#پیام_صبحگاهی
▪️اگر ما بتوانیم تولید را تقویت کنیم،
پول ملّی به طور طبیعی تقویت خواهد شد؛
اگر بتوانیم بنیهی اقتصاد را قوی کنیم، پول ملّی طبعاً تقویت خواهد شد و تقویت پول ملّی در امر معیشت مردم یک تأثیر فوقالعادهای دارد.
۱۳۹۹/۶/۲
ما اگر بخواهیم که یک مملکت مستقل باشیم، باید همه چیز، در همه چیزمان، جدّیت کنیم که خودکفا باشیم. مریض ما دیگر خارج نرود.
چیزهایی که ما خودمان میتوانیم درست کنیم، خودمان درست کنیم، و هر چیز را میتوانید درصدد [باشید] وقتی انسان باشد، میتواند درست کند؛ میتواند همچو کاری را بکند.
لکن وضع را این طوری به بار آورده بودند که ما باورمان آمده بود که چیزی نداریم؛ ما چیزی نمیدانیم؛ باید ما از خارج بگیریم؛ باید همه چیز از خارج بگیریم.
اگر واقعاً این طور است، که یک مصیبتی است.
و اگر این طور نیست، و ما را این طور تربیت کردند که باورمان بیاید، این هم یک مصیبت دیگری است.
#کتاب_چهاردهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اقتصاد
#سرمشق
🔻نوبخت در اظهاراتی عجیب گفته «اگر قبلا نفت در برابر غذا را بهعنوان یک مجازات سنگین برای ایران پذیرفته بودند، اما در شرایط کنونی نهتنها نفت را در ازای غذا که حتی در ازای دارو هم نمیتوانیم بفروشیم؛ حال با این فشار به ورود ویروس کرونا هم برخوردیم.»
🔹این اظهارات در حالی است دولت در سالجاری راههای جدیدی را برای تامین مالی پیدا کرده است ؛ مطابق بررسی های فرهیختگان این درآمدهای نجومی به شرح ذیل است:
۱- بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی از نقلوانتقال سهام در بازار سهام در پنجماهه ابتدایی سالجاری (این میزان نزدیک به سهبرابر کل درآمد مالیاتی دولت از نقلوانتقال سهام در سال ۹۸ است)
۲- ۷۲ هزار میلیارد تومان از محل مالیاتها در پنجماه اخیر باوجود شیوع کرونا، (این میزان نسبتبه مدت مشابه سالگذشته رشد ۲۰درصدی داشته است)
۳- ۱۶ هزار میلیارد تومان فروش و واگذاری سهمهای دولتی
۴- احتمال شکسته شدن رکورد ۸۰ هزار میلیاردی سال ۹۸ در سالجاری درصورت ادامه انتشار اوراق بدهی
۵- ادغام پنج بانک نظامی با داراییهای بسیار هنگفت.
31.pdf
1.03M
نسخه pdf
❇️یادداشت/ روایتگری اقتصاد دانشبنیان جایگزینی برای اقتصاد نفتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عاقبت اعتماد به جماعت غربگرا....
چی فکر میکردیم ،چی شد.......
👨💻 سلام
توضیحات لارم تکمیلی وضروری 🙋♂️
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش به مسئله حذف تصویر قرآن از کتاب فارسی پایه اول دبستان واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛
حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی اظهار کرد:
یکی از کارهایی که در حال انجام آن هستیم و همین ایام باید تقویت شود، استقرار گروههای پژوهش و یادگیری و بستههای حوزههای تربیت و یادگیری است و فردا ابلاغ 11 حوزه یادگیری انجام میشود.
وی بیان کرد: همین دیروز صفحهای از کتاب فارسی پایه اول را آوردند و با فارسی سال قبل مقایسه کردند و سؤال کردند دو تصویر با هم چه فرقی دارند؛
گویا در کتاب سال 98 در یک تصویری کتاب قرآن را بالای یک کتاب خانهای و زیر یک تلویزیون قرار دادند
و اعتراضی شده است از حوزه علمیه که جای قرآن آنجا نیست و باید در جای برتری باشد و به این جمعبندی رسیدند که فارسی اول ابتدایی که پر از قرآن است چون در تصویر بالای آن کتابخانه، تلویزیون است و تصویر آن کتاب عزیز برداشتند و گلدانی گذاشتند
و حالا اسم حذف قرآن به میان آمده است در حالیکه در همین کتاب تصاویر متعدد از قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و تصاویر مساجد و… وجود دارد.
حالا آن منتقد خوش انصاف اینها را ندیده است و همین حذف کتاب قرآن در یک تصویر را ربط دادند به 2030 در حالیکه رئیس سازمان، خصم آشکار و پنهان با سند 2030 دارد.
🔸از صحنه های دردناک در خوزستان
🔹جوانی پیش پای دکترقالیباف نشسته و با اندوه و تمنا دردش را زار می زند...
♦️به یقین معتقد هستم دولت بعدی دولتی انقلابی خواهد بود.
اگر بتوانیم دولتی انقلابی را در دو دوره هشت ساله حاکم بر مدیریت اجرایی کشور کنیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و به مرحله دولت اسلامی نزدیک خواهیم شد.
ان شا الله
⭕️
🔹سفر اربعین و صحبت استاندار کربلا.
🔹یک صحبت کوتاه از استاندار کربلا راجع به استقبال از زوار اربعین حسینی در حال انتشار است.
فقط باید توضیح بدم که ایشون در این یک دقیقه
ابتدا دعا میکند جهت برطرف شدن بیماری کرونا، و سپس اظهار امیدواری میکند که بتوانند از زوار پذیرائی نمایند.
خیلی از کانال ها در فضای مجازی ایران اعلام کردند که استاندار کربلا به صراحت دعوت کرده تا زوار از سراسر جهان به کربلا ایام اربعین مشرف شوند.
چنین مطلبی در صحبت های ایشون نیست.
بلکه اظهار امیدواری کرده است.
ضمنا در زمینه باز شدن مرزها و سفر اربعین فقط دولت مرکزی تصمیم گیرنده است.
کانال دلنوشته های یک عراقی
🔴 دربارهی #عدالت ما عقبمانده هستیم، خودمان اعتراف میکنیم!
🔻رهبر انقلاب: انتقاد مردم، فقط از دولت و مجلس و قوهی قضائیه نیست؛ نه، ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد #منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی
◀️ ۴۰سال است که مأمن #مردم، پرچم برجسته و بلند انقلاب است؛ و این در حالی است که مردم از برخی مسائل جاری کشور انتقاد دارند. ما کاملاً در جریان #گله_ها و شِکوههای مردم هستیم. به ما هم میگویند و [به ما هم] منتقل میشود، اما وقتی پای انقلاب و نظام در میان است، مردم اینجور وارد میدان میشوند و حرکت میکنند.
◀️ یک آگاهی انقلابی و کمال سیاسی در ملت ایران به وجود آمده که میتوانند بین «نظام انقلابی امت و امامت» و «تشکیلات دیوانسالاری» تفکیک کنند؛ در یکجا انتقادی داشته باشند اما از اصل نظامی که بهوسیلهی انقلاب به وجود آمده است با همهی وجود دفاع کنند
◀️ #انتقاد مردم، فقط از دولت و مجلس و قوهی قضائیه نیست؛ نه، ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی و نظام انقلابی که با فداکاری این ملت به وجود آمده است.
◀️ نتیجهی مردمسالاری، پیشرفت کشور است. ما دههی سوم انقلاب را دههی «پیشرفت و عدالت» نامگذاری کردیم؛ «پیشرفت» بهمعنی واقعی کلمه در کشور اتفاق افتاده است. «عدالت» را نمیگویم، دربارهی عدالت ما #عقبمانده هستیم، خودمان اعتراف میکنیم.
◀️ در همهی زمینهها پیشرفت اتفاق افتاده اما در زمینهی عدالت باید کار کنیم و باید از مردم و خدا #عذرخواهی کنیم.
⭕️
42.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰درس دیروز برای سیاست امروز
✅موشن گرافی کوتاه و آموزنده درباره :
🔴حکایت تاریخی برخورد امیر کبیر با واردات گل مصنوعی خارجی به عنوان وسایل آرایشی زنانه و ضرر آن برای اقتصاد ملی کشور 🔵
📝 دولتهای پوپولیست و سیاست اقتصادی کارگزارانی
🔸 دولت مردان پوپولیست در دور اول ریاست جمهوری با مردم مدارا می کنند تا در دور دوم پیروز شوند.
بر اساس میانگین افزایش قیمتها و دلار در دور دوم نسبت به اول روسای جمهور، پوپولیست ترین رئیس جمهورهای ایران به ترتیب عبارتند از:
رتبه اول: حسن روحانی
رتبه دوم: علی اکبر هاشمی
رتبه سوم: محمود احمدی نژاد
رتبه چهارم: محمد خاتمی
🔹افزایش قیمتها در دور دوم دولت روحانی کمتر از هاشمی نیست، اما نرخ تورم کم اظهاری می شود.
🔸 نکته مهم حضور پرقدرت تیم اقتصادی کارگزارانی در دولتهای روحانی و هاشمی است. در دور اول ریاست جمهوری با اجرای سیاست های اقتصادی پوپولیستی اعتماد مردم جلب می شود و در دور دوم با اجرای سیاست اقتصادی نئولیبرال شوکهای ارزی و قیمتی (اخذ مالیات تورمی) مردم غارت شده و منابع اقتصاد بین خودی ها تقسیم می گردد.
🔻سیاست اقتصاد کارگزارانی دو محور کلیدی دارد:
1️⃣ شوکهای قیمتی (تحت عنوان واقعی سازی قیمتها) و اخذ مالیات تورمی از مردم
2️⃣ توزیع منابع اقتصاد بین خودی ها (بانکها و بنگاههای خصولتی و …)
⭕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 انتقاد تند و همراه با کنایه رهبر انقلاب از وضعیت مدالهای المپیادها در دولت روحانی و مقایسه آن با تعداد و رنگ مدالها در دولت اسبق و...
#ببینید
⭕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸یک روحانی در حصیرآباد اهواز خطاب به دکترقالیباف :
🔹خوزستان استان غارت است.
🔸زشت است که بعد از ۴۰ سال انقلابی که صادر میکنیم به سراسر دنیا، ما هنوز درگیر فاضلاب هستیم!
✔️ به شریعتمداری استاندار خوزستان بنگرید که حقیقتا مسئول این وضع هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاندار کربلا در خصوص زیارت اربعین:
من افتخار می کنم که در خدمت شما باشم و دست شما را میبوسم.
آرزو می کنم که در اربعین امام حسین علیه السلام شما عزیزان و دوستداران ابا عبد الله الحسین را از همه جای دنیا، این جا ببینم و من شخصا در کربلای معلی به شما خدمت کنم.
حسن روحانی: وضع عراق برای پذیرایی از زوار اربعین مناسب نیست و ما امسال سفر زیارت اربعین نخواهیم داشت.
🤔😡😡😡
اصلا مدل رفتاری این شخص آدمو یاد
نماد ناامیدی میندازه
ببین بزرگوار خودت دوست نداری و ناامیدی اینو القا نکن حداقل😠
#اربعین
#پیام_صبحگاهی
▪️اقتصاد کشور را مطلقاً به تحوّلات خارجی نباید پیوند زد؛
یعنی شما برنامهریزی اقتصادی را مطلقاً موکول و
منوط نکنید به اینکه تحریمها برطرف بشود، یا کاهش پیدا کند؛ نه، فرض را بر این بگذارید که تحریمها بنا است دَه سال بماند.
۱۳۹۹/۶/۲
💥 میخواستند بین انقلابیها تفرقه بیندازند
من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم.
قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه عبرتها را به ما درس میدهد.
کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند.
عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند.
در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند.
من در آن روز این احساس خطر را کردم.
آن زمان من در جیرفت #تبعید بودم.
شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند.
این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم. روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار #هفده_شهریور را پخش کردند.
فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار #هفدهم_شهریور بود.۷۶/۶/۱۹
به مناسبت سالروز کشتار خونین مردم انقلابی ایران توسط رژیم سفاک پهلوی
پ.ن: یکی از شِگردهای دشمن برای تضعیف جبههی حق،
ایجاد اختلاف،
تفرقه، بدبینی و
سوءظن در بین افراد این جبهه است و معمولا این شگرد، توسط خودیها لکن با مدیریت ناخودیها انجام میگیرد.
هر حنجرهای که از آن -خواسته یا ناخواسته، دانسته یا نادانسته- ندای تفرقهافکنی در بین جبههی حق و انقلابیون درآید، آن، حنجرهی #شیطان است.
#تبیین_اساس_کار_ماست
آمریکا آبستن حادثه است؛
زایمان زودرس در انتخابات آبان - ۱
🔸انتخابات آبان ماه آمریکا احتمالا آبستن اتفاقات کم سابقه است؛
حوادثی که طلیعه آن چند ماه است پدیدار شده و می تواند تا لبه یک جنگ تمام عیار داخلی پیش برود.
🔸تا هشت نه ماه قبل به نظر می رسید ترامپ دیوانه، دست کم برای درآمدهای آمریکا خوب کار کرده و تا می توانسته از کشورهای دیگر باج گرفته است.
ترامپ به بهانه فروش سلاح و تامین امنیت توانست بن سلمان را 450 میلیارد دلار تیغ بزند.
🔸البته توهین و تحقیر، چاشنی باج خواهی ها بود، چنان که علنا از رژیم متکبر سعودی به عنوان گاو شیرده نام برده و گفتند اگر آمریکا نباشد حکومت سعودی یک هفته دوام نمی آورد.
🔸زورگویی عریان، در عین حال خیلی ها را (از چین و روسیه تا برخی اروپایی ها) عصبانی کرده و موجب واگرایی هایی شده که هر کدام به محض مجال یافتن، ضربات راهبردی به قدرت آمریکا خواهد زد.
برخی اروپایی گفته اند هژمونی غرب به خاطر رفتار های آمریکا دچار زوال شده و روسیه و ایران و چین در حال جایگزینی هستند.
🔸موقعیت داخلی ترامپ به خاطر غارت دیگر کشورها و نمایش "آمریکا اول"، موفقیت آمیز به نظر می رسید تا این که ویروس کرونا ظرف چند هفته، اعتبار آمریکا را فرو ریخت.
به تعبیر برخی نشریات، آمریکا در دنیا اول شد اما در زمینه ناتوانی. کرونا اشعه ای بود که بر پیکر حکومت آمریکا تابید و از هم گسیختگی طبقاتی، نژادی، اجتماعی و سیاسی را به رخ کشید.
🔸اگر کسانی مانند خانم موگرینی دو سال قبل می گفتند نگران نظم جهانی غربی هستند و جامعه آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودند، حالا همین دو قطبی، به شکل آشوب و درگیری به کف خیابان کشیده شده؛ درگیری هایی که تا مرز جدایی طلبی در برخی ایالت ها و تشکیل یگان های نظامی مردمی پیش رفته است.
🔸میزان انفجار و سرنگونی و آتش سوزی در ناوگان نظامی و هواپیماهای جنگنده و جاسوسی و همچنین کارخانه های بزرگ و نیروگاه ها و جنگل های آمریکا ظرف چند ماه اخیر بی سابقه است؛ از جمله یک ناو جنگی پهن پیکر در سن دیه گو، هفت هواپیمای جنگنده، و چندین کارخانه فولاد و نیروگاه برق.
🔸در این به هم ریختگی گسترده، دو بلوک انتخاباتی رقیب فقط به جان هم نیفتاده اند، بلکه از هر دو سو، درباره تقلب در انتخابات هشدار می دهند. این هشدار ها چنان مکرر شده که شاید لازم باشد هیئتی از طرف سازمان ملل بر انتخابات آمریکا نظارت کند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad