چرا آرایش روی صورتم ماندگاری نداره؟؟!!
این امر به مقدار زیادی به رطوبت روی پوست بستگی دارد.
اگر پوست صورت شما خشک هست، در این صورت پوست تان از هر چیزی برای گرفتن رطوبت بهرهگیری میکند، حتی آرایش روی صورتتان.
اما موضوع برای افرادی که پوست روغنی دارند، فرق میکند. روغن آرایش را از بین میبرد.
در هر صورت برای ماندگاری آرایش از کرمهاي مرطوب کننده بهرهگیری کنید تا هم بعنوان آبرسان عمل کند و هم مانعی میان پوست و آرایشتان باشد.
📌 کسانی که کمخونی دارند، قارچ بخورند !
👈 در نتیجه همیشه احساس خستگی و سردرد دارند، عملکرد سیستم عصبیشان کاهش مییابد و مشکل سوءهاضمه دارند. قارچ یک منبع خوب آهن است و ۹۰٪ این آهن توسط بدن جذب میشود
👈 با جذب آهن خون میتواند گلبولهای قرمز بیشتری تولید کند، که باعث میشود یکی دیگر از خواص قارچ، کمک به سلامتی و افزایش قدرت فرد باشد.
❇️ در تهیه وتولید ومصرف هر غذایی باید نکاتی رارعایت کرد
🔶(پنیر: مصلحش گردو )
🔶(سرکه :مصلحش سیاهدانه)
🔶(عدس :مصلحش کشمش)
🔶(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه )
🔶(انار وپرتقال: مصلحش گلپر)
🔶(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه)
🔶(نان :مصلحش کنجد یازنیان)
🔶(خامه: مصلحش عسل)
🔶(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما)
🔶(قره قروت:سیاهدانه)- 🔶(کره:عسل)
#درمان_گرفتگی_صدا
✨اگر دچار گرفتگی صدا هستید می توانید عسل و چند قطره آبلیمو را در آب ولرم حل کنید یا مقداری از نشاسته داخل شیر خنک بریزید و میل کنید.
بهطور متوسط، هضم میوهها ۳۰ تا ۶۰ دقیقه زمان میبرد
🔹 اما هضم سبزیجات، غلات و حبوبات، معمولا یک تا دو ساعت گوشت و ماهی پخته شده حداقل ۳ تا ۴ ساعت طول میکشد.
🔸اگر مواد غذایی مدت زمان طولانی در معده یا روده باقی بمانند به جای اینکه هضم مؤثری داشته باشند، تمام مواد مغذی موجود در آنها جذب نمیشوند.
🔹در این حالت مواد غذایی در معده یا روده فاسد یا تخمیر میشوند و گازهای سمی و سرطانزایی تولید میکنند که دیگر اندامهای بدن را برای این سمزُدایی دچار مشکل خواهد کرد.
🔸 این سموم ممکن است باعث خستگی، تحریکپذیری، سردرد و بوی بد دهان شوند و بعد از تمام اینها بدن ممکن است دچار مشکلات جدیتری مثل ورم مخاط رودهی بزرگ، التهاب، یبوست، ورم مفاصل، فشار خون و دیگر مشکلات ناخوشایند شود.
🍎 کانال طب الزهرا 🍏
🍋 @teb_salamat
🔹وعده های غذایی در فصل بهار
🌸در وعده ناهار از حبوبات و سبزیجات استفاده کنید
🌸قبل از وعده ناهار حتماً صبحانهای سبک که شامل آبمیوه و چند تکه تازه میوه باشد میل کنید.
🌸برای وعده ناهار بیشتر از انواع #لوبیای تازه، جوانههای ماش، لوبیا، عدس و یونجه و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل #ریحان ، کرفس، کاهو، مارچوبه، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ سبز تربچه و #چغندر استفاده کنید، مثلاً #آش جو، آش آبغوره، آش تمبر هندی، خورش #کدو ، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات. خورشها و خوراکهای سبزیجات که بدون سرخ شدن و با ادویههایی چون ریحان، #رازیانه ، #مرزنجوش ، رزماری، زیره سیاه و #شوید طعمدار شده باشند، انتخابهای مفیدی هستند.
🍎 کانال طب الزهرا 🍏
🍋 @teb_salamat