12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠
دولت حضور🔸 ما اگر از غیبت به حضور بیاییم و اگر از جهل به علم بیاییم، مبدأ خود را می شناسیم ... . ◀️ اگر مشكلی هست در غیبت ماست نه در غیبت ولی ما!! #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 👇👇👇👇 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
دولت حضور🔸 مستحضرید كه ائمه (علیهم السلام) عموماً و وجود مبارك ولی عصر خصوصاً، اینها #خلیفه_الله هستند، این اصل مطلب. و ذات اقدس الهی كه «مستخلف عنه» است ﴿بِكُلِّ شَیءٍ مُحیطٌ﴾ است و «مَعَ كلّ شَیءٍ» است با همه ما هست ﴿أَقْرَبُ إِلَیهِ مِنْ حَبْلِ الْوَریدِ﴾ است، اصل دوم. ◀️ پس اگر مشكلی هست در غیبت ماست نه در غیبت ولی ما! 🔸 ما اگر از غیبت به حضور بیاییم و اگر از جهل به علم بیاییم، مبدأ خود را می شناسیم و او را می پرستیم، خلیفه مبدأ خود را می شناسیم، ولایت او را می پذیریم و در #روح_و_ریحان هستیم. 👈 وگرنه آن حضور فیزیكی برای بسیاری از افرادی كه در صدر اسلام بودند و نمازهای پنج گانه را پشت سر #بهترین_امام_جماعت_دنیا وجود مبارك پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) می خواندند، در مسجدالنبی هم اقامه می كردند كه بعد از مسجدالحرام بهترین مسجدهای روی زمین است وجود داشت، ولی با این وجود طَرْفی نبستند. ◀️ پس ما اگر #از_غیبت_به_در_بیاییم بسیاری از مسائل برای ما حل است. ↙️ آپارات: https://aparat.com/v/CDwYQ #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #باز_نشر 📚 سوره مبارکه فصلت جلسه 3 تاریخ: 1393/12/25 🌐 http://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مدیریت مهدوی
🔹 وجود مبارك ولی عصر (ارواحنا فداه) كه ظهور كرد آیا حكومت او صد درصد با علم غیب و ملكوتی اداره می شود یا گاهی برای ضرورت و مانند آن این گونه است؟
در زمان ظهور حضرت (سلام الله علیه) چون «مِن اشراط السّاعة» است اولاً بخشی از #آثار_قیامت ظهور می كند؛ ثانیاً اداره كردن كلّ جهان به وسیله علما و شاگردان آن حضرت است كه از علم غیب برخوردار نیستند و ثالثاً خود حضرت (سلام الله علیه) در مواردی كه عهده دار كاری است آیا در همه آن مواردی كه مباشرتاً كار انجام می دهد نه تسبیباً مثل خضر (سلام الله علیه) به علم ملكوتی عمل می كند یا نه این باید بحث بشود.
🔹 انبیا (علیهم السلام) مطابق با #علم_ظاهر عمل می كردند؛ البته گاهی معجزه ای یا ضرورتی ایجاب می كرد از علم ملكوتی استفاده می كردند؛ مردم باید اختیارشان محفوظ باشد تا #امتحان بدهند. بنابراین وجود مبارك حضرت (سلام الله علیه) كه ظهور كرد كارهایی كه بالتسبیب انجام می گیرد كه مطابق همین شرایط عادی است كه «بِالْبَیِّنَاتِ وَ الْأَیْمَانِ» است؛ كارهایی كه بالمباشره انجام می گیرد ممكن است نظیر كار خضر (سلام الله علیه) باشد و ممكن است نظیر كارهایی كه وجود مبارك حضرت امیر انجام می داد یا مانند آن باشد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه نمل جلسه 9
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 پرسش و پاسخ با حضور اساتید در غرفه مرکز بینالمللی ترجمه و نشر اسراء در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
#نمایشگاه_کتاب
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 318
#فصل_یازدهم
#خواب_و_بیداری
#آداب_خوابیدن
🔸 استفاده از فرصت
امیرمؤمنان (علیه السلام) فرمود: فرصت مانند ابر از افق زندگی می گذرد، هرگاه فرصت های خیری پیش می آید غنیمت بشمارید و از آنها بهره بگیرید.[1] و نیز فرموده است: فرصت [مناسب] زود می گذرد و دیر بر می گردد.[2]
به فرموده امام باقر (علیه السلام): خواسته هایت را با پیش آمدن فرصت، به دست آر و هیچ فرصتی همچون دوران فراغت و تندرستی نیست.[3] همچنین فرمود: از كوتاهی كردن به هنگام فراهم بودن فرصت بپرهیز؛ زیرا این عرصه نوسانی را دربر دارد كه برای صاحبانش زیانبار است.[4]
[1] . الْفُرْصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ فَانْتَهِزُوا فُرَصَ الْخَیرِ (نهج البلاغة، حکمت 21).
[2] . الْفُرْصَةُ سَرِیعَةُ الْفَوْتِ وَ بَطِیئَةُ الْعَوْدِ (غرر الحکم، ص473).
[3] . (تحف العقول، ص286).
[4] . (تحف العقول، ص286).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 216
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 نائب امام
🔹 كسی جای امام می نشیند كه #مرجعیت او كار #امامت_امام را در زمان غیبت بكند. ذات اقدس الهی وقتی امامت علی بن ابی طالب امیر المومنین (علیه افضل صلوات المصلین) را مطرح می كند می فرماید: ﴿الْیوْمَ یئِسَ الَّذینَ كَفَرُوا مِنْ دینِكُمْ﴾؛ فرمود با خلافت و ولایت و امامت علی بن ابی طالب (علیه السلام) كافران و منافقان و دشمنان دین نا امید شدند.
🔹 اگر #امامت_امام نقش تعیین كننده دارد كه كافران و منافقان و دشمنان نا امید می شوند و متقابلاً مؤمنان و موحّدان خوشحال می شوند، كسی می تواند در #عصر_غیبت به جای امام بنشیند و جانشین امام باشد كه با مرجعیت او دشمن بترسد و نا امید بشود و موحّدان و محرومان الهی در سراسر جهان خوشحال بشوند. كسی #مایه_هراس_دشمن است كه در ترس موحّد باشد؛ یعنی هم بترسد و هم از غیر خدا نترسد. آن كه فقط از خدا می ترسد نظیر امام راحل (رضوان الله علیه) او در زمان غیبت جای امام مینشیند و این #وصف_انبیا_و_اولیا است.
🔹 ذات اقدس الهی در سوره مباركه «احزاب» انبیا و مبلغان الهی و پیام آوران حق را چنین وصف می كند: ﴿الَّذینَ یبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللّهِ وَ یخْشَوْنَهُ وَ لا یخْشَوْنَ أَحَدَاً إِلاَّ اللّهَ﴾ یعنی انبیا كه مبلغان راستین الهی اند، فقط از خدا می ترسند و از احدی از غیر خدا نمی ترسند. آن مرجعی كه ملاحظه كار باشد، هم از غرب بهراسد و هم از توطئه بیگانگان بترسد، او برای مرجعیت صلاحیت ندارد؛ زیرا او جای كسی نشسته است كه از خدا می ترسد و بس، چنین كسی كه هم از خدا و هم از غیر خدا می ترسد، نمی تواند بر #كرسی_نیابت تكیه كند.
#سالروز_لغو_امتیاز_تنباکو_با_فتوای_میرزای_شیرازی
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 مصاحبه موضوعی پیرامون مرجعیت
تاریخ: 1372/10/05
🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
حکایت اشکهای آیتالله العظمی جوادی آملی در روز خاکسپاری همسرش چهبود؟/بی تابی آیتالله العظمی جوادیآملی فقط یک وداع عاشقانه نبود!
🔹 در همان روزها، بسیاری از خود میپرسیدند در سالها سفر عاشقانه «آیتالله جوادی آملی» و حاجخانم «سکینه روحی» چه گذشته و سبک زندگی این دو بزرگوار چگونه بوده است که عالمی در جایگاه آیتالله جوادی آملی، اینچنین احساساتشان را بروز میدهند و در فراق همسرشان به سوگ مینشینند؟
مصاحبه خبرگزاری فارس با حجتالاسلام «مرتضی جوادی آملی»
👇👇👇👇
▫️ بانو روحی؛ همتایی بینظیر برای آیتالله
▫️ آغاز زندگی مشترک در شرایطی خاص
▫️ تحکیم زندگی با عشق و ایثار
▫️ گذشت! رمز موفقیت حاجخانم در زندگی مشترک
▫️ درک متقابل؛ گوهری که کمیاب است
▫️ رضایت تمام و کمال آیتالله از حاج خانم
▫️ مادری تمامعیار برای فرزندان
▫️ دلتنگیهای آیتالله در فراق همسر
▫️ خدمت به یار فداکار در روزهای پایانی
لینک مطلب:
http://news.esra.ir/
https://b2n.ir/r31507
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 319
#فصل_یازدهم
#خواب_و_بیداری
#آداب_خوابیدن
🔸 استفاده از فرصت
امیرمؤمنان (علیه السلام) می فرماید: شب و روز، در تو كار می كنند، پس تو در آنها كار كن، و از تو می گیرند، پس از آنها بگیر؛[1]و نیز می فرماید: کسانی كه وقتشان پایان یافته مهلت می طلبند، و مهلت دارندگان كوتاهی می کنند!.[2]
نكته: یاقوت با وقت به دست می آید ولی وقت با یاقوت به دست نخواهد آمد، و به فرمودهٴ امیرمؤمنان (علیه السلام): وقت اگر بیهوده بگذرد مقْت است.[3]
[1] . إِنَّ اللَّیلَ وَ النَّهَارَ یعْمَلانِ فِیكَ، فَاعْمَلْ فِیهِمَا؛ وَ یأْخُذَانِ مِنْكَ فَخُذْ مِنْهُمَا (غرر الحكم، ص151).
[2] . كُلُّ مُعَاجَلٍ یسْأَلُ الإِنْظَارَ وَ كُلُّ مُؤَجَّلٍ یتَعَلَّلُ بِالتَّسْوِیف (نهج البلاغة، حكمت 285).
[3] . مَنْ لَمْ یتَأَدَّب لِلْوَقْتِ فَوَقْتُهُ مَقْتٌ (شرح نهج البلاغه، ابن أبیالحدید، ج11، ص233).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 217
🆔 @a_javadiamoli_esra