🔰ما هر چه داریم از این محرم است و از این مجالس.
💢 این #محرم را زنده نگه دارید. ما هر چه داریم از این محرم است و از این مجالس. مجالس تبلیغ ما هم از محرم است، از این قتل سید الشهداست و #شهادت اوست.
ما باید به عمق این شهادت و تاثیر این شهادت در عالم برسیم و توجه کنیم که تاثیر او امروز هم هست. اگر این مجالس وعظ و خطابه و عزاداری و اجتماعات سوگواری نبود، کشور ما پیروز نمیشد. همه در تحت بیرق امام حسین- سلام الله علیه- قیام کردند.
📅 امام خمینی(ره) | ۲۵ مهر ۱۳۶۱
📚صحیفه امام، ج ۱۷ ، ص ۵۸
♻️ این گریه ها زنده نگه داشته مکتب سیدالشهدا را
🌷 امام #خمینی (ره) ؛
هر مکتبی #هیاهو می خواهد ، باید پایش #سینه بزنند،هر مکتبی تا پایش سینه زن نباشد، تا پایش #گریه کن نباشد، تا پایش توی سر و سینه زدن نباشد، حفظ نمی شود.
اینها اشتباه می کنند ، بچه اند اینها، نمی دانند که این نقش روحانیت و این نقش اهل منبر چه هست در اسلام، خودتان هم شاید خیلی ندانید.
این نقش یک نقشی است که اسلام را همیشه زنده نگه داشته، آن گلی است که هی آب به آن می دهند زنده نگه داشته،این #گریه ها #زنده نگه داشته مکتب سیدالشهدا را
📚صحیفه نور ، جلد ۸ ، صفحه ۷۰
👈بیانات امام خمینی(ره) در جمع وعاظ و روحانیون تهران
🗓مورخ: ۱۳۵۸/۰۴/۱۷
#امام_حسین با عده کم همه چیزش را فدای اسلام کرد، مقابل یک امپراطوری بزرگ ایستاد و(نه) گفت.
بچه ها و جوانهای ما خیال نکنند که مسأله،مسأله ملت گریه است ،این را دیگران القاء کردند به شماها که بگوئید ملت گریه. آنها از همین گریه ها می ترسند برای اینکه گریه ای است که #گریه_بر_مظلوم است ، #فریاد_مقابل_ظالم است.
صحیفه نور،جلد 10،صفحه 31
بیانات امام خمینی(ره) در جمع علمای غرب تهران
مورخ:1358/07/30
اَلسَّلامُ عَلى مَنِ الْإِجابَةُ تَحْتَ قُبَّتِهِ...
سلام بر كسى كه اجابت و پاسخگويى خداوند به دعاها در زير گنبد شريفش حتمى است...
#زیارت_ناحیه_مقدسه
🌷 #امام_صادق عليه السلام فرمودند :
هيچ پيامبرى در آسمانها و زمين نيست مگر اين كه مى خواهند #خداوند_متعال به آنان #رخصت دهد تا به #زيارت امام حسين عليه السلام مشرف شوند ، چنين است كه گروهى به #كربلا #فرود آيند و گروهى از آنجا #عروج كند.
📗 كامل الزيارات ، ص ۱۱۱
هدایت شده از امام شناسی
هدیه امیرالمومنین به ابوالفضل علیهما السلام 🗡
روزی امیرالمومنین علیه السلام در مسجد النبی نشسته بود و اصحاب هم حضور داشتند در حالی که حضرتش موعظه می فرمود ، در این هنگام مرد عربی آمد و داخل مسجد شد در حالی که صندوقی همراه داشت ، پس به حضرت سلام کرد و دست او را بوسید و گفت یا مولا ، هدیه ای برایت آورده ام.
حضرت فرمود: چه آورده ای؟
اعرابی صندوق را پیش روی امام نهاد ، حضرت امر کرد تا در صندوق را گشودند ، مشاهده کردند که شمشیری در آن قرار دارد. در این هنگام عبّاس (ع) داخل مسجد شد ، بر پدر بزرگوار خود سلام کرد و مودّب ایستاد و نگاهی طولانی به شمشیر انداخت.
امیرالمومنین فرمود: پسرم دوست داری این شمشیر را به تو هدیه دهم؟
عرض کرد: آری.
حضرت فرمود: جلو بیا.
حضرت عبّاس نزدیک پدر آمد و حضرت با دست مبارک خود شمشیر را به قامت زیبای فرزندش بست ، سپس نگاهی طولانی به او کرد و اشک در چشمان مبارکش حلقه زد و روی گونه هایش جاری شد.
