#حدیث
⚜️امام صادق (ع)⚜️
👈فواید سنجد
🔸گوشتش گوشت می رویانَد.
🔹استخوانش، استخوان را رشد می دهد.
🔸پوستش، پوست را می پرورد.
🔹کلیه ها را گرم می کند.
🔸معده را پاک می سازد.
🔹مایه ایمنی از بواسیر و قطع شدن ادرار است.
🔸ساق پا را قوی می کند.
🔹رگ جذام را به کلی قطع می نماید.
📚 منبع: دانشنامه احادیث پزشکی، ج ۲، ص ۴۱۴
درمان های طبیعی غلظت خون
✍️دم کرده برگ نعناع ضد کلسترول بوده و خون غلیظ را رقیق میکند. این خاصیت در نعناع های بومی ایران بیشتر است و به اشخاصی که خون غلیظ دارند و چربی خونشان زیاد است توصیه میشود به جای چای دم کرده نعناع خشک استفاده نمایند.
سیر وحشی و صحرایی همچنین برای رقیق کردن خون تاثیرات مثبتی دارد.
پرتقال خونی (توسرخ) آهن بیشتری نسبت به پرتقال معمولی دارد و داروی کمخونی است.
🔹️همچنین به میزان قابل ملاحظهای بتاکاروتن یا پیش ساز ویتامین A نیز دارد. پس برای تقویت سیستم دفاعی بدن تان گاهی آب پرتقال و اگر کم خون هستید، آب پرتقال خونی را که به جذب آهن دریافتی از سایر مواد غذایی کمک می کند، بنوشید. آب میوه مانده به سرعت خاصیتش را از دست میدهد پس پرتقال را بلافاصله مصرف کنید.
مضرات نوشابه
✍«مصرف نوشابه»در هنگام تشنگی اشتباه ترین گزینه ممکن برای جبران آب از دست رفته بدن است.
🔸آسیب فراوانی به کلیه هامیزند، باعث ایجاد سنگ کلیه وبه مرور ازکار افتادگی کلیه ها میشود.
🔸تاریخ انقضای بالش، 2 سال است !
الیاف بالـــــش بعد از این مدت به محلی از تجمع باکتریها و میکروب ها تبدیل میشوند و بعلاوه با دفرمه شدن موجب بروز درد در ناحیه گردن شما خواهد شد.
🔸وقتی به گیاهانتان آب میدهید، چرا به کودکانتان نوشابه و نوشیدنیهای ناسالم میدهید
🔸نوشابه قد کودکتان را کوتاه ، استخوان او را پوک و او را خشن، کم حرف و حواس پرت میکند !!
مصرف چای بعد از غذا ممنوع !
در مهمانیها هنوز غذا تمام نشده ،جلوی مهمان چای می گذاریم چایی می تواند محیط معده را اسیدی کند و تاثیر منفی بر مواد معدنی معده بگذارد
✍چای از هر نوعی که باشد( سیاه، سفید و سبز)، محتوی موادی به نام تانن است.
✍ترکیبهای تانن اگر به فاصله کمتر از نیم ساعت بعد از غذا خوردن خورده شوند، به آهن مواد غذایی میچسبند و مانع جذب آنها میشوند، به همین دلیل تا یک ساعت بعد از صرف غذا چای ننوشید.
گرمترین ماده غذایی چیست
👈گرم ترین ماده ی غذایی برای سردترین روزهای سال، شیره ی انگور و عسل است.
✍️ترکیب عسل با فلفل با ترکیب یک به چهار (یک واحد فلفل و 4 واحد عسل) گرم ترین غذا است که حتی توی برف هم می توانید لباستان را در بیاورید. (فلفل سیاه گرم تر است)
این نسخه برای کوهنوردان در روزهای سرد بسیار مناسب است.
#استاد_حسین_خیراندیش
ویتامین C زیادی برای سلامتی ضرر داره؟
🔹 نیازی نیست نگران اوردوز ویتامین C از طریق رژیم غذاییتون باشید، اما اگر ویتامین C زیادی از طریق مکمل این ویتامین دریافت میکنید، ممکنه دچار عوارضی مثل حالت تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد و یا گرفتگیهای شکمی بشید.
خطرات مصرف بیش از اندازه ویتامین C از طریق مکمل
🔹 افزایش احتمال ابتلا به سنگ کلیه در افراد با سابقه سنگ کلیه اگزالاتی
🔸 احتمال ایجاد تاثیر پرواکسیدانی که دقیقاً عکس اثر آنتیاکسیدانی هست و در نتیجه افزایش احتمال سرطانها
🔹 ایجاد مشکل در افراد مبتلا به هموکروماتوز به دلیل افزایش جذب آهن
🔸 احتمال ایجاد تداخل با برخی داروها؛ مثل داروهای شیمیدرمانی، درمان جایگزین استروژن، قرصهای ضدبارداری، استاتینها و رقیقکنندههای خون.
کمک به هضم غذا و آرامش معده با مصرف به لیمو
🔸چای به لیمو به آرامش معده و هضم بهتر غذا نیز کمک زیادی میکند. به لیمو با رفع اسپاسم های عضلانی باعث کاهش نفخ شکم و انقباضات دردآور معده میشود و مشکلات دستگاه گوارش را تقلیل میدهد.
#خواص_درمانی