هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
حضور حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در مراسم بزرگداشت اولین سالگرد حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری
🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: مراسم گرامیداشت اولین سالگرد حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری مدیرکل مرکز خدمات استان قم، شامگاه پنج شنبه 14 مهر 1401 با حضور جمع کثیری از مومنین مسجد حضرت امیرالمؤمنین شهر قم برگزار شد.
#گزارش_تصویری
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
مرگ پوسیدن نیست بلکه از پوست به درآمدن است
🔹 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسراء، آیت الله االعظمی جوادی آملی در دیدار با جمعی از پزشکان شیراز ابراز داشتند: شیراز سرزمین طیب و طاهری است و ما مقدم شما را گرامی می داریم.
▫️ ایشان افزودند: ملحدان می گویند ما چون خدا را نمی بینیم قبول نداریم اما ما می گوییم اتفاقاً چون خدا را نمی بینیم به او ایمان داریم؛ زیرا خدای دیدنی نمی تواند خدا باشد.
آیت الله االعظمی جوادی آملی بیان داشتند: برخی می گویند خدا همان طبیعت است، اما مشخص نمی کنند منظور از طبیعت چیست؛ آیا همین سنگ و درخت ما را آفریده اند؟!
🔹 استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه انسان نباید به خود مغرور شود، اذعان داشتند: بهترین خوراکی دنیا عسل و بهترین لباس آن ابریشم است که هر دو محصول حشرات هستند، لذا انسان نباید به خودش مغرور شود!
ایشان ادامه دادند: مرگ پوسیدن نیست، بلکه از پوست به درآمدن است. کسی که به این مطلب پی ببرد نه بیراهه می رود و نه راه کسی را می بندد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار جمعی از پزشکان شیراز با حضرت استاد
تاریخ: 1401/07/14
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 460
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#توجه_مرد_به_همسر
🔸 مرز نیكی مرد به همسر
رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: ای علی! هر مردی كه از همسرش پیروی كند خدا وی را به چهره در آتش می افكند. علی (علیه السلام) پرسید: این پیروی چیست؟ آن حضرت (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: به همسرش جهت رفتن (بدون پوشش) به حمام های عمومی و عروسی ها و سوگواری ها و پوشیدن لباس نازك اجازه دهد.[1]
[1] . یا عَلِىُّ! مَنْ أَطَاعَ امْرَأَتَهُ أَكَبَّهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَی وَجْهِهِ فِى النَّارِ، فَقَالَ عَلِىٌّ ع: وَ مَا تِلْكَ الطَّاعَةُ؟ قَالَ: یأْذَنُ لَهَا فِى الذَّهَابِ إِلَی الْحَمَّامَاتِ وَ الْعُرُسَاتِ وَ النَّائِحَاتِ وَ لُبْسِ الثِّیابِ الرِّقَاق (الفقیه، ج4، ص362).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 285
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
منادی آزادی🔸 ﴿وَ یضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَ الأغْلاَلَ الَّتِی كَانَتْ عَلَیهِمْ﴾؛ این زنجیری که در دست و پای اینهاست حضرت باز می کند. حالا آداب و سُنن جاهلی است که به عنوان زنجیر هست یا استعمار و استثمار و استکبار و استحمار بیگانه هاست که #زنجیر_سیاسی_و_اخلاقی است که در دست و پای اینهاست، به هر تقدیر فرمود إصری که در اعضا و جوارح اینها دست و پای اینها را بَست و آن غُل هایی که در گردن اینهاست را برمی دارد. اگر #استثمار است، اگر #استعمار است، اگر #استعباد است، اگر #استحمار است، همه این عناوین رَذل چهارگانه، یا زنجیری است در دست و پا یا غُلی است در گردن؛ کار پیغمبر این است که هم این «إصر» را بر می دارد و هم آن «غُل» را. 🔸 گاهی هم ممکن است برخی از آداب و سُنن جاهلی دست و پا گیر باشد، قیود و توهّم، دست و پا گیر باشد؛ همین اعتقاد به شانس، اعتقاد به فال گیری، اعتقاد به کف بینی، اینها یک سلسله زنجیرهای آداب و سُنن باطلی است که دست و پاگیر است. دین بر اساس حق و عقل و عدل، این زنجیرهای دست و پاگیر را که #آداب_و_سنن باطل است از اینها گرفته است. نحس دانستن دختر و فرق گذاشتن بین دختر و پسر هم جزء سنن جاهلی بود. یک سلسله سُنن بود که إصر و زنجیر دست و پاگیر بود، غُل و زنجیر گردن گیر بود، پیامبر اینها را برداشت: ﴿یضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَ الأغْلاَلَ الَّتِی كَانَتْ عَلَیهِمْ﴾. #میلاد_رسول_رحمت_محمد_مصطفی_صلی_الله_علیه_و_آله_و_سلم #هفته_وحدت #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 📚 سوره مبارکه فتح جلسه 9 تاریخ: 1395/03/12 🌐 http://news.esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra