#نیمروی_قالبی_فلفل_دلمه ای
🍳مواد لازم :
🔻فلفل دلمه ای 1 عدد🫑
🔻تخم مرغ 3 عدد🥚
🔻گوجه فرنگی 1 عدد🍅
🔻کره یا روغن به مقدار لازم🧈
🔻نمک و فلفل به مقدار لازم🧂
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
مراحل تهیه:
گوجه 🍅و فلفل دلمه ای🫑 را بصورت حلقه ای برش بزنید. کف ماهیتابه مقداری روغن یا کره🧈 بریزید. حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ، 1 دقیقه حرارت برای نرم شدن فلفل ها کافی میباشد ، فلفل ها را برگردانید و حلقه گوجه ای داخل هر فلفل قرار دهید.اجازه دهید گوجه گرم شود. سپس روی گوجه 1 عدد تخم مرغ🥚 بشکنید و نمک و فلفل🧂 بزنید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد ( اگر دوست دارید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود باید در قابلمه را بگذارید ). سپس در ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تندوری😍😋
دو سه تا ران مرغ
سه ق غ ماست
دو ق غ آبلیمو
یک ق غ کره به دمای محیط رسیده
یک ق غ ادویه تندوری
یک ق غ پودر تخم گشنیز
یک ق غ پول بیبر
یک ق م فلفل سیاه
یک ق چ پودر لبو
یک ق چ نمک
عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید
#ادویه_تندوری
پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک😍😋
مواد لازم :
پتی بور ۱ بسته
کره ۷۵ گرم
شکلات تختهای ۱/۴ پ
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
ژلاتین ۱.۵ ق غ
آب ۱/۴ پ
توت فرنگی
نوتلا
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری شکم پر😋😍
مواد لازم :
پنیر خامهای ۲ ق
پنیر پارمزان ۲ ق
جعفری خورد شده
سیر ۳ عدد
قارچ
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رقیب سرسخت کشک و بادمجون 😋
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_سیب
روزهای بلند تابستون و آفتاب داغ و طولانی ، زمان مناسبیه که از این انرژی طبیعی خورشیدی استفاده کنیم هر چقدر دلمون میخواد میتونیم لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنیم، یکی دوروزه هم خشک میشن چندتا نکته داره لواشک رو نذارید زیاد جلوآفتاب بمونه چون زیادی خشک میشه برای منم کمی خشک شده بود که در آخر کار با قلمو کمی رب انار روش زدم اوکی شدمیتونید پوست میوه رو بگیرید یا اینکه مثل من با گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید تا توی لواشک دیده نشه
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_بدون_پخت😍😋
خمیر شیرینی :
پودر بیسکویت🍪 : 200 گرم یا حدود یک+یکسوم پیمانه (خواندن وزن رو جلد بیسکویت بهتون کمک میکنه )
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه : 75 گرم یا سهچهارم فنجان یا دوسوم پیمانه
پودر کاکائو 🍫: 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه🥣 : 150 میلی لیتر یا دوسوم پیمانه( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 300 گرم ، رَنده شُدَش میشه 2 پیمانه
تزئین سطح شیرینی :
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه🌰
برای پرکردن حفره :
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 100 گرم یا دوسوم پیمانه
سس کارامل یا هر ماده ی شیرین و غلیظی ، مثل :🍯 شیره ها ، سس شکلات ، عسل ، مربا ، کره بادام زمینی و غیره
شیرینی کاراملی شکلاتی رو به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت بشه در فریزر قرار دهید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو بادمجان 😍😋
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۷_۸ عدد
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
____
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این معجون طعمش بابیرونی ها هیچ فرقی نداره اما مدل آسون و خونگیشه😍
بستنی
موز
خامه
گردو
پودرقهوه ، عسل ، کنجد ، پودرنارگیل ، مغزیجات
✅از پودر قهوه حتما استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
✅میتونین از خامه صبحانه ، سنتی یا قنادی استفاده کنید
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#اسموتی_زنجبیل
🔸مواد لازم
▫️پرتقال : یک عدد🍊
▫️موز : نصف🍌
▫️یخ : به مقدار لازم🧊
▫️عسل : دو قاشق چایخوری🍯
▫️زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق چایخوری سرخالی🫚
▫️ماست سون کاله : نصف فنجان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🔸طرز تهیه
برای شروع پرهای پرتقال🍊 را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوطکن بیندازید. موز 🍌را هم به آن اضافه کنید و عسل🍯 را همراه با رنده زنجبیل🫚 و یخ🧊 روی آن بریزید. مخلوطکن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمیخواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فست فود فوری😋•
قول میدم مزهش غافلگیرت کنه🤌
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تو شیشه!😍😋
مواد لازم:
۱ دونه شیشه🫙
۱ دونه جوجه 🐥
نمک وفلفل سیاه🌶🧂
تخم گشنیز🪴
برگ بو🍃(من یادم رفت بزنم ولی)
روغن زیتون🫒
سس مایونز🥣
سس خردل🥣
خیارشور🥒
گوجه فرنگی🍅
فلفل دلمه ای🫑
پیاز قرمز یا سفید🧅
نون باگت🥖(مناز نون چاپاتا استفاده کردم)
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده هنری😌
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده هنری👩🏻🎨
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 10مدل از خوشمزه ترین سالادای مجلسی رو آوردم
۲-سالاد سزار :کاهو، سینه یا فیله ی مرغ ،پودر سوخاری پانکو، آرد گندم ، تخم مرغ، پنیر موزارلای مدادی ،نان_تست، کره ،سیر له شده نمک و فلفل سیاه و سس خردل
سس:زرده تخم مرغ ۱ عدد( قابل حذف )سس مایونز ۳ ق غ،سس خردل ۱ ق غ ،سرکه بالزامیک ۱ ق غ ،آب دو ق غ ،پنیر پارمسان ۱ ق غ، نمک و فلفل
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چيكن استراگانف😍•
يه غذاي خيلي خوشمزست كه هم ميتونه براي شام وهم ناهار امادش كنيد🤤
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رو اینجوری تو یخچال نگه دار
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_پخت_رب_گوجه_فرنگی
گوجه هارو شسته پوره میکنیم و رو گاز میذاریم با شعله متوسط کف هایی که روی پوره درست میشه رو برمیداریم
بعد از گذشت ۳۰دقیقه فلفل سبز خرد شده، نمک وسیر له شده و فلفل خرد شده و ادویه های دلخواه رو به پوره اضاف میکنیم و بعد از اینکه ب غلظت مورد نظر رسید دو ق روغن جامد یا محلی هم اضافه، شعله رو خاموش میزاریم خنک شه
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گراتن_پاستا_مرغ
مواد لازم
پاستا ٢۵٠ گرم
سنه مرغ(نگینی خرد شده) ٢ عدد
قارچ کنسری ١٠٠ گرم
فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده) ١ عدد
ذرت ١٠٠ گرم
سیر له شده ٢ عدد
پودر پیاز ١ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ١۵٠ گرم
نمک
فلفل سیاه (نیم کوب)
مواد سس سفید (بشامل) :
آرد سفید ١ قاشق غذاخوری
شیر ١ لیوان
کره ٢۵ گرم
طرز تهیه
پاستا رو پخته و آبکش میکنیم توجه کنید پاستا باید چند دقیقه دیرتر آبکش کنید (نسبت به وقتی که دم میزارید) آبکش که کردید آب سرد روش بریزید و کنار بزارید.
برای سس سفید آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده. بعد کره رو اضافه میکنیم تا آب بشه. شیر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.
مواد رو با روغن خییلی کم سرخ کنید تا چرب و چیلی نشه چون به اندازه کافی پنیر پیتزا داره .
برای سس سفید اگر شیر سرد باشه آرد گلوله گلوله میشه.
فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ، حدودا ٢٠ دقیقه گذاشتمش و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا (گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه.
نوش جان 💝
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_به_وسیب_با_بستنی
مواد لازم:
دوعدد میوه به
سه عدد سیب سبز 🍏🍏
یک لیوان شکر ۲۴۰ گرم🍚
دارچین
میخک
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
به ها رو از وسط نصف کنید پوستش بکنید دانه هاش رو جدا کنید و داخل آب و کمی آبلیمو🍋 بندازید تا سیاه نشه
سه تا سیب سبز🍏 رو رنده کنید آبش رو بگیرید و روش شکر🍚 بریزید
به ها رو توی ظرف بچینید بعد سیب های رنده شده رو داخلش بزارید و باز شکر بپاشید .
آب سیب، دارچین، میخک و دانه های به رو توی ظرف بریزید روی ظرف رو با فویل و کاغذ نسوز بکشید و داخل فر بزارید
بعد روش بستنی بزارید و حسابی ازش لذت ببرید🤗
چند نکته ریز برای اینکه زودتر رنگ بگیره: میتونید تو قابلمه سر گاز درست کنید که سی تا چهل دقیقه ای آماده میشه و اگر از ظرف مسی استفاده کنید که عالی میشه👌🏼
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش اکسسوری جاشمعی😙🕯
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت کاردستی پروانه کاغذی آسان ❤️❤️
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو