✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🌿⃟🔰امانت بودن پست های حکومتی
...مِنْ عَبْدِ اللَّهِ عَلِيٍّ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ إِلَى الْأَشْعَثِ بْنِ قَيْسٍ أَمَّا بَعْدُ ....
▪️فرماندارى تو براى تو وسيله آب و نان نيست، بلكه امانتى است در گردنت و تو از سوى مافوق خود تحت مراقبت هستى)؛
«وَ إِنَّ عَمَلَكَ لَيْسَ لَكَ بِطُعْمَة وَ لَكِنَّهُ فِي عُنُقِكَ أَمَانَةٌ، وَ أَنْتَ مُسْتَرْعًى لِمَنْ فَوْقَكَ».
▫️تعبير بالا بيانگر ديدگاه اسلام درباره پست ها و منصب هاى حكومتى است. از ديدگاه اسلام رييس حكومت، وزرا، استان داران و فرماندهان، تنها امانت دارانى هستند كه امانت جامعه اسلامى از سوى خداوند به آنها سپرده شده و نبايد آن را وسيله برترى جويى و تحصيل منافع شخصى كنند؛ بلكه بايد مانند هر امانت دار امين از آن مراقبت به عمل آورده و سالم به دست اهلش بسپارند.
▪️در تفسير آيه۵۸ سوره نساء«إِنَّ اللهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الاْمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا»
▫️در روايات متعدّدى آمده كه اين امانت همان ولايت (و حكومت واليان صالح) است. البتّه اين تفسير به آن معنا نيست كه مفهوم آيه منحصر در امر حكومت و امامت باشد، بلكه يكى از مصاديق بارز و مهم آن است.
▪️سپس امیرالمومنین (عليه السلام) بعد از اين هشدار گويا به بيان سه وظيفه براى اشعث به عنوان يك فرماندار مى پردازد، نخست مى فرمايد: (تو حق ندارى درباره رعيّت استبداد به خرج دهى)؛
«لَيْسَ لَكَ أَنْ تَفْتَاتَ فِي رَعِيَّة».
▫️ بلكه بايد طبق موازين الهى و آنچه در اسلام درباره حقوق مردم پيش بينى شده رفتار كنى نه اينكه آنچه دلخواه توست خودسرانه انجام دهى و با مردم همچون بندگان و بردگان عمل كنى.
▪️حضرت در دستور دوم مى فرمايد:
(تو حق ندارى در كارهاى مهم و خطير بدون اطمينان وارد شوى)؛
«وَ لاَ تُخَاطِرَ إِلاَّ بِوَثِيقَة». با توجّه به اينكه جمله «وَ لاَ تُخَاطِرَ» از ريشه خطر است و امور مهم را خطير مى گويند به سبب خطرهايى كه آن را تهديد مى كند،
▫️ منظور امام(عليه السلام) اين است كه در امورى كه با سرنوشت مردم سر و كار دارد جز با دقت و تأمل و مشورت كافى و در صورت لزوم گرفتن اذن از امام(عليه السلام) و پيشوايت اقدام مكن، زيرا براى حفظ امانت هاى مهم بايد از دست زدن به كارهاى خطرناك پرهيز كرد؛
▪️ بنابراين واژه وثيقه هم تفكر و انديشه را شامل مى شود و هم مشورت و هم اجازه گرفتن از امام(عليه السلام) در صورت نياز.
▫️در دستور سوم درباره حفظ اموال بيت المال مى فرمايد: (در دست تو بخشى از اموال خداوند عزّوجلّ است و تو يكى از خزانه داران او هستى بايد آن را حفظ كنى تا به دست من برسانى)؛
«وَ فِي يَدَيْكَ مَالٌ مِنْ مَالِ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ، وَ أَنْتَ مِنْ خُزَّانِهِ حَتَّى تُسَلِّمَهُ إِلَيَّ».
▪️در پايان به او اطمينان مى دهد كه اگر در مسير صحيح گام بر دارد، امام(عليه السلام) نسبت به او هيچ گونه تعرضى نكند و از اين نظر در امنيت باشد، مى فرمايد: (اميد است من رئيس بدى براى تو نباشم والسلام)؛
«وَ لَعَلِّي أَلاَّ أَكُونَ شَرَّ وُلاَتِكَ لَكَ وَ السَّلاَمُ». البتّه اين تعبير، تعبيرى است بسيار متواضعانه و پدرانه.
