eitaa logo
توییت(سیاست،گفتمان،طنز)
21.5هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
6.2هزار ویدیو
4 فایل
『•﷽•』 تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/4031513195Cc2c5e9c9df
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یه ایده جذاااب مخصوص پذیرایی😍😍 بلد بودی؟ 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندای خوشگلی که هر خانومی باید باشه 🌸🌹 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دسته پیازچه رو خرد کنید یک عدد هویج رو ریز کنید دو عدد فلفل سبز رو خرد کنید دو عدد سوسیس رو ریز کنید 400 گرم آرد یک قاشق چایخوری خمیر مایه یک قاشق چایخوری نمک و سبزیجات و سوسیس خرد شده رو داخل کاسه بریزید به آرامی آب گرم اضافه کنید تا جای که خمیر نرم بشه کمی ورز بدین و روی خمیر رو بپوشونید یک ساعت استراحت بدید پف خمیر رو بگیرید و داخل تابه چرب شده باز کنید در تابه رو ببندید و بیست دقیقه استراحت بدین تابه رو اجاق و شعله پخش کن بذارید نیم‌ساعت با حرارت متوسط زمان بدین نان رو برگردونید تا سمت دیگه هم کمی طلایی بشه ده دقیقه زمان بدین 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙋‍♀️میخام زعفران دم کنم به روشی که هم ماندگاری بالایی داره ،هم خوشبو خوش رنگ هست😍😍 ✅مواد لازم 🖊🖊 زعفران سابیده شده یک قاشق مربا خوری یخ یک لیوان سرپر ✅نکاتی که باید رعایت بشه 💚💚 اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه ،زعفران خیلی زود میسوزه ،رنگ کدر ،تیره داره ✅زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره ،بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه ،رنگ کدر ،تیره داره ✅زعفران روی یخ پاشیدید ، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن ،عجله نکنید ✅حتمادو بار شک بدید ،یکبار با سرما ،یکبار با گرما ،اینجوری خوشرنگ ،خوشبو تر هست 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-نشاسته نصف قاشق غذاخوری -پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری -شکر 2 قاشق غذاخوری -شیر سرد 2 لیوان -شکلات 50 گرم 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
اول ماده ی گوشتی رو آماده میکنیم، یک عدد پیاز 🧅متوسط رو خرد کرده و تفت میدیم تا سبک بشه، گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم ‌و میزاریم با آب خودش بپزه با حرارت ملایم ، زردچوبه و فلفل و نمک🧂 هم اضافه میکنیم، ‌قارچ🍄 و فلفل دلمه ای 🫑خرد شده و یک لیوان پوره گوجه فرنگی🍅(یا یک قاشق غذاخوری رب🥫 ) اضافه کرده و میزاریم تا کاملا آبش کشیده بشه و جا بیفته، در آخر هم یک قاشق جعفری خرد شده میتونید به دلخواه اضافه کنید ، آویشن هم کمی اضافه کنید، بعد داخل قابلمه آب میریزیم با کمی روغن و نمک جوش که اومد، پاستاهارو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه میزاریم بجوشه تا کمی نرم بشه، خیلی نجوشه چون شکلش رو از دست میده، بعد داخل صافی میریزیم آب حتما سرد روش میریزیم و میزاریم آبش کشیده بشه، داخل یه ظرف بزرگ مواد گوشتی و پاستا رو باهم مخلوط میکنیم، میتونیم لایه لایه هم بریزیم ولی وقتی پنیر آب بشه مخلوط کردنش سخته همین اول باهم مخلوط بشه بهتره 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها اول بگم شیر 🥛بریده با فاسد فرق داره شیر بریده فقط ترش شده و جون میده برای پنیر، هرچی شیر پرچرب تر باشه شیر زودتر ترش میشه و پنیرش خوشمزه تر😁😁😁 شیر محلی بریده شده😁 ۳ کیلو🥛 نمک ۳ قاشق غذاخوری🧂 سرکه نصف استکان 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
🍆 بادمجان ۳ کیلوگرم🍆 سیر ۳ بوته🧄 سرکه ۲ لیوان نعنا خشک، پودر گلپر، نمک 🧂 به مقدار لازم 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 طرز تهیه ۱- بادمجان‌ها 🍆را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجان‌ها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجان‌ها که نرم شدند آن‌ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند. ۲- نمک 🧂و سیر🧄 خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجان‌ها اضافه کنید. ۳- ظرفی که می‌خواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد. ۴- هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر می‌خواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجان‌ها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود. ۵- در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده می‌شود نوش جان 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ ۱۰ عدد فلفل دلمه سبز ۱ عدد فلفل دلمه قرمز ۱ عدد زیتون سبز نصف پیمانه قارچ ۱۰ عدد ماست ۱ پیمانه ادویه کاری ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری لیمو نصف نمک و فلفل سیاه مواد سس ماست نصف پیمانه خیار شور ۱ عدد سرکه ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم نون تافتون ۴ عدد فیله رو مزه دار کنید و‌نیم ساعت استراحت بدین تو یخچال ،قارچ و تفت بدین با فیله مزه دار شده و مواد دیگه بریزید تو نون همین 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
🍃 چطوری وقتی چای ریخت روی فرش ، لکه چای رو ازبین ببریم⁉️ موقعی که چای ریخت سریعا یکم نمک بریزید روی اون قسمت تا نمک رنگ چای رو به خودش جذب کنه و بعد تمیزش کنید. 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو