به بهانه نهم بهمن
سالگرد شهادت نابغه دفاع مقدس
فرمانده شهید حسن باقری
یکی از انسانهایی که در فضای اندیشه حضرت روح الله به قله های تعالی رسید.
@a_kazemineya
#معجزه_انقلاب
دفاع مقدس وسیلهای شد برای اینکه استعدادهای مکنون در انسانها، به شکل عجیبی بُروز کند.
مثلاً #شهید_حسن_باقری بلاشک یک طرّاح جنگی است. کِی؟ در سال ۶۱؛ کِی وارد جنگ شده است؟ در سال ۵۹. این مسیرِ حرکت از یک سرباز صفر به یک استراتژیست نظامی، یک حرکت بیست ساله، بیست و پنج ساله است؛ این جوان در ظرف دو سال این حرکت را کرده است! اینها #معجزهی_انقلاب است.
رهبر انقلاب ۹۲/۰۹/۲۵
@a_kazemineya
#طرح_مولدسازی_داراییهای_دولتی
که بیش از یک سال مورد بحث های کارشناسی قرار گرفته است بالاخره رونمایی و در آستانه اجرا در آمده است.
طرحی که به علت های مختلف موافقان و مخالفان زودهنگام زیادی دارد اما به نظر می رسد با اعلام جزییات بیشتر آن بسیاری از مخالفان به جمع موافقان اضافه شوند.
آنچه نویسنده از این طرح میفهمد این است که ماموریت اصلی این طرح جبران بخشی از مشکلات جدی انباشته شده کشور، بدون نیاز به منبع مالی است.
فروش اموال مازاد نهاد ها و دستگاه های دولتی، تجمیع گسترده ادارات و مجموعه ها در ساختمان واحد، فروش زمین و املاک مازاد وزارت خانه ها و فعال کردن پروژه های نیمه تمام از طریق منابع حاصل از فروش و ... همهگی گام های مهم و اثر بخشی برای رونق اقتصادی در کشور و استفاده بهینه از سرمایه های ملی است.
بخشی از انتقادها به این طرح که عمدتا بر مسائل حقوقی و قانونی نظیر سلب اختیار قانون گذاری از مجلس، غیر قانونی بودن شورای هماهنگی سران قوا و ... عمدتا سیاسی و با اهداف حزبی و گاها انتقام جویانه طرح می شود. (پیش بینی بنده آن است که بخش سیاسی مخالفان این طرح، خود در صدد استفاده از نهایت آیدات آن و از هم اکنون در صدد لابی برای تصاحب برخی از املاک و ... می باشند).
در کنار محاسن بیشمار این طرح، چند نگرانی نیز وجود دارد.
🔻یکم. بعضی از اقتصاد دانان معتقدند فروش اموال دولت، اقتدار اقتصادی حاکمیت را کم کرده و قدرت دخالت های صحیح و حاکمیتی را از حکمرانان می گیرد.
به نظر بازگشت این اشکال به نوع نگاه به مسأله حکمرانی است و در اندیشه های متعالی اسلامی این اشکال و چالش بی معنا خواهد بود.
🔻دوم. محرمانه بودن طرح، که از طرف متولیان طرح شده است را باید با دقت و به درستی معنا کنیم. بازگشت برخی از نگرانی های موجود، مربوط به این قید است. و لازم است متولیان امر در خصوص آن توضیح دهند.
اهداف و سیاست های طرح محرمانه است یا شیوه نامه ها؟
🔻سوم. چه بسیار طرح ها و قوانین خوبی که در مسیر اجرا به ضد اهداف خود تبدیل شده اند. مهمترین و اصلی ترین دغدغه مردم این است که سرنوشتی مثل«خصوصی سازی» و ... نیز دامن این طرح را نگیرد و در مقام اجرا به درستی اجرا شود.
تقویت ارکان نظارتی و استفاده از مجریان هوشمند، مجرب و توانا می تواند بخش زیادی از این دغدغه را حل نماید.
خلاصه آنکه اصل طرح، هوشمندانه و در مسیر اجرای عدالت تلقی می شود و لازم است به شکلی اجرا شود که اعتماد مردم را دچار خدشه نگرداند.
@a_kazemineya
🌺 و قالَ مولانا الجواد علیهالسلام:
مَنْ أصْغى إلى ناطِقٍ فَقَدْ عَبَدَهُ، فَإنْ کانَ النّاطِقُ عَنِ اللّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللّهَ، وَ إنْ کانَ النّاطِقُ یَنْطِقُ عَنْ لِسانِ إبلیس فَقَدْ عَبَدَ إبلیسَ.
(کافی، ج6، ص434)
امام جواد علیه السلام فرمودند:
هر کس به شخصى سخنران علاقمند و متمایل باشد، بنده اوست، پس چنانچه سخنور براى خدا و از احکام و معارف خدا سخن بگوید، بنده خداست، و اگر از زبان شیطان و هوا و هوس و مادیات سخن بگوید، بنده شیطان خواهد بود.
در میان انبوه یاداشت های که در موضوع طرح مولد سازی در این روزها دیدم، یاداشت جناب آقای #کوره_پز منصفانه و رو به جلو به نظر آمد
#یادداشت
⭕️مصوبه مولدسازی به مثابه یک هشدار!
✍محمد کوره پز
🔹مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا در خصوص مولدسازی اموال مازاد دولتی درگیر حواشی بسیاری شده است که این حواشی هم عمدتا به سه انتقاد منتهی می شود:
1- جایگاه مجلس در قانون گذاری تضعیف شده است.
2- این مصوبه محرمانه بوده و چون از مسیر مجلس عبور نکرده خلاف قانون است.
3- اعطای مصنویت قضایی فسادزا است.
🔹در اینجا بیش از آنکه قصد پاسخگویی به این انتقادات را داشته باشیم می خواهیم این ماجرا را از منظری بالاتر مورد بازنگری قرار دهیم.
🔹سوال اینجاست که چرا سران قوا به چنین تصمیمی می رسند؟ چرا از سازوکارها و مسیرهای قانونی موجود جلو نرفته اند؟ آیا به راستی با یک تخلف رو به روییم؟
مسلما کسی نمی تواند ادعا کند که کل مسئولان رده بالای کشور تا این حد عیان و آشکار به یک تخلف دست زده باشند و این چیزی جز یک شوخی سیاسی نیست. اتفاقا همه در اصل ضرورت مولدسازی اموال مازاد دولت اشتراک نظر دارند اما آنچه که در نقدهای تند و تیز و احساسی فعلی مغفول مانده عدم آسیب شناسی مسئله «قانون گذاری» در کشور است.
🔹از هر وکیل و حقوقدانی که بپرسید خواهد گفت که یکی از مشکلات همیشگی دولت ها در ساماندهی امور، تراکم قوانین، وجود قوانین موازی و حتی وجود قوانین متضاد و متناقض است. گاهی حتی بین اسناد بالادستی و مقررات و آئین نامه های ذیل آن.
🔹 این وضعیت خصوصا در حوزه اقتصاد –احتمالا به دلیل حساسیت های مالی- بدتر و باتلاقی تر است. ولی عجیب اینجاست که این تراکم قوانین نه تنها در عمل نتوانسته مانع فساد شود بلکه از یک سو راه فرارها و توجیه های متعدد برای مفسدین ایجاد کرده و از طرف دیگر وضعیت «دست و پاگیری» و «ترس از اصلاحات اساسی» را برای افراد و مدیران سالم را رقم زده است.
🔹به نظر حقیر معترضین به این مصوبه –اعم از برخی نمایندگان مجلس و غیر- قبل از هر چیز باید چارهجوی روال ناکارآمد قانون گذاری فعلی باشند و برای آن راه حلی پیدا کنند. روالی که به راحتی دستگاه ها را در انبوهی از مقررات موازی و بی فایده فرو برده به نحوی که هر مدیری صرفا تلاش می کند در دوران مسئولیت گذارش به این معابر تنگ و باریک نیفتد! و نتیجه این روند هم چیزی جز تغییرات سطحی و رسوب روزافزون مشکلات ریشه ای نیست.
🔹متاسفانه در این فقره هم عمده نقدها سیاسی و بی توجه به علل و عوامل اصلی است. مثلا گفته می شود این مصوبه چون از مجلس عبور نکرده وجاهت قانونی ندارد! یعنی چون نمی توانند اصل ستاد هماهنگی سران قوا و تایید مصوبه آن توسط رهبر انقلاب را انکار کنند به حاشیه می زنند و از کمرنگ شدن جایگاه مجلس می نالند. کسی هم نمی پرسد مگر تاکنون کسی مانع مجلس برای ورود به این حوزه شده بود؟ اساسا مگر دغدغه این امر تاکنون در مجلس مشاهده شده است؟ و اگر این مصوبه وجاهت قانونی ندارد تصمیم بنزینی سال 98 چرا و از چه مسیری اجرا شد؟ برای آن چه توجیهی وجود دارد؟
🔹یا می گویند این تصمیم محرمانه(!) بوده و لذا مردود است! در حالی که بعد از تدوین آئین نامه اجرایی، هم متن و هم آیین نامه آن بر روی پایگاه اطلاع رسانی دولت بارگزاری شده و در دسترس عموم است و دوستان منتقد با استناد به همین متن در حال انتقاد هستند.
🔹دیگر دوست گرامی متاسفانه تعبیر ناپسند «کاپیتولاسیون» را به کار می برد در حالی که این واژه به اعطای حق قضاوت کنسولی به اتباع یک کشور در کشور دیگر اشاره دارد. باز هم چون از ایجاد مصونیت قضایی برای دست اندرکاران این امر شاکی هستند چاره را نه در اصلاح روند و رویه ای که به این نقطه منتهی شده، بلکه در استخدام واژه های تند و تیز می یابند! یعنی باز هم غلبه ژورنالیسم بر کار علمی.
🔹قصد این وجیزه همانگونه که گفته شد توجیه این مصوبه نیست. گفتن ندارد که هر مصوبه ای «باید» توسط کارشناسان مختلف مورد نقد قرار بگیرد. قطعا تمام مراحل اجرایی این تصمیم باید کاملا واضح و بی پرده و در معرض دید عموم باشد. مسلما «اختیارات وسیع» هیئت مربوط به این امر «شفافیت وسیع» عملکرد آن را نیز می طلبد. اما همه اینها فرع بر ماجراست.
🔹نمایندگان مجلس و منتقدین باید عنایت داشته باشند که قصه تمام نشده و در حوزه های دیگر هم با همین وضع رو به روییم. اگر نمی خواهیم فرداروز در اصلاح بورس یا اصلاح صنعت خودرو یا اصلاح سیستم بانکی مجبور به موقوف الاجرا کردن قوانین و ایجاد هیئت هفت نفره مشابه باشیم، راه از هم اکنون باز است. این مصوبه یک هشدار است برای همه کسانی که عمیقا به قانون پایبندند و میانبرهای فوق را به حق مخاطره آمیز می دانند.
@a_kazemineya
برای عزیزانی که فقط از بزرگترها شنیده بودند که قدیم تر ها آونقده برف میزد که از پشت بام میومدیم تو کوچه ها
حالا بیان کوهرنگ ببینن😊
که بعد برا بچه ها بتونن تعریف کنن😄
شهرک امام حسین (ع)
شهرستان کوهرنگ
به برکت اعیاد ماه رجب و میمنت دهه فجر انقلاب
@a_kazemineya
هدایت شده از انقلابی 313
🔶 منتشر شد
#کتب_تربیت_اسلامی از نگاه #رهبر فرزانه انقلاب اسلامی
🔸تحلیلی موشکافانه از نیازهای جامعه اسلامی و حرکت آن به سمت تمدن نوین اسلامی
✅ خرید اینترنتی
https://b2n.ir/z63159
✅ خرید پیامکی
۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱
✅ خرید تلفنی
۰۲۵۳۳۵۵۱۸۱۸
۱۰٪ تخفیف ویژه
۱۰٪ + ارسال رایگان(برای خرید دوره ۵جلدی)
📌 انتشاراتشهیدکاظمی
🖇 شبکه بزرگ تولید و توزیع کتاب خوب درکشور
🆔https://eitaa.com/nashreshahidkazemi
عابدین کاظمی نیا
زحمت قابل تقدیر برادران عزیز
در مجمع فعالان تربیتی فتح الفتوح
کتابهای سابق این مجموعه تربیتی نیز (رمان تیک و ... ) بسیار مفید و قابل استفاده است.
شکرالله مساعیکم
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَشْهَدَنَا مَشْهَدَ أَوْلِيَائِهِ فِي رَجَبٍ وَ أَوْجَبَ عَلَيْنَا مِنْ حَقِّهِمْ مَا قَدْ وَجَبَ
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ الْمُنْتَجَبِ وَ عَلَى أَوْصِيَائِهِ الْحُجُبِ
ستايش خداى راست كه ما را به حضور اولياء و دوستانش در ماه رجب رسانيد و بر ما از حق آنها واجب كرد آنچه واجب كرد
و صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ الْمُنْتَجَبِ وَ عَلَى أَوْصِيَائِهِ الْحُجُبِ اللَّهُمَّ فَكَمَا أَشْهَدْتَنَا مَشْهَدَهُمْ (مَشَاهِدَهُمْ) فَأَنْجِزْ لَنَا مَوْعِدَهُمْ
و درود خداى بر محمد برگزيده (ص) و بر اوصياى او كه در پرده محجوبند
بار خدايا پس چنانكه ما را به حضورشان رسانيدى به وعدهگاه آنها هم كه بهشت است برسان
به بهانه ولادت مولود کعبه
ذره ذره همه دنیا به جنون آمده بود
روح از پیکرهء کعبه برون آمده بود
روشنا ریخت به افلاک حلولش آن روز
کعبه برخاست به اجلال نزولش آن روز
عشق او بر دل سنگیِ حرم غالب شد
قبله مایل به علی بن ابیطالب شد
از دل خانه علی رفت و حرم با او رفت
کعبه در بدرقه اش چند قدم با او رفت
قفس کعبه شکسته است دم پرواز است
برو از کعبه که آغوش محمد باز است
آینه هستی و با آینه باید باشی
خانه زادِ پسر آمنه باید باشی
همهء غائله ها گشت فراموشِ نبی
کودکی های علی پر شد از آغوش نبی
مستی اهل سماوات دوچندان شده است
عطر گیسوی علی خورده به تن پوش نبی
تا بچیند رطب تازه ای از باغ بهشت
رفته دردانه کعبه به سردوش نبی
که نبی بوده فقط این همه سرمست علی
که علی بوده فقط آن همه مدهوش نبی
چشم در چشم علی، آینه در آیینه
حرف ها می زند اینک لب خاموش نبی
دور از من مشو ای محو تماشای تو من
نگران می شوم از دور شدن ها ی تو من
من به شوق تو سکوتم، تو فقط حرف بزن
وحی می ریزد از آهنگ لبت، حرف بزن
می نشینم به تماشای تو تنها، آری
هر زمان خسته ام از مردم دنیا، آری
بر مکافات زمین با تو دلم غالب شد
همهء دهر اگر شعب ابی طالب شد
خوب شد آمدی ای معنی بی همتایی
بی تو هر آینه می مردم از این تنهایی
دین اسلام در آن روز که بازار نداشت
یوسفی بود ولی هیچ خریدار نداشت
اول آن کس که خریدار شدش حیدر بود
باعث گرمی بازار شدش حیدر بود
وحی می بارد و من دوخته ام دیده به تو
تو به اسلام؟ نه! اسلام گراییده به تو
در زمین دلخوش از اینم که تویی همسفرم
از رسولان دگر با تو اولوالعزم ترم
سید حمید رضا #برقعی
@a_kazemineya
#اسراییل_باید_نابود_شود.
مصاحبه چند روز قبل یکی از چهره های سیاسی در خصوص نظر امام خمینی در موضوع نابودی اسراییل چه از سر ناآگاهی باشد یا مغرضانه اما تبیین واقعیت این موضوع خالی از لطف نیست.
#اول اینکه حضرت امام (ره) از نابودی و محو اسرائیل مکرر سخن گفته اند
«اسرائیل از نظر اسلام و مسلمین و تمامی موازین بین المللی غاصب و متجاوز است، و ما کمترین اهمال و سستی را در پایان دادن به تجاوزات او جایز نمی دانیم. اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود.»
«کسانی که از اسرائیل حمایت می کنند باید بدانند که افعی گزنده را در حمایت خود قوی می کنند. ما میگوییم اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود و بیت المقدس مال مسلمین و قبله اول مسلمین است.» 17 شهریور 1361
#دوم اینکه رهبر عالیقدر انقلاب محو و نابودی اسرائیل را چندین توصیف کرده اند:
«مکرّر در بیانات امام راحل (رضوان الله تعالی علیه) و بیانات مسئولین جمهوری اسلامی، محو دولت اسرائیل مطرح شده است؛ دشمنان این را بد معنا میکنند؛ محو دولت اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست -ما با آنها هیچ کاری نداریم- [منظور] محو آن حکومت است، محو آن رژیم تحمیلی است. «محو اسرائیل» یعنی مردم فلسطین که صاحبان واقعی آن سرزمینند -چه مسلمانشان، چه مسیحیشان، چه یهودیشان- خود صاحبان اصلی دولت خودشان را انتخاب بکنند؛ بیگانهها و اراذل و اوباشی مثل نتانیاهو و مانند اینها را که واقعاً اراذلند، از بین خودشان ازاله کنند، بیرون کنند، کشور را خودشان اداره کنند؛ محو اسراییل یعنی این، و این اتّفاق خواهد افتاد. بعضی استبعاد میکنند که چطور مثلاً بعد از گذشت هفتاد سال [فلسطین مستقل میشود]؛ کشورهای بالکان و بعضی از کشورهای دیگر هم بعد از شصت سال، هفتاد سال که در تصرّف دیگران بودند مستقل شدند، برگشتند به ملّتهای خودشان؛ هیچ بُعدی ندارد. وَ ما ذٰلِکَ عَلَی اللهِ بِعَزیز؛ این اتّفاق خواهد افتاد. ما طرفدار مردم فلسطین هستیم، ما طرفدار استقلال فلسطین هستیم، ما طرفدار نجات فلسطین هستیم، ما یهودستیز نیستیم؛ در کشور خود ما عدّهای یهودی وجود دارند که با کمال امنیّت دارند زندگی میکنند».۱۳۹۸/۰۸/۲۴
@a_kazemineya
بارش هشتاد سانتی متری امروز برف در چلگرد
ارتفاع برف را به ۲۱۰ سانتی متر رسانده است.
هماهنگی نسبتا خوبی در سطح استان و شهرستان در بخش های حاکمیتی دیده می شود.
مردم پای کارند
امکانات و دستگاه های برف روب همچنان ناکافی است.
با توجه به استمرار بارش برف تا غروب چهارشنبه طبیعتا ارتفاع برف رکورد خواهد زد.
حتما حضور #گروه_های_جهادی در کنار مردم و کمک به اهالی خون گرم منطقه در جمع آوری برف ها و ... اقدام مبارکی خواهد بود.
دوستانی که آماده اند بسم الله ...
@a_kazemineya
امروز ۲۵بهمن ماه
سالروز صدور حکم تاریخی امام روح الله (۱۳۶۷) در #ارتداد_سلمان_رشدی است
حکمی چند سطری ولی عمیق و اثر گذار
«بسم الله الرحمن الرحیم
إنا لله و انا الیه راجعون به اطلاع مسلمانان غیور سراسرجهان مىرسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانى» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتواى آن، محکوم به اعدام مىباشند. از مسلمانان غیور مىخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسى جرأتنکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است انشاءالله. ضمناً اگر کسى دسترسى به مؤلف کتاب دارد ولى خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفى نماید تا به جزاى اعمالش برسد. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته. روحاللهالموسویالخمینی ۱۳۶۷/۱۱/۲۷».
🔻🔻#چند_نکته_کوتاه
یکم. ارتداد از لحاظ واژه شناسی به معنای بازگشتن از جایی یا حالتی است. انسان وقتی اصل دین و یا یکی از عقاید اساسی اسلام را انکار میکند، یا پیامبری را تکذیب و یا نقضی به شریعت اسلام نسبت دهد این موجب ارتداد فرد میشود.
فقها ارتداد را به دو قسم فطری و ملی تقسیم میکنند. مرتد فطری به کسی گفته میشود که ابتدا مسلمان بوده و سپس از دین مبین اسلام روی گردان میشود اما مرتد ملی به شخصی میگویند که قبلاً به دین دیگری بوده و بعداً مسلمان شده است اما بعد از مسلمان شدن از اسلام روی گردان میشود؛ موضع اسلام در برابر مرتد ملی خیلی سختگیرانه نیست اما نسبت به مرتد فطری موضعی بسیار سخت دارد.
چون اقدام سلمان رشدی از روی اختیار و با آگاهی کامل و پس از دریافت مبلغ زیادی از فردی انگلیسی و با هدف خبیثانه اتفاق افتاده و نه آنکه این عقاید را مخفی نکرده بلکه به ترویج آنها پرداخته است، از مصادیق قطعی ارتداد فطری است.
(تشخیص این نوع از ارتداد نیازمند حکم فقیه است)
دوم. به لحاظ زمانی، صدور این حکم پس از پذیرش قطعنامه به نوعی تاکید بر پافشاری بر مبانی انقلابی نظام و خروج از (انفعال ادعایی) محسوب می شد.
سوم. امام خمینی به خوبی می داند صدور چنین فتوایی به لحاظ بین المللی هزینه دارد و مخالفان جدیی در دنیا دارد با این حال از ترس برچسب های مثل افراطی گری، ایجاد دوقطبی، دشمن تراشی و ... دست از انجام تکلیف الهی بر نمیدارد.
چهارم. همیشه هزینه قاطعیت، از مماشات کمتر است. امام با صدور این فتوی مانع از فتح بابی شد که اگر می شد هزینه ها را چند صد برابر می کرد.
پنجم. گرامی داشت این روز و تعظیم این فتوای تاریخی یک اقدام دینی، ملی و انقلابی محسوب می شود.
🔻#نکته_مهم :
پس از این صدور این حکم تاریخی و استقبال گسترده آزادی خواهان از آن و ترویج غیرت دینی نسبت به احکام اسلامی، دستگاه های تبلیغاتی مستکبرین با هدف کمکردن آثار این حکم و ممانعت از جریان سازی آن شایعات مختلفی را ترویج کردند
دفتر امام خمینی در تاریخ۲۹بهمن (تنها چهار روز پس از صدور حکم) اطلاعیه دیگری صادر کرد:
بسمه تعالی
[رسانههای گروهی استعماری خارجی به دروغ به مسئولین نظام جمهوری اسلامی نسبت میدهند که اگر نویسنده کتاب آیات شیطانی توبه کند حکم اعدام درباره او لغو میگردد. #امام_خمینی - مدّ ظلّه - فرمودند:]
این موضوع صددرصد تکذیب میگردد. سلمان رشدی اگر توبه کند و زاهد زمان هم گردد، بر هر مسلمان واجب است با جان و مال تمامی همّ خود را به کار گیرد تا او را به دَرک واصل گرداند.
[حضرت امام اضافه کردند:]
اگر غیرمسلمانی از مکان او مطلع گردد و قدرت این را داشته باشد تا سریعتر از مسلمانان او را اعدام کند، بر مسلمانان واجب است آنچه را که در قبال این عمل میخواهد به عنوان جایزه و یا مزد عمل به او بپردازند.
@a_kazemineya
#هم_اکنون
شهرستان کوهرنگ
#چلگرد
با حضور امام جمعه محترم
فرماندار محترم
معاون محترم استاندار و ...
بررسی نوع و هماهنگی حضور گروه های جهادی برای کمک به بحران کوهرنگ
حجم برف واقعا بیش از حد تصور است.
دستگاه ها و مردمی ها پای کارند
بازگشایی مسیر های مواصلاتی اصلی ترین دغدغه است.
@a_kazemineya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوهرنگ
پشت بام منزل امام جمعه انقلابی و پر تلاش شهرستان
حاج آقای محمدی عزیز
حاج آقای محمدی که تقریبا شبانه روز در مسیر روستاها و پیگیر بازگشایی مسیر ها و ... است
برف منزل خودشون مونده بود که رفقا همت کردند و ...
(این برف حاصل بارش دو روز گذشته است)
@a_kazemineya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب صبح امروز:
مکرر توانستیم از طریق #مردم ضعف های بزرگ را برطرف کنیم.
خیلی از کارهایی را که دستگاه ها باید انجام می دادند، مردم انجام دادند.
شوق و حضور مردم در فعالیت های اجتماعی نشاط آفرین، موجب پشتیبانی و تامین پیشرفت کشور است.
#مردم
#مشارکت
#حکمرانی_مردمی
#مردمی_سازی_دولت
#مدافعان_سلامت
@a_kazemineya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بحران_برف
دوشنبه
یکم اسفند
بخش اعظم عملیات گسترده کمک رسانی به مردم شهرستان کوهرنگ استان چهارمحال و بختیاری به پایان رسید.
بر حسب نقل منابع رسمی #گردنه_چری بازگشایی شد، #گردنه_تاراز در آستانه بازگشایی است اما گردنه شاه منصوری که مسیر ارتباطی بخش بازفت و صمصامی به چلگرد مرکز شهرستان است همچنان مسدود است.
دهستان موگویی البته همچنان در محاصره برف و احتمالا بازگشایی مسیر از سمت شیخ علی خان کوهرنگ تا اوایل اردیبهشت ماه ۲۴۰۲ ممکن نخواهد بود.
در کنار برکات فراوان بارش های اخیر در استان چهارمحال و بختیاری اما توجه به چند نکته ضروری است:
یکم. مرکز بارش برف در کشور از نبود امکانات و ماشین آلات مناسب رنج می برد و باید یکبار برای همیشه به فکر چاره بود.
دوم. به نظر می رسد تغییر سبک زندگی، از عوامل جدی در ایجاد این بحران بود، برای مردمی که سالها بارش های اینچنین را دیده بودند، نباید این بارش مخاطره آمیز باشد اما چه باید کرد که روستا نشین ها نیز به سبک زندگی شهری عادت کرده اند و ...
سوم. به نظر می رسد پیش بینی تمهید لازم اگر چه هشدارهای مکرر ستاد بحران و ... صادر شده بود اما دیده نشده بود و عملیات امداد حداقل با دو روز تأخیر آغاز شد.
چهارم. حضور مسیولین ارشد استانی از نماینده محترم ولی فقیه تا استاندار و معاونین و مدیران و ... از ابتدای بروز مشکل در منطقه قابل ستایش است اما باید توجه داشت مردم حق دارند از وجود برخی ناهماهنگی هوایی که به راحتی قابل رفع بود ناراحت باشند.
پنجم. رسانه های غیر رسمی و فعالان مجازی با دغدغه و مسئولانه در انعکاس مشکلات از آغاز بحران در میدان بودند و نقش آفرینی
عابدین کاظمی نیا
#بحران_برف دوشنبه یکم اسفند بخش اعظم عملیات گسترده کمک رسانی به مردم شهرستان کوهرنگ استان چهارمحال
#ادامه
کردند اگر چه در مواردی نادر، حب و بغض های سیاسی و ... و اصلی و فرعی کردن مسائل و سیاه نمایی ها و ... در استمرار فضای روانی ناشی از بحران موثر بود.
ششم و مهمتر از همه اینکه:
مطابق اخبار رسمی بارش ها در بیشتر از ۷۰ درصد کشور کمتر از میانگین سال قبل بوده و گستردگی بارش ها در پایتخت آب ایران به هیچ وجه به معنای عبور از بحران جدی آب در کشور نیست.
همچنان عدم بارگذاری جدید بر روی زاینده رود، توقف طرح های غیر قانونی، رعایت الگوی کشت و ... باید در دستور کار جدی وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و ... باشد.
و یک سئوال بی پاسخ اینکه
در وسط فصل زمستان و زمانی که سد زاینده رود در کمترین میزان ذخیره در سالهای گذشته قرار دارد، باز کردن دریچه ها و مصرف آب با چه توجیهی و کدام آینده نگری انجام شده است.
إِلَهِی إِنْ كُنْتُ غَیْرَ مُسْتَأْهِلٍ لِرَحْمَتِكَ فَأَنْتَ أَهْلٌ أَنْ تَجُودَ عَلَیَّ بِفَضْلِ سَعَتِكَ إِلَهِی كَأَنِّی بِنَفْسِی وَاقِفَهٌ بَیْنَ یَدَیْكَ وَ قَدْ أَظَلَّهَا حُسْنُ تَوَکُّلِی عَلَیْكَ فَقُلْتَ [فَفَعَلْتَ]مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ تَغَمَّدْتَنِی بِعَفْوِكَ .
خدایا! اگر شایسته رحمت نیستم، تو سزاوارى که بر من با فراوانى فضلت بخشش نمایى، خدایا! گویى من با همه هستی ام در برابرت ایستادهام، درحالی که حسن اعتمادم بر تو، بر وجودم سایه افکنده است، و آنچه را تو شایسته آنى بر من جارى کردهاى و مرا با عفوت پوشاندهاى