#پیام_جدید
متن پیام:حسین دارابی:
دوستان بنظرم خیلی درگیر اعداد و ارقام نشید، اگر مشکلی باشد خود نامزدها و شورای نگهبان بررسی خواهد کرد، کار من و شما نیست این مسائل. من به سلامت انتخابات و نظارت شورای نگهبان اعتقاد دارم
ضدانقلاب سالهای سال است که میخواهد به همین برسد که انتخابات در ایران سالم نیست و تقلب صورت میگیرد، و بگوید سال 88 همین اتفاق افتاد. نباید در پازل دشمن بازی کرد. انتخابات و شمارش آراء در نظام جمهوری اسلامی اتفاق میافتد نه جای دیگر.
مراقب باشیم
@diarsardaran
🔴تبریک خاص دکتر محمد برای پیروزی جبهه انقلاب
تبلور جمهوریت و اقدام هوشمندانه مردم رنج دیده در انتخاب آیت الله رئیسی را، به محضر رهبر معظم انقلاب و ملت پر مهر ایران خصوصا مستضعفین جامعه ، تبریک عرض میکنم. آرزوی توفیق برای رئیس جمهور دولت سیزدهم از خداوند منان دارم. #رئیسی
@diarsardaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ به همه اربعینیها پیروزی همسفر اربعین را تبریک میگویم، از هم اکنون خود را برای اربعینی باشکوهتر از سالهای گذشته آماده کنید.
مدافعان شهید حرم و سردار سلیمانی، دلها را برای بازگشایی راه کربلا به سوی خادم الرضا ع هدایت کردند.
راه آزادی و آبادانی تمام ملتها از کربلا میگذرد.
@diarsardaran
🇮🇷🍃 جمهوری اسلامی"آزاد" شد!
💯💯و خدا شاخ غول اصلاحات را شکست و "جمهوری اسلامی" را از چنگال غاصبان اصلاحطلب آزاد کرد.
💯💯اصلاحطلبان "دومین چوب خدا" را خوردند و انشاءالله این شکست مقدمهای باشد برای پاکسازی کامل "جریان نفوذ" از حاکمیت جمهوری اسلامی.
💯💯جریان اصلاحات برای نابودی گام به گام نظام اسلامی کمر بسته بود اما حریف اشک و ناله یتیمان شهدای حرم نشد چرا که خدا همیشه یاور بندگان مومن و مظلوم خویش است.
💯💯 این پیروزی متعلق به کسانی است که در این دو ماه اخیر برای باز پسگیری انقلاب و نظام از دست نااهلان و نامحرمان، از جان و آبرو مایه گذاشتند: خانواده شهدا،جانبازان، مدافعان حرم، بچههای انقلابی و مستضعفانی که ولی نعمت و صاحبان انقلاب و نظام اند ...
💯💯 ملت مومن و انقلابی ایران پیروز اصلی ۲۸ خرداد است چون اراده کرد تا قوه مجریه را به دامان اسلام و انقلاب بازگرداند تا "جمهوری" ما دوباره "اسلامی" شود.
👤دکتر کوشکی
#انتخابات
#کار_درست
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
♦️کدام موسسه دقیق ترین پیش بینی از نتایج انتخابات را داشته است؟
🔹در حوزه مشارکت
۱- مرکز افکارسنجی کیو ۴۹
۲- دانشگاه تهران: ۵۳
۳- ایسپا: ۴۴
۴- صداو سیما: ۴۳.۷
نرخ مشارکت رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور: ۴۸.۸
➖➖➖➖➖➖➖
🔹در حوزه میزان رای آقای رییسی
۱- ایسپا: ۶۳.۷
۲- مرکز افکارسنجی کیو: ۶۸
۳-صدا وسیما: ۶۸.۹
۵-دانشگاه تهران: ۷۵
میزان رای اقای رییسی، اعلام شده توسط وزارت کشور: ۶۱.۹
@diarsardaran
خاتمی بعد از ریاست جمهوری، شورای شهر را هم باخت!/رویگردانی افکار عمومی از لیدر اصلاحطلبان
🔹در فاصله کمتر از یک روز از اعلام نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری که با شکست سنگین گزینه مشترک دولت و اصلاحطلبان همراه بود، حالا اخباری از شکست قاطع لیست مورد حمایت اصلاحات برای انتخابات شورای شهر تهران، موسوم به "لیست جمهور" به گوش میرسد.
🔹 علاوه بر همتی، در قضیه لیست اصلاحطلبان برای شورای شهر هم، خاتمی تمام قد به میدان آمد و ضمن حضور در جمع نامزدهای این لیست، به صورت کتبی نیز حمایت خود از لیست موسوم به جمهور را "تکرار" کرد و البته شکست سنگین و نهایی را تجربه کرد.
🔹 کارشناسان معتقدند ناکارآمدی منحصر به فرد اصلاحات و دولت روحانی در اداره کشور، دلیل اصلی رویگردانی افکار عمومی از لیدر اصلاحطلبان است.
🔹 نکته مهمی که تلاش زایدالوصف اصلاحات برای پیروزی در این انتخابات را به دنبال داشت، نگرانی از ایجاد موج دوباره خدمت و تجربه تاریخی مردم از کارآمدی یک دولت مردمی در برهه کنونی است.
@diarsardaran
🔴تقدیر ویژه وحید حقانیان معاون امور ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب از قاضی زاده و رضایی
💠آقایان قاضی زاده و رضایی با ماندنشان در صحنه خود را خرج انقلاب کردند و مشارکت را بالا بردند
🔰نامه وحید حقانیان؛ معاون امور ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات و تقدیر از کاندیداها:
🔷آقایان رضایی و قاضی زاده با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص ، صحنه انتخابات را ترک ننموده/ حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی ، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را بگونه ای دانسته ، یا ندانسته خرج انقلاب کردند/ مشارکت را بالاتر بردند
🔻بخشی از نامه بدین شرح است:
🔶نکته ای را میخواستم صادقانه و از روی اطلاع خدمتتان عرض کنم و آن اینکه لازم است، توجه داشته باشیم که در این مقطع حساس، لازم است از تلاشهای صبورانه ، جناب آقای محسن رضایی و جناب آقای دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی ، کمال تشکر را داشته باشیم . این برادران با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص ، صحنه انتخابات را ترک ننموده و خود را نامزد پوششی فرض نکرده و تا آخر رقابت های انتخاباتی ، با انرژی ، باور و جدیت در صحنه باقی ماندند ، تا انتخابات ۱۴۰۰ ، علیرغم تبلیغات چندین ماهه و سنگین دشمنان ، رنگ و بوی واقعی و رقابتی به خود بگیرد و درصد مشارکت ، از پیش بینی های حضرات بالاتر برود .
🔶 این حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی ، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت اینها خود را بگونه ای دانسته ، یا ندانسته خرج انقلاب کردند وگرنه با توجه به شرایط رد صلاحیت ها ، تحریم انتخابات توسط بیگانگان و حتی احمدی نژاد، اگر بعد از کنار کشیدن نامزدهای پوششی، این سه نفر نیز اعلام انصراف کرده بودند، ولو وزارت کشور هم قبول نمی کرد، یقینا چالش بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوجود می آمد.
🔶در اینجا لازم است این نکته را اضافه کنم که آقای دکتر همتی هم به این معنا کمک کردند، زیرا ضد انقلاب ، و دشمنان کشور ، انتخابات را تحریم و عده ای هم متاسفانه در داخل، نا آگاهانه ، و یا از سر غفلت ، شعار ، رای ، بی رای را سر میدادند.
@diarsardaran
مقامات کدام کشورها به رئیسی تبریک گفتند؟
🔹پوتین به رئیسی تبریک گفت
🔸نجباء پیروزی رئیسی در انتخابات را تبریک گفت
🔹برهم صالح رئیسجمهور عراق پیروزی رئیسی را تبریک گفت
🔸پیام تبریک «سید عمار الحکیم» به رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور منتخب ایران
🔹پیام تبریک رئیس پارلمان لبنان به رهبر معظم انقلاب و آیتالله رئیسی
🔸رئیسجمهور سوریه پیروزی رئیسی را تبریک گفت
🔹عمرانخان نخست وزیر پاکستان: پیروزی برادرم، آیتالله رئیسی را تبریک میگویم
🔸حماس پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
🔹مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق پیروزی رئیسی در انتخابات ایران را تبریک گفت
🔸رئیس جمهور ارمنستان پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
🔹رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه پیروزی آیتالله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت
🔸محمد بن راشد آل مکتوم نائب رئیس امارات پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
🔹الهام علی اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
🔸مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
🔹هیثم بن طارق سلطان عمان پیروزی آیتالله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت
🔸جهاد اسلامی ضمن تبریک به آیتالله رئیسی: ایران نمونه موفق دموکراسی است
🔹امیر قطر پیروزی آیتالله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت
🔸نواف الاحمد الجابر الصباح امیر کویت پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
🔹رئیس جمهور کوبا پیروزی آیتالله رئیسی در انتخابات را تبریک گفت
@diarsardaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پشت پرده ماجرای امروز رفع تحریمهای کرونایی توسط آمریکا علیه ایران چه بود
غلامزاده کارشناس سیاست خارجی:
♦️تا درباره واکسن به خودکفایی رسیدیم، آمریکا تحریمهای کرونایی را برداشت.
@diarsardaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحشت تلآویو از رئیس جمهور شدن رئیسی
@diarsardaran
ناگفته هایی که نتایج انتخابات فریاد می زند
🔺انتخابات ۱۴۰۰ طبق اعلام وزارت کشور با مشارکت ۴۹ درصدی برگزار شد. اگر این رقم دقیق باشد و توسط شورای نگهبان تأیید شود، پایین ترین مشارکت رقم خورده در طول تاریخ انقلاب است. حالا این عدد کلی حرف برای ما دارد.
حرف اول. این مردم را باید طلا گرفت
🔹تا توانستند برای رای ندادن دلیل ساختند. عده ای با به وجود آوردن شرایط نارضایتی، عده ای با سیاه نمایی، عده ای با فریب یا تهدید. کارشکنی سر راه مشارکت تا روز رای گیری ادامه داشت. از بی نظمی دولت که ناکارآمدی تا دقیقه نود را اثبات کرد، تا زامبی های برانداز که جلوی سفارت خانه های ایران در کشورهای غربی برای رای دهندگان مزاحمت ایجاد می کردند تا کرونا و دیگر عوامل دلسردکننده. بالاخره نزدیک نیمی از مردم آمدند و به تغییر وضع موجود رای دادند. برای ما که مشارکت ۸۵ درصدی در انتخابات را دیده ایم، این رقم خیلی پایین و ناراحت کننده است؛ البته اگر فراموش کنیم این مردم «جنگ زده جنگ تحمیلی ناامیدی» بودند. ناامیدی هم از سوی ائتلاف خصم خارجی، برخی مسئولان بی غیرت داخلی، رسانههای مزدور خارجی و زردنویس های داخلی به آنان تحمیل شده بود و سیاهی را پمپاژ می کرد. نیمی ازمردم غول ناامیدی را شکست دادند و به فتح امید رسیدند. #معترضان_امیدوار شاید بهترین واژه ایست که وصف واقعی جامعه رأی دهنده امروز را روایت میکند. رای دادن در چنین شرایطی ارزشش از همیشه بیشتر است. لَقَدْ تَابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَالْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي سَاعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ مَا كَادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَریقٍ منهم (سوره توبه/۱۱۷)
رای دادن درشرایط فعلی مصداق «بیعت در ساعت عسرت» است و حتما اجر بیشتری دارد.
حرف دوم. تحریم انتخابات شکست خورد
🔹جبهه تحریم انتخابات هم پوشانی عجیبی با جبهه #فشار_حداکثری داشت. دو سال پیش راهبرد فشار حداکثری ترامپ به خاطر مقاومت ایرانی ها و موفقیت نظام در دفع تهدیدات منطقه ای در حال سقوط آزاد به سمت شکست بود. تمام اندیشکده های آمریکایی به ترامپ فشار می آوردند که تا قبل از شکستن فنرها فشار را تمام کند. اما یک تصمیم در پاستور، کاخ سفید را نجات داد! #شوک_بنزینی و آشوب های بعد از آن، با احیای امید براندازی، حکم تنفس مصنوعی به فشار حداکثری را پیدا کرد. حالا ترامپ تمام شده و بایدن که وسط دعواهای زرگری با او، ادامه مأموریتش را اطمینان میداد، در بازی فرسایشی «وین» چشمش را به خروجی صندوق های رأی ایران دوخته بود تا تکلیفش را با میراث ترامپ بداند. گرچه آن ها با تمام عِده و عُده شان تحریم انتخابات را کلید زدند تا اتفاق دیگری بیافتد، امروز با اعلام نتایج نتوانستند هدف مدنظرشان یعنی عدم حمایت قاطبه ایرانی ها از جمهوری اسلامی را محقق کنند. به ویژه با پیروزی قاطع شخصیتی که به مقاومت شهرت دارد!
حرف سوم. به وقت آواربرداری
🔹جنگ که تمام می شود، سازندگی شروع می شود. رک و روراست که به واقعیت های امروز کشور نگاه کنیم، نیمی از مردم کشور معترض امیدوارند و نیمی دیگر کاملا ناامید! نیم اول با وجود نارضایتی اعتماد کردند و برای تغییر وضعیت به میدان آمدند. اما این اعتماد، چک سفید امضا نیست. دیر بجنبیم همین هم از دست می رود. سرعت عمل در اقدام به بازسازی آن هم با هجوم به ساختارهای فسادزا و ناکارآمد با برنامه ریزی دقیق و بی اشکال و بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد و مخلص بدور از ملاحظات سیاسی و حزبی همان چیزی ست که از شخصی چون سیدابراهیم رئیسی توقع می رود.
حرف چهارم. رئیس جمهوری برای همه
🔹 #رئیس_جمهور_هشتم حتما می داند در چه شرایطی به میدان آمده. او باید در محاسباتش تمام مردم را درنظر بگیرد و آن نیمه مشارکت نکرده را ویژه تر. این ها کسانی بودند که اغلب تا چهار سال پیش رأی می دادند و امروز عطای مشارکت را به لقایش بخشیده اند. شروع تغییرات، دل هایشان را برمی گرداند. زخم ها و شکاف های جامعه مستعد عفونتند و باید به طور اورژانسی آنان را دریافت. #تبعیض، بی اعتمادی، احساس بی پناهی ...
حرف پنجم. دوقطبی های بی طرفدار
🔹نتایج انتخابات نشان داد دمیدن در آتش دوقطبی در موضوعاتی چون #سیاست_خارجی و آزادی های اجتماعی دیگر قادر نیست مثل سابق در انتخابات توفیقی ایجاد کند و جریان دوقطبی ساز حتی نتوانست دو و نیم میلیون رای به دست آورد.
برخی معتقدند علت شکست دوقطبیها ناامیدی و بی تفاوتی جامعه است. اما من تصور می کنم همین جامعه ناامید به یک رشدی رسیده که دیگر شخص یا جریانی نتواند ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی خود را پشت دوقطبی سازی پنهان کند.
حرف ششم. آرای باطله، رقیبی قدر برای کاندیداها
🔹آرای باطله 4 میلیونی پدیده ای بی نظیر است که باید مانند موضوع کاهش مشارکت ریشه یابی شود.
111.pdf
757.8K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: انتخابات۱۴۰۰ را چگونه بفهمیم ؟
✍ دکتر عبدالله گنجی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔴واکنش واشنگتن به انتخاب هشتمین رئیس جمهور ایران
🔹وزارت خارجه آمریکا در واکنش به نتایج سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران و انتخاب حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی بعنوان رئیس جمهور:
🔹واشنگتن به تداوم گفتگوها با ایران بمنظور احیای توافق هستهای، حتی پس از انتخابات ریاست جمهوری نیز متعهد است.
🔹روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» به نقل از مشاوران بایدن: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته تا پیش از برگزاری مراسم تحلیف «حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور منتخب ایران با طرف ایرانی به یک توافق نهائی برسد
🔹هفتههای پیش از مراسم تحلیف دریچه ای منحصر به فرد است تا به یک توافق نهائی برسیم/ باشگاه خبرنگاران
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
چرا ملت پیروز شد؟
▪️شکست کمپین تحریم انتخابات و تاثیر آن بر شکست کمپین فشار حداکثری
📝کیان عبداللهی نوشت:
🔹«ریچارد نفیو» معمار و پیش از آن مشاور تحریمهای نسل جدید آمریکا علیه ایران که غالباً از سال ۲۰۱۰ به این سو علیه مردم ایران اعمال شد در کتاب «هنر تحریمها» (The Art of Sanctions) اصطلاحات و بندهای بسیار مهمی راجع به استراتژی آمریکا در تحریمها، هدف آنها و سازوکار تاثیر و همچنین روند اعمال تحریمها علیه ایران دارد.
