☀️ حدیث روز ☀️
🔻پیامبر اکرم (ص) :
مَن قامَ عَلى مَريضٍ يَوما و لَيلَةً بَعَثَهُ اللّهُ مَعَ ابراهيمَ الخَليلِ ؛
🔸 هر كس يك شبانه روز از بيمارى پرستارى كند، خداوند او را با ابراهيم خليل محشور مىكند .
📚ثواب الأعمال ص ۳۴۱
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 گفتگو با پرستاری که در سطح چهار حوزه در حال تحصیل است/گمشده ام را در حوزه یافتم
🔸 فاطمه زهرا حجی پور در گفتگو با خبرگزاری کوثر به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) بیان کرد: زمانیکه در مقطع سطح 2 طلبگی آغاز به تحصیل کردم، کارشناس پرستاری بودم و در بیمارستان خدمت می کردم.
🔸 وی اظهار داشت: در دوران دانشجویی به مباحث اخلاقی و دینی علاقه بسیاری داشتم، دوران دبیرستانم نیز با زمان جنگ مقارن بود و مباحث معنوی بسیاری در آن دوران خاص وجود داشت و من نیز در گروههای انجمن اسلامی فعال بودم و در دانشگاه نیز این فعالیت ها را ادامه دادم.
🔸 خانم حجی پور ابراز کرد: با توجه به تصمیمی که برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد گرفته بودم، شروع به مطالعه کردم و همان سال ارشد فیزیولوژی تهران دانشگاه بقیه الله قبول شدم که همسرم می گفتند که تحصیل در تهران با دو فرزند سخت است بنابرین منصرف شدم و بسیاری اتفاقی از حوزه سر در آوردم.
🔸 وی در خصوص نحوه حضور در حوزه افزود: مربی کلاس قرآن پسرم را به صورت اتفاقی در اتوبوس دیدم که گفت برای ثبت نام به حوزه می روم که من نیز با وی به حوزه رفتم، زمانیکه ایشان می خواستند ثبت نام کنند فردی که در حال ثبت نام بود به من گفت که سن شما بالاست و نمی توانید ثبت نام کنید اما فرد دیگری گفت که ثبت نام کنید و من نیز ثبت نام کردم و آزمون ورودی بسیار سختی داشت که قبول و طلبه شدم.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/86916
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از KHAMENEI.IR
#تبیین_و_تحلیل | زینب کبری، الگوی رفتار اجتماعی زن مسلمان
🔸وضعیت سیاسی و مذهبی دوران زندگانی حضرت زینب کبری(سلاماللهعلیها) و نوع مواجهه این بانوی ارجمند با رخدادهای گوناگون سبب میشود تا امروزه بتوان از ابعاد شخصیت ایشان به عنوان الگوی جاودان زنِ مسلمان یاد کرد. حضرت آیتالله خامنهای در بخشی از بیانات خود با اشاره به شاخص بودن عملکرد آن حضرت، چنین فرمودند: «...(او) از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب میشد...زن مسلمان از درون خانواده تا درون جامعه، مسائل علمی، مسائل سیاسی، کمک رسانی، ارزشهای اخلاقی و نشان دادنِ منشهای بزرگ انقلابی، همه را با هم دارد.» ۱۳۷۴/۰۷/۱۲
🔹 بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت برخی از ابعاد شخصیت و سیره اجتماعی حضرت زینب را تبیین میکند.
🔻مطالعه یادداشت و ارسال نظر:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44522
✳️ مدیر حوزههای علمیه خواهران در پیامی فرارسیدن میلاد حضرت عیسی(ع) و سال نو میلادی را به پاپ فرانسیس تبریک گفت
🔸 به گزارش خبرگزاری کوثر، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به مناسبت آغاز سال نو میلادی پیام تبریک صادر کرد.
🔻 متن پیام به شرح زیر است:
عاليجناب پاپ فرانسيس
رهبر محترم کاتوليک هاي جهان
ما مسلمانان مفتخریم به پیروی از پیامبری که در کلامش حضرت عیسی بن مریم را برادر خود خطاب فرموده و این سیره، امروز همچنان در بین همه ایرانیان مسلمان پا برجاست و هموطنان مسیحی خویش را همچون برادر و عضو یک خانواده میدانند.
