هدایت شده از جلال اعیان منش
🔴مضرات بلافاصله خوابیدن بعد از سحری:
۱.چاق شدن
۲.ترش کردن
۳.مبتلا شدن به یبوست
۴.خطر سکته مغزی افزایش پیدا می کند.
✍️بهترین زمان خوابیدن بعد از سحری ۱ ساعت بعد از خوردن غذاست...
#طب_ایرانی_اسلامی
#سبک_زندگی
🆔️@aayanmanesh
🔴اشتباهی بههنگام افطار که میتواند شما را به دیابت مبتلا کند
✍از آنجایی که در ایام روزهداری، دمای بدن بهواسطه تحمل ساعات طولانی گرسنگی، بهشدت افزایش مییابد و این افزایش حرارت بدن در معده به هنگام #افطار به اوج خود میرسد، نوشیدن آب سرد یا یخ در این زمان بهشدت سلامتی ما را تهدید خواهد کرد و میتواند مشکلات و بیماریهای مختلف گوارشی و حتی برخی بیماریهای سخت مانند دیابت را ایجاد کند.
✔️در توضیح چرایی افزایش چشمگیر دیابت در صورت تکرار نوشیدن آب یخ در وعده افطار باید گفت بهدلیل قرار گرفتن لوزالمعده پشت معده که یکی از وظایف آن، ترشح انسولین و تنظیم قند خون است، نوشیدن آب سرد بههنگامی که حرارت معده بالاست، بهسرعت باعث سرد شدن محسوس دمای معده و سرایت مستقیم این سردی به لوزالمعده و آسیب جدی به این عضو حساس بدن میشود.
✖️پس بهتر است بههنگام افطار، روزه خود را با مقداری آب گرم (آب جوشیده ولرمشده) بههمراه مقداری عسل که داخل آن حل کردهایم، باز کنیم.
🔰نوشیدن آب گرم موقع افطار فواید متعددی برای سلامتی دارد.
#طب_ایرانی_اسلامی
#ماه_رمضان
🆔️@aayanmanesh
🔴چند نکته در مورد سحری
✔️بهتر است سحری را با آب شروع نکنیم اما کسانی که عطش دارند و گرم مزاج هستند و با مصرف آب اشتها باز می کنند اشکالی ندارد. همراه با غذا خوردن نیز نباید آب خورده شود.
✔️مصرف مواد شیرین در اولویت است مثل خرما، حلوا و هر چیز شیرین طبیعی
👌رسول خدا(ص) فرمودند: خرما چه خوش سحری ای است
✔️ برای جلوگیری از ضعف، حتماً در وعده غذایی سحر از نان سبوس دار استفاده نمایید و حتی سبوس گندم بخرید و یک یا دو قاشق غذاخوری داخل آب خورشت ریخته و همراه نان بخورید.
✔️اگر مقداری گوشت بخورید به صورت سیرابی، کله پاچه، آبگوشت و خورشتهای گوسفندی مانند قیمه خیلی خوب است و باعث می گردد تا در طی روز گرسنه نشوید. غذای طبیعی جلوگیری از تشنگی نیز می کند.
✔️ برای جلوگیری از ایجاد ضعف، برنج حتی الامکان نخورید یا کم بخورید.
✔️مربای خام هر میوه که با عسل ترکیب شده بخورید و یا بعد از سحر می توانید یک فنجان شربت ولرم عسل میل نمایید.
✔️در پایان غذا با مقداری نمک طعام دریا خیلی جزئی دهان خود را شور کنید.
✔️ هیچ وقت مخصوصاً در سحرها از نوشیدنی های کارخانه ای به ویژه نوشابه های گازدار نخورید.
✔️هرگز از گوشتهای با طبیعت سرد مانند ماهی در سحر استفاده نکنید که طی روز ضعف فراوان خواهید داشت!
✔️ در وعده سحر، همراه با غذای سحر از مواد غذایی خام و ناپخته همچون کاهو یا میوه استفاده کنید
✔️ خوردن ماست در کنار هرگونه غذای دارای گوشت قرمز یا سفید ممنوع می باشد. چرا که گوشت ماست را فاسد و روده ها را هلاک می کند. همانگونه که میوه، شیر را فاسد و معده را هلاک می کند، اگر هوس ماست کردید دور از افطار در طول شب بخورید و یا در زمانیکه موقع سحری گوشت در غذای شما نباشد میتوانید ماست بخورید.
✔️خوردن سحری بسیار مهم است و حتماً باید خورده شود، به خصوص برای افراد لاغر خوردن سحری اجباری است چون گرسنگی زیاد باعث گرمی زیاد می شود و معده را مجبور می کند که رطوبات واخلاط مفید بدن را هضم کرده و در بدن منتشر نماید و چون این موارد خاصیت غذایی کمتری دارند پخش شدن آنها در بدن موجب بروز عوارض وبیماری میشود. لذا خوردن سحری لازم و واجب است حتی چند لقمه.
✔️ افراد چاق علاوه بر روزه گرفتن اگر از غذا های لاغر کننده و کم رطوبت استفاده کنند به لاغر شدن سریعتر آنها کمک می کند.
#طب_ایرانی_اسلامی
#جلال_اعیان_منش عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/3006136533C44e9240325
هدایت شده از جلال اعیان منش
🔴از بزرگان زیادی شنیدم که اگر بیماری دارید و نگران درمانش هستید،یا اگر خودتون از درد و کسالتی رنج می برید، سه شب ایام البیض #ماه_رمضان،یعنی شب ۱۳ و ۱۴ و ۱۵،با اخلاص و دل شکسته #دعای_مجیر رو بخوانید،
ان شاءالله بسیار تاثیرگزار است.❤️🌷
منم دعا کنید🙏
#توسل_و_درمان
#جلال_اعیان_منش
🆔️@aayanmanesh
🔴 توصیههای غذایی در ماه مبارک رمضان:
۱. غذای افطاری در یک وعده میل شود.
۲. از خوردن تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری شود و روزه داران برای خوردن وعده سحر کمی زودتر از خواب برخیزند.
۳. در وعده سحر از آشامیدن آب زیاد باید پرهیز نمود، زیرا موجب ایجاد نفخ و اختلال در هضم میشود.
۴. هنگام افطار نیز از آغاز کردن تغذیه با آب سرد، نوشابه و .. خودداری شود. به جای آن میتوان از مقداری آب جوش، آب گرم و عسل استفاده کرد.
۵. مصرف بعضی از غذاها که در هنگام افطار متداول است مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه، سیراب شیردان و .. مناسب نیست. به جای آن روزه داران با توجه به مزاج خود میتوانند از آشها و سوپها، حریرهها، مرباها و شیرینیجات طبیعی مثل عسل کشمش، مویز، خرما و .. استفاده نمایند.
#طب_ایرانی_اسلامی
🆔️@aayanmanesh
🔴فواید روزه گرفتن از منظر دانشمندان غربی:
✔️دکتر «ژان فرموزان» روش معالجه با روزه را، به شست و شوی اعضای بدن تعبیر میکند، که در آغاز روزه داری، زبان باردار است، عرق بدن زیاد است، دهان بدبو است و گاه آب از بینی راه می افتد، که همه اینها علامت شروع شست و شوی کامل بدن است. پس از سه چهار روز بو برطرف میشود، اسید اوریک ادرار کاهش مییابد و شخص احساس سبکی و خوشی خارق العاده ای می کند. در این حال اعضا هم استراحتی کافی دارند.
#طب_ایرانی_اسلامی
🆔️@aayanmanesh
هدایت شده از جلال اعیان منش
سلام دوستان عزیزم❤️
یکی از رفقای روحانی عزیز و مورد اعتماد و با تقوا،اعمال استیجاری(نماز و روزه برای اموات) انجام میدن.بخاطر هزینه های فرزند بیماری که دارن کمتر از قیمت رایج میپذیرند.
با یه تیر دو نشون میزنید،هم نماز و روزه مرحومتون رو خوندید هم مشکل و هزینه درمان فرزند این مومن رو حل کردید😇
مورد اعتماد ۱۰۰درصد
اگر تمایل داشتید به آیدیم پیام بدید تا هماهنگ کنم:
@jalal_rad
@jalal_rad
🔴طرز تهیه شربت و خمیر بامیه،مغذی و مفید برای سفره افطاری😋
مواد لازم برای تهیه شربت بامیه👇
✔️شکر سرخ ؛ ۲ لیوان
✔️آب ؛ ۱ لیوان
✔️گلاب؛ نصف لیوان
✔️زعفران سابیده شده نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر بامیه 👇
✔️تخم مرغ محلی؛ ۳ عدد
✔️پودر نشاسته؛ ۲ قاشق سوپخوری
✔️آرد گندم سبوس دار؛ ۱ لیوان
✔️آب؛ ۱ لیوان و نصف
✔️روغن ارده کنجد یا کره محلی و یا هر روغن طبیعی دیگر مثل روغن شحم گاو، دنبه یا روغن زرد محلی؛ ۲ قاشق سوپخوری
✔️نمک؛ نصف قاشق چایخوری
✔️شکر سرخ ۱ قاشق سوپخوری
✔️ و مقداری روغن ارده کنجد برای سرخ کردن
✅️طرز تهیه شربت بامیه 👇
ابتدا شکر و آب را خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب قوام بیاید.وقتی حبابهایی ته ظرف پیدا شد شربت را امتحان کنید اگر غلظت آن کافی بود زعفران سابیده شده و سپس گلاب را بریزید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
✅️طرز تهیه خمیر بامیه👇
ابتدا روغن و نمک را همراه با شکر و آب در یک ظرف ریخته و به هم بزنید و بعد روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.سپس آرد را همراه با پودر نشاسته اضافه کنید و سریع به هم بزنید تا جذب مواد شود.
به هم زدن روی حرارت ادامه دهید تا بوی خامی آرد برطرف شود.بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملاً سرد شود.
تخم مرغها را نیز یکی یکی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیر حالت چسبندگی پیدا کند و کشدار شود.
مقداری روغن کنجد را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب داغ شود. خمیر بامیه را در قیف شیرینی بریزید و سر آن را ماسوره ستاره ای بزنید.
حرارت گاز را ملایم کنید.دهانه قیف را جمع کرده و از خمیر به هر انداره که می خواهید با فشار دادن کیسه در روغن بریزید. یک طرف بامیه ها که کمی برشته شد با کف گیر آنها را برگردانید تا دو طرف کمی برشته شود سپس با کف گیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون آورده و در صافی بریزید تا روغن آن گرفته شود.
پس از درست شدن بامیه آنها را در شربت غوطه ور کنید. بگذارید بامیه ها پنج دقیقه در شربت بمانند، سپس آن ها را بیرون آورده درون صافی می ریزیم و بعد آن ها را درون ظرفی ریخته، درب ظرف را می بندیم تا خشک نشوند.
#طب_ایرانی_اسلامی
🆔️@aayanmanesh
جلال اعیان منش
امیرعلی کوچولو باید فوری مجدد عمل قلب بشه،و ۱۵ میلیون میخوایم بهشون تقدیم کنیم.پدر و مادرش دارند دغ
الان وقتشه،هر کمکی که میکنیم هزار برابر پیش خدا حساب میشه...😇شب قدره ها.
خیر امواتمون بسم الله...
دل پدر و مادرش رو شاد کنیم