هدایت شده از دین فطری - استاد عظیمی
یک #مقایسهی کوتاه
بین (#زینب_کبری) و بین (#همسر_فرعون)، عظمت مقام زینب کبری را نشان میدهد.
● در قرآن کریم، زن فرعون نمونهی ایمان شناخته شده است، برای مرد و زن در طول زمان تا آخر دنیا...
● در روز عاشورا زینب کبری این همه عزیزان را در مقابل چشم خود دید که به قربانگاه رفتهاند و شهید شده اند. بعد از شهادت، آن همه محنتها را دید: تهاجم دشمن را، هتک احترام را، مسئولیت حفظ کودکان را، زنان را. عظمت این مصیبتها را مگر میشود مقایسه کرد با مصائب جسمانی؟
■اما در مقابل همهی این مصائب، زینب به پروردگار عالم عرض نکرد: «#ربّ_نجّنی»؛ نگفت پروردگارا! من را نجات بده.
■ در روز عاشورا عرض کرد: پروردگارا! از ما قبول کن.
وقتی از او سؤال میشود که چگونه دیدی؟ میفرماید: «#ما_رأیت_الّا_جمیلا».
این همه مصیبت در چشم زینب کبری زیباست؛ چون از سوی خداست، چون برای اوست، چون در راه اوست، در راه اعلای کلمهی اوست.
ببینید این مقام، مقام چنین صبری، چنین دلدادگی نسبت به حق و حقیقت، چقدر متفاوت است با آن مقامی که قرآن کریم از جناب آسیه نقل میکند. این، عظمت مقام زینب را نشان میدهد.
(مقام معظم رهبری ۱۳۸۸/۱۱/۱۹)
https://eitaa.com/dinefetri
📚 امام خامنه ای در جمع خبرگان؛ هسته اصول شناخت «ابرفقه»» را در کلام زیر بجویید:
🌻 «مفاهیم اسلامی را به مرحلهی عمل و به عرصهی عمل بکشانیم. منظومهی معرفتی و ارزشی اسلام یک مجموعهی مفاهیمی است که آوردن این مفاهیم به میان مردم و آنها را به مرحله و منصّهی عمل درآوردن، یک کار بسیار بزرگ و مهمّی است که ما هر جا این کار را نسبت به هر یک از این مفاهیمی که حالا بعد اجمالاً عرض خواهم کرد انجام دادیم، برای ملّت و کشور و برای آبروی اسلام و جمهوری اسلامی ارزشمند بود؛ و هر جا غفلت کردیم، محروم ماندیم. در واقع عرض بنده این است که عناوین و مفاهیم معرفتی اسلام جنبهی عملیّاتی و ترجمهی عملیّاتی پیدا کند و عمل به آنها ممکن و رایج بشود که این به خودیِ خود نمیشود و احتیاج به تلاش دارد. » ۹۹/۱۲/۰۴
🇮🇷@abarin
📚عدم اشتراط مقبولیت (رأی آوری) در اصلح بودن یا نبودن
♻️ بارها بحث «انتخاب صالح مقبول به جای اصلح نامقبول»، از سوی برخی دنبال می شد و به قواعد فلسفی یا فقاهتی نادرستی استناد می شد.
ما با موشکافی فقاهتی، مقاله «بررسی فقهی انتخاب اصلح یا صالح مقبول» را در نشریه علمی پژوهشی «معرفت سیاسی» منتشر کردیم و ثابت کردیم که این ادعا به لحاظ فقهی و حتی فکری (فلسفی) نادرست است.
🌑 اما اخیرا برخی بزرگواران سخن از «اشتراط مقبولیت (رأی آوری) در تحقق اصلح» به میان آورده اند؛ که بدینوسیله ضمن درخواست از فقهای معظم این مجموعه بابرکت، نشانی مقاله را برای مطالعه دقیق مباحث فقاهتی انجام شده و نقد آن، تقدیم می کنیم:
📚 بررسی فقهی انتخاب اصلح و صالح مقبول
1️⃣ ما نه مبنای فقاهتی برای ادعای اشتراط مقبولیت در اصلحیت، یافتیم و بلکه ادله فقهی در رد آن است؛
2️⃣ نه سخنی از ولی ّامر درباره جداسازی بین مفهوم اصلح و رأی آوری یافتیم.
✅ بنابراین، طبق آنچه ما می دانیم، چنین جدا انگاری ای، فاقد بهینه نگری در مساله است.
📚 اگر فقیه ارجمند یا فاضلی بتواند مبنای مدخلیت مقبولیت در «اصلحیت» را تبیین کند، قطعا بررسی دقیق خواهیم کرد و در صورت ضابطه مندی و درستی استدلال، دیدگاه خویش را اصلاح می کنیم.
🇮🇷 @abarin
✝️ خطر پاپیزاسیون ولایت فقیه و تضعیف اسلام ناب
1️⃣ درآمدی بر اصول تحلیل و تطبیق
تحلیل نباید مبتنی بر ساختار پیشینی باشد؛ زیرا همه پیشداوری میشود و هم ریزشها و رویشها و تغییرات جریان را نشان نمیدهد و هم در تحلیل، نقطهای، خطی، سطی، حجمی یا جرمی رویداد، ناتوان میشود.
۱. اصول تحلیل
آ. نقطهیابی کلان: نقطه حق یا باطل؛ ب. خطیابی کلان: خط حق یا باطل؛ ج. سطحیابی کلان: سطح حق یا باطل؛ د. حجمیابی کلان: حجم حق یا باطل؛ ه. جرمیابی کلان: جرم حق یا باطل.
۲. تطبیق «اصول تحلیل» بر سفر پاپ
نقطه حق، ایران است و نقطه باطل، آمریکا، خط و سطح حجم و جرم نیز امتدادهای گوناگون ایران در جهان و کلاً جریان مقاومت در برابر جریان گلوبالی غرب، تحت سلطه آمریکا است. پس هر مساله مهم و اثرگذار جهانی، طبعاً در گرانش این دو جریان عمل میکنند؛ حتی روسیه که بیشتر به ایران و گاهی به آمریکا نزدیک میشود و نیز چین، جریانی اصیل و تعیینگر نیستند.
2️⃣ درآمدی بر تحلیل سفر پاپ با بررسی پیشفتنه ۸۸
👈 آ. در هشته نخست انقلاب، جنگ مسلحانه شد؛ ب. در هشته دوم، جنگ و ترور رسانهای انقلاب؛ و در رأس آن، زدنِ شهید آوینی؛ ج. در هشته سوم، شبیخون فرهنگی بود؛ در هشته چهارم، شبیخون شبهات فکری انجام شد؛ در هشته پنجم «ولیّتراشی بهاری مشائیستی» برای زدن رهبری انجام شد.
گلوبالها (پیروان آمریکایی سازی جهان) و بازیخوردگان داخلی، کودتای زوردرس ۸۸ را پیگرفتند؛ که به نتیجه نرسید؛ اما به این یقین رسیدند که کانون قدرت، «ولیّ امر ِ نشسته در جان مردم ایران و منطقه» است.
3️⃣ فتنه پیشرفته
آمریکا برای کودتا نهایی، با پادویی آلودگان امنیتی خود در ایران، دو رکن نظام؛ یعنی «امام و امت» را هدف قرار داند؛ تا اینها را از هم بگسلند:
👈 ۱. زدن مردم
گلوبالها ۸ سال بر سر مردم جیغ بنفش کشیدند و آنان را تحقیر کردند و نقشه «ضدّ انقلاب ساختن مردم» را پیگرفتند.
👈 ۲. زدن رهبری
در این ۸ سال، جریان گلوبالی جهانی، با عناصر آلوده نام آشنا در ایران و پادویی برخی، به سراغ «قم» یعنی کانون انقلاب رفتند:
4️⃣ راهکارهای تهاجم مثلث غیرانقلابی به قم
۱. تقویت ضلع «تحجر» و مقدس مآبی
پس از کودتای ۸۸، برخی روحانیون محترم و مقدس، تحجر را با ادبیات«احتیاط» در ورود به مسائل سیاسی و سیاست هراسی ناپیدا، دامن زدند؛ البته اینها قصد بدی نداشتند، اما دچار نقشه گلوبالی بودند و مکرر گفتند که محبوبیت روحانیت شیعه دارد کاسته میشود و رهبری و مردم با تشییع باشکوه روحانی همدانی، پاسخ این ساده اندیشیها را دادند.
۲. تقویت ضلع تهتک و تهور (پردهدری)
گلوبالها به سرعت تشیع انگلیسی را به تقویت کردند تا با تخریب نقش هیأت در انقلاب و هماهنگ کردن آن با جریان ضد انقلاب، برای «فتنه بزرگتر» پولپاشی سنگینی انجام دهند؛ یعنی نافرمانی مدنی را به نافرمانی مذهبی تسرّی دادند تا عزاداری امام حسین ع را بر ضد راه امام حسین به کار بگیرند. تخریبهای تشیع انگلیسی با دهها شبکه ماهوارهای، بستری بود که شعارهای سیاستگریزانه جریان تحجر معقول جلوه کند و یک دور تشدیدکننده باطل شکل بگیرد.
۳. تقویت ضلع گلوبالی غربزدگان سکولار
با هیمنه رسانهای غرب و دنبالگان داخلی، متأسفانه افراد سستی مثل یوسف صانعی نخستین طعمه این افعی بودند؛ امثال فیرحی نیز قربانیان بعدی بودند تا جاده صاف کن غربزدگان در حوزه قم شوند. این سه ضلع به صورت تصاعدی همدیگر را تشدید و تقویت میکردند.
5️⃣ ذوزنقه تهاجم گلوبالی در عراق
آمریکاییها برای ضربه نهایی به ایران، ۴ راهکار را در عراق، پیگرفتند:
۱. تقویت ضلع متحجر که زمینه زیادی در عراق داشت و از زخم دخالتهای نادرست برخی بزرگان در مشروطه، هنوز چرک و خون تازه را مشاهده میکنند؛ لذا برخی مقدسین عراق را از ریسمان سیاه و سفید میترساند.
۲. تقویت ضلع متهتک و متهور تشیع انگلیسی؛ که عراق را پایگاه خویش جلوه میدهند؛
۳. تقویت جریان آخوندهای سکولار یا آخوندهای قدرتطلب عراق، که با سکولارها و حتی با بعثیها نیز، همپیمان شدند تا به قدرت برسند. خوب است که آقای صدر و حکیم حواسشان را بیشتر جمع کنند.
۴. زدن مستقیم موانع حضور آمریکا؛ یعنی سردار سلیمانی و سردار ابومهدی و افزون بر آن، انقلاب رنگیِ مشابه فتنه ۸۸ بر ضد دولت قانونی عادل عبدالمهدی و اسقاط آن و بدتر از آن، بر سرکار آوردن یک جریان آلوده امنیتی و مورد قبول آمریکا در عراق.
دنباله نوشته در👇
☝️ادامه نوشته 👇
6️⃣ راهکارهای جنگ احزاب گلوبالیستهای جهان و فریب خوردگان داخلی
۱. زدن حوزه علمیه قم؛ از درون و با رقیب تراشی در عراق
۲. زدن عراق انقلابی با ترور شخصیتهایی مثل ابومهدی مهندس و شهید سلیمانی و زدن دولت همسو با انقلابیون یعنی عادل عبدالمهدی
روش تروریستی گلوبالیستها در ایران و عراق
۱. انقلاب هراسی و بسیج هراسی با تقابل میان حقوقدان و نظامی و تصویر سایه جنگ در صورت میانداری انقلابیون. با این کار شخصیت انقلابیون عراق را ترور کردند و بعد از این کار، شخص آنان هم ترور شدند؛ درست مثل ترور شخصیت شیخ فضل الله از سوی برخی مداخله گران حوزه نجف در مشروطه که پشتوانه قتل ایشان در تهران شد.
۲. همین جریان سپس با فتنه ای مشابه کودتای ۸۸ در ایران، دولت قانونی عادل عبدالمهدی که با مردم عراق همسو بود، را ساقط کردند. در همه این صحنهها برخی روحانیون شیعه و برخی آقایان در حوزه نجف موضع بازدارنده ای نداشتند؛ لذا گلوبالها پس از اقدامات سخت و استعمار کهن، به استعمار نو و دست نشانده سازی رو آورده اند تا همکاریهای استتار شده ای از حوزه نجف به دست آورند و در برابر گفتمان امام خمینی، گفتمان تحجر و تهتک و سکولار را تقویت کنند و در نهایت رهبر و مردم ایران را از هم بگسلند تا شیرازه تشیع بر باد رود.
۳. سفر پاپ شاید نخستین طمع رسمی و نهفته و مدیریت شده به قلب مرجعیت تشیع پس از ۱۴۰۰ سال باشد؛ این مساله حقیقتا یک نقطه عطف در تاریخ است؛ که یک فردی که بنابر بیان برخی صاحبنظران، تحت تأثیر گلوبالیستهای آمریکا است، با کسی بنشیند که ظاهرا امثال آیت الله رئیسی دیدار رسانه ای شده ای با وی نداشت؛ آیا رئیسی در پی انتقال پیام خاصی بوده است؟ آیا در امتداد تلاشهای سردار سلیمانی برای نشان دادن تنهایی رهبری بوده است؟
7️⃣ دخیل آمریکا بر دامن پاپ برای رهایی از اخراج و ضربه به امام خامنه ای
پاپ به عراق میرود، در شرایطی که عراقیها در حال فشار به گلوبالها هستند تا با اخراج آمریکا، انتقام خون میلیونها انسان این منطقه و به ویژه سردار سلیمانی و مهندس را بگیرند.
8️⃣ پاپ شناسی و بهره برداریهای گلوبالی از این سفر
کارشناس واتیکانی تلویزیون رسمی ایتالیا (راینیوز) هم تحلیل میکند که این سفر برای نشان دادن میانه رو بودن آیةاللههای عراق و تندرو بودن آیت اللههای ایران است! بی تردید این سفر با آمریکا هماهنگ بوده است و بی تردید با منافع آمریکا همسو بوده است و برجسته سازی گفتمان غیر اصیل شیعی و ضربه به گفتمان ناب امام خمینی و ایرانی را، یکی از اهداف آشکار یا نهفته این سفر تحلیل میکنند. این روش گلوبالها است که پیش از ضربه سخت، بسترسازی نرم میکنند. این پاپ در نظر برخی مسیحیان، پاپی است که به ناحق و در راستای منافع گلوبالی، به جای بندیکت نشسته است.
9️⃣ گسیخت تور واتیکانی آمریکا برای قم
پس از برجام هستهای، گلوبالها کوشیدند که برجام «قم-رم» را با فریب آیةالله اعرافی و در پوشش گفتگوی واتیکانی به سرانجام برسانند؛ اما این برجام، نافرجام ماند؛ «که عنقا را بلند است آشیانه». لذا آمریکاییها از ضربه اساسی به قم مأیوس شدند و به آروغهای چند شیخ ورشکسته در قم دلخوش کردند؛ ولی در عوض، سرسخت و ریاکارانه به نجف دخیل بستند!
🔟 خطر پایمال کردن خون قاسم
آخرین پرده بازی آمریکائیستهای جهان (گلوبالها) کودتای ترکیبی بسیار بزرگتری است که در سایه رقیب تراشی برای عمود خمیه تشیع در جهان، انجام خواهد شد.
✅👈 البته ان شاءالله حضرت آیةالله سیستانی، مرجع بزرگ شیعیان عراق، به رغم نفوذ جریان امنیتی نام آشنا و پادوهای آنان در برخی اطرافیان بزرگان عراق و ایران، بنا بر سنت کجدارمریزِ برآمده از اختلاط طینت، تمام نقشههای دشمن را در وقت بایسته، بر باد میدهد؛ آمریکا به تقاص خون سلیمانی، از عراق اخراج خواهد شد و ظهور هم ان شاءالله به زودی میرسد.
❌ و کسانی که روی خون شهید سلیمانی قمار کند، هم ظهور را به تأخیر انداختهاند و هم سپر بلای شیطان بزرگ شدهاند؛ «وَ بئس المصیر»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 راهبرد دشمن، گسست زنجیره تواصی
🌼بداهه مبعثی برای فرمایش رهبری🔻
خطر این است که تنها بشوی؛ تنها، قبر!
خطر مرگ امید است؛ «تواصوا بالصبر»!
«إنّ الإنسان لفی خسر»؛ خسارت سخت است
چشم قاسم ز بصیرت چقدر خوشبخت است!
کودکان یمن از قوت غزل محرومند
مثنویهای سیاسی، به ابد محکومند
تا مبادا بشود شعر خدا (ع) فرقش شقّ
جهلِ دنیای مجازی است؛ «تواصوا بالحقّ»
بگشا بند قلم! تا بِرَواند نیلی!
پاککُن، محو کند نقشه اسرائیلی
بعثت دفتر شعر است و برانگیخته باد
اَبروی تیغ؛ و زان «جو» (Joe) الکآویخته باد
زلف بر باد بده! تیغ بچرخان تا میغ!
غَزَلت غرق سیاست؛ وَ دلت بیآمیغ
گاه، لبخند سلیمانی و چشمان خمار
گاه میدان جهاد است و فقط کار وَ کار
📛 #محافظه_کاری_قتلگاه_انقلاب
🔥 #مرگ_بر_محافظه_کاری
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
38.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتماً حتماًً حتماًًً #ببینید👆🏻
✅ درصد همراهی مخاطبان با کارشناس این برنامه به قدری بالا بود (۹۳ درصد) که مسئولین آن از خوف اتهام دروغ، آمار را کمتر نشان دادند.
⬅️ ۱۱ دی ۹۷، روحالله #مومن_نسب در برنامهی زندهی #تب_تاب شبکه سه سیما، پاسخ فریبکاریهای امروز آذریجهرمی را داد
❌ دو سال از آن روز گذشته و دیدن این برنامه👆🏻، امروز برای مسئولین و خانوادهها لطف ویژهای دارد...
🔔 حتماً ببینید و تا میتوانید پخش کنید
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1️⃣ نگرانی رهبری از لاتین نویسی نام ایتای ما☝️
«اسم #فارسی را با خط #لاتین می نویسند! #خب_چرا؟ چه کسی میخواهد از این استفاده کند؟ آن کسی که زبانش فارسی است یا آن کسی که زبانش خارجی است؟ اسم فارسی با حروف لاتین! ... من نگران زبان فارسیام؛ #خیلی_نگرانم ... میبینم که کار درستی در این زمینه انجام نمیگیرد و #تهاجم به زبان فارسی زیاد است!» ۱۹ آذر ۹۲.
سرآغاز یک جنگل بیدرخت
سقوط نهالی است پیش تبر
🥀 مهربانی کن برای این نهال👇
2️⃣ روش فارسیکردن نام در ایتا
۱. زدن روی «سه خط افقی» که در بالای سمت چپ برنامه است
۲. در صفحه باز شده، روی تنظیمات (settings) میزنید
۳. در صفحه باز شده روی نشان «سه نقطه عمودی» در بالای سمت راست صفحه بزنید
۴. یک مستطیل کوچک سفید باز میشود؛ که گزینه نخست آن «ویرایش نام» است؛ لطفا آن را بزنید
۵. نام خود را با حروف فارسی بنویسید
۶. نشان بالای صفحه را برای تأیید بزنید!
3️⃣ شاهکار شما
۱. یک #تواصی کردی
۲. فرهنگ تواصی را نیرو بخشیدی
۳. زبان فارسی و ایران را پاس داشتی
۴. هم میهنان را به فارسی شیفتهتر کردی
۵. برای زدودن #خیلی_نگرانی رهبری، کوشیدی
💐 آفرین! دست مریزاد!
🌼 سلام و تبریک تولدهای زیبای اهل بیت علیهم السلام و فرخندگی نوروز باستانی
⛔️ دیروز می خواستم یه چیزی را از اینترنت بارگیری (دَونلود) کنم؛ اما نشد!
پایگاه میزبان که در ایران بود، پیام غرورانگیزی داد که تا حالا این گونه شکوهمند، از محروم شدن، خرسند نشده بودم!
👈 پیام این بود: این محتوا برای ساکنان ایران بارگذاری شده است؛ اما اگر از فیلترشکن استفاده می کنید، آن را غیر فعال کنید!
💎البته من از این ابزار آلوده استفاده نمی کنم ولی خوب، خارج از ایران زندگی می کنم. بنابراین محروم شدم.
💐 هیچگاه نمی پنداشتم که:
✅ دگرگونه ترین شادیم را در نرسیدن به خواسته ام بیابم.
ایران باید محصولات با ارزش را این گونه به رخ دیگران بکشد
و سرافرازی ایران و زبان فارسی را برافرازد
🌻آفرین
امامی- رم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اول لبخند بزن؛ آفرین!
سپس غمخند بزن! آفرین تر!
‼️ چرا غمخند؟
✅👈 فرهنگ فرنگ، زشتی هایش را رنگ و اف+ رنگ می کند تا قورباغه را قناری بفروشد. (اف: پیشوند افزایش دهنده)
⬛️ اینان جاذبه های تک فرزندی و بازی با حیوان خانگی را این گونه در ذائقه ها می نشانند! بچه ات هم بازی و آبجی و داداش نداره، خب! گربه بذار جاش و حالشو ببر.
❌ جاانداختن پیام «فرزند کمتر + گربه و سگ = خوشحالی بیشتر!» هنر این فیلم زیبا است.
📚 «وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ أَعْمَالَهُمْ فَصَدَّهُمْ عَنِ السَّبِيلِ» نمل، ۲۷. و شیطان کردارهاشان را برای شان زیوَراند؛ پس آنان را از راه باز داشت [و به چاله و چاه کشاند!]
🌼🌸🌼 نوروزتان فرخنده باد
🌕 نوروز جانتان، گل نرگس
🇮🇷 @abarin
امام خامنه ای ۱۲ مهر ۹۷: فضای مجازی یا بمب شیمیایی
«ابزار رسانه را تشبیه میکنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی ... امروز از تلویزیون، از رادیو، از اینترنت، از شبکههای اجتماعی، از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی، علیه افکار عمومی ما استفاده میشود؛ این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را #بخش_ارتباطات را، دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها تذکّر دادهایم، تأکید کردهایم، حالا هم میگوییم؛ توجّه کنند که #آنها_ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند #سلاح_شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد.»
امام خامنه ای؛ ۱ فروردین ۱۴۰۰؛ بمب شیمیایی را ول کردند:
«[دشمنان] از فضای مجازی هم حدّاکثر استفاده را دارند می کنند. خب متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همه کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما #فضای_مجازی را #ول_کردهایم! این افتخار ندارد؛ این #به_هیچ_وجه افتخار ندارد!»
✅👈 مسوولین و نخبگان مراقب باشند که روز قیامت با گناه جنایاتی سنگین تر از پرونده #علی_شیمیایی و کشتار #حلبچه و #سردشتِ روح مردم، محشور نشوند!
#بمب_شیمیایی
#علی_شیمیایی
#جواد_جهرمی
#دولت_قوه_قضا_مجلس
📚 #وزن_کشی مسائل مؤثر در انتخاب نامزد #اصلح در سخن #رهبرمان
‼️ به قیدهای #سنگین و #بسیار_مهم و #پیچیده در وزن کشی مسائل کشور برای کشف نامزد اصلح، توجه کنید! به #هشدار روایت درباره افرادی که توان کاری ندارند نگاه کنید؛ حتما باید چیزی از آنها فهمید؛ راستی، اگر به جز #اصلح به چیزی می اندیشیم، مطیع امر ولیّ فقیه نیستیم!
امام خامنه ای در ۱ فروین ۱۴۰۰: «به آن کسانی که #داوطلب ریاست جمهوری میشوند -حالا شروع شده دیگر؛ الان مدّتی است که افراد پیدرپی اعلام میکنند که میخواهند شرکت کنند- میخواهم به آنها بگویم انتظار داریم #سنگینی کار را بدانید؛ شما که داوطلب شدهاید، بدانید چه چیزی را میخواهید بر دوش بگیرید، چه بار #سنگینی را میخواهید بر دوش بگیرید؛ این را بدانید. اگر دیدید میتوانید، خیلی خب، وارد کارزار انتخاباتی بشوید؛ امّا این جور نباشد که #سنگینی کار را ندانید. اوّلاً مشکلات و مسائل اصلی کشور را بشناسید. مسائل کشور یکی دو تا که نیست؛ #صدها_مسئله هست که از این #صدها مسئله اقلّاً دهها مسئلهاش جزو مسائل اساسی و مهمّ کشور است؛ اینها را بدانید، بدانید که مشکل کشور کجا است و مسائل کشور چیست، برای حلّ آن مسائل هم یک برنامهای و راه حلّی داشته باشید، ولو اجمالی؛ حالا نمیگوییم تفصیلی.
👈مسئله اقتصاد را بشناسید؛ اقتصاد #مهم است. در خود مسئله اقتصاد کارهای مهمّی هست؛ رشد تولید ملّی، رشد سرمایهگذاری ملّی، تقویت پول ملّی، مسئلهی تورّم و امثال اینها در ذیل عنوان اقتصاد است.
👈بعد، مسئله امنیّت کشور که مسئله #بسیار_مهمّی است.
👈 موضوع آسیبهای اجتماعی که یکی از آن مسائل #مهمّ کشور مسئله آسیبهای اجتماعی است.
👈 روبهرو شدن با #سیاستهای_پیچیده دنیا؛ شما میخواهید با این سیاستها مواجه بشوید؛ مسئله سیاست خارجی.
👈 [همچنین] مسئلهی #بسیار_مهمّ فرهنگ. شما باید بدانید که در کشور چه خبر است و چه انتظاری هست و چه کار باید انجام بگیرد؛ اینها را بدانید.
✅👈 اگر میبینید میتوانید این بار #سنگین و مهم را به دوش بگیرید، بسمالله، وارد بشوید؛
⛔️👈اگر دیدید نه، وارد نشوید که در روایت دارد که به آن کسی که یک کاری را نمیتواند و وارد آن کار میشود #وعده_خیلی_بدی دادهاند که من حالا دیگر آن وعده را عرض نمیکنم.» پایان فرمایش رهبری
1️⃣ این همه تأکید بر روی #سنگینی کار برای چیست؟
2️⃣ چرا #اقتصاد را مساله #مهم می دانند؛ ولی در کنارش «آسیب های اجتماعی» را هم #مهم می دانند؛ اما بالاتر از آن، #امنیت را #بسیار_مهم و #فرهنگ را نیز #بسیار_مهم می دانند؟
این گونه وزن کشی مسائل چه پیامی دارد؟ به علاوه، چرا برای حوزه سیاست خارجی عبارت «سیاست های پیچیده دنیا» به کار میرود؟
✅👈 روشن است که این وزن کشی مسائل، و این قیدهای سخن رهبری برای توجه دادن به ما برای انتخاب #نامزد_اصلح است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت ۶ فروردین؛ سالروز عزل منتظری
🔘 تاریخ گواه است که مؤثرترین و مهمترین عنصر نقشآفرین در ماجرای قرارگیری حسینعلی منتظری در جایگاه خطیر و بسیار مهم «رهبر آینده»، کسی نیست جز «اکبر هاشمی رفسنجانی».
♦️ برخلاف آنچه مشهور گشته، حضرت امام(سلام الله علیه) نه صرفا «یک بار»؛ بلکه دستکم «سه بار» مخالفت خود را نسبت به مطرح شدن نامبرده جهت انتخاب به عنوان رهبر آینده به هاشمی رفسنجانی(نائب رئیس وقت مجلس خبرگان که در عمل جلسات با مدیریت او برگزار میشد) اعلام کرده و وی را «سه بار» از پیگیری این امر نهی میفرمایند؛ یک بار به صورت «مستقیم و بیواسطه» و دو بار به صورت «غیرمستقیم و باواسطه».
این مدعای بزرگ ما مبتنی بر اظهارات خودِ آقای هاشمی است. به منظور اثبات این مدعا، اهل تحقیق را به مطالعهی فقرات زیر از کتاب خاطرات سال ۶۴ ایشان با عنوان «امید و دلواپسی» دعوت میکنم:
🔺 خاطرهی ۱۴ آبان ۶۴ ⬅️ نهی بیواسطه
🔺 خاطرهی ۱۷ آبان ۶۴ ⬅️ نهی باواسطه
🔺 خاطرهی ۱۸ آبان ۶۴ ⬅️ نهی باواسطه
😡 اما هاشمی با کتمان این واقعیت از خبرگان امت، انقلاب و نظام اسلامی که چشم امید مستضعفان عالم به آن دوخته شده و خشم شیاطین جن و انس را برانگیخته است را در آستانهی فاجعهای عظیم و تاریخی قرار داد و برای نیل به مقصود خود حتی از «دروغ بستن» به امام(ره) هم فروگذار نکرد. آیت الله ابراهیم امینی در این باره میگوید:
⏪ «در آن زمان که خبرگان در اجلاس فوقالعاده در رابطه با انتخاب آقای منتظری به قائممقامی در حال مذاکره بودند، آقای محمدی گیلانی در بیخ گوش من گفت: من در جماران بودم، در بیت امام گفته میشد که امام با انتخاب آقای منتظری به قائممقامی موافق نیست. من نیز همین مطلب را آهسته به آقای هاشمی رفسنجانی گفتم، ایشان گفتند: 👈امام که نهی نکرده👉، به علاوه، در شرایط فعلی طرح این مطلب به مصلحت نیست، تا ببینیم چه پیش میآید.» (کتاب «روزگار قائممقامی» - ص ۶۳)
🌻 گرچه با عنایت ویژهی پروردگار و اتخاذ استراتژی بسیار پیچیده و مظلومانهای از سوی امام خمینی(ره)، در نهایت به آنچه بر آن همت گماردند نائل نشدند(هَمّوا بِما لَم یَنالوا)، اما این تخلف و سرپیچی آشکار «اکبر هاشمی» از فرمان صریح و چندبارهی ولیّامر زمان در حیاتیترین موضوع نظام(= امام جامعه)، به ما این حقیقت را گوشزد و خاطرنشان میکند که:
💥 «امامت و ولایت» مرتبه و شأنی نیست که طمع به آن منحصر به مقطع یا مقاطع خاصی از تاریخ باشد؛ بلکه
تا بوده چنین بوده و تا هست چنین هست.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
📚واکاوی لایه های گلوبالیزم در بررسی وضعیت مسلمانان چین
1️⃣ مسلمانان قاتل اسلام
امام حسین را مسلمانان کشتند (گویا به مدیریت صهیون ها)؛ نه چینی ها و روس ها؛ پس هر مسلمانی، مسلمان نیست؛ بلکه بسا که قاتلان اسلام ناب باشند.
2️⃣ جنگجویان اجاره ای
آمریکا جنگجویانی می خواهد که باورمندانه و سرسختانه برای اهداف آمریکا بجنگد؛ و همزمان جنگیدن شان هم بر ضد اسلام و آبروی دین باشد؛ مثل فرقه ضالّه وهابیت.
3️⃣ گلوبالیزم و جهانی سازی داعش
ما دو تا گلوبالیزم داریم؛ یکی گلوبالیزم مسلمان نمایان انگلیسی و وهابیت؛ که خود را نماینده حکومت جهانی اسلام می دانند و در واقع تخریب کننده اسلام هستند و زمینه ساز میاندار شدن گلوبالیزم آمریکایی. این دو، دست ساز انگلیس و آمریکا؛ و یک دشمن فرضی برای گلوبالیزم غرب هستند؛ در عراق بمب می شوند تا بهانه آمریکا برای حضور بشوند؛ در سوریه سر می برند تا بهانه آمریکا برای ماندن باشند و ... . پس گلوبالیزم دو لایه دارد؛ آ. گلوبالیزم آمریکایی؛ ب. گلوبالیزم اسلام آمریکایی و انگلیسی (وهابیت و تشیع انگلیسی) که دست ساخت خود آمریکا هستند؛ و دو تیغه قیچی کردن «جهان مهدوی» هستند.
4️⃣ داعش سازی در منطقه رقبای آمریکا
آمریکا و عربستان و اسرائیل و انگلیس در پی داعش سازی و پیاده نظامهای گلوبالیزم در منطقه تحت نفوذ ایران، در منطقه تحت نفوذ روسیه و در منطقه تحت نفوذ چین هستند و البته جاهای دیگر نیز!
5️⃣ روش ایجاد بحران
غرب با داعش سازی (ترویج وهابیت) در چین می کوشد که از استضعاف و نادانی برخی سوء استفاده کند و سپس آنها را بر ضد منافع دولت چین و روسیه و ایران و ... تحریک کند؛ تا بتواند از حربه «مظلومیت» استفاده کند و: آ. جبهه وهابیت را مظلوم نشان دهد (به جای اسلام ناب و ایران و یمن و بحرین و عراق و فلسطین)؛ ب. رقبای خود را ظالم نشان دهد؛ ج. خودش را که شیطان اکبر است را «منجی» جا بزند.
6️⃣ راستی آزمایی
خوب ایران اصل اسلام است و اسرائیل و عربستان، اصل ستم به مسلمانان و اشغال کامل یک کشور و بلکه چند کشور هستند؛ گر دل غرب و غربگدایان برای اسلام می سوزد، چرا به چند وهابی چین دل بستند و نگران اصل اسلام و قبله اول مسلمانان و قبله دوم مسلمانان و شیعیان مظلوم عربستان و یمن و بحرین و سوریه و عراق نیستند که خودشان دارند داعش سازی می کنند و خودشان دارند می کشند و از قاتلان حمایت می کنند. نیستید؟ مگر می شود اصل را ول کرد و فرع را (هر چند که وهابیت ربطی به اسلام ندارد) گرفت؟ چرا هشت سال صدام را به جان ایران انداختند و به وی اسلحه دادند؟ حالا برای چچنی ها و چینی های تحت تأثیر وهابیت نگرانید؟ زهی ریا و سالوس!
7️⃣ اللهم اشغل الظالمین بالظالمین
اگر دیروز روسیه جلوی وهابیت در چچن نمی گرفت؛ و اگر امروز چین جلوی ترویج وهابیت در چین را نگیرد، فردا سردار قاآنی باید همانند مختار، برای مقابله با امتداد قاتلان امام حسین (ع)، به چین برود.
8️⃣ حمایت از مظلوم و مقابله با ظلم
باید از مظلوم حمایت کرد، باید برای مستضعف دل سوزاند، اما نباید در دام آمریکا و گلوبالیزم داعشی و ترویج وهابیت در جهان افتاد؛ که بستری بشود برای گلوبالیزم شیطانی غرب. باید هوشیار بود و کمک کرد که مستضعفان چینی، دچار فتنه وهابیت نشوند، بیدار شوند و پیاده نظام آمریکا و عربستان نباشند.