🔹اما تصور میکنم توجه به یک فرمول کلیدی در راهبرد تحریمها برای دولتهای مختلف آمریکا علیه مردم ایران بسیار ضروری است.
🔹نفیو ابایی ندارد از آنکه بیپرده و بدون ملاحظه بگوید تحریمها برای اعمال درد (Pain) به مردم ایران است. او میگوید کارکرد تحریمها اعمال درد فیزیکی ( Physical Pain) است اما این اعمال درد فینفسه هدف نیست، بلکه مقصود نهایی یک تغییر روانی (Psychological) و معنوی در جامعه هدف است. منظور از این تغییر هم چیز پیچیدهای نیست: تسلیم و تن دادن به خواستهای طرف تحریمکننده.
🔹از ساعات پایانی رایگیری انتخابات ۱۴۰۰ که حضور چشمگیر مردم پای صندوقهای رای به چشم دیده شد و ۲۹ خرداد که آمارها به صورت رسمی توسط دولت آقای روحانی اعلام شد، بسیاری گفتند که پیروز بزرگ این انتخابات همه مردم ایران بودند. چه آنها که آمدند و حتی آنها که به هر دلیلی از جمله نارضایتی از وضعیت اقتصادی و مدیریتهای اجرایی در کشور یا شرایط کرونایی و یا نداشتن کاندیدای مناسبشان نیامدند.
🔹 شاید برخی این تعبیر پیروزی مردم را از روی تعارف به کار ببرند، اگرچه بسیاری هم به آن اعتقاد قلبی دارند. به هر حال دلایل مختلفی میتوان اقامه کرد که چرا پیروز بزرگ این انتخابات همه مردم بودند؛ اما از میان این استدلالهای گوناگون، فکر میکنم یک دلیل که به مقدمه این متن مرتبط است، بسیار قابل توجه باشد.
🔹به نظر نگارنده، این دلیل بسیار مهم، وارد آمدن یک ضربه بسیار موثر به کمپین فشار حداکثری از طریق تحریمها و تهدیدهاست. اساساً همانطور که نفیو هم تصریح کرده، هدف از اعمال تحریمهای حداکثری، تبدیل و ترجمهی نهایی آن به یک تصمیم معنوی از سوی مردم بود.
🔹آمریکاییها بسیار انتظار داشتند که پس از گذشت ۱۰ سال از بزرگترین تحریمها، در مردم ایران یک نشانی بزرگ از چنین تغییر معنوی و تسلیم اساسی ببینند؛ در واقع کمپین تحریم انتخابات که سردمداران آن در فشار حداکثری علیه مردم ایران هم نقش داشتند قرار بود به نوعی مکمل کمپین تحریمهای اقتصادی و فشار حداکثری باشد.
🔹مهم اینجاست که اگر چنین نشانهای مشاهده میشد، حتماً پایان تحریمها نبود، بلکه بر اساس آنچه از تجربه راهبردهای آمریکاییها سراغ داریم، این تحریمها میتوانست بسیار تشدید و تا حصول تسلیم نهایی مردم ایران تداوم یابد.
🔹اما حضور چشمگیر مردم در این انتخابات علیرغم همه نارضایتیها از جنسهای مختلف، حتماً میتواند در تغییر محاسبات طرف آمریکایی موثر باشد. و به اعتقاد نگارنده، شکلدهی به این محاسبه و تعمیق و تثبیت آن در آینده نزدیک که به عملکرد و کارآمدی دولت آقای رئیسی نیز بسیار مربوط است، میتواند به شکست جدی و بزرگ پروژه تحریم کمک کند.
#انتخابات
@diarsardaran
نتایج نهایی انتخابات پس از رسیدگی به شکایات اعلام میشود.
