✅ آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی) میفرمایند:
#انسان_وسواسی كه در آب كشیدن شیء نجس، مانند افراد معمولی #یقین پیدا نمیكند❌، اگر همان طوری كه افراد #معمولی شیء #نجس را آب میكشند رفتار نماید، #کافی است و احتیاط زیاد از حد در مسأله نجس و پاکی از نظر شرع كار پسندیدهای نیست❌ .
👈و فرد - چه وسواسی و چه غیر وسواسی - لازم نیست بررسی کند و ببیند بدن یا لباسش یا شیء دیگر نجس شده یانه و نیز لازم نیست دقّت نماید و ببیند آیا فلان شیء نجس با شیء دیگر برخورد کرده یا نه و یا اگر برخورد کرده تری سرایت کننده داشته یا نه و در همه این موارد حکم به #پاکی اشیاء مذکور میشود.👉
رساله جامع،احکام وسواس.👉
#اسلام_آسان👉
🔻 https://eitaa.com/Vasvas_feghhi_eteghadi
#وسواس🧐
✍🏻 سؤال190:اگر آب همه چیز را پاک میکند و بهترین پاککننده است، چرا ظرفها و لباسها بدون استفاده از موادِّ شوینده و با آب پاک نمیشوند و چربی و بو در آنها باقی است؟ همچنین چرا پزشکان اینقدر روی شستن دستها با آب و صابون برای جلوگیری از انتقال میکروب و ویروسها تأکید دارند، آیا آنها اشتباه میکنند؟
° بین کثیف بودن و وجود نجاست فرق است و ما باید هر دو را مراعات کنیم.✅
https://b2n.ir/278550
•┈┈••✾❀✿❣️✿❀✾••┈┈•
🕊 @Vasvas_feghhi_eteghadi
#وسواس🧐
✍🏻 سؤال145: من فردی وسواسی شدهام بعد از تطهیر نجاست شک میکنم آیا آن قسمت را حتماً شستهام یا خیر، پاک شده یا خیر و مثلاً یک بار موقع شستن مخرج بول و غائط بعد از این که خود را شُستم و بلند شدم شک کردم که نکند مخرج غائط را تمیز نشسته باشم و یا اصلاً نشسته باشم. بنابراین دوباره شستم و حالا این شک ایجاد شده که نکند قطرات آب شستشوی اوّل به مخرج غائط رسیده و لباس زیرم نجس شده باشد کمکم کنید.
° به کلیّه آنچه نوشتهاید و مانند آن باید اهمیت ندهید و راه خوب شدن شما فقط بیاعتنائی شما است.✅
https://b2n.ir/278550
•┈┈••✾❀✿❣️✿❀✾••┈┈•
🕊 @Vasvas_feghhi_eteghadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #وسواس ؛ یک #امتحان_الهی👌
👤 حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد
⏲ زمان : 1 دقیقه و 4 ثانیه
.🔴🔴🔴
➖➖➖➖➖➖
#نشر_با_لینک🔻🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/47710244C8039764c17
درمانگاه تخصصی وسواس🔺🔺🔺
➖➖➖➖➖➖➖
#حدیث😍🌼
مکارم الأخلاق , جلد۱ , صفحه۲۵
وَ كَانَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يُؤْتَى بِالصَّبِيِّ اَلصَّغِيرِ لِيَدْعُوَ لَهُ بِالْبَرَكَةِ أَوْ يُسَمِّيَهُ فَيَأْخُذُهُ فَيَضَعُهُ فِي حَجْرِهِ تَكْرِمَةً لِأَهْلِهِ فَرُبَّمَا بَالَ اَلصَّبِيُّ عَلَيْهِ فَيَصِيحُ بَعْضُ مَنْ رَآهُ حِينَ يَبُولُ فَيَقُولُ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ لاَ تُزْرِمُوا بِالصَّبِيِّ فَيَدَعُهُ حَتَّى يَقْضِيَ بَوْلَهُ ثُمَّ يَفْرُغُ لَهُ مِنْ دُعَائِهِ أَوْ تَسْمِيَتِهِ وَ يَبْلُغُ سُرُورُ أَهْلِهِ فِيهِ وَ لاَ يَرَوْنَ أَنَّهُ يَتَأَذَّى بِبَوْلِ صَبِيِّهِمْ فَإِذَا اِنْصَرَفُوا غَسَلَ ثَوْبَهُ بَعْدَهُ .
مکارم الأخلاق / ترجمه میرباقری ; ج ۱ ص ۵۰👇👇
🔴 همواره كودكان #خردسال را بمحضر پيغمبر(صلّى اللّه عليه و آله)ميبردند تا براى آنها از خدا بركت بخواهد يا او را نامى بگذارد،حضرت براى احترام به خانوادهاش كودك آنها را بر #دامن خود ميگذارد و چه بسا كه كودكى بر دامن آن بزرگوار #بول مىكرد و يكى از حاضران در موقع بول كردن كودك #بانگ بر او ميزد.حضرت مىفرمود: از ادرار كودك جلوگيرى #نكنيد و كودك را #آسوده مىگذاشت تا بولش را #تمام كند و بعد براى او #دعا مىكرد يا اسمگذارى مىنمود و خانوادهاش را #خوشحال مىساخت بطورى كه مىفهميدند كه حضرت از بول كودكشان ناراحت نشده و پس از آنكه #ميرفتند پيغمبر #لباسش را مىشست.
___________________
💚 @Vasvas_feghhi_eteghadi