فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅خواص نمد از نظر طب سنتی
✍️عایق بسیار مناسبی برای سرما و گرما میباشد از استحکام قابل ملاحظهای برخوردار است. خاصیت ایمنی بخش (محافظتی) قابل توجهی دارد، نیش گزندگان و چنگ و دندان درندگان در آن کارگر نیست. نمد، ﻁﺒﻴﻌﺘﯽ ﺁﺭﺍﻣﺶﺑﺨﺶ ﺩﺍﺭﺩ؛ ﯾﻌﻨﯽ ﺭﻭی ﻗﻄﺐﻫﺎی ﻣﻐﻨﺎﻁﻴﺴﯽ ﻣﺜﺒﺖ ﻭ ﻣﻨﻔﯽ ﺑﺪﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺗأﺛﻴﺮ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﺩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽﺩﺍﺭﺩ.
ﺳﺎﺧﺘﺎﺭ ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ غشای ﺍﻟﻴﺎﻑ ﻧﻤﺪی ﺩﺍﺭﺍی ﺣﻔﺮﻩﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺭﻁﻮﺑﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺟﺬﺏ ﮐﻨﻨﺪ. ﺍﯾﻦ ﻭﯾﮋﮔﯽ ﻣﻮﻟﮑﻮﻝﻫﺎی ﺍﻟﻴﺎﻑ ﭘﺸﻢ، ﺩﺭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﻌﻀﯽ ﺑﻴﻤﺎﺭیﻫﺎ ﻣﻔﻴﺪ است. ﺑﻴﻤﺎﺭیﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﺭﻁﻮﺑﺖ ﺑﺎﻻی ﻣﺤﻴﻂ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﯽﺁﯾﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺭﻁﻮﺑﺖ ﺗﺸﺪﯾﺪ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ﺭﺍ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻧﻤﺪ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﺮﺩ ﯾﺎ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﻣﻨﻔﯽ ﺁﻥ ﺭﻭی ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﺩﺍﺩ.
ﺑﻴﻤﺎﺭیﻫﺎی ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﯽ ﻭ ﺁﺭﺗﺮﻭﺯ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﺠﻬﻴﺰﺍﺕ ﭘﺰﺷﮑﯽﻧﻤﺪی ﺗﺎ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺯﯾﺎﺩی ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ آنها ﺭﺍ ﻣﻬﺎﺭ ﮐﺮﺩ. به خاطر قلبتان باید لباس گرم بپوشید. با سرد شدن هوا سکته قلبی نیز بیشتر میشود، سرما میتواند موجب لرزیدن شما شود. همچنین میتواند قلبتان را هم تکان بدهد و این کافی است تا سکته قلبی کنید.
☜【طب الزهرا(س) 】
🍏
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅عطر گلمحمدی و گلاب
✍در طب اسلامی استشمام عطر گل محمدی و گلاب در درمان افسردگی نقش عمده ای دارد. عطر گل محمدی از بهترین عطرها و دارای خواص زیادی می باشد که مهمترین آن غم زدا بودن آن است.
اگر دقت کرده باشید از قدیم در بین ایرانیان مرسوم بوده که در عزاداری ها خرما پخش میکردند و گلاب بر سر و صورت مردم می پاشیدند. و به بیمارتوصیه میشود که شب ها هنگام خواب کاسه ای از گلاب یا پارچه آغشته به گلاب کنار سر خود گذاشته به صورتی که بوی آن را استشمام کند انجام این کار علاوه بر درمان افسردگی باعث میشود که بیمار خواب راحتی را داشته باشد.
☜【طب الزهرا(س) 】
🍏
💟 #درمان_کمخونی_و_تالاسمی
❇️⇦مواد زیر باهم مخلوط،شب در یخچال بماند وصبح ناشتامصرف کنید↯↯↯
🔺عسل①ق
⚜گـلاب①ق
⚜عرق بیدمشک③ق
🔻سیب سرخ رنده باپوست①عدد
⭕️رعایت پرهیزات عمومی،نخوردن چای
☜ طِبُّالزهرا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم)
🌿
دعای عهد.mp3
21.59M
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
تجدید عهد روزانه با امام زمان (عج) 🤍
#دعای_عهد ❤️
با صدای استاد : 👤 سید حجت بحرالعلومی
🌤 الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 🌤
🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃🌸
🌺#نشر_پیام_صدقه_جاریست🌺
❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِمِ...
🌱سلام بر آن خورشیدی که همه مردمان تاریخ در انتظارش بوده اند و با طلوعش همگان زیر سایه محبّتش یکدل و یک نوا می شوند.
🔅سلام بر او و بر لحظه های طلوعش.
📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.
#اللهمعجللولیکالفرج
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅فوائد سویق
💠 استخوان ها را نیرومند می سازد.
از امام صادق (ع) داریم:« سویق گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند.»
💠 شانه ها را نیرومند می سازد.
در روایتی از امام صادق (ع) آمده است:« هر که چهل بامداد سویق بنوشد، شانه هایش نیرومند گردد.»
💠 ساق ها را تقویت می کند.
روایت شده که امام ابوالحسن (ع) فرمودند:« هر گاه سویق را هفت بار بشویی و آن را از ظرف به ظرف دیگر بریزی، تب را از میان می برد و ساق ها و قدم ها را نیرومند می سازد.»
💠 حرارت را خاموش می سازد .
در روایت آمده است:« هر گاه سویق خشک را صبحانه بنوشد، حرارت را خاموش می کند و صفرا را آرامش می بخشد.»
💠 پوست را لطیف می کند.
💠 آمیزش جنسی را فزونی می بخشد
از امام صادق (ع) آمده است:« نوشیدن سویق با روغن زیتون، گوشت را می رویاند ، استخوان را نیرومند می سازد، پوست را لطیف می کند و نیروی جنسی را می افزاید.»
📚منبع: سایت دکتر روازاده
☜【طب الزهرا(س) 】
🍏
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅فواید پیاز خام و پیاز پخته
✍️پیاز خام بیشتر حالت دارویی دارد و کیفیتهای گرمی و خشکی بدن را افزایش میدهد. پیاز پخته بیشتر حالت غذایی دارد، اما از آن خلط غلیظ سوداوی و بلغمی نیز حاصل میشود. یعنی کسانی که دچار غلظت خون و انسدادهای عروقی هستند باید در مصرف پیاز پخته نیز زیادهروی نکنند. البته مصرف مقدار متوسطی از پیاز خام سفید شیرین، میتواند به کاهش غلظت خون و بهبود جریان آن کمک کند.
گرمی و خشکی پیاز با پختن آن کاهش مییابد و به اعتدال نزدیکتر میشود. پیاز برای سردمزاجان چاق مفید است؛ زیرا موجب باز شدن مجاری گوارشی و پاکسازی معده و دفع بیشتر ادرار میشود ولی برای گرم مزاجان زیانآور است، چرا که با طبع آنان سازگار نیست.
پیاز (به خصوص پیاز سرخ تند و تیز) میتواند موجب سردرد آنان (گرم مزاجان) شود تا جایی که حتی بوییدن آن نیز میتواند ایجاد سردرد کند. چنین افرادی در صورت تمایل به مصرف پیاز باید فقط مقدار اندکی پیاز سفید گرد شیرین میل کنند و یا ترشی آن را بخورند.
☜【طب الزهرا(س) 】
🍏
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