بعد از اهدای سلام و احترامات خدمت آن جناب، فرارسیدن ميلاد با سعادت حضرت عيسي بن مريم «عليه السلام» پيام آور صلح و مهرباني و آغاز سال 2020 ميلادي را به جنابعالي و پيروان راستينش، در سراسر گيتي و برادران و خواهران مسیحی کشورمان تبريک و تهنيت عرض مينمايم.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/86931
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
📸 در سالروز ولادت حضرت زینب(س) هزاران نفر از پرستاران سراسر کشور صبح امروز با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. ۹۸/۱۰/۱۱
🏷 #دیدار_پرستاران
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از افق حوزه
✳️ مقام و منزلت حضرت زینب کبری(س) از منظر آیت الله العظمی جوادی آملی
✅ در باب سرّ اشتهار حضرت زینب کبری(سلامالله علیها) به عقیلۀ بنی هاشم باید گفت. برخی عاقل نیستند و به دنبال تحصیل عقلند؛ برخی عاقلند و عقل برای آن ها به صورت حال است، یعنی وصفِ دیرپا نیست [بلکه] گاهی هست و گاهی نیست؛ برخی عاقلند و عقل برای آن ها به منزلۀ یک وصف مَلکه است؛ و برخی عاقلند و عقل برای آن ها به منزلۀ فصل مقوّم است. لذا کسانی که عقل برای آن ها به منزلۀ فصل مقوّم است، بتمام معنای کلمه، عقیله اند. حسین بن علی (سلام الله علیهما) "عقیلة بنی هاشم" است و زینب کبرا (سلام الله علیه) نیز "عقیلة بنی هاشم"؛ این "تاء"، "تا"ی مبالغه است، نه "تا"ی تأنیث.
🔰 @ofogh_howzah
🔻شعر آیت الله العظمی صافی به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری(س)
🔸متن شعر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری(س) به این شرح است:
جهان ز مولد زینب چو خویشتن آراست
عنایت ازلی جلوه کرد از چپ و راست
زنی چگونه زنی فخر عالم و آدم
زنی که چون پدر و مام عروةالوثقی است
ولیّةالله و عینالله و لسانالله
زنی بزرگ که الگوی دانش و تقوا است
زنی کریمه زنی عالم علوم خفی
زنی که پایهی قدرش ز آسمان بالا است
زنی ستوده، زنی اسوه وقار و جلال
زنی که خواهر و همرزم سیدالشهدا است
زنی بزرگ زنی قهرمان کوفه و شام
زنی که معدن صبر و عفاف و شرم و حیا است
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/86969
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻 گفتگو با پرستاری که در سطح چهار حوزه در حال تحصیل است/گمشده ام را در حوزه یافتم 🔸 فاطمه زهرا حجی
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | گفتگو با پرستاری که در سطح چهار حوزه علمیه خواهران در حال تحصیل است /گمشده ام را در حوزه یافتم
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻جذب نیروی «معینه» کاروان های حج از میان خواهران مبلغه لرستان
🔸در راستای بهره مندی بیشتر از ظرفیت بالای حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور و استفاده از توان علمی و عملی خواهران مبلغه واجد شرایط در چرخه حج و زیارت، مدیریت جذب و سازماندهی معاونت فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در نظر دارد به منظور تکمیل نیروهای خواهر «معینه» برای نخستین بار بر اساس نیاز استانها اقدام به جذب نیرو از میان متقاضیان بومی واجد شرایط برای کاروانهای شیعه کند.
🔸بر این اساس ظرفیتهای جذب مشخصی برای استانهای مختلف کشور در نظر گرفته شده که ظرفیت جذب در لرستان ۵ نفر اعلام شده است.
🔸متقاضیان ثبت نام در این آزمون بایستی شرایط عمومی و اختصاصی مربوطه شامل: مدرک تحصیلی سطح ۳ مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران یا جامعه الزهرا و یا کارشناسی ارشد رشته ارتباطات با گرایش حج و زیارت به همراه سطح دو از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران یا جامعه الزهرا از جمله شرایط اختصاصی شرکت در این آزمون است.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/86990
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻اولین دوره مجازی مهارتافزایی و سبک زندگی خانوادگی (گام نخست) برگزار می شود
🔸اولین دوره آموزشی مجازی مهارتافزایی و سبک زندگی خانوادگی (گام نخست) به همت مرکز تحقیقات زن و خانواده، در سه ترم برگزار می شود.
🔸مدیر آموزش مرکز تحقیقات زن و خانواده با اشاره به برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی مهارتافزایی و سبک زندگی خانوادگی در قالب ۱۰۰ جلسه آموزشی با مشارکت و همکاری نهادهای مختلف بیان کرد: دوره آموزشی مهارتافزایی و سبک زندگی خانوادگی (گام نخست) به صورت مجازی بر اساس سامانه LMS و ارائه مجموعه دروس با کیفیت مطلوب در قالب فیلم، صوت و متن به صورت بسته آموزشی در سه ترم برگزار و و نام نویسی داوطلبان از 5 دی تا 10 بهمن ماه سال ۱۳۹۸ انجام خواهد شد.
🔸مدیر آموزش مرکز تحقیقات زن و خانواده با اشاره به اینکه، تحول به سمت جامعه مطلوب نیازمند تحول مثبت در سبک زندگی و خانواده پایدار میباشد، افزود: این دوره کوشیده است با ارائه مهارتهای لازم و مؤثر برای داشتن یک زندگی سالم و توانمندسازی مشاوران و کنشگران خانواده، فعالان فرهنگی و علاقهمندان به مباحث سبک زندگی قدمی مؤثر در استحکام خانواده و جلوگیری از تلاشی آن بردارد.
➕ادامه متن:
http://kowsarnews.ir/news/view/87006
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران