◀️شبهه #شماره_1258
⛔️ شبهه: ⛔️
میدونید چرا ایرانیان میگویند:یا علی مدد!!
پس از قتل عمر توسط پیروز نهاوندی, اعراب گفتند: تمام ایرانیانی که در مکه و مدینه زندگی میکنند,در این حادثه, نقش داشتند و باید همه آنان را کشت. (این ایرانیان از میهن فروشان خائن بودند که بدلیل هوش و سواد خواندن و نوشتن, مسئولیت حساب و کتاب اموال غارت شده را در خزانه تازیان برعهده داشتند) اینان چون فهمیدند اعراب به قصد کشتن آنها, آمدند, شتابان به سوی منزل علی رفتند و از او کمک و پناه خواستند, علی چون میدانست بدون این مردان با سواد, حساب وکتاب اموال و ثروتهای به دست آمده مسلمین به مشکل بر میخورد, آنان را پناه و از مرگ نجات داد.
کورت فیشلر/نویسنده آلمانی/چگونگی قتل عمر
حال از 1400 سال پیش تا به امروز, ایرانیان از روی نادانی به هنگام مشکلات میگویند:یا علی مدد. علی کمکمان کن
#مذهبی #اعتقادی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
برای بررسی ادعای مطرح شده، ابتدا اصالت داستان ذکرشده را بررسی و سپس به شبهه پاسخ می گوییم👇
✅ بررسی صحت و اصالت داستان
1⃣ این متن،خلاصه ای از داستانی است که در کتاب "عایشه بعد از پیغمبر"،⬅️ترجمه ی "ذبیح الله منصوری"، آمده و ماجرای مذکور را تنها در همین کتاب می توان یافت و لاغیر. ⏪(ص 349 و 350).
گویا کتاب اصلی را👇
کورت فریشلر ( Kurt Frischler ) نویسنده ی آلمانی و به نام "عایشه، همسر محبوب محمد" نوشته و کتاب منصوری، اقتباسی از همین کتاب است.✅🌺
yon.ir/9peH
yon.ir/g4R8
2⃣ ذبیح الله منصوری، بیش از صدها اثر در قالب "رمان تاریخی"، به شکل آزاد و به قول خودش "اقتباس شده" نوشته و ترجمه های او در بیشتر موارد ترجمه به شکل واقعی نبوده،بلکه بیشتر تالیف و قلم فرسایی خود او بوده اند.
اگر هم متنی از یک نویسنده باشد، ایشان قریبا در همه ی آنها دست به تحریف زده و تاریخ سازی نموده است... منصوری با انتخاب عنوان ترجمه از یک سو و از سوی دیگر وارد کردن عناوینی از کتب و اسامی هم جعلی و هم واقعی، نوعی تاریخ سازی نموده و شاید بدین طریق بیشترین لطمه را به تاریخ نگاری معاصر، وارد نموده است.
⏪( ذبیح الله منصوری؛ نگاهی دیگر، مجله ی کتاب ماه تاریخ و جغرافیا، ش 154، ص 91).
برخی از آثاری که ذبیح الله منصوری در زمینهی تاریخ اسلام ترجمه کرده است، مسئله آفرین شده و شبهاتی را در فضای جامعه به وجود میآورد ولی او فقط خود را مترجم میدانست و در پاسخ به انتقادهایی که به آثارش میشد، تقصیرها را به گردن نویسنده میانداخت.
این شیوه ی منصوری،سبب اعتراض و انتقاد بسیاری از محققان و کارشناسان امر بوده است.
yon.ir/e90s
yon.ir/H7GZ
"افتخارزاده"، شعوبیه شناس معاصر درباره ی کورت فیشلر نویسنده ی کتاب امام حسین و ایران و کتاب عایشه بعد از پیغمبر می نویسد 👈 "هرچه جستجو کردم متن فریشلر را نیافتم و حتی اسم او را در لیست خاورشناسان ندیدم" ایشان حدس می زند که یا همچو شخصی وجود دارد و دست به افسانه سرایی زده، یا اینکه منصوری طبق عادت معمول و دیرینه ی خود، مطالبی را جعل کرده و به کورت فریشلر نسبت داده است.⏪( همان، ص 93).✅🌺
3⃣ منصوری در کتاب خود، این ماجرا را از زبان سلمان فارسی و خطاب به شخصی مجهول الهویه به نام "ثابت بن ارطاة"ِ که ادعا می شود "،مامور مخفی معاویه" بوده است، نقل می کند. در حالی که طبق منابع تاریخی سلمان فارسی در زمان خلافت معاویه در قید حیات نبوده است، وی در مقدمه ی کتابش در پاسخ به این اشکال با ادعای اینکه زمان وفات سلمان دقیقا روشن نیست، به منابع مورد استفاده ی کورت فریشلر استناد می کند.
در پاسخ باید گفت👈«اولا عموم مورخان سال 35 هجری را سال وفات سلمان ذکر کرده اند و وی در خوشبینانه ترین حالت نهایتاً تا سال 38 هجری و سه سال پیش از صلح امام حسن (ع) و آغاز زمامداری معاویه زنده بوده است! 👈ثانیا روشن نیست یک نویسنده ی آلمانی به چه منابعی دسترسی داشته، که دیگر پژوهشگران تاریخ اسلام از آنها بی خبر بوده اند»!
بنابرین تمام داستان ذکر شده، ساخته ی ذهن خیال پرداز منصوری بوده و گفتگوهای بسیار طولانی شخصیت های داستان،در هیچ منبع تاریخی ذکر نشده است.
4⃣ یکی دیگر از اشکالات داستان فوق، اشاره به وجود گروه پرشماری از موالی و ایرانیان در مکه و مدینه است،در حالی که بنا به نقل منابع تاریخی، خلیفه ی دوم ورود موالی و افراد بالغ از عجمان را به مدینه نمی داد و در این باره سختگیری می کرد. بنابرین در مدینه از ایرانیان، جز تعدادی انگشت شمار حضور نداشته اند.
yon.ir/E0aR
بسیاری از ایرانیان،در کوفه و بصره ساکن بودند و هسته ی اولیه ی ایشان گروهی 4 هزار نفری به نام "حمراء دیلم" بود، که در جنگ قادسیه از سپاه ساسانی جدا شده، و به صف مسلمانان پیوسته بودند. علت این امر هم نارضایتی عمومی از حکومت آشفته ی ساسانی و آشنایی این گروه با تعالیم آسمانی اسلام بوده است.✅🌺
yon.ir/k6SW
yon.ir/1qaw
5⃣ اگرچه در برخی منابع، به کمک ایرانیان مسلمان، برای تاسیس دیوانی برای ثبت و ضبط اموال و تنظیم امور مالی مسلمانان، اشاراتی شده است، اما قطعاً نه تنها در حساب و کتاب اموال، نقش و مسئولیت خاصی نداشته اند بلکه به سبب برخی تبعیض ها،
سهم اندکی از بیت المال داشته اند و حتی انگیزه ی قتل خلیفه ی دوم را نیز همین تبعیض ها دانسته اند.
yon.ir/W90O
yon.ir/n72B
yon.ir/F65E
6⃣ با توجه به توصیفات بالا و نظر به اینکه رمان تاریخی منصوری، به جهت گزارشات ساختگی، خلاف عقل و وجود برخی شبهات، از نظر بسیاری از پژوهشگران و کارشناسان مردود و بی اعتبار خوانده شده است، به هیچ وجه نمی تواند مورد استناد قرار بگیرد.
yon.ir/Mwbr
yon.ir/sXfD
روشن است که،شبهه افکنان به سبب آگاهی از بی اعتباری رمان ساختگی منصوری، از آوردن نام وی و عنوان کتابش خودداری و به نام کورت فریشلر بسنده کرده اند.
✅ پاسخ به شبهه ی اصلی متن👇
شبهه ای که، در عکس نوشته ی حاضر مطرح شده است، این است که "ایرانیان به کسی پناهنده شده اند که آنان را تنها به دلیل حفظ ثروت های حاصل از غارت اموالشان، پناه داده است و از آن زمان تاکنون از روی نادانی و از سر ارادت بیجا، ذکر لبهایشان "یا علی مدد" است."
✅✅👇👇👇
1⃣ با زیر سوال رفتن،صحت اصل داستانی که به آن استناد شده است، عملاً شبهه ی حاضر رنگ می بازد و هرگونه استناد به داستان ساختگی، نشانه ی بی خردی است.
✅🌺
2⃣ برخلاف متن شبهه،در داستان ساختگی منصوری، آن دسته از ایرانیان مدینه که از کشتار، جان سالم بدر برده اند به ساختمان بیت المال پناه می برند و این خود امام علی (ع) است،که بعدا از راه رسیده و مانع قتل آنان می شود. پس یاری طلبیدن مستقیم ایرانیان از ایشان، دروغ است.
✅🌺
3⃣ محور شبهه روی 👈"کینه ی دشمنان اسلام از امام علی (ع)" ،می چرخد. این در حالی است که تاریخ، خود گواه علاقه و حمایت های آن حضرت از ایرانیان،در برابر ستمگری ها و تبعیض برخی اعراب است و هرجا لازم بوده، اعم از دوران فتوحات و پس از آن، در مقام دفاع، از ایرانیان برآمده اند. پس ما چه دلیل منطقی برای دشمنی با وی می توانیم داشته باشیم؟!
yon.ir/xYKa✅🌺
4⃣ اینکه ما می گوئیم “یا علی مدد” معنایش وسیله قرار دادن آن حضرت، برای تقرب به خداست و چون ایشان پیش خداوند عزت و آبرو دارند و این عمل ما یک نوع احترام و اهتمام به موقعیت آنها و یک نوع عبادت است، ما به وسیله ی ایشان از خداوند طلب کمک می کنیم.🌺✅
yon.ir/1iQ4
5⃣ عادت شبهه افکنان این است که از لابلای برخی کتاب ها و منابع نه چندان معتبر، مطالب شبهه ناکی را یافته و روی آن متمرکز شوند که این هم دلیلی است بر ضعف اندیشه و کم خردی ایشان.
🍀بحث را با شعری از "مرحوم آقاسی" پایان می دهیم👇👇👇
از ذکر "علی"، مدد گرفتیم
آن چیز که می شود، گرفتیم
در بوته ی آزمایش عشق
از نمره ی بیست، صد گرفتیم🍀
https://telegram.me/joinchat/BZqYaDwEHx0EUSbvRSIJcA
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1259
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
زن شر است!و بدترین چیزی که در اوست ، این است که چاره ای جز بودن با او نیست!
(حکمت ۲۳۰،نهج البلاغه).
#مذهبی #اعتقادی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
❗️اگر معنای این حدیث، آن باشد که زنان سراسر زشتی و ناپاکی هستند، ما آن را به دلیل مخالفت با اصول کلی اسلامی، نخواهیم پذیرفت، اما معنای دیگری نیز برای این حدیت متصور است که قابل پذیرش خواهد بود.
🔅پاسخ تفصیلی🔅⬇️
با توجه به آموزههای قرآنی، چنین ترجمهای از روایت، مورد پذیرش نبوده و اگر تنها این ترجمه از آن ممکن باشد، باید از چنین روایتی چشم پوشی کرد، اما ترجمۀ دیگری برای آن وجود دارد که مشکل یاد شده در آن وجود نخواهد داشت.
آیاتی از قرآن کریم در ارتباط با زنان از واژۀ👈 «خیر» استفاده کرده است، مانند👇
1⃣⏪ «وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ فَإِنْ کَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسى أَنْ تَکْرَهُوا شَیْئاً وَ یَجْعَلَ اللَّهُ فیهِ خَیْراً کَثیراً»؛[1]
(با زنان به نیکی رفتار کنید، حتی اگر به نظرتان ناپسند آیند؛ زیرا چه بسا اموری که در نگاه اول برایتان ناپسند است، اما پروردگار خیر بسیاری در آن قرار داده است).
2⃣⏪ هنگامی که موسای پیامبر(ع) با عبارت «رَبِّ إِنِّی لِما أَنْزَلْتَ إِلَیَّ مِنْ خَیْرٍ فَقیر»،[2]
از پروردگار طلب خیر کرد، به تصریح قرآن در آیات بعد، یکی از خیرهایی که بعد از این دعا به این پیامبر رسید، همسری بود که به تنهایی و آوارگی ایشان پایان داد.
3⃣( کنیزی با ایمان بهتر از آزاد زنی بیایمان است)⏪«وَ لَأَمَةٌ مُؤْمِنَةٌ خَیْرٌ مِنْ مُشْرِکَةٍ».[3]
4⃣پروردگار بعد از طرح مباحثی در ارتباط با بانوان و مسئولیت مردان در برابر آنها از عبارت ⏪«وَ ما تَفْعَلُوا مِنْ خَیْر»[4]
استفاده کرده که نشان دهنده، خیر بودن چنین فعالیتهایی است.
اکنون با توجه به این آیات، روایت مورد نظر را بررسی خواهیم کرد.
متن این روایت اینگونه است👇 ⏪«الْمَرْأَةُ شَرٌّ کُلُّهَا وَ شَرُّ مَا فِیهَا أَنَّهُ لَا بُدَّ مِنْهَا».[5]
اگر واژۀ «شر» را، در این روایت به معنای بدی و زشتی گرفته و سپس آن را اینگونه معنا کنیم که👇 «زنان سراسر آکنده از بدی و زشتی هستند و بدتر از همه، آن است که ناچاریم با آنان زندگی کنیم!»، چنین معنایی با اصول اولیۀ دینی – از جمله، آیات یاد شده - همخوانی نداشته و نمیتوان چنین برداشتی را پذیرفت، و اگر معنایی جز آنچه گفته شد، برای این روایت متصور نباشد، باید با قاطعیت از آن صرف نظر کرد.
اما با اندکی تأمل، میتوان معنای دیگری برای این روایت در نظر گرفت که مشکل چندانی ایجاد نخواهد کرد، بدین ترتیب که واژۀ «شر» را به زشتی و بدی معنا نکرده، بلکه به دردسر و افزایش مسئولیت ترجمه کنیم. چنین معنایی از «شر» در متون اسلامی بسیار به چشم میخورد، مانند👇
این آیه از قرآن⏪ «إِذا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعاً»،[6].
(انسان هر وقت که دچار دردسری شد، ناله و فریادش بلند میشود).
ضرب المثلی فارسی وجود دارد که👈🌺✅❗️ «زن و بچّه دردسرند و بى دردسر هم نمىتوان زندگى کرد» یا ✅‼️«زن بلا است و هیچ خانهای بدون بلا مباد»!🌺
طبیعتاً همانگونه که رگههایی از مزاح و شوخی، در این ضرب المثلها به چشم میخورد و کمتر زنی از شنیدن آنها که آکنده به نوعی طنز است، احساس ناراحتی میکند، ممکن است متن منسوب به امام علی(ع) نیز در فضایی مشابه ایراد شده باشد و مشابه چنین طنزی در نظر ایشان بوده است، و گرنه مطمئنیم که ایشان چنین تصوری را در ارتباط با همسر بزرگوارشان حضرت زهرا(س)، نداشتند و حتی اگر یک استثنا وجود داشته باشد، کلیت این موضوع زیر سؤال میرود.
🍀منابع🍀
[1] ⏪(نساء، 19).
[2] ⏪(قصص، 24).
[3] ⏪(بقره، 221).
[4] ⏪(نساء، 127).
[5] ⏪(نهج البلاغة، ص 510، حکمت 238، انتشارات دار الهجرة، قم، بی تا).
[6] ⏪(معارج، 20).
https://telegram.me/joinchat/BZqYaDwEHx0EUSbvRSIJcA
بازنشر از
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1260
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
المرأة عقرب حلوةُ اللَسعة ؛ زن عقربی شیرین نیش است.
(حکمت ۵۸،نهج البلاغه).
#اعتقادی #مذهبی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
شبیه این گونه تعابیر، در نصوص دینی نسبت به امور دیگر،
مانند👈 «دنیا»، نیز وجود دارد. اینگونه بیان، نوعی ⬇️
☘صنعت ادبی☘ به نام ◀️«مجاز در اسناد» است، یعنی👈( حكم چیزی را به چیز دیگر اسناد دادن). مثلاً 👇
در علائم راهنمایی و رانندگی، گاه به علامت 📛«پیچ خطرناك»📛 برخورد می كنیم، در حالی كه پیچ به خودی خود هیچگونه خطری ندارد؛ آنچه خطرناك است عبور از آن با سرعت غیر مجاز است.
روایات فوق، نیز در واقع هشدار به مردها! نسبت به خطر زن بارگی ودنیاپرستی است. یعنی زن بارگی، دنیا پرستی و فرو غلطیدن در گرداب شهوت، ظاهری نوشین و باطنی نیش آلود دارد.
پس خطر اصلی، از كف نهادن كنترل نفس در رویارویی با زنان و مطامع دنیوی است.
✅🍀
https://telegram.me/joinchat/BZqYaDwEHx0EUSbvRSIJcA
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1261
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
خیار خصال النساء شرار خصال الرجال: الزهر و الجبن و البخل فاذا کانت المراه مزهوه لم تمکن من نفسها و اذا کانت بخیله حفظت لذا کانت جبانه فرقت من کل شیء یعرض علیها»
⏪«بهترین خوی زنان ، بدترین خوی مردان است که همانا تکبر، ترس و بخل است ، پس هر گاه زن متکبر باشد به کسی جز همسر سر فرود نمی آورد و هر گاه ترسو باشد، از آنچه به او روی می آورد، می ترسد».
(حکمت۲۲۶،نهج البلاغه).
#اعتقادی #مذهبی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
علی (ع) در این حکمت، نه تنها صفات ذاتی زنان و تفاوت آنها را با مردان بر شمرده اند، بلکه آثار و نتایج این صفات،یا بخشی از علل و فلسفه این صفات را در زنان ذکر نموده اند.
✅🌺
قابل ذکر است که نوع تکبر زن، تکبر در برابر بیگانگان و نامحرمان است، تا سرافرازی و بزرگواری شخصیت زن در هنگام فعالیت های اجتماعی در اذهان تداعی گردد. بخل زن، به سبب کنترل حس زیبایی طلبی و گرایش به زیبایی های دنیوی است،که می تواند از مصرف جلوگیری نماید.
ترس زن نیز، موجب مصونیت خانواده است، اما چون می تواند عاملی جهت رکود فعالیت و ارتقای او در اجتماع محسوب می گردد،
با حکم حجاب اسلامی، تعدیل شده است؛ زیرا 👈✅(حجاب، عامل ایجاد شجاعت زن ، در مواجهه با بیگانگان است)،که همواره رفتار متکبرانه زن شخصیت مستقل و فعال او را کامل ساخته و از هر گونه حقارت، فرودستی و کمبود در او جلوگیری می کند.
✅🍀
https://telegram.me/joinchat/BZqYaDwEHx0EUSbvRSIJcA
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1262
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
حضرت محمد صلی فرمودند:مساحقه مانند لواط است،هر دو زنی را که اینکار کردند،بکشید آنها را،بکشید آنها را.
⏪(وسائل الشیعه ،شیخ حر عاملی)
#اعتقادی #دینی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
هم جنسگرایی، جهالت و اسراف است⬇️
بدیهی است که، حرکت در جهت خلاف نظام آفرینش، در هر امری و از جمله ارضای غریزه شهوت جنسی، از یک سو «جهالت» است و از سوی دیگر «اسراف».
🍀
جهالت است، چون عامل به آن،
نه تنها راه درست و کامل لذت و ارضای شهوت را نمیداند و به خلافی عمل میکند که حتی حیوان نمیکند، بلکه خلاف طبیعت خود و نظام خلقت حرکت میکند – پس این عمل او، صرفاً از روی شهوت نیست، بلکه در اصل از جهالت است:
✅⬅️«أ َئِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَةً مِّن دُونِ النِّسَاء بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ تَجْهَلُونَ» ⏪(النّمل، 55).
ترجمه👈«آيا شما به جاى زنان، از روى شهوت با مردها در مىآميزيد [نه] بلكه شما مردمى جهالت پيشه ايد».
🍀
و اسراف است به خاطر آن که، «نعمت جنسیت» و نیز حقوق خود، هم جنسان و جنس متفاوت و هم چنین نعمت سلامت و کمال فردی و اجتماعی را ضایع میکند.
⬅️«إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَةً مِّن دُونِ النِّسَاء بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ مُّسْرِفُونَ» ⏪(الأعراف، 81)
ترجمه👈«همانا شما از روى شهوت به جاى زنان با مردان مىآميزيد، (نه تنها در اين امر متجاوز از فطرتيد) بلكه شما (در هر كارى) ،گروهى اسرافكاريد».
✅🍀
کیفر و استحقاق عذاب⬇️⬇️⬇️
خداوند متعال در قرآن کریم از دو قوم قدرتمند و غنی به نامهای «قوم لوط» و «اصحاب الرّس» یاد میکند. دو قومی که به رغم برخورداری از ثروت و قدرت و آسایش و آرامش در زندگی، از یک سو به بت پرستی و تکذیب نبی خود روی آوردند و از سوی دیگر به عمل شنیع همجنسگرایی پرداختند، و هر دو قوم با عذاب الهی به طور کلی نابود شدند. در حالی که در هیچ کجا تصریح نشده است،که قومی به خاطر رواج «زنا» به طور کلی نابود شده باشد.
✅🍀
در قوم لوط، همجنسگرایی بین مردان رواج یافت و در متقابلاً در قوم «رس»، همجنسگرایی بین زنان رواج یافت. چنان چه از امام صادق علیهالسلام نقل شده است👇👇👇
«زنانی بر امام صادق وارد شدند و زنی از آنان از همجنس بازی زنان، سؤال کرد و امام فرمود👇
«حد آن حد زنا است».
زنی گفت⬅️در قرآن سخنی از (هم جنس بازی زنان) آمده؟ امام فرمود👈 آری. اصحاب رس به این فساد گرفتار بودند».
⏪(من لا يحضره الفقيه ، ج 4 ، ص 42 - 43).
✅دقت شود در این نقل ضمن بیان رذیلت اصحاب الرّس، تصریح شده⬅️ که منشأ احکام، فقط آیات قرآن کریم نمیباشد).✅
⬅️«وَلُوطًا إِذْ قَالَ لِقَوْمِهِ إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الْفَاحِشَةَ مَا سَبَقَكُم بِهَا مِنْ أَحَدٍ مِّنَ الْعَالَمِينَ ... إِنَّا مُنزِلُونَ عَلَى أَهْلِ هَذِهِ الْقَرْيَةِ رِجْزًا مِّنَ السَّمَاءِ بِمَا كَانُوا يَفْسُقُون».⏪ (العنکبوت، 28 تا 34).
ترجمه👈« و [ياد كن] لوط را، هنگامى كه به قوم خود گفت شما به كارى زشت مى پردازيد، كه هيچ يك از مردم زمين در آن [كار] بر شما پيشى نگرفته است ... ما بر مردم اين شهر به [سزاى] فسقى كه مى كردند عذابى از آسمان فرو خواهيم فرستاد.
⬅️«وَعَادًا وَثَمُودَ وَأَصْحَابَ الرَّسِّ وَقُرُونًا بَيْنَ ذَلِكَ كَثِيرًا».
⏪(الفرقان، 38).
⬅️ترجمه و عاد و ثمود و اصحاب رسّ و بسیاری نسلها را كه ميان آنها بودند [هلاك كرديم].
✅🍀
http://www.x-shobhe.com/shobhe/4351.html
حدلواط👇❗️❗️❗️
در قرآن مجيد، زشتی اين عمل و عظمت اين گناه در آيات مربوط به داستان قوم لوط ـ عليه السّلام ـ بيان شده است، و نيز به عقيده بعضی از مفسران اشاره اجمالی در مورد حد آن در⏪« آيه 16 نساء» ديده میشود، آنجا كه میفرماید👇 ⬅️«وَ الَّذانِ يَأْتِيانِها مِنْكُمْ فَآذُوهُما فَإِنْ تابا وَ أَصْلَحا فَأَعْرِضُوا عَنْهُما إِنَّ اللَّهَ كانَ تَوَّاباً رَحِيماً»
⏪«و كسانی كه به سراغ آن كار زشت (لواط) میروند آنها را آزار دهيد و اگر توبه كنند و خود را اصلاح نمايند از آنها در گذريد زيرا خداوند توبه پذير مهربان است».
✅✅🍀
البته اين در صورتی است كه، «الذان» اشاره به دو مرد، و ضمير «ياتيانها» اشاره به لواط باشد، در حالی كه اين ضمير به كلمه «فاحشه» بر میگردد، كه در آيه قبل آمده و اشاره به «زنا» است.
به هر حال حد لواط و همجنس گرايی، طبق روايات اسلامی، اعدام است در صورتی كه دخول واقع شده باشد و اگر واقع نشده تازيانه است و روايات متعددی از پيشوايان معصوم ـ عليهم السلام ـ در اين زمينه نقل شده است.
✅✅🍀
حد مساحقه👇❗️❗️❗️
مساحقه
يعنی 👈«همجنس گرايی زنان ».
در اسلام نيز حد شديدی دارد و حد آن مطابق مشهور، حد زنا صد تازيانه است، و فرقی ميان محصنه و غير محصنه نيست.
اين مطلب، در روايات متعددی كه از پيشوایان معصوم ع ،در این زمینه نقل شده است.
در قرآن مجيد صريحاً مطلبی در اين باره ديده نمیشود، ولی بعضی از مفسران ⏪«آيه 15 سوره نساء» را اشاره به آن میدانند، آنجا كه میفرمايد⬅️« وَ اللاَّتِي يَأْتِينَ الْفاحِشَةَ مِنْ نِسائِكُمْ فَاسْتَشْهِدُوا عَلَيْهِنَّ أَرْبَعَةً مِنْكُمْ فَإِنْ شَهِدُوا فَأَمْسِكُوهُنَّ فِي الْبُيُوتِ حَتَّى يَتَوَفَّاهُنَّ الْمَوْتُ أَوْ يَجْعَلَ اللَّهُ لَهُنَّ سَبِيلاً».
⏪«و كسانی كه از زنان شما مرتكب عمل منافی عفت شوند، چهار نفر از خودتان را به شهادت درباره آنها بطلبيد، اگر گواهی دادند، آنان را در خانههاي خود نگاه داريد (محبوس كنيد) تا مرگشان فرا رسد يا اين كه خداوند راهی برای آنها قرار دهد».
✅✅🍀
ولی غالب مفسران، اين آيه را اشاره به مسأله زنا میدانند پيش از آنكه حكم تازيانه در سوره نور، نازل شود و قرائن موجود در اين آيه و آيه بعد نيز همين معنی را تأييد میكند.
✅✅🍀
http://www.andisheqom.com/public/application/index/viewData?c=7029&t=article
حکم شرعی مساحقه به شرح زیر است👇👇👇
❗️ هر گاه چهار شاهد عادل شهادت به مساحقه دادند، مساحقه ثابت میشود؛ و مجازات آن، صد ضربه شلاق به هر یک از دو زن است.
چه محصنه (زن شوهردار) باشد،
یا غیر محصنه (زن غیر شوهر دار) و چه کافر باشد، چه مسلمان.[2]
‼️ در صورت تکرار مساحقه، و جاری کردن حد، فتاوای فقها در این حکم متفاوت است که در این جا به چند نمونه اشاره می شود👇
⚪️احتیاط واجب، این است که در دو مرتبه اول تعزیر شده و در مرتبه سوم، حکم به حدّ می شود.[3]
⚫️در صورت تکرار مساحقه و تکرار جاری شدن حدّ، بعد از هر بار مساحقه، مجازات مرتبه سوم، کشتن است.[4]
اما برخی مجازات مرتبه چهارم، را کشتن می دانند.[5]
🔴 اگر قبل از این که بیّنه (شهادت چهار شاهد عادل)، بر مساحقه اقامه شود، مساحقه دهنده و مساحقه کننده توبه نمایند، مشهور بین فقها این است که حدّ ساقط می شود.[6] اما بعد از قیام بیّنه، اگر توبه ای صورت گیرد، حدّ ساقط نمىشود.[7]
🔵 با اقرار و توبه، امام و حاکم مخیّر است در عفو (بخشش) و اقامه حدّ.[8]
✅✅🍀
🔅پانوشت🔅👇👇👇
⏪✅[1] (مجلسی، محمدباقر، حدود و قصاص و دیات، ص 22، مؤسسه نشر الآثار الإسلامیة، قم، چاپ اول؛ بهجت، محمدتقی، جامع المسائل (للبهجة)، ج 5، ص 293، چاپ اول، قم).
⏪✅[2] (_بهجت، محمد تقی، جامع المسائل، ج5، ص 225، دفتر معظمله، قم، چاپ دوم، 1426ق؛
_امام خمینی، تحریرالوسیله، ج 2، ص 470، م 9، مؤسسة دار العلم، چاپ اول، قم
_شعرانی، شیخ أبو الحسن، ترجمه و شرح تبصرة المتعلمین فی أحکام الدین، ج2، ص 737،
_منشورات إسلامیة، تهران، چاپ پنجم، 1419ق).
اما برخی بین محصنه و غیر محصنه،در تازیانه زدن فرقی قائل هستند؛ مانند حضرت آیت الله خوئی👈«اگر غیر محصنه (زن غیر شوهر دار) باشد، - چه مسلمان باشد و چه کافر - صد تازیانه به هر یک باید زد اما اگر محصنه (زن شوهردار) باشد، سنگسار می شوند»
_خوئی، سید أبو القاسم، تکملة المنهاج، ص 40، م 194، نشر مدینة العلم، قم، چاپ 28، 1410ق.
✅⏪[3]( تحریرالوسیلة، ج2، ص 471، م 12).
✅⏪[4] (تکملة المنهاج، ص 41، م 195ّ).
✅⏪[5](مانند حضرت آیة الله بهجت👈«در صورت تکرار مساحقه و تکرار اقامه حدّ، در مرتبه چهارم به قتل مى رسانند صاحب مساحقه را، بنا بر احوط در عدم قتل در ثالثه.
_( جامع المسائل (للبهجة)، ج5، ص 293).
و همچنین در👇
_(ترجمه و شرح تبصرة المتعلمین فی أحکام الدین، ج2، ص 737).
✅⏪[6]_(جامع المسائل (للبهجة)، ج 5، ص 293؛)
_(تکملة المنهاج، ص 41، م 196؛ ترجمه و شرح تبصرة المتعلمین فی أحکام الدین، ج2، ص 737).
✅⏪[7] (جامع المسائل (للبهجة)، ج 5، ص 293؛ تکملة المنهاج، ص 41، م 196؛ ترجمه و شرح تبصرة المتعلمین فی أحکام الدین، ج2، ص 737).
✅⏪[8] (جامع المسائل (للبهجة)، ج5 ، ص 293).
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa9569
📢توجه توجه📢
يكي از دلائل اصلي حرمت همجنس بازي، كاهش نسل و از بين رفتن نسل بشر مي باشد،که به یقین هم مشکل و معضل بزرگی است و با رواج همجنس گرایی دیگر ارتباط با جنس مقابل به حد اقل می رسد و انگیزه ای برای تولید نسل فعال و سازنده آینده جامعه، وجود نخواهد داشت .
به علاوه در این روابط نادرست علاوه بر مساله کاهش نسل،مضرات بسيار دیگري هم براي بشر به وجود مي آيد زیرا ما نتیجه لواط و همجنس گرایی را نه تنها کاهش نسل، بلکه فساد نسل می دانیم و بحث فساد نسل، تنها به معني کاهش کمیت انسان ها نيست؛ بلكه به معني فساد روحي ، فيزيولوژي ، اجتماعي و معنوي بشر، نيز مي باشد که در یک خانواده ناقص و شکل گرفته بر مبنای روابط جنسی و غیر طبیعی حاصل می شود .
به عبارت روشن تر👇👇👇
🌺با گسترش هم جنس گرايي، ازدواج 👈«به عنوان يكي از مهم ترين اصول سعادت بشري»، متروك و مهجور مي شود و نتايج منفي اين امر دامن گير جامعه مي گردد ، چون ارضای غریزه جنسی و تامین نیازهای فیزیولوژیک انسان ،از آثار مثبت ازدواج است، كه با همجنس گرايي پاسخي نادرست به اين نياز داده مي شود و زمينه و انگيزه ازدواج منتفي مي شود»...🌺
https://telegram.me/joinchat/BZqYaDwEHx0EUSbvRSIJcA
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1263
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
اما نقصان ایمان آنان، بازنشستگی ایشان از نماز و روزه در روزهای حیضشان می باشد ، و اما نقصان خردشان،همانا گواهی دوزن که مانند گواهی یک مرد میباشد ، و اما نقصان بختشان، در این است که میراثشان نصف میراث مردان است. بنابراین بکوشید که از زنان بد پرهیز کنید و از خوبان آنها بر حذر باشید ، و اگر شما را به کار نیکی فرا بخوانند از آنان اطاعت نکنید تا مبادا طمع ورزند ، و به کارهای زشت وادارتان سازند . ⏪(حکمت ۸۰ ، نهج البلاغه).
#مذهبی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
ایمان به معنای عمل و مسئولیتهایی است که در شرع از انسان خواسته شده،
در سخن امام (ع) ایمان به همین معنا بکار رفته است ، چرا که به دنبالش تفسیر شده 👈«واما نقصان ایمانهن» یعنی ⬇️
👈(اما اینکه مسئولیتهای زن سبک است و کمتر دلیلش این است که اسلام نماز و روزه را در زمان عادات ماهیانه اش از او نخواسته است). می بینیم که در اینجا ایمان👇
🌹به معنای مسئولیتهایی که بر عهده زن گذاشته شده🌹 ونقصان👈🌹وظایفی که اززن خواسته شده، نه اهانت به مقام زن است نه کمبودی درشخصیت زن است و نه چیزی از مقام و منزلت زن می کاهد و نه بدین معناست که زن در دوران قاعدگی فاسق است و عادل نیست، دروغگو است و راستگو نیست و نه اینکه شخصیت اعتقادی او مختل شده است، بلکه به جهت وضع روانی خاصی که پیدا می کند ( و روان پزشکان این وضع روانی را مشروحا مطرح می کنند)🌹.
✅🌺
پس حضرت علی (ع)،👇
نقصان ایمان زنان را، در دوران قاعدگی به جهت ترک نماز و روزه می دانند و این به این معنی نیست که ساختار اعتقادی زنان، دچار نقصان است. بلکه به جهت شرایط خاص جسمی و روانی زن در دوران قاعدگی، بعضی از تکالیف و وظایف در این دروه از زن خواسته نشده است، لذا میزان و حد تکلیف زنان و مردان، از این جهت با هم متفاوت است، که البته ترک نماز و روزه در این دوره ممکن است از نظر اعتقادی، خللی در زن ایجاد نماید. و جهت جبران این نقصان و کمبود اسلام سفارش به برقراری رابطه با خداوند به وسیله ذکر و دعا و قرائت قرآن نموده است و در اوقات خاص نماز، توصیه شده که زنان وضو بگیرند و در سجاده نماز خود مشغول ذکر و دعا شوند و از طرف دیگر روزه هایی را که در این ایام ترک کرده را هم بعد از ماه مبارک رمضان به جا آورد.
✅🌺
پس این کاهش فشار تکلیف و رهایی زن، به خاطر شرایط خاص زن است و زن می تواند با ذکر دعا و ارتباط با خدا، از عوارض سوء آن در ایمان خود بکاهد و اصلا به این معنی نیست که زنان به طور کلی از نظر ایمانی دچار نقصان هستند و اشاره حضرت به دلیل نقصان ایمان👈(که همان برکنار بودن از نماز و روزه در ایام عادت)،
مؤید این مسئله می باشد، چطور ممکن است که بنابر تعبیر قرآن، زنان برخوردار از حیات طیبه باشندو دارای تمامی کمالات معنوی که مردان از آن برخوردار باشند ولی از نظرساختار اعتقادی و شخصیت ایمانی دچار نقص باشند؟
✅🌺
https://telegram.me/joinchat/BZqYaDwEHx0EUSbvRSIJcA
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1264
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
غَیْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَغْیْرَةُ الرَّجُلِ إیمَانٌ. غیرت زن كفر است، و غیرت مرد ایمان.
⏪(حکمت ۱۲۴،نهج البلاغه).
#مذهبی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
با بررسی سخن عرب زبانان، به این نکته پی خواهیم برد که آنان،
واژه "غیرت"👈« را در مواردی به کار می گیرند که،حساسیت و عکس العمل شدیدی نسبت به موضوعی پدید آید».
ضمناً باید توجه کرد که،
ایمان و كفر👈 به دو مرحله👇 🍀اعتقادی و عملی🍀تقسیم می شود ، ممكن است فردی به لحاظ اعتقادی ، مطلبی را پذیرفته باشد اما به جهت عملی به لوازم آن پایبند نباشد لذا در اینجا دچار كفر عملی خواهد شد كه این كفر به معنی كفر اعتقادی نیست اما انسان مومن و مسلمان ملزم است كه میان اعتقاد و عمل، ملازمه ایجاد كند. منظور از «کفر» در روایاتی مانند این حدیث ⬅️«غیرت زن کفر است» کفر عملی می باشد.
در روایات اسلامی آمده است که خدای تعالی، دارای صفت غیرت است . انسانهای غیور را دوست دارد. به دلیل وجود همین صفت بود که کارهای زشت را،حرام نموده است.
✅🌺
1⃣⏪قال الصادق(علیه السلام)⬇️
(ان الله غیور یحب کل غیور و من غیرته حرم الفواحش ظاهرها و باطنها).۱
2⃣⏪قال علی علیه السلام⬇️ (وَإِیَّاكَ وَالتَّغایُرَفِی غَیْرِ مَوْضِعِ غَیْرَةٍ، فَإِنَّ ذلِكَ یَدْعُوالصَّحِیحَةَ إِلَى السَّقَمِ، وَالْبَرِیئَةَ إِلَى الرِّیَب).ِ ۲
⬅️«بر حذر باش از اینكه در غیر جائیكه باید غیرت به خرج داد اظهار غیرت كنى،(كه نشانه سوء ظن تو نسبت به او باشد)زیرا اظهار بى اعتمادى و سوء ظن،زنان را به ناپاكى،و بی گناهان را به آلودگى سوق مى دهد».
✅?
امام علی (علیه السلام) در این سخنان، به نکته روان شناسی مهمی اشاره کرده و حساسیت های بی مورد برخی مردان را که به بهانه غیرت ورزی، همسران خود را از هرگونه فعالیت اجتماعی باز می دارند، مورد انتقاد قرار داده است.
وقال علی علیه السلام ⬇️
⏪(قَدْرُ الرَّجُلِ عَلَى قَدْرِ هِمَّتِهِ، وَصِدْقُهُ عَلَى قَدْرِ مُرُوءَتِهِ، وَشَجَاعَتُهُ عَلَى قَدْرِ أَنَفَتِهِ،عِفَّتُهُ عَلَى قَدْرِ غَیْرَتِهِ).۳
⬅️«اندازه هر كس، به اندازه همت او است،و صداقت هر كس به اندازه شخصیت او است.
و شجاعت هر كس،به اندازه زهد و بى اعتنائى او(به ارزشهاى مادى)است،و عفت هر كس به اندازه غیرت او است».
✅🌺
غیرت بر دو قسم است⬇️
1⃣غیرت👈 در مورد دین و دینداری؛
2⃣غیرت👈 نسبت به ناموس.
غیرت درباره دینداری⬇️⬇️⬇️
🌺(این است که، انسان در برابر اهانت به دین و یا عمل نشدن به دستورهای دین دلسوزی کند. نسبت به آن بی اعتنا نباشد. برای حفظ ارزشهای اسلامی و رشد و گسترش آن در جامعه بشری،کوشش نماید. امر به معروف و نهی از منکر را که از وظایف مهم اسلامی است، ترک نکند)🌺.
غیرت در مورد ناموس⬇️⬇️⬇️
🌺(به این است که، بر محافظت زن و دختر و خواهران خود بکوشد؛ از بیرون رفتن بی جهت آنان جلوگیری کند؛ از مناظر شهوت آلود منع کند؛ از پوشیدن لباس نازک و تن نما،آنان را بر حذر دارد؛ آنان را از گفتگو با نامحرمان منع کند. همواره سفارش به تقوا و حفظ حجاب نماید، تا آبروی خانوادگی و اجتماعی آنان محفوظ بماند)🌺.
✅🌺
🍀کلام آخر🍀👇👇👇
غیرت صفتی است که، مردها لازم است تحصیل کنند تا نسل ها حفظ شود. اما زنان بالفطره به حفظ نسل علاقه دارند. احتیاج به پاسبانی به نام غیرت ندارند.
امام علی (علیه السلام) نه غیرت صحیح بانوان را مورد انتقاد قرار داده و نه بر غیرت نادرست مردان، مهر تأیید می نهد.
🍀
🔅پی نوشت ها🔅⬇️
1⏪(میزان الحکمه،ح15263).
2⏪ (نهج البلاغه،نامه 31).
3⏪(همان،حکمت 47).
http://www.aviny.com/article/yadasht/91/12/Gheyrat-sefati-bray-mardan.aspx
https://telegram.me/joinchat/BZqYaDwEHx0EUSbvRSIJcA
بازنشر از
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1265
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
جراحان قلب اروپاوآمریکاکودکان ایرانی بامشکل قلبی وبدون دفترچه #رایگان عمل میکنند
#شایعات
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
آیا خبر عمل رایگان قلب اطفال، توسط جراحان خارجی در بیمارستان شهید لواسانی تهران صحت داره ؟!
🔸رئیس بیمارستان شهید لواسانی تهران این مطلب را تایید و اعلام کرد برای نخستین بار جراحی قلب کودکان توسط پزشکان بینالمللی در این بیمارستان انجام میشود.
🔸 گروهی از جراحان بینالمللی قلب با ملیتهای مختلف که مورد تائید انجمن جراحان قلب ایران هستند و تجربه بالایی در جراحی قلب کودکان دارند، از ۱۰ تا ۲۱ آبان در این بیمارستان با حضور پزشکان ایرانی به عنوان مشاور، اعمال جراحی قلب کودکان را انجام میدهند.
🔸این اقدام توسط بنیاد خیریه پزشکی انجام شده و کودکانی که دارای بیماری قلبی هستند و خانواده آنها بضاعت لازم را برای درمان ندارند توسط این تیم جراحی مورد درمان قرار میگیرند.
🔸 خدمات این بیمارستان برای بیمه شدگان تأمین اجتماعی کاملاً رایگان است و افرادی که تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیستند نیز توسط خیریه پزشکی در بیمارستان شهید لواسانی درمان میشوند.
http://yon.ir/GYSF
@shayeaat
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1266
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
چرا تعيين امام بايد از طرف خداوند صورت گيرد و #سقیفه و امثال آن، مردود و باطل است
#مذهبی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1: قاعده لطف؛ وجود امام لطف و رحمت است، خداوند لطف و رحمت را بر خودش واجب كرده است (سوره انعام، آيه 54📙). پس خداي سبحان نصب امام را بر خودش واجب كرده است.
🖼توضيح: هر چيزي كه بنده را به اطاعت خدا نزديك و از معصيت او دور مي كند، لطف ناميده ميشود. خداي سبحان مردم را به اطاعت از خويش فراخوانده و از معصيت نهي كرده است و چون در اين خواست جدّي است، بايد مقدّمات آن را نيز #فراهم كند وگرنه هدف خود را نقض كرده است. چنان كه اگر پدري به طور جدّي خواستار تحصيل فرزند خويش است، بايد مقدّمات آن از جمله كتاب، دفتر، قلم، معلم و... را فراهم كند. يكي از مقدّمات و اسباب نزدیکی بندگان به خدا و دوري آنان از عصيان او وجود امامي است كه اطاعت و معصيت را به انسان معرفي نمايد و ابعاد آن را تشريح کند. بدين ترتيب از خدا لازم می آید كه چنين امام و راهنمايي را مشخص کند👌
2: به آیه 124 سوره بقره توجه کنید📕؛
👈زمانی (را یاد کن) که پروردگار ابراهیم او را با اموری آزمود، پس (او) آنها را کامل به انجام رساند. (آنگاه خداوند) فرمود: «من تو را #امام مردم قرار می دهم.» (ابراهیم) گفت: «از فرزندانم (چطور)؟» فرمود: پیمان من به ستم کاران نمی رسد.
💠این آیه به وضوح مطرح میکند که امامت عهد و پیمان خداست، نه امر مردم. و همچنین مشورت مربوط به امور مردم است، نه راجع به امر خدا(سوره شوری، آیه38📘). یعنی: همانگونه كه مردم نمي توانند با شور و مشورت پيغمبر تعيين كنند، حكم فقهي صادر نمايند، حلالي را حرام يا حرامي را حلال گردانند و... با شور، مشورت، رأي دادن، اجماع و مانند آن نمي توانند امام را تعیین كنند.
3: يكي از شرايط امام که در پست های قبل هم اثبات شد، عصمت در اندیشه و کردار است تا در مقام بيان و عمل، گرفتار نسيان و عصيان و خطا نگردد؛ زيرا در غير اين صورت پيروانش در پيروي از او گرفتار #ترديد خواهند شد و او نيز قابليت وساطت ميان خلق و خالق را نخواهد داشت. از سوي ديگر ميدانيم عصمت از اموري است كه اطلاع بر آن جز از طريق 👈علم غيب👉ممكن نيست، از اين رو امام بايد از جانب «علاّم الغيوب» تعيين و به وسيله رسول او به مردم ابلاغ شود.
🖼مثلاً: براي به دست گرفتن مقام رياستِ كشور، مدير و مدبّر بودن، آشنايي با سياست و... شرط است، بايد وجود اين اوصاف در افرادي كه براي رسیدن به آن كانديدا مي شوند، احراز شود، نه اين كه يا رأي دهندگان بگويند: ان شاء الله اين افراد واجد اين شرايط هستند‼️
4: امامت، خلافت از جانب خدا و رسول اوست. به طور طبيعي هر خليفه اي بايد از سوي «مُستخلَفٌ عنه» تعيين شود. بنابراين، كسي كه از سوي مردم انتخاب مي شود، #خليفه_مردم است نه خليفه خدا و رسول او⚠️
معناي اين حرف آن است كه: خدا و پیامبر هيچ اقدامي ندارند، بلكه منتظر مي مانند تا مردم برايشان خليفه تعيين كنند و حتي اگر 👈فاسقي👉 را تعيين كنند يا كسي را تعيين كنند كه بعدها فاسق شود، خدا و رسول بايد خلافت او را بپذيرند❗️
https://telegram.me/joinchat/CAUFbj7xELdk-GGg_sYnkQ ✅
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg