39.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشِ_شیشاندازِ گیلانی به دستور پخت میجان خانم جان
🏡🌳🌾
شیشانداز یه خورش کاملا گیاهی و فوق العاده خوشمزه گیلانیه که درست کردنش خیلی راحته.
ترکیب طعم گردو و ترشی رب انار و رب آلوچه به همراه بادمجان و عطر خوب گلپر از این خورش یه ترکیب بی نظیر ساخته.
مردم گیلان در گذشته برای این که خورش رنگ تیره تری پیدا کنه، یک کفگیر آهنی به نام "اَسّام" رو حرارت میدادن و داخل خورش در حال جوش میذاشتن تا به مرور رنگ خورش رو تیره تر کنه.
برخی از مردم در گذشته بر این باور بودن که استفاده از اَسّام علاوه بر خوش رنگ کردن خورش باعث تامین آهن مورد نیاز بدنشون هم میشه.
مواد لازم برای پنج نفر:
۵۰۰ گرم گردوی آسیاب شده
۲ قاشق غذا خوری رب انار ملس
۱ قاشق غذا خوری رب آلوچه
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
۳ لیوان آب
۲ عدد پیاز متوسط
۲ عدد بادمجان قلمی بزرگ
۲ قاشق چای خوری گلپر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
تقدیم به نگاه قشنگ تون 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر میوهٔ آرزویَت هنـوز کـال است 🍁🍊
غُصـ🧡ــه نخـور 🧡🍃
شاید آرزویت اَنـار سُرخی باشد
که برای رسیدن، مُحتاجِ خورشیـ⛅ـد کمرمقِ پایـ🍁ـیز است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات مورد علاقه خانما😁😍