⛅️ گاهِ صبح ⛅️
نه به آن، نه به این!
🔴 مصطفی تاجزاده را که میشناسید.
او اخیرا طی نامهای ابراز کرده است که جهش تولید منوط به حذف استقلال سیاسی به واسطهی برقراری ارتباط با رژیم آمریکاست!
💬 بزرگترها احتمالا به خاطر دارند که برخی از مدعیان اصلاحطلبی که در روزگاری نهچندان دور در قامت انقلابیِ ششآتشه ظاهر میشدند(نظیر آقای تاجزاده)، در اوایل انقلاب آنچنان ضدآمریکایی بودند که حتی در خصوص رابطهی ایران و پاکستان نیز ساز مخالف میزدند و هر که را که در ارتباط با پاکستان به سر میبرد، «آمریکایی» میپنداشتند و خطاب میکردند.
🔘 با چه استدلالی؟
میگفتند پاکستان که تحت حکمرانی یک نظامی به نام «محمد ضیاءالحق» (رئیسجمهور و حکمران نظامی وقت پاکستان) است، تحت سلطهی آمریکا میباشد؛ لذا نباید با ضیاءالحق نیز ارتباط برقرار کرد!
🔘 دقت فرمودید؟
حالا همانها که روزی حتی ارتباط با پاکستان را نیز نپسندیده و آن را برنمیتابیدند، امروز آفتابشان از جانب دیگری طلوع کرده و در مقام آرایش چهرهی آمریکا برآمده و ارتباط با آن را موجب تحقق جهش تولید و رمز بهبود معیشت مردم معرفی میکنند! احتمالا در خاطر عزیزان ثبت شده است که آقای تاجزاده حتی در دوران ریاستجمهوری ترامپ نیز مدعی شد که امروز بهترین فرصت برای مذاکره با آمریکاست؛ همان ترامپی که حتی همکلام شدن با او، حقا دون شأن انسانی است؛ چه رسد به شأن جمهوری اسلامی ایران.
دقت شود که نام این رفتارها «تغییر» نیست؛ بلکه «هُرهُریمسلکی» است. نه رفتار دیروز این جماعت در جهت منافع ملی بود، و نه رفتار امروزشان!
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
از حقیر به کبیر
🌻 دوستانِ انقلابیِ عزیزتر از جان مراقب باشند که مبادا در دام دوگانهی جعلی و دروغین «مذاکره و عدم مذاکره» و امثال آن گرفتار شویم و در این زمین که از جانب دشمنان و بدخواهان و مغرضان طراحی شده است، بازی کنیم. در چنین زمینی، «بازی کردن» دقیقا معادل است با «بازی خوردن». انسان «عاقل» که نباید بازی بخورد.
دوگانهی اصیل حتی «تعامل و عدم تعامل» نیز نیست.
براستی کدام فرد آگاه و منصف را میتوان یافت که به ارتباط و تعامل نظام اسلامی ایران با اکثریت قاطع حاکمیتهای دنیا اذعان نکند؟
غرض آنکه؛
🔘 به خاطر داشته باشیم که همواره دوگانهها را بر چیزهایی بنا کنیم که «اصالت» و «موضوعیت» دارند.
بنا بر آنچه عرض شد، پس لازم است که زمین بازی را از اساس تغییر داد و آن را زیرورو کرد.
آن چیزی که همواره اصالت داشته است و خواهد داشت، «منافع ملی» است.
🌻 «حفظ یا افزایش منافع ملی» در مقابل «نابودی یا کاهش منافع ملی».
بر این اساس؛
⏪ اگر لازمهی حفظ یا افزایش منافع ملی «صلح» باشد با افتخار صلح میکنیم، همچنانکه اگر لازمهی حفظ یا افزایش منافع ملی «جنگ» باشد با افتخار میجنگیم.
⏪ یا اگر لازمهی آن «تعامل» یا «مذاکره» باشد با افتخار وارد ارتباط میشویم، و اگر لازمهی آن «عدم تعامل» یا «عدم مذاکره» باشد با افتخار از آن خودداری میکنیم.
🌹 در این صورت تودههای ملت، کلام و دلسوزی دوستان انقلابی را بهتر میتوانند درک و لمس کنند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
همواره به خاطر داشته باشیم و به منکِران نیز خاطرنشان کنیم:
🔘 هر وقت دیدیم که آمریکاییها از مذاکره با ایران حرف میزنند و میگویند: «ایرانیها باید پای میز مذاکره بیایند.»؛ ترجمهی حرفشان این است که فشارهایشان علیه ملت ایران کارآمد و نتیجهبخش نبوده است. براستی اگر فشارهایشان کارساز بوده، دیگر چه نیازی به بالا بردن توقع ایران از طریق دعوت او به تعامل و مذاکره است؟
⏪ لذا هرآنچه را که آمریکاییها طلب میکنند و با فشار نتوانستند به دست بیاورند، ایرانیها باید با دست و رضایت خود تقدیم و تسلیم نمایند.
💥 وقتی میگوییم بسیاری از مشکلات و تلخیهای اقتصادی کشور ارتباطی با «تحریم» و فشارهای آمریکا ندارد، دقیقا منظورمان همین است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
عدو مسبّب خیر است تعمّقی بنما
⏪ کبری:
یکی از برکاتی که دشمنیهای دشمنان و بدخواهیهای بدخواهان برای ملّت به ارمغان میآورد این است که به واسطهی آنها میتوانیم نقاط ضعف و خلأ خود را کشف کرده و در پی علاج آنها برآییم. مثلا زمانی که «اقتصاد» ما مورد هدف قرار میگیرد، بر ما معلوم میگردد که اقتصادمان آسیبپذیر است و لذا لازم میآید که خود را در این حوزه قوی کنیم و مثالهای متعدّد دیگر.
⏪ صغری:
«تحریف» یکی از راهبردهایی است که به طور مجدّانه و تنگاتنگ همراه با «تحریم» از جانب بدخواهان در حال پیگیری است؛ آنچنانکه نشستن آقای روحانی بر کرسی ریاستجمهوری و تحمیل یگانه میوهی قابل عرضهی دولت ایشان یعنی «برجام» به ملّت، همگی حاصل کارآمدی ابزاری بود به نام: «تحریف»؛ وگرنه هر فرد آگاه و منصفی تصدیق میکند که منشأ اصلی آسیبها و مشکلات اقتصادی و معیشتی نه «تحریم خارجی» که «تحریم داخلی» است. یا کدام باخبر از روزگاری است که مطلع نباشد که در آوان آغاز مذاکرات در دولت یازدهم، طرفِ «پاییندست» جمهوری اسلامی ایران نبود؛ بلکه این طرف آمریکایی بود که در شرایط به اصطلاح آچمز قرار داشت و بسیار بیش از ما به توافق نیازمند بود؛ آنگونه که به اعتراف رئیسجمهور وقت(اوباما) اهرم تحریم در آستانهی فرسودگی کامل و از کارافتادگی قرار داشت، یا به اذعان «وندی شرمن»، ایرانیها «دو» اهرم قدرت داشتند(حدّ غنیسازی + گسترهی غنیسازی)، اما آمریکا «یک» اهرم.
🎯 نتیجه:
اهرم «تحریم» معالأسف تا حدّ قابلتوجهی نتیجهبخش بوده؛ چراکه اهرم «تحریف» تا حدّ قابلتوجهی نتیجهبخش بوده است. به کارگیری اهرم «تحریف» از جانب بدخواهان و نتیجهبخش بودن آن، خود دلیلی است بر وجود ضعف جدّی در حوزهی آگاهی بسیاری از اقشار ملّت(اعم از مسئولان و مردم) نسبت به مقولات «تحریم»، «استعدادهای عظیم و کمنظیر اقتصادی ایران» و «میزان واقعی توان دشمن در اثرگذاری مخرّب بر اقتصاد کشورمان».
❇️ در صورت برطرف گشتن این مشکل «ذهنی» (نه ایمانی)، ابزار تحریم به گونهای اثر و کارآیی خود را از دست خواهد داد که دشمنان خود ناچار به برداشتن آن خواهند شد و این نقص بزرگ نیز مرتفع نخواهد گردید مگر با تفکّر و مطالعه.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
این همان است!
💥 یکی از مهمترین اهداف فتنهی ۸۸ این بود که مردم در انتخاباتهای پس از آن، نسبت به حضور در پای صندوقهای رأی بیاعتماد و بیرغبت شوند، اما حماسهسازیهای ملت در عرصههای سیاسیِ پس از فتنهی ۸۸ برای دشمنان و بدخواهان عیان ساخت که این هدف محقق نشده است؛ لذا برای نیل به هدف یادشده، طرح شیطانی دیگری درانداختند.
❇️ تا پیش از نمایان گشتن شاهکارهای تلخ و رنجبار اقتصادی دولت فعلی، تبیین این گزاره که 👈روی کار آمدن دولت آقای روحانی ادامهی فتنهی ۸۸ است👉 تا حدی دشوار بود، اما اکنون پذیرش این حقیقت به مراتب آسانتر شده است.
🌻 البته به حول و قوهی الهی، ملت اعجاببرانگیز ایران، همهی خوابهای بدخواهان را آشفته خواهند ساخت؛ هم با «حضور پرشور» و هم با «انتخاب گزینهی اصلح».
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 بصیرت این نیست که بتوانیم زشتی «حرفهای زشت» بدخواهان را تشخیص دهیم. این کار که هنری نمیخواهد.
❇️ بصیرت آن است که بتوانیم در میان انبوهی از «حرفهای زیبا»ی بدخواهان، زشتی و بدخواهیِ کلام آنان را با تعمّق تشخیص دهیم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌻 تقدیم به محضر امام مجتبی(علیه السلام و حشرنا الله معه)
شقّ القمر نموده حسن سبط مصطفی
بیشک ز عشق اوست که این ماه گشته نیم
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
▪️ «داعش» محصول رویکردی است که راهحلّ دفع شرور دشمن را در «گرفتن بهانه» از دشمن جستجو میکند.
به منظور اثبات گزارهی مهم و کلیدی فوق، متواضعانه پیشنهاد میکنم که چند ملاحظهی زیر را در این خصوص مطالعه فرمایید. 👇
ملاحظه:
⬅️ اوّلا؛ «بهانه» هیچگاه تمامی ندارد؛ که اگر داشت دیگر اسمش «بهانه» نبود.
⬅️ ثانیا؛ «صدّام» نیز همانند برخیها قصد و تلاش داشت تا نگرانیها و بهانههای آمریکا را بزداید تا به خیالی خام، نفس راحت بکشد. برای این کار، تمامی مراکز نظامی خود را در اختیار بازرسان [غربی] قرار داد و رژیم بازرسی موسوم به «آنسکام» را پذیرفت؛ با این توهّم که از انزوا خارج شود!
نتیجه چه شد؟
🔴 اتّفاق خاصّی نیفتاد! فقط آمریکا توانست با استفاده از اطّلاعات به دست آمده از تمامی مراکز نظامی عراق، در سال ۲۰۰۳ به راحتی به این کشور حمله کند و صدها هزار نفر از مردم بیگناه عراق را از دم تیغ بگذراند و ۶ هزار از نظامیان خود را نیز نفله کند(مطابق آمار ارائهشده از جانب اندیشکدهی مشهور امریکن اینترپرایز) و شد آنچه که همه میدانند ... .
ماجرا تمام شد؟
🔴 نخیر! تازه ابتدای کار بود. سپس از خلأ نسبی سیاسی در عراق نهایت سوءاستفاده را برد و نهال «داعش» را در این کشور غرس کرد تا بعدها در راستای منافع غرب از آن بهره گیرد.
❇️ آری! «داعش» میوهی اینچنین باغی بود و با این وجود؛ عدّهای مدّعیاند که با «گرفتن بهانه»، میتوان شرور دشمن را دفع کرد!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
اصلاحطلبان؛ ابَربدهکارانِ به نظام
🔅 اصلاحطلبان مدیون نظام اسلامی هستند؛ این را انصاف به ما میگوید. انصاف فریاد میکشد که شانههای مدعیان اصلاحطلبی بدجور زیر بار وامهای کلانی که این نظام به آنان پرداخت کرده است، سنگینی میکند. ای کاش امیدی هم به بازپرداخت این وامهای هنگفت میبود.
یکی از آن دِینهای مهم و حیثیتی، ریشهاش در «ماهیت و شاکلهی اصلاحطلبی» نهفته است.
🔸 توضیح آنکه:
پرسش عدهای آن است که اصلاحطلبان با این همه هوار و هیاهو، اساسا هیچ برنامهی مشخص و مدوّنی برای مدیریت کشور ارائه نمیکنند، به طوری که تدبیرهایشان نیز در واقع ریشه در بیتدبیریهای آنان دارد. چرا؟
به منظور رمزگشایی از مسئلهی فوق، یک بار دیگر توجه و تمرکز عزیزان را به ذات و ماهیت اصلاحطلبی جلب میکنم.
💥 از این واقعیت و گزاره گریزی نیست که ذات و حیات اصلاحطلبی در ایران، اساسا «سلبی» است(این جمله را برای همیشه به خاطر شریف بسپارید!). به بیان گویاتر، اصلاحطلبی در ایران یعنی «غُر زدن علیه وضع موجود و فعلی»؛ حتی اگر وضع موجود نتیجهی تصمیمات و اقدامات خود این حضرات باشد!
⛔️ وقتی هدف اصلی چیزی نیست جز در مسند و مصدر امور قرار گرفتن و نه خدمت به خلق، اساسا برنامه و تدبیر سیری چند؟!! پیشنیاز لازم برای تصاحب کرسی قدرت نیز جلب و جذب توجهات مردم است و برای این امر چه راهی آسانتر از «نه گفتن به وضع موجود و فعلی»؟ با یک تیر دو نشان زده میشود؛ از طرفی جریانها و اشخاصی که فیالحال قدرت را در اختیار دارند از چشمان مردم میاندازند(حتی اگر عملکرد خوب و قابل قبولی را از خود بروز داده باشند)، و از طرف دیگر با مطرح نمودن خود به عنوان «منجی» و عامل برونرفت از وضع موجود، چشمان مردم را به سوی خود میکشانند. اگر هم وضع موجود محصول رویکردها و عملکردهای خود آنان باشد، حمله و هجمه به وضع موجود و انداختن تقصیرها به گردن این و آن، به عنوان ابزاری برای تبرئه و نیز باقی ماندن بر سریر قدرت به کار گرفته میشود.
با این تفاصیل، اکنون به راحتی میتوان وامداریِ دیرینهی اصلاحطلبان به نظام اسلامی را فهم و درک نمود.
❇️ براستی اگر این نظام وجود نداشته باشد، اصلاحاتیها با «نه گفتن» به چه کس و چه چیز خودنمایی و منجینمایی کنند؟!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
پاسخ فنی به مدعای مضحک و خجلتبار آقای عراقچی و امثال ایشان
▪️ گویند: مذاکرات منتهی به برجام اساسا برای رفع تحریمهای اقتصادی نبود و هدف اصلی چیز دیگری بود!
🔻 گوییم: پس هدف مذاکرات و برجام چه بود؟
▪️ گویند: برای حذف قطعنامههای شورای امنیت و خروج ایران از فصل هفتم منشور ملل متحد و در نتیجه قانونی شدن فعالیتهای هستهای ایران.
🔻 گوییم: اگر هدف اصلی ما از مذاکرات حذف قطعنامههای شورای امنیت بود و اساسا میخواستیم آنها را برداریم، لطف کنید بفرمایید که آیا سرمان به جایی خورده بود که برویم مذاکره کنیم؟! خب میگفتیم که ما قطعنامهها را قبول داریم و به رسمیت میشناسیم و سپس در خانهمان مینشستیم و مثل بچهی آدم مُفاد قطعنامهها را اجرا میکردیم تا آنها را بردارند!(که البته برنخواهند داشت). دیگر چه نیازی به مذاکره بود؟!
حضرات خودعالمپندار!
🔘 علت مذاکره کردن ما این بود که اساسا قطعنامهها را قبول نداشتیم؛ چراکه آنها را به درستی غیرقانونی و غیرحقوقی میدانستیم و در مقابل، علت آنکه غربیها ناچار شدند که پای میز مذاکره بیایند این بود که میدیدند ما برای قطعنامهها تره هم خُرد میکنیم؛ آنگاه جنابتان در نقض غرضی آشکار و خجلتبار، چیزی را که مذاکرات از سال ۸۷ اساسا بر در نظر نگرفتنش بنا شده است، به عنوان محصول کارتان و گواه موفقیتآمیز بودن دیپلماسیتان به مردم ارائه میکنید؟! که البته پس از پذیرفتن این مبنای غلط و آنهمه رفتوآمد و واگذاری امتیازات فراوان، شگفتانگیز و بعضا ابدی، نه قطعنامههای شورای امنیت لغو شدند و نه ایران از ذیل بند ۴۱ فصل هفت منشور خارج گردید و نه حقوق هستهای کشورمان ذیل معاهدهی NPT به رسمیت شناخته شد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔻 چرا رهبر انقلاب روسایجمهوری را که به ملت صدمه زده و مشکلآفرین هستند، شخصا عزل نمیکند؟ مگر ایشان دلسوز مردم نیست؟
❇️ پاسخ:
امتناع امام جامعه از عزل روسایجمهوری که موجب ایجاد فساد در جامعه شده و برای مردم مشکلآفرینی میکنند، حکمتهای متعددی دارد که اکنون در مقام بیان اجمالی یکی از آنها هستیم.
🔘 اگر رهبر انقلاب فلان رئیسجمهور مشکلآفرین و بیکفایت را که با رای ملت بر سر کار آمده است شخصا عزل نماید، هنر «انتخاب خوب» در ملت نهادینه نمیشود و در نتیجهی این اقدام، مردم نیز در هنگام برگزاری انتخاباتهای آینده، تمام هم و غم خود را برای کشف اصلح و رای دادن به او صرف نخواهند کرد و برای این اقدام بسیار مهم انگیزهای نخواهند داشت؛ زیرا همواره در اذهانشان این تصور منقش است که اگر هم حاصل رای ما ناسالم و نالایق از آب درآمد، امام جامعه هست که دستگلی را که به آب دادیم بازگرداند؛ بنابرین نیاز نیست که ما آنچنان هم برای انتخاب خوب اهتمام به خرج دهیم؛ این مساوی است با عدم رشد ما مردم.
🌻 والله امام خامنهای از خودِ مردم برای آنان دلسوزتر است و دقیقا به همین علت است که ما معادلات حاکم بر تصمیمهای ایشان را لزوما نمیتوانیم درک کنیم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
برخیها ظهور 🌻مهدی🌻 را بیصبرانه آرزو میکنند، اما برای جبران «تنبلی»هایشان.
قاعدتا بسیاری از آنانی که به 🌻خامنهای🌻 خرده میگیرند که «چرا اقدامی نمیکنی؟»، از همین دسته افراد هستند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
عذرخواهی قلبی یا عذرخواهی گفتمانی؟
🔘 اینکه آقای ظریف از یک سو از مردم، عاشقان سردار سلیمانی و خانوادهی ایشان طلب بخشش میکند، و از سوی دیگر حاضر نیست که نادرستی و مخرّب بودن اظهارات تأسّفبار خود را بپذیرد و به تضادّ گفتههایش با منافع ملّی اذعان و اعتراف نماید، همانند محبّت شخصیِ(قلبی) آقای هاشمی رفسنجانی به آقای خامنهای و تضادّ گفتمانی او با امام خامنهای(سلام الله علیه) است، و یا همانند محبّت شخصیِ کوفیان به حسین بن علی و تضادّ گفتمانی آنان با امام حسین(سلام الله علیه)؛ قلوبهم معک، سیوفهم علیک.
⛔️ این قبیل عذرخواهیها را عذرخواهیهای «قلبی» و شخصی میگوییم که البته فایدهای به حال فرد عذرخواه ندارد؛ همانطور که نه محبّت شخصیِ هاشمی رفسنجانی به رهبر انقلاب(حفظه الله) در آخرت به کار وی میآید و نه محبّت شخصیِ کوفیان به امام حسین(سلام الله علیه).
📣 به آقای ظریف بگویید که برای مقبول افتادن عذرخواهیتان، از راه و «گفتمانی» که به آن معتقدید عذرخواهی و توبه کنید تا شاید مورد بخشش خداوند و مردم قرار گیرید.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
کلاه به این گشادی!
🔴 یکی از جاهایی که دکتر ظریف و همکارانشان به شکل حیرتانگیزی فریب خوردند، آنجایی بود که غربیها توانستند مبنای اساسا جعلی، پوچ و گمراهکنندهی «تحریمهای مرتبط با موضوع هستهای» (nuclear-related sanctions) را به خورد هیئت مذاکرهکنندهی ایرانی دهند و شگفت اینکه هیئت ایرانی حتی نفهمیدند که چه تناول کردهاند!
توضیح آنکه؛
🔘 در هیچیک از ﻣﺘﻮن ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ اﻋﻢ از تحریمهای آﻣﺮﯾﮑﺎ، اروﭘﺎ و قطعنامههای ﺷﻮرای اﻣﻨﯿﺖ، اساسا هیچ ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان «ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ هستهای» وﺟﻮد ﻧﺪارد و اﯾﻦ ﻋﺒﺎرت، ﯾﮏ ﻋﺒﺎرت ﻧﺎﻣﺄﻧﻮس و ﮐﺎﻣﻼ ﻏﯿﺮﺣﻘﻮﻗﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻋﺪم ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ همین «ﻧﮑﺘﻪی ﮐﻠﯿﺪی»، بیراهه ﺑﻮدن ﻣﺴﯿﺮ آﻏﺎز ﺷﺪه از ﺗﻮاﻓﻖ ژﻧﻮ ﺗﺎ ﺑﺮﺟﺎم را ﻋﯿﺎن میساخت.
💥 یکی از حوزههایی که غربیها به بهانهی آن کشور ما را مورد تحریم قرار دادهاند، حوزهی «اشاعه» (proliferation) است. «اﺷﺎﻋﻪ» مفهوم ﮔﺴﺘﺮدهای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﻼحهای «هستهای» تنها ﯾﮑﯽ از ﻣﺼﺎدﯾﻖ آن ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. ﺳﻼحهای «ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ»، «ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ» و «ﺑﺮﻧﺎﻣﻪی ﻣﻮﺷﮑﯽ» از ﻣﻮارد دﯾﮕﺮی هستند ﮐﻪ ذﯾﻞ ﻋﻨﻮان اﺷﺎﻋﻪ ﺗﻌﺮﯾﻒ و شناخته ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
😔 غربیها به همین آسانی بر سر آقای ظریف و دوستانشان کلاه گشادی نهادند تا هر زمان که منافع آنها اقتضاء کرد، بتوانند ادعا کنند که ما نمیتوانیم تحریمهای وعدهدادهشده را برداریم؛ چراکه اساسا تحریمی تحت عنوان «تحریم هستهای» وجود ندارد!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چگونه محترمانه فحش دهیم؟!
😊 خیلی ساده است.
فقط کافی است به طرف مقابل بگویید: «هر کاری را که 👈دلت👉 میخواهد انجام بده!»
با شنیدن این جمله، آن شخص به احتمال قوی شما را خیرخواه و دوستدار خود میپندارد! غافل از آنکه یکی از سنگینترین فحشهای عالم نثارش شده است!
💬 توضیح آنکه
اگر به حیوانات(از جمله چهارپایان و از آن جمله حمار، شتر، اسب و استر) با دقت نگاه کرده باشیم، قطعا دریافتهایم که آنها هیچگاه بدون بررسی یک مادهی غذایی، به خوردن آن مشغول نمیشوند. مثلا یک حمار امکان ندارد که پیش از بوییدن غذایش، شروع کند به خوردن آن. این یکی از نشانههای خداست.
حتی حیوانات نیز هر کاری را که دلشان میخواهد انجام نمیدهند.
⏪⏪ بنابرین زمانی که به شخصی گفته میشود که هر چه دلت خواست انجام بده؛ یعنی «تو حتی از حیوان نیز کمتری»!
غرب؛ یعنی «لیبرالیسم»، و مبنای لیبرالیسم چیزی نیست جز «اومانیسم».
غرب به ما انسانها میگوید:
«من تو را خیلی دوست دارم؛ پس هر کاری را که «دلت» خواست انجام بده!»
دقیقا همینجاست که بسیاری افراد از غرب فریب میخورند و تحقیر و فحاشی مستتر آن را درک نمیکنند.
البته غرب حدّ خواستههای دل انسان را تا جایی میداند که مزاحم منافع «سرمایهسالاران» نشود!
☺️ غربیها واقعا «نایس»اند؛ طوری که فحش دادنشان هم نایس و دلرباست!
@abarshagerd ✍️
رویت عیان بُوَد، همه کس گو شود بلال
این گمرهان چگونه فتادند در ضلال؟!
خورشید چون ز پرتو ماهت منوّر است
بیچشم و رو منم که رَوَم در پی هلال
ح احمدی م
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 ۷۵۰ سال پیش در ۱۲۷۱ میلادی، جنگهای صلیبیِ مسیحیانِ خشمگین علیه مسلمانان در جریان بود. شاهزادهای انگلیسی به نام «ادوارد» که فرماندهی نیروهای مسیحی را بر عهده داشت، در نخستین نبرد خود در فلسطین، شهر «ناصره» (زادگاه حضرت عیسی علیه السّلام) را فتح کرد و سپس فرمان داد که همهی مسلمانان این شهر را اعمّ از مرد و زن و پیر و جوان سلّاخی کنند.
❇️ امروز پس از گذشت ۷ و نیم قرن از آن فاجعهی دهشتناک و بَربَرمسلکانه، نیروهای مقاومت برای نخستینبار، شهر «ناصره» در فلسطین اشغالی را مورد هدف موشکهای مخوف و مخرّب خود قرار دادند؛ حادثهی مهمّی که درد خاطرهی تلخ جنایت تاریخی ناصره را تا حدودی تسلّی میدهد و مرهمی است بر سینهی زخمی مسلمانان عالم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از ابرفقه
📚 فرق ایمان و اعتقاد
1️⃣ لایه های انسان
انسان پنج لایه هویتی دارد: عقل، فکر، قلب، حس و عضو.
2️⃣ معنای اعتقاد
اعتقاد یعنی این که فکر کسی به این برسد که چیزی درست است و قلب وی هم به آن گره بخورد.
3️⃣ معنی ایمان
ایمان یعنی این که جوهره وجود کسی بر چیزی باشد. به طور طبیعی باید ایمان ما، برآمده از اعتقادات ما باشد. اما ممکن است مساله جور دیگری هم باشد. یعنی فردی دچار اعتقادات اشتباهی شده باشد؛ مثل خانم شهید راشل کوری، اما جوهره وجودش (ایمانش) درست باشد و از آمریکا به فلسطین برود و زیر بلدوزر کاترپیلار اسرائیلی شهید شود.
چنان که ممکن است که فردی اعتقاداتش درست باشد (مثل مردم کوفه) اما این اعتقادات درست، به عمق فرد و ایمان نرسیده باشد و در شرایط سخت، این اعتقاد آب برود و جوهره بی ایمان کوفیان، رو بیاید. پس ایمان یعنی در وجود کسی نشستن چیزی. ایمان به حق، امری مربوط به لایه عقل یعنی جوهره وجود فرد نیک است و ایمان به باطل، مربوط به جهل، یعنی جوهره وجود افراد بد است.
4️⃣ تفاوت عملی اعتقاد و ایمان
کسی که به چیزی اعتقاد دارد و فکر و قلبش به آن گره خورده است، هنگامی که شرایط بسیار سخت شود اعتقاد (فکر و قلب) کارکردش را از دست می دهد؛ مثل هنگامی که انسان در قبر باید پاسخگوی نکیر و منکر باشد. یا هنگامی که در شرایط کشنده قرار می گیرد؛ مثل مردم کوفه. آنها اعتقاد به امام حسین داشتند، اما ایمان به وی نداشتند یا ایمان شان خیلی ضعیف بود. پس اعتقاد، شکننده و سطحی است و ایمان، قرص و قطعی.
5️⃣ اعتقاد و ایمان به چه چیز؟
هم اعتقاد و هم ایمان، هر دو می توانند به امور خوب مربوط باشند یا امور بد. یعنی چنین نیست که اعتقاد در برابر ایمان باشد؛ بلکه اعتقاد مرحله پایین تری از مرحله ایمان است. پس نمی توان گفت که اعتقاد بد است و ایمان خوب. بلکه باید گفت که اعتقاد به چیز خوب، خوب است و اعتقاد به چیز بد، بد است. و نیز ایمان؛ ایمان به چیز خوب، خوب است و ایمان به چیز بد، بد است.
6️⃣ مگر ایمان به چیز بد هم داریم؟
بله: قرآن می فرماید: «أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذينَ أُوتُوا نَصيباً مِنَ الْكِتابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّاغُوتِ وَ يَقُولُونَ لِلَّذينَ كَفَرُوا هؤُلاءِ أَهْدى مِنَ الَّذينَ آمَنُوا سَبيلاً» نساء 51. آيا به كسانى كه بهرهاى (اندك) از كتاب آسمانى داده شده است ننگريستهاى (كه چگونه) به «جبت» و «طاغوت» ايمان دارند و درباره كافران مىگويند كه اينان رهيافتهتر از مؤمنانند؟!
7️⃣ ریشه یابی دو قطبی بین ظاهر و باطن دین
ریشه برخی مطالب «دو قطبی ساز» بین ظاهر و باطن دین، به فرقه ضاله «مُرجِئَه» می رسد؛ هر چند که گاه ممکن است از تحلیل نادرست هم برآید. نگاهی که «اسلام جامع» را اسلام اعتقادی و خشک و ضد رحمت معرفی کند و در پی اسلام به اصطلاح رحمانی است و هر روز آن را با ادبیات نوبری بازتولید می کند، همسو با «نومرجئه گری» آقامیریستی است.
❌اساسا خود این حرفها، یک «اعتقاد» است! نه ایمان! لذا نباید کسی را به خاطر این حرفها، انسان بدی دانست؛ در حالی که او فرد خوبی است؛ یعنی جوهره وجودش ولایی است و فقط برخی اعتقادات نادرست دارد.
