مداحی آنلاین - شب عشق و شب شور و شب بارونه - نریمانی.mp3
5.59M
🌸 #میلاد_امام_جواد(ع)
💐شب عشق و شب شور و شب بارونه
💐شب شیدایی دلهای پریشونه
🎤 #سید_رضا_نریمانی
👏 #سرود
👌بسیار زیبا
هدایت شده از زنده باد یاد شهدا
⚠️غافلان «تشدید» می خوانند و عشّاقِ تو «تاج»
✨ای بنازم «میم» نامت با مشدّد بودنش
🍃🌺معرفی مختصری از زندگی نامه حضرت محمد مصطفی (ص) پیامبر اکرم صلوات الله علیه
🔸در سه قسمت
قسمت اول چهارشنبه ۹۸.۱۲.۱۴
قسمت دوم جمعه ۹۸.۱۲.۱۶
قسمت سوم یکشنبه ۹۸.۱۲.۱۸
⏰ ساعت ۲۱:۳۰
🎁همزمان با ایام #ماه_رجب
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔺گروه عاشقان اهل بیت
💠 ارائه : بزرگوار خادم الشهدا یازینب
http://eitaa.com/joinchat/2131755019C64f2e5adce
🔺گروه مدافعان حرم
💠ارائه : بزرگوار خانم خادم شهدا
http://eitaa.com/joinchat/410386450C8b9bf08181
🕊بسم رب الشهدا و الصدیقین🍃🌷
سلام و عرض ادب خدمت امام زمان (عج)
سلام خدمت شهدای حاضر و ناظر؛ و شهدای این روز
💐 سلام و عرض ادب خدمت مهمانان عزیز شهدا و خانواده ی معزز شهدا و همینطور جانبازان عزیزی که در گروه حاضر هستند
🎉ایام با سعادت #ماه_رجب و ولادت #امام_جواد (ع) رو خدمتتون تبریک میگم.
قصد کردیم که معرفی ۱۴ معصوم علیهم السلام رو در روزهای آینده تقدیمتون کنیم، که در ابتدا به مختصری از زندگی پیامبر اکرم می پردازیم.
دوستان مطالب از وب سایت حوزه نت برداشته شده، و همگی دارای منبعهای معتبر است.
عزیزانی که به مطالعه گسترده تری در این زمینه علاقه مند هستند، به راحتی میتوانند از مطالب آن سایت استفاده کنند.
البته سعی بر این هست که در سه قسمت در رابطه با پیامبر عظیم الشان معرفی انجام شود ولی حقیقت این هست که برای اطلاعات کاملتر احتیاج به مطالعه بیشتر هست که ارائه ی کامل آن در گروه امکان پذیر نیست.
امیدواریم بتونیم قدمی برداریم در شناخت هرچه بهتر و بیشتر پیامبر اکرم و جگر گوشه هایشان.
✨و اینکه ما هم به عنوان مسلمان با #مسلمانان_مظلوم_هند همراه هستیم.
#ولادت
در روز 17 ربیع الأول سال 53 قبل از هجرت روز جمعه هنگام طلوع فجر در شهر مکه معظمه تولد آن حضرت است و چنین روزی آن حضرت متولد شده.
قبیله حضرت محمد (ص) و قومیت او از نسل بنی هاشم است که در شجاعت و سخاوت و پاکی و اصالت در بین همه قبائل مشهور بوده اند، موقعیت خاص اجتماعی بنی هاشم از جنبه های گوناگون تا آنجا بود که انتساب به آن قبیله افتخار بود و عامل سرافرازی به شمار می آمد، حضرت محمد (ص) از چنین قبیله ای بوده است و از نظر خانواده، آن حضرت فرزند عبدالله، آن جوان نیک سرشت و مادری چون آمنه خاتون بانوی پاک عرب است.
عبدالله پدر بزرگوار آن حضرت از جوانان خوشنام و پاکدامن بنی هاشم بود که زیبائی را با نجابت و پاکی را با اصالت در هم آمیخته بود.
عبدالله با همسری با فضیلت، که عفت و پاکدامنی را با تقوا آمیخته بود ازدواج کرد و از آن ازدواج فرخنده ثمره ای بدست آمد که از نظر انسانی در اوج کمال قرار داشت و آسمان فضیلت را برای همیشه روشن ساخت.
آری پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) از آن دودمان با فضیلت و از چنان خاندانی با اصالت تولد یافت و در دامانی چون عبدالمطلب و ابوطالب جد و عموی بزرگواران خویش پرورش یافت که اگر در همه جای عالم جستجو می کردند از آن اصیل تر و پاک تر یافت نمی شد.
#معجزه - ۱
✨لحظه ولادت
از حضرت ابي عبدالله (جعفر بن محمد) صادق - عليهما السلام - در حديثي نقل شده كه :
چون رسول خدا صلّي الله عليه و آله ـ متولد شد شيطان (از رفتن به) آسمانهاي هفتگانه ممنوع شد؛ و شياطين بواسطه ستارگان رانده شدند،
و قريش گفتند: اين (نشانه) بپاشدن رستاخيزي است كه از اهل كتاب مي شنيديدم آن را ذكر مي كردند؛ تا اين كه گفت: صبح آن روزي كه پيغمبر بدنيا آمده بود، بتها وارد صبح شدند در حالي كه همگي برو در افتاده بودند؛
و در آن شب ايوان كسري لرزيد و چهارده كنگره اش افتاد، درياچه ساوه فرو رفت، و آتشهاي (آتشكده هاي فارس) كه از هزار سال پيش از آن خاموش نشده بود خاموش شد تا اين كه گفت: و طاق كسري از ميان شكست، و آن قسمت از دجله كه پر آب بود شكافته شد (چون سد شكست و آبي كه پشت سد جمع شده بود رخنه پيدا كرده سرازير شد)،
و در آن شب نوري ازطرف حجاز انتشار يافته بعد درخشيد تا بمشرق رسيد، و تخت هيچ پادشاهي از پادشاهان دنيا باقي نماند مگر اين كه صبح آن روز وارونه بود و پادشاه هم لال شده بود و آن روز نحن نمي گفت،
و علم كاهنين گرفته شد و جادوي جادو گران نابود شد و هيچ شيطاني (از آنها كه رفيق كاهنين بودند و اخبار شد و جادوي جادوگران نابود شد و هيچ شيطاني (از آنها كه رفيق كاهنين بودند و اخبار را از آسمانها استراق سمع كرده به رفقاشان مي رساندند) در عرب باقي نمانده مگر اين كه از (رفتن نزد) رفيقش ممنوع شد.
#کودکی
همانطوریکه ولادت پیامبر اسلام، صلی الله علیه وآله، و حوادث بعد از آن خارق العاده بود همچنین گفتار و کردار دوران کودکی آن حضرت او را از سایر کودکان ممتاز می ساخت.
ابوطالب عموی محمد، صلی الله علیه وآله، می گفت: هرگز از محمد، صلی الله علیه وآله، دروغ و کار ناشایست و جاهلانه ندیدیم، نه بیجا می خندید و نه سخنان بیهوده می گفت و بیشتر تنها بود.
#کودکی
هنگامیکه محمد، صلی الله علیه وآله، هفت ساله بود یهود گفتند ما در کتابهایمان خوانده ایم که پیامبر اسلام از غذای حرام و شبهه دار اجتناب می نماید، خوب است او را امتحان کنیم. لذا مرغی ربودند و برای ابوطالب فرستادند، همه از آن خوردند چون نمی دانستند، ولی محمد، صلی الله علیه وآله، به آن دست نزد، وقتی علت آن را پرسیدند در جواب فرمود: آن حرام است و خداوند مرا از حرام حفظ می فرماید... سپس مرغ همسایه را گرفته و فرستادند به خیال اینکه بعدا پولش را بپردازند آن حضرت باز هم میل نکرد و فرمود این غذا شبهه ناک است و... آنگاه یهود گفتند این طفل دارای شان و مقام عالی و ارجمندی است.
#رفتار_پدربزرگ_پیامبر با ایشان
بزرگ قریش «عبدالمطلب» با محمد، صلی الله علیه وآله، مانند سایر کودکان رفتار نمی کرد، بلکه برای او مقام و مرتبه ای رفیع قائل بود.
هنگامیکه برای عبدالمطلب جایگاهی در کنار کعبه ترتیب می دادند و فرزندانش اطراف جایگاه مخصوص را احاطه می کردند عظمت و ابهت او مانع بود که شخصی به آنجا وارد شود، ولی محمد، صلی الله علیه وآله، مقهور آن جلال و جبروت نمی شد و یکراست به جایگاه مخصوص می رفت. عبدالمطلب به فرزندانش که مانع ورود محمد، صلی الله علیه وآله، می شدند می گفت: پسرم را رها کنید، به خدا سوگند او دارای شان عظیمی است...
آنگاه محمد، صلی الله علیه وآله، با بزرگ قریش عبدالمطلب می نشست و با او به سخن می پرداخت.
#نوجوانی
او زندگی را از صفر شروع کرد. پیش از ولادت پدر جوانش وفات یافت. پنج ساله بود مادرش را نیز از دست داد. در نه سالگی سرپرست و غمخوار خود عبدالمطلب جد بزرگوارش بدرود زندگانی گفت، و او به خانه عموی بزرگوارش ابوطالب آمد. در سن دوازده سالگی همراه عمویش ابوطالب به سفر تجاری شام رفت. در همان سن و سال چنان محبوبیت یافت که مردم مکه به وی لقب «امین» دادند.
محمد امین هرگز با مردم مکه و بزم های شبانه و عبش و نوشهای آنها میانه ای نداشت. از آنها کناره می گرفت و روی به خارج شهر می نهاد و در افکار عمیقی فرو می رفت. به پاس زحماتی که عمویش ابوطالب برای او متحمل شده بود، گوسفندان او را به چرا می برد، و در اطراف مکه چوپانی می نمود.
#رنج_میکشید
همیشه مشغول به خود بود، و از وضع موجود رنج می برد. رنج می برد که چرا مردان و زنان مکه آلوده اند، و اوقات گرانبهای خود را به میگساری و بی بند و باری می گذرانند؟ رنج می برد که تا کی اکثریت مردم مفلوک عرب باید در منجلاب زندگی مرگ آور غوطه ور باشند، و تا کی باید در این خواب طولانی به سر برند؟ هرچند او فردی از قریش بود، ولی از راه و رسم بت پرستی و مادیگری آنها سخت در عذاب بود. عذابی که پیوسته او را می آزرد.
به طور خلاصه آداب و رسوم خرافی که میان اعراب جاهلی و به خصوص مردم مکه و قریش معمول بود، چنان او را رنج می داد که سالی چند بار پناه به دامنه کوه حرا می برد، و در آنجا قله کوه به تنهائی می گذرانید، و به عبادت خداوند اشتغال داشت.
#جوانی
#حجرالاسود
در زمانی که پیغمبر آینده اسلام سی و پنج ساله بود، خانه کعبه به وسیله سیل مهیبی که از کوه های مجاور مکه سرازیر شده بود، ویران شد. رؤسای قریش اجتماع کردند و دیوار کعبه را بار دیگر بالا آوردند. چون در آن روزها یک کشتی مصری در نزدیکی مکه به ساحل برخورد کرده و درهم شکسته بود، بزرگان قریش چوبهای آن را خریدند و کار ساختمان سقف کعبه را به وسیله یک نجار مصری که ساکن شهر مکه بود با آن چوبها به انجام رساندند.
نوبت به آن رسید که «حجرالاسود» را در جای خود کار گذارند. افراد سرشناس قبیله «عبدالدار» و «عدی» در صدد برآمدند که نگذارند این افتخارنصیب دیگران شود.
بدین گونه میان رؤسای قریش بر سر کار گذاشتن «حجرالاسود» اختلاف افتاد، و موجب تعصیل کار شد. بیم آن می رفت که بر سر آن موضوع نزاع سختی درگیرد. در آن میان «ابوامیة بن مغیره مخزومی» که پیری سالخورده و محترم بود، پیشنهاد کرد به منظور رفع غائله همگی توافق کنند نخستین کسی که از در مسجدالحرام از سمت کوه صفا وارد شود، او را به حکمیت بپذیرند. همه حاضران این رای را پذیرفتند، و چشم به دری که از سمت صفا باز می شد دوختند. لحظه ای نگذشت که «محمد امین» نمودار گردید، و قریش شاد شدند، و گفتند: محمد امین است، به حکمیت او رضا می دهیم!
وقتی موضوع را به حضرت اطلاع دادند، دستور داد، گلیمی آوردند و با دست خود «حجر الاسود» را برداشت و به نمایندگی از طرف قبائل عرب و مردم قریش در آن نهاد، سپس دستور داد، سران قبائل اطراف پارچه را بگیرند و ببرند به محل نصب آن نزدیک رکن یمانی. همین که نزدیک آوردند، «محمد» آنرا گرفت و در جای خود کار گذاشت و بدین گونه غائله در میان هلهله و شادی عموم خاتمه یافت. در حقیقت محمد امین رؤسای بقیه قبائل را نیز در کار گذاشتن حجرالاسود شرکت داد.
در آن ایام این کار را یکی از دلائل عقل و تدبیر و هوش و فراست محمد امین جوانمرد محبوب قریش به شمار می آورند.
#قبل_از_بعثت
پیغمبر اسلام قبل از بعثت به آنچه فرشته مامور خود، «روح القدس» به وی تلقین می کرد عمل می نموده است، هر چند جزئیات آن اعمال را ندانیم و تاریخ و احادیث اسلامی نقل نکرده باشد.
او دراصول اعتقادی همچون ابراهیم خلیل یکتاپرست بوده است. همه انبیاء بعد از ابراهیم نیز چنین بوده اند، و به روش او می رفتند، و در فروع عملی تابع الهاماتی بوده که به وسیله روح القدس به وی می رسیده و آن را معمول می داشته است.
پس او قبل از بعثت مانند عیسی و یحیی نبی و پیغمبر بود، اما نه رسول و مامور به تبلیغ! رسالت وی در سن چهل سالگی بر فراز کوه حرا آغاز شد.
بهترین گواه بر این که پیغمبر قبل از بعثت مانند عیسی و یحیی پیغمبر بوده است، حالات و روحیات اوست که در تورایخ آمده است. زیرا این حالات و روحیات از کودکی و نوجوانی در محیط مکه و میان مردمی آنچنان،کاملا غیر عادی می نماید، و نظیر آن از هیچیک از اقوام و بستگان خود او حتی عبدالمطلب جدش و عبدالله پدرش و ابوطالب عمویش که همگی یکتاپرست و موحد بودند، هم دیده نشده و نقل نکرده اند.
🍃🌺پایان قسمت اول
✨در روزهای آینده منتظر قسمت دوم و سوم باشید.
با تشکر از همراهی شما عزیزان...
معرفی رو با هدیه ۱۴ صلوات به پیامبر اکرم به پایان میبریم...😊🌹
🌺🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍃🌺
May 11
🕊زیارتنامه ی شهدا🕊
🌹🌱🌹🌱اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
#شادی_روح_شهدا_صلوات
☀️☀️☀️
🎤 #خطبه_۱۸۶ قسمت سوم
💠3.شناخت قدرت پروردگار
پيش از او چيزى وجود نداشته و گر نه خداى ديگرى مى بود. نمى شود گفت «خدا نبود و پديد آمد» كه در آن صورت صفات پديده ها را پيدا مى كند، و نمى شود گفت «بين خدا و پديده ها جدايى است» و «خدا بر پديده ها برترى دارد» تا سازنده و ساخته شده همانند تصوّر شوند، و خالق و پديد آمده با يكديگر تشبيه گردند. مخلوقات را بدون استفاده از طرح و الگوى ديگران آفريد، و در آفرينش پديده ها از هيچ كسى يارى نگرفت، زمين را آفريد و آن را بر پا نگهداشت بدون آن كه مشغولش سازد، و در حركت و بى قرارى، آن را نظم و اعتدال بخشيد، و بدون ستونى آن را به پاداشت، و بدون استوانه ها بالايش برد، و از كجى و فرو ريختن نگهداشت و از سقوط و درهم شكافتن حفظ كرد، ميخ هاى زمين را محكم، و كوه هاى آن را استوار، و چشمه هايش را جارى، و درّه ها را ايجاد كرد.
آنچه بنا كرده به سستى نگراييد، و آنچه را توانا كرد ناتوان نشد. خدا با بزرگى و قدرت بر آفريده ها حاكم است، و با علم و آگاهى از باطن و درونشان با خبر است، و با جلال و عزّت خود از همه برتر و بالاتر است، چيزى از فرمان او سرپيچى نمى كند، و چيزى قدرت مخالفت با او را ندارد تا بر او پيروز گردد، و شتابنده اى از او توان گريختن ندارد كه بر او پيشى گيرد، و به سرمايه دارى نياز ندارد تا او را روزى دهد. همه در برابر او فروتنند، و در برابر عظمت او ذليل و خوارند. از قدرت و حكومت او به سوى ديگرى نمى توان گريخت، كه از سود و زيانش در امان ماند. همتايى ندارد تا با او برابرى كند، و او را همانندى نيست كه شبيه او باشد. اوست نابود كننده پديده ها پس از آفرينش كه گويا موجودى نبود.
🌴🌴🌴
رفتم صفحه بعد.آن روز هم پر بود از اعمال خوب.نماز اول وقت،مسجد،هیئت، بسیج، رضایت پدر و مادر و ....
فیلم تمام اعمال موجود بود اما لازم به مشاهده نبود.تمام اعمال خوب مورد تایید من بود.آن زمان دوران دفاع مقدس بود و خیلی ها مثل من بچه مثبت بودن خیلی از کارهای خوبی که فراموش کرده بودم تماما برای من یادآوری میشد.
اما با تعجب دوباره مشاهده کردم که تمام اعمال من در حال محو شدن است😳
با عصبانیت گفتم چرا؟؟
چرا همه ی اعمال من؟؟
او هم غیر مستقیم اشاره کرد به حدیث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله که میفرماید :
سرعت🔥🔥🔥در خوردن گیاه خشک به پای سرعت اثر غیبت در نابودی کارهای خوب یک بنده نمیرسد.(یعنی آتش🔥چقدر سریع گیاه خشک رو می سوزونه؟غیبت زودتر و سریعتر کارهای خوب رو نابود میکنه)
در داخل این کتاب،در کنار هرکدوم از کارهای روزانه من، چیزی شبیه یک تصویر کوچک وجود داشت که وقتی به اون خیره میشدم مثل فیلم به نمایش در می اومد.درست مثل قسمت ویدئو در موبایلهای جدید،فیلم اون ماجرا رو مشاهده میکردم.اون هم فیلم سه بعدی با تمام جزئیات.
یعنی در مواجه با دیگران حتی فکر افراد رو هم میدیدم.لذا نمیشد هیچ کدوم از اون کارها رو انکار کرد
غیر از کارها حتی نیت های ما ثبت شده بود.آنها همه چیز را دقیق نوشته بودند.حتی جای هیچگونه اعتراضی نبود.تمام اعمال ثبت بود.هیچ حرفی نمیشد زد.اما خوشحال بودم که از کودکی همیشه همراه پدرم در مسجد و و هیئت بودم.از این بابت به خودم افتخار میکردم و خودم رو از همین حالا در بهترین درجات بهشت میدیدم.
همانطور که به صفحه اول 🗓️ نگاه میکردم و به اعمال خوبم افتخار میکردم،یه دفه دیدم یکی یکی اعمال خوبم در حال محو شدنه😳😳
خوشحال شدم و رفتم صفحه بعد.با تعجب دیدم که ثواب حج در نامه من ثبت شده😳
به آقایی که پشت میز بود با لبخندی از سر تعجب گفتم: حج؟!
من کی در این سن مکه رفتم که خبر ندارم؟
گفت: ثواب حج ثبت شده.برخی اعمال باعث میشود که ثواب چندین حج در نامه اعمال شما ثبت شود.👈🏼مثلا اینکه از سر مهربانی به پدر و مادرت نگاه کنی.یا مثلا زیارت با معرفت امام رضا علیه السلام و....
رفتم صفحه بعد روز بعد اعمال خوب داشتم.اما کارهای خوب من پاک نشد.
*با اینکه آن روز هم شوخی کرده بودم،اما در این شوخی ها با رفقا گفتیم و خندیدیم اما به کسی👈🏼 اهانت نکردیم.غیبت نکرده بودم*
هیچ گناهی همراه با شوخی های من نبود.برای همین شوخی ها و خنده های من به عنوان کار خوب ثبت شده بود.با خودم گفتم: خدارو شکر.یاد حدیثی افتادم که امام حسین علیه السلام میفرماید: برترین اعمال بعد از اقامه نماز، شاد کردن دل مومن است.البته از طریقی که گناه در آن نباشد
صفحه پر از اعمال خوب بود اما حالا تبدیل شد به کاغذ سفید 😳
با عصبانیت به آقایی که پشت میز بود گفتم : چرا اینها محو شده!!!
مگه من.این کارهای خوب رو انجام ندادم؟؟؟
گفت : بله درسته، اما همان روز غیبت یکی از دوستانت رو کردی
*اعمال خوب شما به نامه عمل او منتقل شد*
اما دوباره مشاهده کردم که یکی یکی اعمال خوب من در حال پاک شدن است😭.دیگر نیاز به سوال نبود.خودم مشاهده کردم که آخر شب با رفقا جمع شده بودیم و مشغول اذیت کردن یکی از دوستان بودیم. یاد آیه ۶۵ سوره زمر افتادم که میفرمود: برخی اعمال باعث حبط (نابودی) اعمال خوب انسان میشود