فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹امیر المومنین امام علی علیه السلام:
روزی تو بیشتر از تو، تو را می جوید، در جستجوی آن آرام باش.
❤️❤️❤️❤️❤️
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت هجدهم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
موضوع: حسد، حرص و دروغ منشاء بسیاری از نارواییهای اجتماعیاند.
🗓۱۳۸۲/۰۶/۲۴
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 خانمها بیش از پیام، به #فراپیام توجه میکنند، برعکس آقایان!
#همسرداری
#سبک_زندگی
.
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
📌 ورود "امام علی علیه السلام" به كوفه و انتخاب آن به عنوان مقرّ خلافت
🔹 امام علی علیه السلام پس از پیروزی در جنگ جمل، وارد شهر بصره شد. حضرت جنگجویانی از اهالی بصره را، که بر ضد حکومت قانونی و اسلامی آن حضرت وارد جنگ شده بودند، پس از شکست و اسیر و متواری شدن، مورد عفو و بخشش کریمانه خویش قرار داد.
🔸ایشان پس از چند روز توقف در بصره و تقسیم بیتالمال در میان مردم و مداوای زخمیان جنگ، عبدالله بن عباس را به حکومت این شهر منصوب و در جمع مردم بصره خطبهای خواند و آنان را به پیروی از دستورات عبدالله بن عباس و قوانین حکومت اسلامی فراخواند.
🔹امیرالمومنین علیهالسلام این شهر را ترک و به سوی کوفه حرکت کرد. بزرگان، ریش سفیدان و رؤسای قبایل و طوایف بصره امام را تا بیرون بصره، بدرقه کردند و آن حضرت با آنان خداحافظی و به همراه بسیاری از سپاهیان خویش به سمت کوفه حرکت نمود.
🔸ورود امام به کوفه، با ۱۲ رجب سال ۳۶ مصادف بود . اهالی کوفه استقبال شایانی از ایشان کردند و از امام درخواست کردند که در کاخ حکومتی این شهر فرود آید. ولی ایشان از رفتن به کاخ حکومتی امتناع نمود و به مسجد کوفه رفت و دو رکعت نماز به جای آورد و خطبهای ایراد نمود و از آن پس، این شهر بزرگ را مقر حکومت عدالت جویانه خویش تعیین فرمود.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۱۲
#امام_علی_علیه_السلام
#شهر_کوفه
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
📌 استقبال بی سابقه مردم پاکستان از آیتاللّه خامنه ای
🔹 در ۲۴ دی ماه ۱۳۶۴، آیتالله خامنهای رئیس جمهور ایران به پاکستان سفر کردند و این سفر، با استقبال بینظیر مردم آن کشور مواجه شد. آن روز مردم از نقاط مختلف پاکستان برای دیدار با رئیس جمهور ایران آمده بودند و حال و هوای غیرقابل وصفی در این کشور حکم فرما بود.
🔸 این استقبال چنان عظیم بود که حیرت خبرگزاری های جهان را برانگیخت. در این روز بر اثر کثرت حضور مردم اتومبیل حامل آیت الله خامنهای چندین بار توسط استقبال کنندگان متوقف شد و مردم عشق خود به انقلاب اسلامی را با تلاش برای نزدیک شدن به رئیس جمهوری اسلامی ایران به اثبات رساندند.
🔹موج جمعیت به حدی بود که پلیس پاکستان نتوانسته بود جلوی هجوم مردم را بگیرد و جمعیت به هیجان آمده از موانع پلیس عبور کرده، خود را به اتومبیل رئیس جمهور ایران رسانیده و برای دست دادن با وی بر یکدیگر سبقت گرفتند. محوطه فرودگاه اسلام آباد را شعارهای مرگ بر امپریالیسم امریکا و امریکا دشمن اسلام است پر کرده بود.
🔹آیتالله خامنهای در میان پرشکوهترین استقبال مردم مسلمان پاکستان، وارد اسلام آباد شد و اتومبیل حامل ایشان در خیابانهای شهر از سوی صدها هزارتن به گرمی مورد استقبال قرار گرفت. علما و روحانیون پاکستان از سراسر این کشور برای دیدار با ایشان به سوی اسلام آباد شتافتند. حاضران در جلسه شعار «الهی الهی تا انقلاب مهدی، زندهدار خمینی» سرمیدادند.
#تقویم_تاریخ
#دی_۲۴
#آیت_الله_خامنهای
#سفر_پاکستان
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
📌 وفات عباس بن عبدالمطلب عموی پیامبر (ص)
🔹 عباس ابن عبدالمطلب، عموی پیامبر (ص) و یکی از بزرگان قریش بود. وی قبل از هجرت پیامبر به مدینه، پنهانی مسلمان شد. پس از هجرت نیز در مکه ماند و اخبار فعالیتهای مشرکان بر ضد مسلمانان را به پیامبر اطلاع میداد. وی در جنگ حنین در سال ۸ هجری به مسلمانان پیوست و شجاعانه جنگید.
🔸 پس از فتح مکه از جانب رسول خدا عهده دار تامین آب برای زائران خانه خدا گردید. پیامبر در وصف او چنین فرمودهاند: "او بخشندهترین مرد قریش بود. با خویشاوندان خود، خوش رفتار بود و در عقل و ذکاوت شهرت داشت. با بردگی و بردهداری مخالفت میکرد و شمار زیادی از بردگان را آزاد ساخت".
🔹او در زمان فتح مکه، جهت استقبال از رسول خدا صلاللهعلیهوآله به بیرون مکه رفت و در هنگام فتح و ورود پیامبر خدا (ص) به شهر، سپاه مسلمین را همراهی کرد. پس از آن نیز در نبرد حنین شرکت کرد و شجاعتی وصف ناشدنی از خود بروز داد. وی در عصر خلافت سه خلیفه نخستین، یعنی: ابوبکر، عمر بن خطاب و عثمان بن عفان زنده بود.
🔸او در اواخر عمر دچار نابینایی شد و سرانجام در ۱۲ رجب سال ۳۲ در مدینه درگذشت و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد. سلسله بنی عباس که از سال ۱۳۲ تا ۶۵۶ حکومت نمودند، همگی از نسل عبدالله بن عباس بودند و چون معروفترین و بزرگ ترین شخصیت نیاکان آنها پس از اسلام، عباس بن عبدالمطلب بود، به بنی عباس و یا عباسیان شهرت یافتند.
#تقویم_تاریخ
#رجب۱۲
#عباس_ابن_عبدالمطلب
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et