرمودند :
گوشت ، گوشت را رشد می دهد و عقل را زیاد می کند و کسی که آن را چند روز ترک نماید ، عقلش فاسد می شود.
🍃🌹 #مسواک 👇
امام باقر علیه السلام فرمودند :
مسواک زدن ، بلغم را برطرف نموده و عقل را زیاد می کند.
🌹 🍃 #هلیله_سیاه و شکر سرخ 👇
امام رضاعلیه السلام فرمودند :
کسی که بخواهد عقلش زیاد گردد ، هیچ روز از خانه خارج نشود ، مگر بعد از آن که در حالت ناشتا ، سه هلیله با شکر سرخ بجود.
•┈••✾🌾🍃❤️🍃🌾✾••┈•
http://eitaa.com/joinchat/786432C2526535a33
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (1000 مرتبه)
- یا متعال (541 مرتبه) برای عزت در دو دنیا
┏━━━❤️❤️❤️━━━┓
🌿 @TebbolAeme 🌿
┗━━━❤️❤️❤️━━━┛
هدایت شده از طبالائمه
#خشککردن_جوشصورت
قراردادن لیموترش روی پوست به کشتن باکتری ها و خشک شدن جوش های صورت کمک می کند.
#لیموترش
🌿 @TebbolAeme 🌿
http://sapp.ir/Tebb_Aeme