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام #رای_میدهم با#مشارکت_حداکثری و افراد منتخب بايد تلاش كنند به وظایفشان عمل کنند و بدانند كه رياست ،برای هیچ جناحی نمي ماند فقط خدمت به مردم مي ماند
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌#حدیث ༻⃘⃕༅🤲❀⃟
◇«اثرات و تبعات اخروي رياست»
✨عن النّبي صلَّى اللَّه عليه و آله قال: لا يؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلى عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِيءَ بِهِ يومَ القيامَةِ مَغلولَةً يدُهُ اِلى عُنُقِه فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنهُ وَ اِن کانَ مُسيئاً زيدَ غِلّاً اِلى غِلِّهِ.
📚(امالي طوسي، مجلس دهم، ص ۲۴۶)
🌱⃟🌟«پيامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) ميفرمايد:
هيچکس نيست که بر ده نفر يا بيشتر، رياست و امارت داشته باشد مگر اينکه او را روز قيامت در حالي ميآورند که دستش به گردنش بسته است؛ پس اگر چنانچه آدم درستکاري بود و تقصيري متوجّه او نبود، او را رها ميکنند و اگر چنانچه بدکار و گناهکار بود، غل و زنجيرش افزايش پيدا ميکند.»
🔻شرح حديث
▫️ تبعات اخروي رياست چنان سنگين است که آدم عاقل نه تنها به دنبال آن نمي رود، بلکه از آن فرار نيز مي کند! «اگر ماها عقل داشته باشيم، بايد دنبال رياست ندويم؛ واقعاً اينجوري است. بايد دنبال رياست نرويم؛ رياست اين تبعات را دارد.
◽️⏎ بعضي ميدوند دنبال رياست، نمي فهمند که نفْس اين آمريت و رياست، اين خطرات را دارد که روز قيامت وقتي او را بياورند، مغلولاً(دست بسته) ميآورند؛ اين چيز خيلي مهمّي است. مغلولاً ميآورند او را در پاي محاسبه الهي.... اينها را بايد ما بفهميم؛ اينها را بايد بفهميم.
▫️دنبال کرسيهاي رياست [بودن] -چه رياست اجرائي، چه رياست تقنيني؛ ميبينيد براي نمايندگي مجلس بعضي خودشان را (#انتخابات)ميکُشند، اگر چنانچه راه پيدا نکنند به هر دليلي يا مثلاً فرض کنيد صلاحيتش را تأييد نکنند يا رأي نياورد و غيره، خودش را به آب و آتش و در و ديوار ميزند که چرا نشد- عقل نيست، تدبير نيست. ملاحظه کرديد؟
◽️⏎اگر چنانچه اين رياست، مايهي يک چنين دغدغهاي است، خب انسان رها کند؛ مگر اينکه واقعاً متوجّه انسان بشود و واجب باشد براي انسان؛ آن[جا] بله [لازم است].»
▫️پس فرار از مسئوليت و رياست بر اساس عقل و شرع، يک اصل است مگر آنکه مسئوليت بصورت تکليف درآيد و پذيرش آن از سرناچاري باشد که ديگر اينجا بايد با قدرت و قوت و البته به نحو احسن تکليف را به انجام رساند.
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
زلال معرفت
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨ 📌#حدیث ༻⃘⃕༅🤲❀⃟ ◇«اثرات و تبعات اخروي رياست» ✨عن النّبي صلَّى اللَّه عليه و آله قال: لا
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۱
⁉️چرا فرار از رياست؟!
▫️نگاهي به احاديث ائمه معصومين(علیه السلام ) نشان مي دهد، قدرت و رياست از منظر دين و بزرگان آن امري خطرناک و خطير است که نه تنها جاي نااهلان و بي تقوايان نيست، بلکه براي اهل تقوا نيز با مخاطره همراه است و با محاسبه و احتياط بسيار بايد پاي در اين وادي بگذارند.
🔻روايات درباره رياست را مي توان به سه دسته تقسيم کرد؛
➖ يک دسته از روايات نفس «جاه» يعني سلطه داشتن بر ديگران را نکوهش ميکند
➖و دسته ديگر «طلب رياست» و اينکه انسان براي رسيدن به پست و مقام، دست و پا بزند را هدفگيري کرده
➖ودسته آخر هم مربوط به «حب رياست» است که همگي مورد نکوهش و نهي قرار گرفته است.
▫️ طبق آنچه در روايات آمده آخرين چيزي که از دل مومن رخت برمي بندد حب جاه و مقام است؛
«آخِرُ ما يخْرُجُ مِنْ قُلُوبِ الصِّدِّيقينَ حُبُّ الْجاه؛ آخرين چيزي که از محبت دنيا از قلب مؤمنان راستين خارج مي شود، جاه طلبي است».
🔺 اين حديث به روشني بيانگر ميزان خطير بودن موضوع رياست و مقام است
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام ما با#مشارکت_حداکثری به فردی باتقوی#رای_میدهم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
هدایت شده از زلال معرفت
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔮نماز شب نوزدهم شعبان
✨عَنِ النَّبِيِّ صَلَّی الله عَلَیهِ وَ آلِه :
◽️مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ التَّاسِعَةَ عَشَرَ مِنْ شَعْبَانَ رَكْعَتَيْنِ يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مَرَّةً وَ قُلِ اللَّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ خَمْسَ مَرَّاتٍ
▪️هركس در شب نوزدهم #شعبان دو ركعت نماز در هر ركعت «فاتحة الكتاب» یک بار و آيه قُلِ اَللّهُمَّ مالِكَ اَلْمُلْكِ..... پنج بار بخواند،
◽️ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ ذُنُوبَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْهَا وَ مَا تَأَخَّرَ وَ يَتَقَبَّلُ مَا يُصَلِّي بَعْدَ ذَلِكَ وَ إِنْ كَانَ لَهُ وَالِدَانِ فِي النَّارِ أَخْرَجَهُمَا
✨ خداوند همهى گناهان گذشته و آينده او را مىآمرزد
➖و نمازهايى را كه بعد از اين مىخواند، قبول مىكند
➖و اگر پدر و مادر او در جهنم باشند، بيرون آورده مىشوند.
#مراقبات_ماه_شعبان
#نمازهای_ماه_شعبان
#نماز_شب_نوزدهم_شعبان
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔰#در_محضر_بزرگان
🔻آیت الله حائری شیرازی
◇ارزش حق رأی و مسئولیت در قبال استفاده از آن◇
▫️ممکن است بگویید من در بین نامزدها، فرد شایسته ای را ندیدم پس در #انتخابات شرکت نمی کنم. این طور نیست. وقتی شرکت نکردی این حق رأی خودت را دفن کردی.
▪️ این حق رأیی که به شما داده اند، امانت است. اگر رأی سفید بدهید، این امانت را آتش زدید. نظام، مردم، شهداء، زحمت کشیدند تا این حق رأی را درست کردند.
▫️فرض کن این کارت رأی، یک میلیارد تومان ارزش دارد، وقتی از آن استفاده نکنی یا رأی سفید بدهی، یعنی این یک میلیارد تومان را آتش زده ای؛ باید جواب بدهی.
▪️ هر فردی حق رأی دارد و از این حق استفاده نکند، مثل اینست که یک میلیارد تومان را آتش زده. باید جواب بدهد. اگر هم به نااهل رأی بدهد، باز باید جواب بدهد.
▫️تکرار میکنم: امام با کمک خون شهداء، در جیب فرد فرد این مردم، یک میلیارد تومان گذاشت. چهار سال به چهار سال، این پول در جیبتان ثبت می شود. به نااهل بدهی، مسئولی. از آن استفاده نکنی، باز هم مسئولی!
لزوم #مشارکت_حداکثری
🌷هدیه به لبخند امام زمان علیه السلام
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
هدایت شده از زلال معرفت
✨❧🔆✧ ﷽ ✧🔆❧✨
💌#دلنوشته_مهدوی
سلام پدر مهربانم
❣مهدے جان!
🍃 پازل تاریخ...
▫️ باید کاری کنیم که اگر بعدها که تکهای از پازل تاریخ شدیم و آیندگان در مورد ما حرف زدند، بگویند:
▪️دستشان خالی بود، اما با همان دستشان، درِ خانهٔ اهل بیت را زدند. زمین خوردند، زانوهایشان زخمی شد، اما لباس خاکیشان را تکاندند، «یاعلی» گفتند و بلند شدند. سرزنش و مخالفت شنیدند، اما نترسیدند و ادامه دادند.
▫️ دیگران امیدی برایشان باقی نگذاشتند، اما تمام امیدشان به خداوند و قدرت و رحمتش بود. بگویند:
▪️در زمانی که یار و یاوری نداشتند، به فکر یاری حضرت حجت بودند.
▫️ای همه هستم #امام_زمان ام
#حجاب چهره جان میشود غبار تنم
📌مهدیاران
اللهمعجللولیکالفرج
التماس دعا🤲
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
زلال معرفت
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨ 📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۱ ⁉️چرا فرار از رياست؟! ▫️نگاهي به احاديث ائمه معصومين(عل
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۲
◇طلب رياست؛ عامل هلاکت
▪️قدرت را مي توان به مثابه آب دريا دانست که شخص تشنه هر چه از آن مي نوشد نه تنها عطش او را برطرف نمي سازد بلکه او را تشنه تر و حريص تر به نوشيدن مي کند تا جايي که باعث هلاکت وي مي شود.
▫️در همين زمينه امام صادق(علیه السلام) فرمودهاند:
✨من طلب الرئاسه هلک؛
هر که دنبال رياست باشد هلاک شود.
▪️آن حضرت همچنين ميفرمود: بپرهيزيد از اين رؤسايي که رياست را به خود ميبندند، زيرا به خدا سوگند که کفشها دنبال سر مردي صدا نکند، چز آنکه هلاک شود و هلاک کند.
📚(الکافي، ج 2، ص 297)
▫️رياست طلبي و حب جاه، حريت فرد را از بين مي برد. اولين ابزار شخص رياست طلب براي رسيدن به هدف خود، دروغگويي است و دروغ نيز کليد همه زشتي هاست.
▪️محمدبن مسلم گويد شنيدم امام صادق(علیه السلام ) هميشه ميفرمود:
گمان نکني که من خوبان و بدان شما را نميشناسم؟! چرا به خدا که بدان شما کسي است که دوست دارد پشت سرش راه روند، و بناچار بايد دروغپرداز يا ناتوان در راي باشد.
📚 (الکافي،ج 2، ص 299)
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام با#مشارکت_حداکثری به فردی باتقوی#رای_میدهم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
۶✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۳
⁉️بي ارزش تر از آب بيني بز!
▪️اگر چنين نگاه و برداشتي از رياست طلبي که عامل هلاکت است، در فکر و ذهن انسان وجود داشته و از عمق جان به آن باور داشته باشد، آن وقت بزرگ ترين پست ها و مقام ها در چشم انسان از آب بيني بزغاله اي بي ارزش تر مي شود.
▫️چنانچه اميرالمومنين امام علي(علیه السلام ) در بخشي از خطبه خود درباره خلافت فرمودند:
▪️سوگند به خدايي كه دانه را شكافت و جان را آفريد، اگر حضور فراوان بيعت كنندگان نبود، و ياران حجّت را بر من تمام نميكردند، و اگر خداوند از علماء عهد و پيمان نگرفته بود كه برابر شكم بارگي ستمگران، و گرسنگي مظلومان، سكوت نكنند، مهار شتر خلافت را بر كوهان آن انداخته، رهايش ميساختم، و آخر خلافت را به كاسه اوّل آن سيراب ميكردم، آنگاه ميديديد كه دنياي شما نزد من از آب بيني بزغاله اي بي ارزشتر است.
📚(خطبه 3 نهج البلاغه)
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام با#مشارکت_حداکثری به فردی باتقوی#رای_میدهم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
زلال معرفت
۶✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨ 📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۳ ⁉️بي ارزش تر از آب بيني بز! ▪️اگر چنين نگاه و برداشتي ا
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۴
◇نقش مردم در رياست طلبي و عواقب آن
▪️سکه هلاکت به واسطه رياست طلبي دو روي دارد. يک روي آن فرد رياست طلب است و روي ديگر آن مردمي هستند که با رفتار خود به فرد رياست طلب براي رسيدن به مطامع غيرالهي وي کمک مي کنند.
▫️اين ارتباطي دو سويه است که هر دو طرف را به خسران و هلاکت مي کشاند. فرد رياست طلب افراد را با وعده و وعيد و تطميع و گاهي تهديد به دور خود جمع مي کند و از آنان نردباني براي نشستن بر سرير قدرت مي سازد. اين افراد با جمع شدن به دور فرد رياست طلب، راه را بر مديريت افراد شايسته مي بندند و مسير جامعه را منحرف مي کنند و لذا هر دو طرف قضيه ملعون هستند.
▪️ از همين رو امام صادق(علیه السلام ) فرموده است؛ ملعون من تراس ملعون من هم بها ملعون من حدث بها نفسه؛
ملعون است کسي که رياست را به خود بندد، ملعون است کسي که به آن همت گمارد، ملعون است کسي که به فکر آن باشد.
📚(الکافي، ج 2، ص 297)
▫️سفيان بن خالد ميگويد: امام صادق(علیه السلام ) به من فرمود: اي سفيان! از رياست بپرهيز؛ زيرا هر که جوياي رياست شد هلاک گشت. عرض کردم: فدايت شوم! پس همه ما هلاک شديم؛ زيرا هيچيک از ما نيست جز آنکه دوست دارد اسمش برده شود و مردم به او روي آورند و از او استفاده کنند.
✨حضرت فرمود: درست متوجه نشدي، بلکه رياستطلبي به اين معناست که کسي را غير از حجت [خدا] علم کني و هر چه ميگويد تصديق نمايي و مردم را به عقيده او فرا خواني.
📚(الکافي، ج 8، ص 153)
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام ما با#مشارکت_حداکثری به فردی باتقوی#رای_میدهم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
زلال معرفت
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨ 📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۴ ◇نقش مردم در رياست طلبي و عواقب آن ▪️سکه هلاکت به واسطه
۶✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۵
▪️در حديثي ديگر ابوحمزه ثمالي مي گويد امام صادق(علیهالسلام ) فرمود:
بپرهيز از رياست و بپرهيز از اينکه دنبال مردم روي. عرض کردم: قربانت گردم رياست را فهميدم و اما اينکه دنبال مردم روم يعني چه؟ که من دو سوم آنچه دارم (از احاديث و اخبار شما) از دنبال مردم رفتنم به دست آمده!
▫️فرمود: چنانکه تو فهميدي نيست. مقصود اين است که بپرهيز از اينکه مردي را بدون دليل [در برابر امام(علیه السلام )] به پيشوائي برگزيني و هر چه گويد تصديقش کني.
📚 (الکافي، ج 2، ص 298)
▪️از اين رو بايد گفت مردم نقشي اساسي در اين زمينه دارند و چنانچه بر اساس عقل و تقوا تصميم بگيرند و عمل کنند، زمينه فساد افراد رياست طلب را از بين مي برند و با بصيرت خود مانع از شيادي و عوام فريبي اين دزدان دين و دنياي جامعه مي شوند.
▫️ کسي نمي تواند و نبايد بگويد که يک راي من چه تاثيري دارد؟! همين يک راي هاست که جمع مي شوند و فردي را به منصب و قدرتي ميرسانند.
(پس #انتخاب_مردم مهم است)
▪️ لذا همانقدر که راي دادن و انتخاب کردن، حق ما مردم است برايمان مسئوليت نيز مي آورد و بايد براي آن جواب داشته باشيم.
▫️ فرد مسئول اگر گره اي از کار مردم و کشور باز کرد ما که انتخاب درست کرده ايم در ثواب آن شريکيم و اگر خيانت کرد و به منافع و مصالح کشور ضربه زد، مايي که به او راي داديم و زمينه قدرتش را فراهم کرديم، ما نيز مسئوليم و بايد در روز حساب براي انتخابمان جواب داشته باشيم.
🌷هدیه به لبخند امام زمان علیه السلام برای #ایران_قوی #انتخابات سرنوشت ساز است
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
زلال معرفت
۶✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨ 📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۵ ▪️در حديثي ديگر ابوحمزه ثمالي مي گويد امام صادق(علیهالس
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌رياست طلبي؛ دو گرگ و يک گله! ۶
◇رياست طلبي و حب جاه؛ زمينه خيانت و دوستي با دشمن
▪️يکي از عوارض رياست طلبي و قدرت دوستي آن است که زمينه را براي خيانت فرد به جامعه اسلامي و مردم فراهم مي کند. فرد براي رسيدن به قدرت، ممکن است به دشمن نيز دل ببندد و دشمن از اين نقطه ضعف براي نفوذ در افراد و به انحراف کشاندن و در خدمت گرفتن آنان استفاده مي کند.
▫️نمونه هاي چنين لغزش و خيانتي از صدر اسلام تا تاريخ معاصر و دوران جمهوري اسلامي، کم نبوده و نيست. طبق گفته رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم ) آنچه زمينه اين لغزش را فراهم مي سازد، نفاقي است که بر اثر حب رياست در دل مي رويد و رشد مي کند.
▪️آن حضرت نسبت به شکلگيري علاقه به مقام و جاه و منصب در دلهاي مومنان هشدار داده و ميفرمايد:
حب الجاه و المال ينبتان النفاق في القلب کما ينبت الماء البقل؛
حب جاه و مال در قلب نفاق ميروياند همچنان که آب، گياه را ميروياند.
📚(جامع السعادت، ص 349)
▫️يا در حديثي ديگر معمر بن خلاد نزد حضرت رضا(علیه السلام ) نام مردي را برد و گفت: او رياست را دوست دارد، حضرت فرمود:
▪️بودن دو گرگ درنده درميان گله گوسفندي که چوپانش حاضر نباشند، زيانبخشتر از رياست نسبت به دين مسلمان نيست؛ يعني رياستطلبي از دو گرگ درنده به دين مسلمان بيشتر زيان رساند.
📚(الکافي، ج 2، ص 297)
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام ما با#مشارکت_حداکثری به فردی باتقوی#رای_میدهم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
هدایت شده از زلال معرفت
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔮 نماز شب بیستم شعبان
✨عَنِ النَّبِيِّ صَلَّی الله عَلَیهِ وَ آلِه :
◽️ مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ الْعِشْرِينَ مِنْ شَعْبَانَ أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مَرَّةً وَ إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً
➖ هركس در شب بيستم ماه #شعبان چهار رکعت نماز در هر رکعت «فاتحۀ الکتاب» یک بار و سوره « إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ » پانزده بار بخواند،
◽️ فَوَ الَّذِي بَعَثَنِي بِالْحَقِّ نَبِيّاً إِنَّهُ لَا يَخْرُجُ مِنَ الدُّنْيَا حَتَّى يَرَى فِي الْمَنَامِ وَ يَرَى مَقْعَدَهُ مِنَ الْجَنَّةِ وَ يُحْشَرُ مَعَ الْكِرَامِ الْبَرَرَة
➖ سوگند به خدایی که به حق مرا به پیامبری برانگیخت، از دنیا نمی رود تا آنکه مرا در #خواب بیند
➖و نیز جایگاه خود را در #بهشت ببیند و همراه با گرامیان و نیکان مشهور می گردد.
#مراقبات_ماه_شعبان
#نمازهای_ماه_شعبان
#نماز_شب_بیستم_شعبان
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔎⃟🔳•⊰#گناه_شناسی⊱•
✦⇦بخش سی و دوم
●>موارد تبديل گناه صغيره به كبيره ۱۰
🌿 - گناهان كليدى ۱
🔰>همان گونه كه پيرى و ضعف، زمينه هجوم كسالت و بيمارىهاى گوناگون مىگردد، گاهى عيب و يا گناهى زمينه و كليد انواع گناهان مىشود. مثلاً:
1⃣- حسادت ، انسان را به انواع گناهان مانند كارشكنى، تهمت، دروغ و سوء قصدها و...وادار مىكند. امام صادق عليه السلام فرمود:
🌿>«ان الحَسَد يَاكُل الاِيمانَ كَما تَاكُلُ النّار الحَطَب» «همانگونه كه آتش، هيزم را مىبلعد، حسادت ايمان را مىبلعد.»
📚بحار،ج۷۳،ص۲۵۵
🔰>انسان حسود به هر تلاشى كه رقيب خود را بشكند، دست مىزند.
2⃣- بخل و حرص ، بخل سبب ندادن زكات و خمس و ترك انفاق و مىشود، به علاوه مردم از بخيل ناراحتند و همين موجب بدگويىها و سوء ظنها مىگردد؛
🌿>اميرمؤمنان على عليه السلام فرمود:
«البُخلُ جامِع لِمساوِى العُيُوب وَ هُو زمام يقادُ بِه الى كلّ سوء»
«بخل، جامع و گرد آورنده همهى بدىها است، و افسارى است كه همهى بدىها را بسوى خود مىكشاند.»
📚بحار،ج۷۳،ص۳۰۷
نهج البلاغه، حکمت۳۷۰
🔰>حرص نيز سبب گناهانى مانند: كم فروشى، احتكار، گران فروشى، رشوه خوارى، تملق و انواع بى تقوايىها مىشود.
✨ادامه دارد...
حجت الاسلام قرائتی
🌷جهت خشنودی #امام_زمان علیه السلام در #انتخابات زمینه گناه را فراهم نکنیم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