✅ مؤمن زیرک است؛ نیمه شعبان مبارک باد
🔺نگرانی رهبری از نام ایتا و ... شما👇
«اسم فارسی را با خط لاتین می نویسند! خب چرا؟ چه کسی میخواهد از این استفاده کند؟ آن کسی که زبانش فارسی است یا آن کسی که زبانش خارجی است؟ اسم فارسی با حروف لاتین! ... من نگران زبان فارسیام؛ خیلی نگرانم ... میبینم که کار درستی در این زمینه انجام نمیگیرد و تهاجم به زبان فارسی زیاد است!» ۱۹ آذر ۹۲.
سرآغاز یک جنگل بیدرخت
سقوط نهالی است پیش تبر
🥀 مهربانی کن برای این نهال👇
◼️روش فارسیکردن نام در ایتا
۱. زدن روی «سه خط افقی» که در بالای سمت چپ برنامه است
۲. در صفحه باز شده، روی تنظیمات (settings) میزنید
۳. در صفحه باز شده روی نشان «سه نقطه عمودی» در بالای سمت راست صفحه بزنید
۴. یک مستطیل کوچک سفید باز میشود؛ که گزینه نخست آن «ویرایش نام» است؛ لطفا آن را بزنید
۵. نام خود را با حروف فارسی بنویسید
۶. نشان بالای صفحه را برای تأیید بزنید!
◼️ شاهکار شما
۱. یک #تواصی کردی
۲. فرهنگ تواصی را نیرو بخشیدی
۳. زبان فارسی و ایران را پاس داشتی
۴. هم میهنان را به فارسی شیفتهتر کردی
۵. برای زدودن #خیلی_نگرانی رهبری، کوشیدی
💐 آفرین! دست مریزاد!
🌍 #فزا؛ فارسی، زبان انقلاب
🌍 @zabanefarsi
هدایت شده از 💗 دلنوشته های یک پرستار 💗
#طنز
من کارمند هستم و خانمم پرستار که هر روز میرساندمش بیمارستان و برای پیاده شدنش درب ماشین را باز میکردم ...
این جریان شده بود حرف اول توی بیمارستان که من هر روز درب ماشین را برا زنم باز میکنم
پرستارها و دکترها به خانمم می گفتن چه رمانتیک چه احترامی خوش به حالت با این همسر ، کاش ما هم همسری مثل همسر تو داشتیم تا اینکه دانشجویان پرستاری هم این حرف ها رو میزدن
و هیچ کس نمیدونه که درب ماشین خراب هست و فقط از بیرون باز میشه تازه شیشه هم پایین نمیاد
و این درب پراید شده در روزی من و آرزو دارم خدا همچین دری به شما هم بدهد.
@parastarenemuneh
ابرفقه
📚 #وزن_کشی مسائل مؤثر در انتخاب نامزد #اصلح در سخن #رهبرمان ‼️ به قیدهای #سنگین و #بسیار_مهم و #پیچ
✅ مهمترین جمله سال ۹۹ رهبری
👈 دولت جوان حزب اللهی علاج مشکلات کشور است:👇
«من البتّه -همچنان که قبلاً هم در سال گذشته تأکید کردم و مکرّر هم گفتهام- به دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن امیدوارم و البتّه دولت جوان صرفاً به معنای این نیست که باید یک رئیس دولت جوان، آن هم مثلاً جوان به معنای ۳۲ ساله داشته باشد؛ نه، دولت جوان، [یعنی] یک دولت سرِ پا و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از کارافتاده نباشد؛ منظور این است. بعضیها تا سنین بالا هم به یک معنا جوانند؛ حالا همین شهید عزیزی که شما از او اسم بردید -شهید سلیمانی، و بنده شب و روز به یاد او هستم- شصت و چند سال سنّش بود، ایشان که خیلی جوان نبود؛ اگر ۱۰ سال دیگر هم زنده میماند و بنده زنده میماندم و بنا بود که من مشخّص بکنم، او را در همین جا نگه میداشتم، یعنی کنار نمیگذاشتم او را که جوان هم نبود. بنابراین بعضی اوقات افرادی که در سنین جوانی هم نیستند، کارهای جوانانهی خوبی را میتوانند انجام بدهند. به هر حال به نظر من علاج مشکلات کشور، دولت جوان حزباللهی و جوان مؤمن است که میتواند کشور را از راههای دشوار عبور بدهد.» ۹۹/۰۲/۲۸
✅ جلیلی ۵۵ سال؛ محمد ۵۳ سال
هدایت شده از ابرفقه
👆 ... تو ابرو، او اشارت های ابرو 👇
✅ ای کاش ماجرای محمد، جور دیگری میشد! اما نوشته بالا هم دقیق نیست؛ زیرا:
1⃣ مصاحبه دهنده تنها #یکی از مسوولین سپاه نبوده؛ بلکه معاون سیاسی سپاه هستن
2⃣ عبارت #مصاحبه_گرفته، کم لطفی به آن مصاحبه شونده است؛
3⃣ #هنر_خدا این بود که نه در خبرگزاری فارس؛ بلکه در قرآن به پیامبرش فرمود اگر از وحی تخلف کنی و حرفی بر ما ببندی #رگ_گردنت را می زنیم!
✅ و لَو تَقَوَّلَ عَلَينا بَعضَ الأَقاويلِ؛ لَأَخَذنَا مِنهُ بِاليَمين؛ثُمَّ لَقَطَعنا مِنهُ الْوَتین. حاقه ۴۴ تا ٤٦.
4⃣ #هنر_سپاه اینه که اگر تخلفی آشکاری شد، محفلی عمل نکنه.
👈 این سپاه، سردار حاجی زاده داره که میگه گردنم از مو باریکتره؛ چون می دونه گردن پیامبر خاتم هم در برابر تیغ خدا از مو باریکتره؛ این سپاه سپاه امام زمان است؛ نباید کوچکترین غباری بر آن بنشیند!
5⃣ این سپاه سپاه سلیمانی است؛ هدهد در جای خودش نبود و سلیمان (ع) فرمود چرا هدهد را نمی بینم؟ اگر حجتِ آشکاری نداشته باشد، بیچاره اش می کنم:
👈ما لی لا أَرَى الهُدهُدَ أَم كانَ مِنَ الغائِبِين. لَأُعَذِّبَنَّهُ عَذابًا شديدًا أَو لَأَذْبَحَنَّهُ أَو لَيَأْتِيَنِّي بِسلطانٍ مُّبينٍ نمل ۲۰ و ۲۱
⁉️ چرا هدهد را نمی بینم؟ ﻗﻄﻌﺎً ﺍﻭ ﺭﺍ ﻋﺬﺍبی ﺳﺨﺖ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﻛﺮﺩ ﻳﺎ حتما ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮ ﻣﻰ ﺑﺮم، مگر اینکه حتما سببی ﺭﻭﺷﻦ ﺑﺮﺍﻳﻢ ﺑﻴﺎﻭﺭﺩ.
6⃣ هنر و زلالی سپاه، در گزارش تخلفی که حس کرده را، سپاس بگزاریم!
7⃣ ظاهرا #عنوان مصاحبه در فارس، محل انتقاد بوده است و قاعدتا تخلف برادر محمد هم یک غفلت یا خطای محاسباتی بوده است.
زنده باد سپاه پاسداران گل نرگس(عج)
استرازنکای روحانی و ماهیگری یهودیان
🔻رهبر انقلاب: «ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. گاهی اوقات هست که اینها میخواهند واکسن را روی ملّتهای دیگر امتحان کنند، ببینند اثر میکند یا نمیکند. البتّه از جاهای دیگر اگر بخواهند واکسن تهیّه کنند، که جای مطمئنّی باشد، هیچ اشکالی ندارد» ۱۹دی ۹۹
👈 رهبری منع واردات واکسن #انگلیسی را مشروط به تولید آن در خاک انگلیس نکردند!
👈 علت اصلی منع واردات واکسن انگلیسی، «بی اعتمادی» است که به #ترکیب واکسن و سلطه انگلیس بر ساخت آن، بر می گردد؛ نه به #خاک انگلیس!
👈 اگر همان واکسن انگلیسی استرازنکا در کره جنوبی تولید شود، دیگر واکسن انگلیسی نیست؟ اگر فایزر، بیرون آمریکا تولید بشود، دیگر آمریکایی نیست؟!
⛔️ اصحاب #سبت: «خدا ماهیگری در روز شنبه را ممنوع کرد. گروهی از یهودیان، شنبه ها که ماهی ها زیاد بودند، آنها را در آبگیرهایی گیر می انداختند و یکشنبه آنها را می گرفتند. یک عده نهی از منکر می کردند، یک عده دیگر می گفتند چرا نهی از منکر می کنید؟ سودی ندارد! اینها سخن نمی شنوند. گروه سوم می گفتند کمینه، شرمنده خدا نشویم و شاید هم پذیرفتند.
❇️عذاب آمد و ماهیگران را بوزینه 🐒کرد و ساکتان در برابر تخلف و نیز آنان که ناهیان از منکر را نهی می کردند نیز به گونه ای عذاب شدند و فقط ناهیان از منکر رهایی جستند!
❌ ماهیِ یکشنبه، همان ماهی ای بود که شنبه گیر می انداختند؛ فقط زمان گرفتنش را عوض کردند.
❌ گویا واکسن استرازنکا همان واکسن انگلیسی است؛ فقط مکانِ گرفتنش را عوض کردند
✅ ان شاءالله با رهبری هماهنگ شده؛ اگر نه، از ایشان بپرسند!
#تواصی
🌼 مثل نان، ناز و نجیبی گل فیروزآباد
دیدمش خُرم و خندان؛ روی اسبی ساده
زلف بر باد و عباپوش؛ ولی #افتاده
اسب تو، بُهت سکوتش ابدی؛ #یا_ماها
موتوری دق زده، در حسرت جان و جاده!
شهر، بعد از تو، کمی از «تب» و تابت افتاد
باز هم، شکر خدا، رای به راهت داده
مثل نان، ناز و نجیبی گُل فیروزآباد!
حسّ شعری! که به جانِ قلمم افتاده
فیض روحیه خدمت که مدد فرماید،
دیگران هم بکنند آنچه که #یحیی_زاده
🌑 گاهی دلم برای شما تنگ می شود.
🍊 اینجا یکی از شهرهای ایتالیا است. قدری زیبا است؛ اما خیلی هم تحسین برانگیز نیست! میوه های روی درخت خیابان را می گویم. هر چند، کمی تحسین برانگیز است؛ چون درخت «میوه» را در خیابان کاشته اند؛ ولی خب، این پدیده چندان هم فراگیر نیست.
‼️ اما، چرا روی درخت ماندن این همه میوه، چندان تحسین برانگیز نیست؟ چون این میوه های زیبا، نارنج هستند؛ نه پرتقال! و نارنج در سبد مصرف خانگی ایتالیایی ها جایی ندارد و من تا کنون آن را در میوه فروشی ها نیافتم!
🌐چیزی بسانِ زیتون روی درخت های ایران که نمی توان آن را مستقیم وارد چرخه خانگی مصرف کرد و باید آن را در فرایند دشواری فرآوری کرد.
❇️ پس همان گونه که از دیدن زیتون های روی درخت ایران، نمی توان خیلی مردم را از نچیدن آن تحسین کرد، از دیدن نارنج های روی درخت های ایتالیا نیز نمی توان خیلی مردم را بر نچیدنش ستود؛ ولی در هر دو حال باید نگران اسراف بود!
💐در برخی شهرهای ایران درخت های میوه مانند توت و لیمو و ... در گذرگاه ها کاشته شده است و مردم هم هر گاه بخواهند، از آنها می چینند. چه زیبا! چنانکه در برخی شهرهای ایتالیا و دیگر کشورها نیز.
👈باری، خودستیزی و غرب ستایی نکنیم و همه چیز را آن گونه که باید شناخت، بشناسیم.
زنده و برازنده ظهور باشید