eitaa logo
آموزش همگانی
115 دنبال‌کننده
172 عکس
117 ویدیو
3 فایل
آموزش همگانی برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا از پسر 17 ساله ای که قربانی کار در منزل شد.
کلاهبرداران سایبری با ترفند ارسال پیامک واریز سود سهام عدالت، اقدام به برداشت از حساب بانکی افراد می کنند.به محض دریافت چنین پیامک هایی به هیچ عنوان روی لینک کلیک نکنید و پیام مورد نظر را حذف نمایید.
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آزار و اذیت‌های کلامی برای کودکان که معمولا والدین به آن توجه ندارند 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
کلاهبرداران سایبری با انتشار آگهی های جعلی در سایت های نیازمندی با قیمت های وسوسه انگیز سعی در دریافت بیعانه و کلاهبرداری از شما را دارند.
ارسال پیامک واریز سود سهام عدالت از طرف آشنایان، می تواند نشان از هک شدن تلفن همراه آنها باشد. هیچ گاه وارد آدرس های اینترنتی ارسال شده از طریق پیام ها نشوید.
کلاهبرداری تحت عنوان همسریابی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مکرراً اتفاق می‌افتند. از اعتماد به این قبیل تبلیغات و نصب نرم افزارهایی با این عناوین خودداری نموده و به هیچ عنوان وارد لینک‌هایی که از طریق پیامک برایتان ارسال شده، نشوید.
کلاهبرداری از طریق اخذ بیعانه در بستر نرم‌افزارهای واسط خرید نظیر دیوار و شیپور، از پرتکرارترین جرایم فضای مجازی است. از واریز بیعانه در این بستر خودداری نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اهمیت سواد رسانه‌ای 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
31.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شگردهای رسانه ای مجرمان برای اقناع کردن کاربران 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
در خریدهای خود مراقب دستگاه‌های اسکیمر باشید! مجرمین سایبری در پوشش فروشنده و با استفاده از دستگاهی به نام اسکیمر اطلاعات کارت‌بانکی خریدار را کپی کرده و سپس با پرسیدن رمز کارت می‌تواند از کارت کپی شده برداشت وجه داشته باشد. لذا در صورت خرید باکارت بانکی، از ارائه رمز عبور به فروشنده خودداری کرده و شخصاً رمز را در دستگاه كارتخوان وارد کنید.
اکثر پیامک های ارسال شده با موضوع برنده شدن در قرعه کشی،ترفند مجرمین سایبری و با هدف کلاهبرداری می باشند. از اعتماد به این پیامک ها و ورود به لینک های موجود در پیامک خودداری کنید.
اکانت های بازی های آنلاین را فروشگاه های دارای نماد اعتماد الکترونیک خریداری و از خرید آنها از کاربران شبکه های اجتماعی پرهیز کنید.
1-از فروشگاه های معتبر خرید کنید. 2-به نماد اعتماد الکترونیکی توجه کنید. 3-درگاه بانکی را بررسی کنید. ­_فتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسامی گول زننده برخی برنامه‌ها که درواقع بدافزار هستند 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عواملی که باعث آلوده شدن تلفن همراه به بد افزارها می‌شود 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صفحات جعلی اینستاگرامی به نام خودمان را چگونه حذف کنیم ؟ 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلاهبرداری اسکیمر ( کپی کارت بانکی ) یکی از جرایم رایانه ای که با رواج استفاده از کارت های بانکی، به جای پول نقد، بسیار شایع شده و افراد بسیاری، قربانی آن گشته و موجودی های بانکی بعضا کلان خود را بر اثر آن از دست داده اند، جرم کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر می باشد. کلاهبرداران سایبری در پوشش فروشنده و با استفاده از قطعه‌ای سخت‌افزاری به نام اسکیمر که قابلیت نصب بر روی دستگاه کارتخوان را هم دارد اقدام به کپی‌برداری از کارت بانکی شهروندان و خالی نمودن حساب آنها می‌نمایند. لذا به شهروندان توصیه می شود در صورت ضرورت استفاده از پرداخت بوسیله کارت بانکی، از کارت‌هایی با موجودی کم استفاده نموده و همچنین وارد کردن رمز کارت را شخصاً انجام داده و در صورت مواجهه با موارد مشکوک حتما رمز کارت را تغییر دهند.
16.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای خواستگاری های اینترنتی که به انتقام و اخاذی منتهی شد. 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقام جویی دلیل اصلی انتشار تصاویر خصوصی دیگران است 👤 سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
خطر پروژه های هوش مصنوعی ابزارهای تولید هوش مصنوعی در 5 سال گذشته پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند. ChatGPT یکی از این ابزارهای هوش مصنوعی تولید شرکت OpenAI است. توجه به این نکته ضروری است که ChatGPT یک مدل زبان است و به تنهایی توانایی انجام کلاهبرداری هویت را ندارد. با این حال، اگر شخصی از ChatGPT برای تولید اطلاعات یا اسناد جعلی استفاده کند، به طور بالقوه می‌تواند از آن اطلاعات برای ارتکاب کلاهبرداری استفاده کند. قابلیت‌ رو به رشد چت بات‌ها احتمالا به سرعت توسط افرادی که قصد سوء استفاده دارند به طرق مختلف همچون «فیشینگ / phishing» و درز اطلاعات نادرست و بدافزارها، مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند.
کلاهبرداری سایبری با راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی فروش تایر خودرو : کلاهبرداران با راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی فروش تایر خودرو و با وعده‌های وسوسه‌انگیز و پایین‌تر از قیمت بازار اقدام به دریافت رمز ارز و اطلاعات هویتی کاربران شامل کارت خودرو، کد ملی، شماره تلفن، آدرس و ... می‌کنند، لذا فقط به سایت‌های معتبر اعتماد و از ارسال مدارک به سایت‌های بی‌نام‌ونشان خودداری نمایید.
هدایت شده از ریاح نیوز
🔸کلاهبرداری ۲۳۹ میلیون ریالی با شگرد برنده شدن در مسابقات رادیویی 🔹رئیس پلیس فتا استان اصفهان از شناسایی و دستگیری فردی که در فضای مجازی با تماس تلفنی به بهانه برنده شدن در مسابقات رادیویی، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، خبرداد. 👈 ادامه مطلب را در لینک زیر مشاهده فرمایید: 🔗 لینک خبر 🆔 @riahnews
هدایت شده از fshafiee
با سلام و ادب گروه به منظور انتشار اخبار شاخص پلیس فتا استان اصفهان تشکیل شد، دوستان بزرگواری بفرمایید لینک اخبار منتشر در رسانه ها را اینجا به اشتراک بگذارید با احترام
هدایت شده از fshafiee
دوستان جهت تهیه گزارش از سوژه خاصی در حوزه پلیس فتا با شماره تلفن ۰۹۱۳۱۳۰۷۰۰۴ جناب آقای سرگرد مسعود سلطانیان مسئول واحد پیشگیری اجتماعی پلیس فتای استان اصفهان تماس حاصل فرمایند. با سپاس فراوان 🙏🌷🌷
کلاهبرداری اینترنتی با ترفند دریافت بیعانه جهت اجاره منزل رئیس پلیس فتا استان اصفهان از شناسایی کلاهبرداری فردي كه با درج آگهي جعلی اجاره آپارتمان با دریافت بیعانه مبلغ رهن از شهروندان كلاهبرداري مي كرد توسط پليس فتا استان شناسايي و دستگير شد. پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : رئیس پلیس فتا اصفهان در تشریح این خبر اظهار داشت : در پي شكايت سه نفر از شهروندان مبني بر اينكه فردي ناشناس در سایت دیوار به بهانه اجاره منزل از آنها كلاهبرداري کرده بررسي موضوع در دستور كار اين پليس قرار گرفت. وی عنوان كرد: شاكيان در سایت دیوار با آگهی اجاره یک واحد آپارتمانی مواجه شده كه جهت خرید با آگهی دهنده تماس گرفته سپس وی به بهانه وجود مشتریان زیاد با ارائه شماره حساب مبلغ100 میلیون ریال بیعانه رهن را از آنها دریافت و سپس پاسخگوی آنها نبوده است. این مقام انتظامی گفت: شاکیان پس از واریز وجه به حساب معرفی شده نه تنها موفق به ملاقات با مالک جعلی در زمان مقرر نشده اند، حتی از پاسخگويی به تماس آنها امتناع کرده و آگهی را حذف کرده است. سرهنگ مرتضوي افزود: با بررسي مستندات و اظهارت شاکیان و انجام اقدامات فني و تخصصي در فضاي مجازي متهم دستگير و جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد. سرهنگ مرتضوي توصيه کرد: یکی از خصوصیات فضای مجازی ایجاد فرصت برای تبلیغات با کمترین هزینه و بالاترین بازدهی در زمانی کوتاه می باشد این فضا این امکان را برای افراد سود جو نیز فراهم آورده است تا بتوانند تبلیغاتی همچون رهن و اجاره واحد های مسکونی و فروش املاک و مستغلات را به صورت گسترده در این فضا داشته باشند، بنابراین شهروندان حتما از طريق دفاتر تاييد شده و معتبر اقدام کرده و از افراد و شركت هاي فاقد مجوز درخواست خدمات نكنند، همچنین حتی الامکان ‌آدرس و تلفن مشاور املاک یا نمایشگاه مورد نظر را دریافت و به‌صورت حضوری مراجعه کنند.
هدایت شده از ریاح نیوز
🔸کلاهبرداری اینترنتی از دوستان و آشنایان با ترفند دسترسی غیر مجاز به تلفن همراه 🔹رئیس پلیس فتا استان اصفهان با بیان اینکه درخواست پول از سوی اقوام و آشنایان در شبکه‌های اجتماعی ترفند مجرمان سایبری است، به شهروندان هشدار داد: حتما قبل از واریز وجه درخواستی با دوست یا آشنای خود تماس بگیرند. 👈 ادامه مطلب را در لینک زیر مشاهده فرمایید: 🔗 لینک خبر 🆔 @riahnews
کلاهبرداری 239 میلیون ریالی با شگرد برنده شدن در مسابقات رادیویی گروه استان‌ها –اصفهان-رئیس پلیس فتا استان از شناسایی و دستگیری فردی که در فضای مجازی با تماس تلفنی به بهانه برنده شدن در مسابقات رادیویی، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، خبرداد. سرهنگ "سيد مصطفي مرتضوي" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت : در پي شكايت یکی از شهروندان اصفهانی مبني بر اينكه به بهانه برنده شدن در مسابقات رادیویی موجودی حساب وی به صورت غیر مجاز برداشت شده است، كارشناسان پليس را بر آن داشت تا موضوع را در دستور کار خود قرار دهند. وي افزود: شاکی در اظهارات خود بيان داشتند طی تماس تلفنی شخصی ناشناس من را برنده مسابقات رادیویی معرفی کرد که پس از جلب اعتماد با ارسال پیامک درخواست نصب یک برنامه از طریق لینک ارسالی و واریز مبلغ 50 هزار ریال کرد که پس از واریز وجه، کل موجودی حسابم برداشت شد. این مقام انتظامی عنوان داشت: با بررسي مستندات و اظهارت شاکی و انجام اقدامات فني و تخصصي در فضاي مجازي متهم دستگير و جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد همچنین تاکنون مبلغ 239 میلیون ریال کلاهبرداری از مالباخته برآورد شده است. سرهنگ مرتضوی توصیه کرد: کلاهبرداران با تبلیغ اپلیکیشن های جعلی افراد را ترغیب به دانلود کرده و ‌مبالغی را مطالبه و کاربران را به درگاه‌های جعلی هدایت می‌کنند که این موضوع موجب کلاهبرداری و برداشت‌های غیرمجاز از حساب کاربران می‌شود. وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه این نرم‌افزارها به اطلاعاتی از جمله لیست مخاطبین و پیامک ها دسترسی می گیرند، پیامک های جعلی حاوی لینک دانلود برنامه را برای سایر کاربران نیز ارسال و ابعاد شگرد کلاهبرداری را گسترش می دهند.