🌙 شبنوشت 🌙
عصر امروز داغدار شدم.
سینهام میسوخت.
آتش گرفته بودم.
خدا نکند که آتش از درون شما را فرا بگیرد.
یک «جوانِ» «تحصیلکرده» با مدرک «کارشناسی ارشد» مشغول اظهارنظر در خصوص وضعیت کشور شده بود؛ بدون «مطالعه، تحقیق و تفکر». 😔
و من نیز در این میان مات، مبهوت و غمزده نظارهگر بودم.
شدت زشتی این کار و یأس از تأثیر، تحمل و صبر مرا به اتمام رساند به طوری که ناچار به ترک فضا شدم.
متأسفانه قبح ورود غیرکارشناسی و غیرفنی به مسائل در کشور ما اگر نگویم کاملا، اما تا حد زیادی شکسته شده است.
راه اصلاح نیز روشن و واضح است. فقط همت میخواهد.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
😔 به خدایم سوگند خجلتزده میشوم که بگویم شما روزی نمایندهی شهر ما بودهاید.
داریوش قنبری از فعالین اصلاحطلب اخیرا طی مصاحبهای گفته است:
❌ «چرا باید دولت را سرزنش کنیم؟ دولت هیچ نقشی در شرایط فعلی اقتصادی مردم ندارد».
@abarshagerd ✍
📣 اصلاحیه و پوزش
🔘 از آنجایی که برای ساکنین شهر ایلام، رویدادهای «آغاز» و «حداکثر گرفتگی» در خورشیدگرفتگی امروز (۵ دی ۹۸) هر دو پیش از طلوع آفتاب به وقوع پیوسته اند، لذا نماز آیات اخیر می بایست پس از طلوع آفتاب و به نیت «نه ادا و نه قضا» (ما فی الذمه) اقامه می شد.
🌹 بدین وسیله پوزش و عذرخواهی صمیمانه ی خود را اعلام می کنم.
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
📣 اصلاحیه و پوزش 🔘 از آنجایی که برای ساکنین شهر ایلام، رویدادهای «آغاز» و «حداکثر گرفتگی» در خورشی
✳️ البته این فتوا ویژه ی مقلدین رهبر معظم انقلاب است.
🌙 شبنوشت 🌙
آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور دیروز در جمع خبرنگاران:
⬅️ ادعای اروپایی ها مبنی بر استفاده از مکانیسم ماشه هیچ مبنای حقوقی ندارد.
(پایگاه اطلاع رسانی دولت – ۴ دی ۹۸ – کد مطلب: ۳۳۲۴۱۱)
❇️ ملاحظه
سؤال: آیا این سخن جناب واعظی صحیح است؟
پاسخ: این سخن صحیح است، اما غلط است.
⭕️ صحیح است؛ بدین معنا که ج.ا.ایران اساسا هیچ گونه اقدامی را در نقض توافق وین (برجام) مرتکب نشده است.
✳️ اما از طرف دیگر «غلط» و فاقد استحکام است؛ چرا که در متن برجام و قطعنامه ی ۲۲۳۱ به وضوح بیان شده است که مدعای لازم جهت به کار انداخته شده «مکانیسم ماشه» به هیچ مبنای حقوقی ای نیاز ندارد و به صرف یک اعتراض و اعلان (notification) بدون نیاز به ارائه ی هیچ گونه سند و مبنایی دال بر نقض تعهدات از جانب ایران، می توان سازوکار ماشه را علیه کشورمان به راه انداخت و تمام تحریم های شورای امنیت را به حال سابق بازگرداند! علاوه بر این، عباراتی نظیر reason (سند و مدرک) و سایر مترادف های آن نیز در این دو بند یافت نمی شود. (بند ۳۷ از بخش مقدمه و مفاد عمومی برجام و بند ۱۲ از قطعنامه ی ۲۲۳۱)
مسخره است. نه؟
اما چه می شود کرد.
خود کرده را «تدبیر» نیست!
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
دعا کنیم «تحریمها» بماند!
💢 دولتی که علیرغم پابرجا ماندن تحریمها و همچنین ملزم بودن به اجرایی نمودن سیاستهای اقتصاد مقاومتی، «واردات» را به گونهی تحیّرانگیزناکی! چندین برابر افزایش و بدین واسطه «تولید ملّی» را نیز چندین برابر فشار داده است، اگر تحریمها رفع شود چه خواهد کرد؟!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
ترسیم سیمای FATF با ساده ترینِ بیان ها
⬅️ پرده ی نخست: آمریکا علیه ما تحریم های غیرقانونی اِعمال می کند. (چرا تحریم ها غیرقانونی است؟ پاسخ: به دلایل متعدد. مثلا بخشی از تحریم های اعمال شده مستند به قطعنامه های شش گانه ی شورای امنیت می باشد که تمامی آن شش قطعنامه نیز غیرقانونی محسوب شده و می شوند؛ زیرا هیچ یک از آن ها مسیر حقوقی خود را طی نکرده بود. به بیان دقیق تر: ما را ذیل بند ۴۱ منشور ملل متحد گنجانده بودند در حالی که هیچگاه در مورد ج.ا.ایران بند ۳۹ احراز نشده بود و این یعنی یک دنیا معنا ... . بگذریم).
⬅️ پرده ی دوم: از آنجایی که تحریم های وضع شده علیه ما غیرقانونی و ظالمانه بوده است، لذا ج.ا.ایران تصمیم می گیرد که این تحریم ها را حتی الامکان از طُرُق مختلف دور زده و خنثی نماید.
⬅️ پرده ی سوم: آمریکا از ما گله مند است که چرا تحریم های غیرقانونی او را دور می زنیم و این کار ما را «پولشویی» عنوان می کند.
⬅️ پرده ی چهارم: آمریکا خطاب به ما می گوید: شما ایرانی ها باید به صورت کاملا روشن تمامی اطلاعات مالی مبادلات خود را در اختیارم قرار دهید تا من همه ی راه هایی را که موجب می شود که تحریم های من علیه شما دور زده شده و بی اثر شود پیدا کنم و مسدود نمایم تا تحریم های من اثر کامل خود را علیه شما بگذارد! برای این کار هم باید توصیه های FATF را مو به مو اجرا کنید. همین.
🎯 حال به نظر شما، چه عنوانی را برای مدافعینِ اجرایی شدن توصیه های FATF و پیوستن ایران به CFT بکار بریم؟ شما بفرمایید.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
بشتابید! بشتابید!
🌹 پُرواضح است که منکر وجود گرفتاریها و مشکلات معیشتی و غیرمعیشتی نیستیم، اما با این حال، به هر یک از دوستانی که بتوانند تعداد نعمتهایی را که از آن برخوردار هستند بشمارند، جایزهای به ارزش ۱ میلیارد تومان اهدا خواهد شد!
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
چگونه عمل به توصیه های FATF، نفاق آمریکا را پنهان می کند؟
«باراک اوباما»؛ نسبت به رؤسای جمهور قبل و پس از خود (بوش پسر و ترامپ)، در نحوه ی ابراز و اِعمال دشمنی علیه انقلاب و نظام اسلامی و ملت ایران، معمولا هوشمندتر عمل می کرد. اما یکی از ویژگی های شاخص او در دوران ریاست جمهوری اش، بلوف هایی بود که هر از گاهی بر زبان جاری می کرد.
یکی از معروف ترینِ بلوف هایش را زمانی که در خصوص لزوم وضع و اعمال تحریم های بی سابقه علیه ملت ایران سخن می گفت، مطرح می کرد. او معمولا با ادبیات خاصی صحبت می کرد تا خود را خیرخواه ملت ایران نشان دهد و دشمنی اش را با نظام و نه با مردم ایران معرفی کند. او جمهوری اسلامی را نظامی دیکتاتور و ضدمردم و ملت ایران را اسیری در دستان این نظام تصویر می کرد که باید علیه نظامی که خودشان بر روی کار آورده و تاکنون نیز حفظ کرده اند بشورند، تا بدین واسطه بر روی افکار عمومی مردم ایران اثر بگذارد، به تحریم های غیرقانونی اش مشروعیت بخشد و به خیال خودش مردم ایران را با خود علیه نظام مردمیِ اسلامی ایران همراه کند.
او می گفت، من دوستدار مردم ایران هستم و لذا تحریم ها را نه علیه مردم بلکه علیه نظام و بخش هایی خاص به صورت «هوشمند» اعمال خواهم کرد (مثلا هسته ای، موشکی، حقوق بشر و ...). از اینجا بود که ترکیب «تحریم های هوشمند» بر سر زبان ها افتاد. او می خواست با بکار بردن این تعبیر، میان مردم و نظام تقابل ایجاد کند؛ البته به شکلی منافقانه و در پوشش خیرخواهی.
«تحریم هوشمند»، یکی از بزرگترین و دهان¬پُرکن ترین بلوف هایی بود که اوباما در زمان زمامداری اش در کاخ سفید پرتاب کرده بود!
🔴 اما چرا می گوییم «بلوف»؟
زیرا خودِ اوباما هم به خوبی می دانست که به سبب عدم داشتن اطلاعات کافی و روشن از تراکنش های مالی ایران، به هیچ وجه امکان عملیاتی کردن این نوع تحریم برای آمریکا وجود ندارد و در نتیجه ایران می تواند بخش اعظمی از این تحریم ها را بدون آنکه آمریکا باخبر شود، دور زده و خنثی نماید. به همین علت، اوباما به تحریم های همه جانبه علیه ملت و نظام ایران روی آورد، نه تحریم های نقطه ای و هوشمند، به گونه ای که کل اقتصاد ایران را عملا فلج نماید.
در همین راستا بود که این دوستدار و خیرخواهِ مردم ایران، از دی ماه سال ۹۰ به بعد، با هدف انتقام گیری از مقاومت و دلاوری ملت ایران، موج جدید و شدیدی از تحریم ها را علیه این ملت به راه انداخت که مهم ترین آن ها عبارت بودند از:
تحریم بانک مرکزی (دی ۹۰) – تحریم فروش نفت (تابستان ۹۱)
جمع این دو تحریم و تحریم های متعدد و فراوان دیگر، شدیدترین تحریم های طول تاریخ اقتصاد دنیا را علیه ملت آزاده ی ایران رقم زدند، و جالب آنکه باز هم این تحریم ها از سوی مقامات آمریکایی «تحریم هوشمند» لقب می گرفتند! مثلا تحریم بانک مرکزیِ یک کشور به مثابه تحریم تک تک افراد جامعه محسوب شده و مانند سلاح کشتار جمعی عمل می کند.
این تحریم های همه جانبه، موجب می شد که تفاوت فاحش در گفتار و رفتار اوباما پدیدار شود و پرده از چهره ی مزورانه و منافقانه ی آمریکا کنار رود. این فقط یکی از برکات تحریم ها بود.
بنابر آنچه عرض شد، در صورتی که اکنون این امکان برای آمریکا فراهم شود که به تمامی اطلاعات اقتصادی و تراکنش های مالی ایران دسترسی یابد، با حفظ ساختار تحریم های همه جانبه ی قبلی، به سراغ تحریم های نقطه ای و موردی خواهد رفت و هر نهاد، شرکت و ... که با آن نقطه ی تحریم شده در ارتباط باشند نیز تحریم می کند تا آن نهادها و شرکت ها برای در امان ماندن از تحریم های آمریکا، از ارتباط با آن نقطه ی تحریم شده (مانند صدا و سیما، سپاه و بسیاری دیگر) اجتناب کنند؛ «خودتحریمی».
دقت شود که این نوع تحریم، بسیار خطرناک تر از تحریم های همه جانبه است؛ زیرا موجب می شود که در اذهان و افکار عمومی، آن نقطه ی تحریم شده به عنوان عامل تحریم ها شناخته شود نه آمریکا. آمریکا، فردا می تواند ادعا کند که من دوستدار مردم ایران هستم و نه ملت ایران را، بلکه فلان نهاد و شرکت را مورد تحریم قرار داده ام.
به همین واسطه، نفاق آمریکا که در دور نخست تحریم ها برملا و آشکار شده بود، تا سالیان سال در این حوزه پنهان می ماند و اجرا نمودن توصیه های FATF است که این امکان عظیم را دو دستی در اختیار آمریکا قرار می دهد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
❇️ نه عراق تنها کشوری است که سفارت آمریکا در آن از سوی مردم مورد حمله قرار گرفته، و نه آمریکا تنها استعمارگری است که سفارتش به سبب توطئه گری مورد خشم مردم واقع شده است.
⏪ اشغال سفارت آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) در آبان ماه ۱۳۵۸
⏪ تعطیلی و انحلال تمام کنسولگری ها، کنسولیاری ها و سرکنسولگری های انگلیس در دی ماه ۱۳۳۰ به دستور دولت مصدق
⏪ تعطیلی و انحلال سفارت انگلیس در مهرماه ۱۳۳۱ به دستور دولت مصدق
⏪ اشغال سفارت روسیه ی تزاری توسط مردم انقلابی تهران در ۱۲۴۵ ه.ق و قتل «گریبایدوف» سفیر مختار این کشور
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
امان از «تقوا»!
هر چه میکشیم از دست تقوا و انسانهای باتقواست!
در رأس این جماعت هم «آیتالله خامنهای» است! شک نکنید!
علیالظاهر بیکفایتی اظهر من الشمس دولت آقای روحانی در ماجرای گرانی بنزین، بهترین فرصت بود تا آیتالله خامنهای به واسطهی آن، انتقام ۶ سال نافرمانی عالمانه و عامدانه را یکجا گرفته و نقدا نسبت به تسویهی حساب مبادرت ورزند.
همهی شرایط مهیا و آماده بود. آیتالله خامنهای به راحتی میتوانست برخورد کوبنده و تاریخی اش با دولت را در پشت نقاب «مردم داری» و «حمایت از معیشت مردم» پنهان کند، و خدا میداند که با این اقدامِ به ظاهر انقلابی، چه میزان به محبوبیت فزایندهی ایشان افزوده میشد.
اما او در عمل چه کرد؟
کار خاصی نکرد؛ صرفا «تقوا»یش به وی اجازه نداد که مصالح عمومی امت را فدای امیال شخصی کند. همین.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 شبنوشت 🌙
این بوی «شراب» است نه بوی «خربزه»!
💢 این سخنان به ظاهر استقلالطلبانهی جنابعالی، مرا به یاد آن موضع به ظاهر انقلابی و مشهور شما پیرامون «توافق ژنو» انداخت؛ آنجایی که در جمع مردم اهواز با بانگی رسا اظهار کردید: «توافق ژنو؛ یعنی تسلیم قدرتهای بزرگ در برابر ملت بزرگ ایران»!
🔴 و آن موضع به ظاهر ضداستعماری شما راجعبه توافق ژنو، مرا به یاد یکی از توصیههای ابلاغی آمریکاییها به محمدرضا پهلوی میاندازد؛ آنجایی که پیرامون قراردادِ استعماریِ آمریکایی - انگلیسی ِ «کنسرسیوم» به وی توصیه کردند که سعی کن علیه کنسرسیوم موضعگیری کنی و طوری وانمود کن که کنسرسیوم تسلیم ارادهی شاه شده است!
❇️ تتمه
ضمنا شرایط سیاسی کشورمان، مگر میتواند بیش از ایرانِ عصر پهلوی تغییر یابد؟
⬅️ سرسپردگیِ (client) محض آمریکا و برقراری روابط گسترده با رژیم صهیونیستی و با این وجود، عقبماندگی ایران تا سطح عقبماندهترین ممالک عالم.
@abarshagerd ✍️
📸 قیام پرشور و قدرشناسانهی مردم ولایتمدار و شهیدپرور «ایلام»
⚡️ امروز - پس از اقامهی نماز جمعه
منبع: ایلام بیدار
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
باید خون گریست، اما ...
برای «شهید» تا آنجا که می توانیم باید اشک بریزیم، که منافع این عمل فراوان است.
شهید مطهری در این باره می فرماید: گریه ی بر شهید، برای خودِ «شهید» فایده ای ندارد و لزومی هم ندارد که فایده ای داشته باشد، اما برای «گریه کننده» فایده دارد.
آری! مصیبت اخیر بسی سنگین است به گونه ای که قطرات را بلااختیار از دیدگان جاری می کند.
اما لازم است که مراقب اشک هایمان نیز باشیم!
مراقب باشیم که دقیقا برای «چه» می گرییم؟
❌ مبادا گریه ها و لابه هایمان از سر ضعف و عجز باشد.
❌ مبادا ساری شدن اشک هایمان بر مبنای این تصور باشد که اکنون جریان مقاومت در موضع درماندگی و ناتوانی است.
❌ مبادا نتیجه ی گریه هایمان سست قدمی و فتور باشد.
⛔️ این قبیل گریه ها جملگی شیطانی اند، و شیطان بسیار علاقه مند است که این چنین اشک هایی را از چشمانمان به در آورد و طبیعتا در این کار ما را تشویق و یاری نیز خواهد کرد!
😭 خون بگرییم،
اما گریه ای حسینی، گریه ای حماسی، گریه ای انگیزشی، گریه ای که سرچشمه ی آن عاطفه و قدرت باشد، گریه ای که ما را در راه اسلام و مبارزه با دشمنان اسلام بیش از پیش ثبات قدم بخشد.
پس مراقب باشیم!
اعظم الله اجورنا و اجورکم بمصابنا
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
یکی از مهمانان خارجی برنامهی اخیر «عصر» که شب گذشته از شبکهی یک سیما پخش گردید، یک فرد آمریکایی و فعال ضدجنگ بود.
🗣 وی در خلال صحبتهایش به سند بسیارمهمی اشاره کرد که این سند، صحهای بود بر سنت مألوف دروغگویی دولت ایالات متحده و تلاش برای فریب افکار عمومی. او اظهار کرد:
💥 «سندی متعلق به وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مطالعه میکردم که براساس آن سردار سلیمانی هیچ تهدیدی برای نیروهای آمریکایی بشمار نمیآید. این در حالی است که پس از ترور سردار سلیمانی، رسانههای آمریکا این مطلب را به مردم القا میکنند که ایشان عامل کشته شدن دهها هزار تن از نیروهای آمریکایی است!»
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
پاسخی به مهمل صادر شده از سروش محلاتی
🔴 پاسخ نقضی ۱: پس بر این اساس، تصمیم پیامبر اکرم (ص) مبنی بر فتح مکه که در واکنش به نقض پیمان حدیبیه از سوی مشرکان آن شهر اتخاذ شد، تصمیم عادلانه ای نبوده است؛ چرا که نقض آن پیمان هم تراز با فتح مکه نیست!
🔴 پاسخ نقضی ۲: پس با این حساب، اقدام حضرت أمیر (ع) به کشتن و از دم تیغ گذراندن ۴۰۰۰ تن از خوارج در جریان جنگ نهروان، عمل عادلانه ای بشمار نمی رود؛ زیرا در هیچ جایی از تاریخ نقل نشده که خوارج ۴۰۰۰ تن از مسلمانان را به قتل رسانده باشند!
❇️ پاسخ حلّی: واکنش های فوق و نیز انتقام خون شهید سلیمانی، جملگی واکنش های راهبردی و مربوط به مقوله ی «توازن» و بلکه «تفوّق قوا»ست؛ آنچنانکه میدان عمل را برای فعالیت های مخرّب دشمن تنگ و سخت می کند.
این قبیل واکنش ها اگر صورت نپذیرد، دشمن در اِعمال خصومت جری تر خواهد شد؛ زیرا لطمه ی وارد کرده را فاقد هزینه ی دندان شکن می بیند.
این دست انتقام گیری ها، به واقع از جنس «قاتلوهم حتی لا تکون فتنه» (بقره - ۱۹۳) می باشد، فلذا شایسته ی هیچگونه سرزنش و تخطئه ای نیست، بلکه سرزنش کننده ی این قبیل انتقام گیری های انقلابی یا ناآگاه است یا خائن.
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
«موجسواری»؛ شگرد مافیا
💢 در بازی مافیا، یکی راههایی که «مافیا» با توسل به آن خود را در بین «شهروندان» مخفی نموده و به شهروندنمایی مبادرت میورزد، عبارت است از «موجسواری». این روش، یکی از پرکاربردترین ترفندهای مافیاست.
روش موذیانهی مزبور، علاوه بر بازی مافیا در عالم سیاست نیز در میان برخی سیاسیون طرفداران خاص خود را دارد.
به عنوان نمونه:
🔴 چگونه میتوان شعار «انتقام» را از زبان آنانی که با پیچیدن نسخهی «تعامل» به هر قیمت، عرصه را برای جریتر شدن آمریکا باز و فراهم نمودند، باور کرد؟
براستی اگر اهل «انتقام» از آمریکاییها هستند، پس چرا در برابر نقضهای آشکار، وقیحانه و مکرر آنان در برجام که در نهایت به اُردنگی تاریخی آمریکا در ۱۸ اردیبهشت ۹۷ منجر شد واکنش محکم و درخوری نشان ندادند؟
چرا به جای گریستن و ضجه زدن بر جنازهی چاکچاک برجام، منتقم خون او نشدند؟
💥 حقیقت آن است که شعار انقلابی «انتقام» از مستکبران از هر دهان و زبانی مسموع و قابل پذیرش نیست؛ همچنانکه هر گُرزی شایستهی قرار گرفتن در هر دستی نیست.
⛔️ پس هرگونه موجسواری برای احیای مقبولیت متمایل به صفر، ممنوع!
⚠️ مراقب باشیم!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
چرا غرب و ایادی آن، ملت ها را با شدت به سمت «شهوات» سوق می دهند؟
❇️ دست کم به دو دلیل کلان و اصلی:
⏪ ۱. فرض کنید می خواهید یک ملت را استعمار و استثمار کرده و علیه آن استبداد و دیکتاتوری بورزید. طبیعتا مردم طعم تلخ استعمار و استبداد شما را چشیده و پس از مدتی علیه تان قیام نموده و کمر به براندازی و کنار زدن شما می بندند. ناگزیر به این نتیجه می رسید که با این روش نمی توان منابع آن کشور را غارت کرد و مردم را در برابر خواسته ها و امیال خود تسلیم نمود.
پس راه حل چیست؟
منطقا می بایست کاری کرد که هم بتوان آن کشور را تحت یوغ خود درآورد و هم از دست اعتراضات و قیام مردم خلاصی یافت. بنابرین باید بتوانید با هنرمندی خاصی وضعیتی را به وجود آورید که نه تنها مردم شما را موجودی استعمارگر و مستبد ندانند، بلکه تصور ذهنی شان آن باشد که شما فردی خیرخواه و خواهان پیشرفت و ترقی آنان هستید!
💥 اجمالا می توان گفت که راه ایجاد این توهم در اذهان مردم، اعطای «آزادی»هایی سطحی و نازل به آنان است (مانند: بی بندوباری های جنسی). در این صورت، مردمی که سرگرم و غرق در نفسانیات بوده و واقعا تصور می کنند که «آزاد» هستند، حتی ذره ای هم گمان نمی برند که عامل بخشیدن این قبیل آزادی ها به آنان، فردی مستعمِر و دیکتاتوری مکار باشد. به همین راحتی!
⏪ ۲. توجه انسان به امیال نفسانی و شهواتش، موجب ضعف و سستی اوست. در صورت تداوم شهوترانی، انسان پس از مدتی احساس می کند که دیگر قادر به مقابله با کشش های نفس خود نیست. در این حالت، آدمی احساس ضعف درونی و سرخوردگی را به شدت درک می کند. این، دقیقا همان چیزی است که قدرت های استعمارگر و مستکبر و عوامل آنان در پی آن هستند. نیازی به بیان این واقعیت مسلّم نیست که به یغما بردن منابع یک ملتِ ضعیف بسیار بسیار آسان تر است از استعمار یک ملتِ قوی. آیا استعمار یک ملتِ قوی اساسا ممکن است؟!!
💥 براستی کسی که در برابر خود و تمایلات شهوانی اش نیز نمی تواند بایستد، چگونه قادر است در مقابل استکبار قد عَلَم کند؟!
@abarshagerd ✍️
⛅️ صبحنوشت ⛅️
💢 تاریخ معاصر ایرانِ پیش از انقلاب، مملو از حضور و نفوذ استعمار و استکبار بوده است. مقاطعی بر ایران ما گذشته است که حتی ذکر آنها نیز اندوه در پی خواهد داشت.
🔻 فلان شاه (احمدشاه) تصمیم به جابجایی پایتخت کرد، اما استکبار اجازه نداد.
🔻 یا شاه دیگر (محمدرضاشاه) قصد تعویض نخستوزیر (قوام) را داشت، اما استکبار اجازه نداد.
🔻 یا در زمان پادشاهی فلان شاه (رضاخان)، تمام ارتش و اقتصاد ایران در چنگال عوامل استکبار بود.
این فهرست بسیار بلندبالاست.
❇️ اما در این زمان، کار به جایی رسیده است که اکنون این ما هستیم که «میزان»، «سطح» و «دایره»ی واکنش به فلان جنایت استکبار را تعیین میکنیم. خودمان واکنش کوبنده نشان میدهیم، بدون آنکه از کسی اجازه و کمک بگیریم.
💥 ما مدتهاست که از «توازن قوا» عبور کردهایم. امروز در وضعیت «تفوّق قوا» بر دشمن هستیم. این مطلب را باید فهمید و فهماند.
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
♻️ پایگاههای نظامی فراوان آمریکا در منطقه، اساسا با توجیه تأمین امنیت برای ملتها و کشورهای این منطقه تشکیل شده است.
😀 اما اکنون خود این پایگاهها بیش از هر جای دیگری محتاج امنیت هستند!!
وای به روزی که بگندد نمک!
#ابرشاگرد
#انتقام_سخت
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
سپاه = برق + رعد
⛈ شب گذشته در هنگامهی باران و رعدوبرقهای شدید، ناگهان به ذهنم خطور کرد که - شاید - یکی از آیات نهفته در «رعدوبرق» عبارت باشد از لزوم انطباق «حرف» با «عمل».
ابتدا برقی در آسمان میدرخشد، و سپس به فاصلهای اندک صدای مهیبی به نام رعد به گوش میرسد.
💥 همان هنگام به این فکر فرو رفتم که اقدام دو شب گذشتهی سپاه در گوشمالی دادن آمریکاییها، چقدر با رعدوبرق مشابهت و همخوانی دارد. دقیقا یک منطق بر هر دو حاکم است.
