دمنوشهای مناسب: از جمله دمنوشهای مناسب برای افسردگی فصل بهار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
✍دمنوش «گل سرخ (گل محمدی)» آرامبخش و شادی افزا است و برای کسانی که در بهار احساس افسردگی میکنند مفیده ( فقط زیاده روی نشه)
«سیب و به» را رنده یا خرد کنید و خشک نمایید و به عنوان چای دم کنید؛ این کار به تقویت اعصاب و کاهش افسردگی کمک میکند.
💊واریکوسل💊
📝نسخه ی ویژه طب سنتی از دکتر خیراندیش
1️⃣ترک سردیجات و پرهیز از کل مواد کارخانه ای
2️⃣از کمر تا زانو هر هفته نوره (زرنیخ دار)بمالید سپس به مدت نیم ساعت حنا بمالید
3️⃣ هر ۱۲ ساعت یک لیوان سرکه انگبین
4️⃣ هر شب روی بیضه به آرامی روغن سیاهدانه بمالید
5️⃣حجامت گودی کمر پس از دو هفته حجامت ساق پا
#واریکوسل
سگ دو دماغه :
سگ ها بخاطر حس بویایی و بینی حساسشان معروف هستند. حال چه میشود اگر یک سگ دو برابر باقی سگ ها از این نعمت برخوردار شود. این سگ از نژاد شپرد بلژیکی این گونه متولد شده. او دو بینی دارد و به دیلیل غیر عادی بودنش هیچ کس پذیرای او نیست. او در حال حاضر 4 ماه سن دارد و در مرکز نگهداری حیوانات تحت مراقبت است. تصاویری از این سگ خارق العاده را در این آلبوم تاپ ناپ ملا حظه میکنید.
مصلح ماهی در طب سنتی
✍ مصرف مقادیر زیاد چاشنیهایی چون لیمو ترش و انواع ترشی ها به همراه ماهی به دلیل آن که هر دو طبع سردی دارند بخصوص برای سرد مزاجان توصیه نمی شود، چون ضمن این که سبب بیحالی، ضعف و هضم سخت غذا میشود، تشدیدکننده بیماری های سرد همچون روماتیسم، آلزایمر، افسردگی و… است. پس با موارد زیر میتوان عوارض ماهی را تا حد زیادی اصلاح کرد :
🔹پختن ماهی با روغن جوز (گردو)، کنجد، زیتون و بادام شیرین
🔸مصرف آن با زنجبیل پرورده در عسل، گلقند و صَعتَر (آویشن)، ترشی کبر
🔹مزه دار کردن آن با ادویههای گرم و خشک مانند زنجبیل، کمی فلفل، دارچین، زردچوبه و …
🔸مصرف یک یا دو عدد خرما بعد از آن، نه بیشتر.
تذکرات مهم در مصرف ماهی
✍مصرف ماهی با ماست، دوغ، شیر، تخم مرغ (فساد هضم و اسهال) و گوشت سایر حیوانات مضر است..
✍آشامیدن آب بعد از خوردن ماهی بسیار زیان آور است.
به هیچ عنوان نباید بعد از خوردن ماهی (حداقل دو ساعت بعد از آن) مواردی مانند آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه را مصرف کرد.( مشکلات هضم و زمینه ساز بروز قولنج، انواع فلج ها و حتی سکته مغزی یا قلبی).
✍در صورت بروز عطش، آب فراوان ننوشید، کمی نان و سرکه رفع عطش میکند.
اگر بعد خوردن ماهی دچار حالت تهوع شدید «آب به» یا «عرق زیره» استفاده کنید.
مصرف مدام ماهی توصیه نمیشود چون باعث ضعف معده میگردد.