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
این تحلیل، تحلیل پایهدار و پخته و درستی نیست که:
❌ «فلانی انسان خوبی بود، اما اطرافیانِ بدش موجب شدند که او انسان بدی بشود».
هیچ انسانی بد نمیشود مگر آنکه زمینهی «بد بودن» و پذیرش آن در خودِ او باشد، همچنانیکه هیچ انسانی خوب نمیشود مگر آنکه زمینهی «خوب بودن» و پذیرش آن در خودِ او وجود داشته باشد.
اطرافیان ما اعمّ از خوب و بد گرچه مؤثّرند، اما تأثیرشان در اصطلاح «تعیینکننده» و «حیاتی» نیست.
همسر جهنّمی حضرت نوح(علیه السلام) و همسر بهشتی فرعون(جناب آسیه)، شاید بهترین مصداقی است که در این باره میتوان به آن اشاره کرد.
#هاشمی
#احمدی_نژاد
#منتظری
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔘 ممکن است در میان اطرافیان ما افرادی باشند که با این توهم روزگار را سپری میکنند که ثمرهی آمدن ملت به پای صندوقهای رأی و مشارکت در سایر عرصههای ملی، صرفا به جیب حاکمیت میرود و ملت در این بین بینصیب میماند!
♦️ فارغ از توهم جداانگاری «نظام» و «ملت» در حکومت جمهوری اسلامی که در تصور فوق به عیان خودنمایی میکند، عدم تأمل و تعمق کافی در این خصوص، عدهای را به این تصور مسموم گرفتار نموده است.
- کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ ⬅️ آغاز دوران دیکتاتوری مطلق محمدرضا پهلوی
- کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹ ⬅️ کودتای انگلیسی رضاخان
- شکست مشروطه
🔺 اینها مقاطع بسیار مهمی از تاریخ ایران هستند که عدم حضور مردم در لحظهی لازم، به وقوع این فجایع و سیهروزی ملت منجر گردید.
💬 این موارد را به اطرافیانمان یادآوری کنیم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 بدخواهان و سطحینگرانی که رأی مردم به «خاتمی» در ۲ خرداد ۷۶ را «نه به نظام اسلامی» و «نه به رهبری» تفسیر کردند، یحتمل همانانی هستند که رأی مردم به «روحانی» در ۹۲ و ۹۶ را پشیمانی ملت از آرمانهای انقلاب اسلامی عنوان و تلقی کردند!
❇️ غافل از آنکه شناخت این ملت عرصهای است که حتی صاحبنظران نیز در آن حیرانند! و موفقیت در آن، «اهل» خود را میطلبد.
🌻 حجت خدا؛ خامنهای در ۱۲ مرداد ۷۶ :
«غلط است كه كسى احوال خود را از ديگرى بپرسد. بعضى عادت كرده اند كه بنشينند ببينند خبرگزاری هاى وابسته به صهيونيست ها و مستكبرين و سرمايه دارانى كه با اسلام و مسلمين و نظام اسلامى مخالفند، درباره ايران چه میگويند! معلوم است كه آنها نمیتوانند واقعيت را بگويند! 👈حتّى نمیتوانند واقعيت را درك كنند. آنها ملت ما را نمیشناسند، كشور ما را نمیشناسند، نظام ما را نمیشناسند.👉»
⬅️ بیانات در مراسم تنفیذ دورهی نخست ریاستجمهوری اصلاحات
✅ نهج البلاغه: فی تقلّب الأحوال عِلمُ جواهر الرّجال
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
میدانید چرا عدهای از تصمیم اخیر «شورای نگهبان» در عجبند و متحیر ماندهاند؟
🔴 زیرا تصور میکنند که انتخابات فقط زمانی حقیقتا عرصهی «رقابت» است که رقابت بین «خوبها» و «بدها» باشد!
خیر!
این تصور حقیقتا از مصادیق «ارتجاع» است.
❇️ حقیقت آن است که رقابت بین «خوبها و خوبترها» در مقایسه با رقابت میان «خوبها و بدها» بستر رشد بیشتری را برای مردم فراهم و تمهید میکند؛ چراکه تشخیص خوبتر از خوب، دشوارتر است از تشخیص خوب از بد.
⬅️ دشوارتر است؛ یعنی «بصیرت» بیشتری میطلبد.
#شورای_نگهبان
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