☄ «هراس» آمریکا از اقدام متقابل سپاه نیز به یقین از همینجا ناشی میشود. آمریکاییها خوب میدانند که وعدههای سپاه به مردم همانند وعدههای برخی دیگر «باد هوا» نیست، بلکه برقی است که قطعا و حتما رعدی را در پی خواهد داشت.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
احتمال وقوع فتنهای جدید در آیندهی نزدیک
✅ جای تردیدی نیست که با سیلی تاریخساز سپاه، هیمنهی پوشالی و فانتزی آمریکا بیش از پیش شکسته شده است.
♦️ همانگونه که آمریکاییها خوب میدانند که این اقدام ج.ا.ایران مشمول انتقام اصلی و معهود نیست و وعدهی انتقام سخت کماکان به جای خود باقی است، همانگونه هم سخت مترصد تلافی نمودن ضربهی مزبور هستند.
💢 البته میتوان پیشبینی کرد که اقدام تلافیجویانهی آنان به صورت نظامی نخواهد بود، بلکه این کار به واسطهی ایجاد فتنهای در درون کشورمان در راستای پروژهی مشغولسازی ایران به مسائل داخلی و فراهم آوردن زمینهی لازم برای عدم پیگیری و اجرایی شدن وعدهی «انتقام سخت» (اخراج کامل، تحقیرآمیز و تاریخی ایالات متحده از منطقه) دنبال خواهد شد.
چاشنیهای اصلی:
⬅️ شوک معیشتی جدید
⬅️ اعلام رسمی و صریح رئیس جمهور آمریکا مبنی بر باز کردن آغوش خود برای صلح با ایران
💥 البته پیشنهاد شیطانی اخیر ریچارد هاس (رئیس شورای روابط خارجی آمریکا) به ترامپ مبنی بر دادن وعدهی رفع تحریمها به ایران در ازای عدم پیگیری انتقام نیز در همین جهت قابل تحلیل و جانمایی است.
🌻 إنّ کیدَ الشیطانِ کانَ ضعیفا (نساء)
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
☀️ ظهرنوشت ☀️
حضرت عِلّیه!
آنچه رخ داد «جنگ» نبود، بلکه «ترور» بود؛ تروری که به وضوح نمایانگر شکست آمریکا و اوج ضعف و استیصال اوست.
«جنگ»؛
💥 یعنی رویارویی مستقیم ارادهها و توان لجستیکی و میدانی.
این همان عرصهای است که نه آمریکاییها و نه شما انگلیسیها عُرضه و جُربزهی ورود به آن را ندارید.
شهامت پیکار ندارید، چرا معنا و مفهوم «جنگ» را تغییر میدهید؟!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
🌻 برپایی تجمعات و مراسمات پرشکوه مردمی در بزرگداشت شهیدان مقاومت در اقصی نقاط دنیا، برای چندین بار ثابت کرد که مزیت نسبی ج.ا.ایران در «دیپلماسی عمومی» است نه «دیپلماسی رسمی»؛ چرا که هیچ نظام و کشوری در جهان به اندازهی ما برخوردار از «قدرت نرم» نیست.
🎯 لذا به نظر میرسد که در توزیع توان میان این دو قسم از دیپلماسی، لازم است تجدیدنظر صورت گیرد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ صبحنوشت ⛅️
❇️ ستاد کل نیروهای مسلح حاضر شده است که به خاطر یک «خطای انسانی غیرعمد» بیانیهای طویل و مفصل و با ذکر جزئیات صادر نماید و در انتها نیز پس از اعلام مراتب عذرخواهی، برخورد با خاطیان را وعده داده و ضمنا خود را موظف به ارائهی توضیحات پیرامون این حادثه در رسانهی ملی دیده است.
🔴 آیا دستاندرکاران و بزکگران برجام نیز حاضرند دو خط بیانیهی رسمی صادر کرده و نسبت به این «خطای انسانی عمدی» از ملت عذرخواهی کنند؟
وعدهی برخورد با خاطیان و ارائهی توضیحات به ملت پیشکش!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