🔺ستاد انتخابات کشور: نتایج شمارش آراء انتخابات ریاستجمهوری، بر اساس صورتجلسات امضاء شده مجریان و ناظران در شعب اخذ رأی و تجمیع آن در سراسر کشور از سوی وزارت کشور اعلام و پس از فرصت قانونی رسیدگی به شکایات، از سوی شورای نگهبان، نتایج نهایی اعلام میشود.
🔸تعدادی از تعرفههای اخذ شده رأیدهندگان، با توجه به تعداد صندوقهای آراء، سهواً به صندوقهای دیگر ریخته شده و تعدادی نیز توسط افراد از شعبه خارج شده است.
@diarsardaran
✔️ با رای ۶۲ درصدی از مشارکت ۵۰ درصدی، آیا اکثریت ایران از رئیس جمهور شدن «رئیسی» راضی هستند؟!
⭕️ یادداشت انتخاباتی شماره هشت
✍️ با مشارکت نزدیک به 50 درصد، ابراهیم رئیسی توانست 62 درصد از آرا انتخابات ریاست جمهوری 1400 را بدست آورد. با این وجود که 50 درصد از افراد واجد شرایط در انتخابات شرکت نکرده اند، این سوال پیش می آید که آیا اکثریت ایران از رئیس جمهور شدن «رئیسی» راضی هستند؟!
👈 برای یافتن پاسخ مناسب و نزدیک به واقع به نکات ذیل باید توجه کرد:
1️⃣ محبوبیت نسبی قابل توجه رئیسی در جامعه به گونه ای بود که در همین انتخابات اخیر بر اساس افکارسنجی های صورت گرفته شده توسط نهادهای معتبر علاوه بر چهره هایی همچون محسن رضایی و قاضی زاده هاشمی حتی اگر خود همتی از صحنه انتخابات کناره گیری می کرد، بیش از نیمی از آرای آنها به سمت رئیسی می رفت! معنای این افکار سنجی این است که اکثریت آرای نزدیک به 7 میلیون رای سه کاندیدا دیگر در صورتی که در انتخابات حضور نداشتند به سمت رئیسی سرازیر می شد. مفهوم این انتقال رای نیز این است که رئیسی گرچه گزینه اول آنها به هر دلیلی نبوده ولی گزینه مورد مقبول آنها محسوب می شده و دارای محبوبیت نسبی در آرای سه کاندیدا دیگر بوده است.
2️⃣ رئیسی در آرای شرکت نکرده ها نیز سهم بزرگی دارد. با در نظر گرفتن میزان محبوبیت اجتماعی و همچنین میزان آرای او در انتخابات اخیر، رئیسی سهم قابل توجهی در بین 20 تا 30 درصد از مردمی که به خاطر ترس از کرونا در انتخابات در نظرسنجیها گفته بودند که شرکت نمیکنند، دارد. اگر بپذیریم که تاخیرات متعدد در حین رایگیری، چاپ تعرفههای مشابه و جابهجایی در نگارش فاکتورهای جدی در مسئله آرا باطله بوده، با این وجود حتی در نزدیک به چهار میلیون آرای باطله نیز آمار قابل توجهی از آرا سمت ابراهیم رئیسی بوده است. جالبتر آنکه چند درصدی از مردم هم بودند که گزینه اصلح شان آقای رئیسی بود، ولی با حس اینکه پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات مسجل است، زحمت حضور در پای صندوق رای را به خود ندادند.
3️⃣ بخش قابل توجهی از شرکت نکنندگان در انتخابات اخیر به علت نارضایتی از مشکلات اقتصادی و معیشتی و نه بر اساس عناد یا با عینک سیاسی در پای صندوق رای حاضر نشدند. این افراد نه تنها علاقهای به انتخاب افرادی پوششی دولت و اصلاح طلبان که ریشه مشکلات اقتصادی هشت سال اخیر محسوب می شدند، نداشتند بلکه اگر یقین برایشان حاصل میشد که نیامدنشان سبب ادامه دولت روحانی و افزایش فشارهای اقتصادی و معیشتی خواهد شد، قطعا به قطب مقابل همتی، رای میدادند. بیراهه نیست اگر بگویم با حضور چهره های همانند جهانگیری و لاریجانی چون مردم احساس خطر را جدی تر میگرفتند، در افزایش آرای رئیسی تاثیر جدی می گذاشت.
4️⃣ واقعیت غیر قابل انکار این است که اکثریت مردم ایران از خاتمه دولت روحانی راضی هستند و این نارضایتی آنقدر زیاد و عجیب است که غیر از آقای رئیسی که محبوبیت بالای وی در حال حاضر قابل لمس است، هر فرد پایین تر از آقای رئیسی که مخالف یا غیر شبیه به حسن روحانی بود، اگر رئیس جمهور می شد، اکثریت مردم راضی بودند!
5️⃣ میزان محبوبیت رئیسی در جامعه بر اساس آخرین نظرسنجی ها نزدیک به 70 درصد بوده و کمترین میزان آرای منفی را در میان چهره های سرشناس درجه یک داشته است. یعنی اگر اکثر مردم ایران در انتخابات شرکت می کردند، آرای رئیسی اکثریت جامعه را در بر می گرفت.
6️⃣ جدای از اینکه یک رضایت نسبی در اکثر جامعه ایران از رئیسی وجود دارد، اما واقعیت این است که هسته سخت محبوبیت رئیسی رقم بسیار قابل توجهی است که در میان روسای جمهور گذشته نیز برجسته است. این هسته سخت چندین میلیونی پشتوانه و مُبلغ عظیمی برای افزایش و تحکیم بیشتر سبد محبوییت رئیسی در جامعه ایران خواهد بود.
*مهدی جهان تیغی
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
⭕✅ایران ما، کاپیتولاسیون مجازی و حکمرانی شبکه ای جهانی آمریکا
✍سید عليرضا آل داود
⭕️تنها 24 ساعت از پایان انتخابات ریاست جمهوری 1400 گذشته است که اینستاگرام با استناد به قوانین داخلی آمریکا در داخل مرزهای جغرافیایی ما، پست های مرتبط با آقای رئیسی و تصاویر حاج قاسم را پاک و مخاطب را تهدید به حذف شدن اکانتش میکند.
⭕️درست طی سالهای گذشته که خطرناک ترین نوع نفوذ(نفوذ جریانی) به فرموده رهبر معظم انقلاب در کشور اتفاق افتاده، میتوان به جای جای فضای مجازی و نقش آن در یک جنگ شناختی ترکیبی گسترده بر ضد مردم ایران اشاره کرد.
⭕️در کنار دستگیری جاسوس های دشمن در داخل، می بینیم جریان تحریف با کمک دشمن بواسطه فضای مجازی ول، رها شده، بی ضابطه و بی قانون شبکه سازی کرده و در حال ایجاد اختلال شناختی-ادراکی و محاسباتی در مدیران، مسئولان و مردم است.
⭕️این میزان تحقیر ملت در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود و اینکه با ما در داخل کشورمان با قوانین داخلی آمریکا برخورد می شود، نامش چیزی جز #استعمار_فرانو و #کاپیتولاسیون_مجازی نیست.
⭕️حضور هوشمند ما نیز با فیلترینگ حبابی و انواع فناوری های محدود کننده توسط صاحبان پلتفرم های خارجی به حداقلی ترین اثرشناختی اش در داخل رسیده است که در انتخابات ریاست جمهوری گوشه هایی اش را دیدیم.
⭕️متاسفانه امروز در کشور و در فضای مجازی بخصوص پلتفرم ها مدیریت و دسترسی برای صیانت از مردم بخصوص کودکان و نوجوانان به اندازه ادمین یک گروه تلگرامی نیست و 5 حمله تروریستی برآمده از فضای مجازی بخصوص تلگرام آقای جهرمی و روحانی، 3 فتنه 88، 96 و 98 و از همه خطرناکتر استحاله نرم مردم با انواع اخبار جعلی و محتواهای تولیدی هدفمند نشانه های این رهاشدگی است.
⭕️خوب است یکبار قانون GDPR اتحادیه اروپا، راهکار های صیانتی این اتحادیه برای نوجوانان و مردم، حکمرانی رسانه ای و سایبری آلمان، کره جنوبی، انگلیس، آمریکا و اخیرا ترکیه را جستجو کنیم و ببینیم در شرایط جنگ شناختی ترکیبی چطور از خود و نسل شان برای آینده و پیشرفت شان در این نزاع تمدنی همه جانبه صیانت میکنند.
@diarsardaran