حاضران گفتند یا امیرالمومنین علیه السلام سبب گریه چیست؟
حضرت علی علیه السلام فرمود: گویا می بینم که دشمن پسرم را احاطه کرده و او با این شمشیر به راست و چپ دشمن حمله می کند تا اینکه دو دستش قطع می شود و عمودی از آهن بر سرش فرود می آید. حضرت دوباره منقلب گشت و حاضران همه گریستند. 😭
📚 مولد العبّاس بن علی (ع) / ص 61-62
🌸﷽🌸
شخصى نزد امام صادق رفت و گفت
من از #لحظه_مرگ بسيار ميترسم
چــه کنــم؟
امام صادق(ع) فرمودند⇩
#زيـارت_عاشـورا را زيـاد بخوان..
آن مرد گفت: چگونه با خواندن زيارت
عاشورا از خوف آن لحظه در امان باشم؟
امام صادق فرمود: مگر
در پايان زیارت عاشورا نمى خوانيد؟
•{ اَللّهُمَّارْزُقْنیشَفاعَهَالْحُسَیْنِیَوْمَالْوُرُودِ }•
یعنی خدايا #شفـاعت_حسين علیـهالسلام
را هنگام ورود به قبر روزى من کن...
هدایت شده از نهج البلاغه ایها
♦️خواص باطل (۱)؛
#شبث_ابن_ربعی
♦️اسمش شبث ابن ربعی است،دیرتر از همه اسلام آورد.علامه شهیدی او را به طاووس تشبیه می کند.
♦️پس از رحلت پیامبر مرتد گردید و طرفدار پیامبران دروغین شد.
🔹وقتی ابوبکر پیامبران دروغین را شکست داد دوباره مسلمان شد.در زمام امیرالمؤمنین جزو سپاهیان حضرت امیر بود ، به خوارج پیوست و بعد از متفرق شدن خوارج دوباره به سپاه امام آمد.
♦️بعد از شهادت امیرالمؤمنین، به معاویه پیوست و سعی کرد امام حسن(ع) را به معاویه تحویل دهد.
🔹شبث در واقعه عاشورا از کسانی بود که به امام حسین علیه السلام نامه نوشتند و او را به کوفه دعوت کردند. اما او با روی کار آمدن عبیدالله زیاد در کوفه به سمت وی رفت و با مسلم بن عقیل دشمنی کرد. او که تا روز پنجم محرم از رفتن به کربلا طفره میرفت، مجبور به شرکت درواقعه کربلا شد، در روز عاشورا که فرمانده نیروهای پیاده لشکر دشمن (شمر ابن ذالجوشن) بود، امام حسین علیه السلام در اولین سخنرانی خود از او و دیگر سران کوفه نام برد و نامه نوشتن و دعوتشان را یادآوری کرد.
🔹وی در معرکه کربلا زیرکانه عمل کرد و از رویارویی مستقیم با حسین و یارانش پرهیز کرد تا جایگاه خود را در آینده به خطر نیندازد.
🔹او بعدها به همراهی مختار ثقفی به خونخواهی امام حسین علیه السلام در آمد و رئیس پلیس مختار شد. وقتی مختار که به قلع و قمع قاتلین امام حسین(ع) مشغول شد او را نیز تعقیب کرد که شبث به بصره نزد زبیریان فرار کرد و پس از آن در کشته شدن مختار توسط زبیریان حضور داشت. سپس با غلبه حجاج بن یوسف (فرمانروای مروانیان) بر زبیریان در کوفه او به مروانیان پیوست.
🔸🔸شبث سرانجام در سال هشتاد قمری با بیش از یک قرن عمر در کوفه از دنیا رفت.
✅ کمی تامل کنیم آیا امروز در جامعه خود چقدر افرادی شبیه شبث ابن ربعی داریم؟؟؟
╔═.🍃🍃.══════╗
🆔 @nahjolbalagheeiha
╚══════.🍃.🍃═╝
هدایت شده از 🎀 کانال یا امیرالمؤمنین علیه السلام 🎀
◾️بصيرت حضرت اباالفضل در روز تاسوعا و عاشورا
▪️رهبرمعظم انقلاب: بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او #بصیرت را بیشتر نشان داد.
🏴در روز تاسوعا، مثل امروز عصری، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان برخورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود.
گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
🏴 نمونه دیگرِ #بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند.
میدانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان.
انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان #بصیرت است.
هدایت شده از 🎀 کانال یا امیرالمؤمنین علیه السلام 🎀
🌷حضرت بقیه الله الاعظم(عج) درباره عمویش عباس(ع) چنین می فرمایند ؛
🎀 سلام بر ابوالفضل ، #عباس بن امیرالمؤمنین، همدرد بزرگ برادر که جانش را فدای او ساخت و از ....
هدایت شده از 🎀 کانال یا امیرالمؤمنین علیه السلام 🎀
🌷 حضرت #فاطمه زهرا س فرمودند ؛
✅ ای امیرالمؤمنین ! دو دست بریده پسرم #عباس برای ما در مورد #شفاعت کافی ست .
📗 معالی السبطین ، ج ۱ ، صفحه ۴۵۲
هدایت شده از کلُّ یَومٍ عاشُورا وَ کلُّ اَرضٍ کَربَلا
🔰 بهترین دعا برای پدر و مادر؛ در زیارت عاشورا آمده....
▫️استاد سید محمد مهدی #میر_باقری
☑️یک موقع من به ذهنم می آمد که چرا دائما می گوییم «بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي»؟ این چه حرفی است؟! خب از کیسه خودت خرج کن! چرا میگویی پدرم و مادرم به فدای تو؟! اهل و عیالم به فدای تو؟!
بعد یک آقایی، یک داستانی را نقل کرد و متوجه شدم اصلا مسئله چی است. میگفت که شخصی هر روز زیارت عاشورا میخواند و در زیارتش عرضه می داشت: «بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي» یک روز این زیارت را نخواند؛ پدر و مادرش در خواب آمدند و از او گلایه کردند که چرا برای ما دعا نکردی.
☑️بهترین دعا برای پدر و مادر این است که فدای امام حسین بشوند. ما اگر فدای امام حسین نشویم فدای دنیا می شویم اگر کسی با امام حسین همراه نشود، فدای دستگاه شیطان خواهد شد. آنهایی که خودشان را به امام حسین رساندند بهشتی شدند. جاودانه شدند. این بهترین دعاست. در زیارت جامعه کبیره از معصومین (ع) چنین میخواهیم «بِأَبِی أَنْتُمْ وَ أُمِّی وَ نَفْسِی وَ أَهْلِی وَ مَالِی» یک کاری بکن پدر و مادر من، اهل و عیال من، مالم و همه هستی ام را فدای تو کنم
☑️جبهه سیدالشهداء تماما نفع است و هیچ ضرری در آن نیست! جبهه دشمن هم تماما ضرر است. مگر اصحاب عاشورا ضرر کردند؟ بله، غنایم طرف دشمن بود؛ به حسب ظاهر فتوحات و پیروزی ها آن طرف بود، ولی واقعا کدام ضرر کردند؟
جبهه حق همیشه همینطور بوده! الان هم سختی و عسر هست، ولی «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً» خدای متعال در در دل همین سختیها، برای مومنین گشایش می کند. آنهایی که از وسط این سختی رد نمی شوند، برای همیشه در عسر می مانند؛ اما آنهایی که با حضرت راه می روند، از وسط این سختی به یسر میرسند
🆔 @ashora_karbala
هدایت شده از 👊کانال تنگه مرصاد💥
#شبهات_ماه_محرم
💢آيا #خون حضرت علي اصغر عليه السلام به زمين باز نگشت؟
#مستندات_تاریخی
#اهل_سنت
ابو الفرج اصفهاني يكي از مورخان بزرگ در كتاب «مقاتل الطالبين» از شاهدان ماجرا، نقل كرده است كه امام حسين عليه السلام خون را به طرف آسمان ميپاشيد و چيزي از آن دو باره به زمين بر نميگشت:
«مورع بن سويد از شاهدان قضيه نقل كرده است: همراه حسين عليه السلام فرزندش #كوچكش بود، تيري آمد به گلويش نشست. حسين عليه السلام خون را از گلو و پشت گردنش ميگرفت و آن را به سوي آسمان پرتاپ ميكرد و #چيزي از آن خون بر نميگشت در آن حال ميفرمود: خدايا مقام فرزندم در نزد تو كم تر از ناقصه صالح نيست.»
📚 الطالبيين، ص 60، طبق برنامه الجامع الكبير
خوارزمي يكي ديگر از علماي اهل سنت، علاوه بر اينكه پاشيدن خود را به طرف آسمان نقل كرده:
«امام فرمود: علي را بياوريد تا با او خدا حافظي كنم. آن را كودك را به ايشان دادند، حضرت او را ميبوسيد و ميفرمود: واي بر #گروهي كه دشمن آنها جد توست. هنگاميكه اين كودك در آغوش امام بود، حرمله بن كاهل اسدي با رها كردن تير او را در آغوش امام ذبح كرد. حسين عليه السلام خونش را #جمع كرد تا كف دستش پر شد آنگاه به سوي آسمان پرتاب نمود و فرمود: خدايا اگر ياري [ظاهري] را از جانب آسمان از ما گرفتي، پس در عوض، بهتر از آن را براي ما قرار بده. آنگاه حسين عليه السلام از اسبش پياده شد و با غلاف شمشيرش براي او قبري آماده ساخت و او را با خونش دفن كرد و بر او نماز خواند.»
📚الخوارزمي، الموفق بن احمد مقتل الحسين عليه السلام، ج 2، ص 37،
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
@tmersad313