sadeghi.pdf
682.7K
☘
🌀 #نسخهpdf
💢 موضوع: توجه به دعا، تضرع و استغفار بر اساس بیانات امام خامنهای با رویکرد اثرگذاری بر بیماری #کرونا
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۸)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: در نخستین دیدار دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب، یکی از مهمترین نکاتی که مقام معظم رهبری برای این دولت مطرح و تأکید فرمودند، ملاحظات و شرایط انقلابی گری و حرکت انقلابی بود، با این توصیف که: «انقلابی بودن حتماً باید با عقلانیت و اندیشهورزی و خردمندی همراه باشد و این شیوه جمهوری اسلامی از آغاز بوده است. حرکت انقلابی یعنی حرکتی بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت، نه حرکت بیهوا و بیحساب».
✅ گزاره تحلیلی: در واکاوی این تأکید رهبر معظم انقلاب، مشاهده میشود برخی از روی ناآگاهی و بعضی از روی دشمنی، انقلابیگری را به معنای فاقد پشتوانه علمی بودن و بیانضباطی تعریف میکنند. این تعریف نادرست است. انقلابیگری را باید خردمندانه، دقیق و دلسوزانه، عادلانه و منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن معنا کرد. آنچه میتواند عقلانیت را در انقلابیگری به منصه ظهور برساند؛ عبارت است از؛ بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، بهکارگیری راهحلهای اساسی و نه موقتی و مسکّنی، عدم اکتفا به حداقلها و پرهیز از تخریب داشتهها، استفاده از دیدگاههای نخبگان خارج از دولت بدون در نظر گرفتن بحثهای سیاسی و جناحی، پیادهسازی تمامی حرکات انقلابی در بستر و چارچوب نظام، ارائه گزارش صادقانه و بدون مبالغه به مردم و عذرخواهی از آنها در مواقع بروز اشتباه. با عقلانیت انقلابی میتوان به قدرت تحلیل صحیح و بالا، عدم خطای محاسباتی، اتقان در کار، جامعنگری، نوآوری و خلاقیت و درنهایت به پیشرفت و دستاوردهای مطلوب و کمنظیری دستیافت.
🌀 نکته پایانی: رهبر معظم انقلاب پیش از این نیز در تعریف انقلابیگری و رابطه آن با عقلانیت فرمودهاند: «میشنوم گاهی اوقات بعضی در مقابل شعارهای انقلاب، عنوان و مفهوم عقلانیت را مطرح میکنند؛ کانّه عقلانیت نقطه مقابل انقلابیگری است؛ نه، این خطا است؛ عقلانیت واقعی هم در انقلابیگری است. نگاه انقلابی است که میتواند حقایق را به ما نشان بدهد. ببینید! کِی بود آنوقتی که امام، آمریکا را بهعنوان شیطان بزرگ معرفی کرد و بهعنوان یک موجود یا دولت غیرقابلاعتماد معرفی کرد؛ این را سالها پیش امام بزرگوار به ملّت ایران -به ماها- یاد داد؛ امروز بعد از گذشت سالها، رؤسای کشورهای اروپایی میگویند آمریکا غیرقابلاعتماد است».۱۳۹۶/۰۳/۱۴
✍ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
#تحلیل_شبانه
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــــ
خبر :اولین دیدار رهبر معظم انقلاب با هیات دولت جدید
تحلیل خبر :در این دیدار مقام معظم رهبری مثل همیشه با فرمایشات خود با یک تیر چند نشان زدند
اگر بخواهیم رئوس مطالب فرمایشات ایشان را مورد تحلیل قرار دهیم تاکید اصلی بر دو محور بازسازی سرمایه اجتماعی اعتماد و همراهی مردم با مسولین،دولت و در نهایت نظام وانقلاب بوده و محور دوم نحوه بازسازی این مهم در حیطه سیاست های اجرایی در زمینه های مختلف که میبایست مورد عمل قرار گیرد تا به هدف نهایی دست پیدا کنیم.
مواردی که ایشان بیان کردند دقیقا سیاست های همیشگی انقلاب است که منشأ قرآنی روایی داشته و دارد ولی متاسفانه بخاطر عدم رعایت آنها توسط دولت قبلی در ۸سال گذشته سرمایه های اجتماعی اعتماد ،همراهی و امید مردم را تا حد قابل توجهی مورد خدشه قرار داده وبا بیان این مسائل در حقیقت هم اشاره به اشتباهات راهبردی دولت گذشته داشتند و هم تاکید ونقشه راه برای دولت جدید با هدف بازسازی سرمایه های اجتماعی مورد خدشه قرار گرفته است چرا که ایشان بر جمله بازسازی انقلابی و ترمیم در فرمایشات خود تاکید ویژه ای داشتند .
در نهایت امید است دولت و وزرای جدید با نصب العین قرار دادن فرمایشات مقام ولایت آینده درخور شانی برای دولت،مردم و انقلاب رقم زده و نمره قبولی در پیشگاه الهی دریافت نمایند
رضا محمودزاده ۰ناحیه نطنز
✅علت شکست آمریکا در افغانستان
🔻تصرف افغانستان توسط طالبان نگرانی اضطراری را نسبت به خروج ده ها هزار آمریکایی، متحدین و افغان های سرگردان در سراسر این کشور برمی انگیزد. با این حال نگرانی اساسیتر این است که چگونه آمریکا با وجود هشدارهای فراوان و بدون مشورت با متحدان یا افرادی که مستقیماً در دو دهه گذشته فداکارانه در این عملیات دخیل بودهاند، تصمیم به عقبنشینی گرفت و چرا چالش اساسی در افغانستان به شکل یک انتخاب ناگزیر میان «کنترل کامل افغانستان» یا «عقبنشینی کامل از آن» تفهیم و به مردم ارائه شد.
🔻یک مسئله اساسی، طی چندیدن نسل، تلاش های آمریکا در عملیات ضدشورش (اقدام نظامی یا سیاسی با هدف شکست نیروهای طغیانگر نامنظم) را از ویتنام تا عراق درگیر خود کرده است. زمانی که ایالات متحده جان نظامیان و اعتبار خود را به خطر انداخته و سایر کشورها را هم درگیر می کند، این کار باید بر اساس ترکیبی از اهداف استراتژیک و سیاسی انجام شود؛ به معنای ارائه اهداف راهبردی در جهت روشن کردن آنچه ما برای آن مبارزه می کنیم و اهداف سیاسی برای تبیین چارچوب قانونی در راستای کسب نتیجه مورد نظر چه در داخل کشور مربوطه و چه در سطح بین المللی.
🔻ایالات متحده به دلیل ناتوانی در تعریف اهداف قابل دستیابی و پیوند دادن آنها به روندهای سیاسی پایدار آمریکا، تلاشهای ضدشورش خود را بی ثمر کرده است. از سویی اهداف نظامی آمریکا بیش از حد مطلق و غیر قابل دستیابی بوده و از سوی دیگر اهداف سیاسی بیش از حد انتزاعی و فرّار ترسیم شده اند و عدم پیوند میان آنها، آمریکا را درگیر جنگ های بیپایانی کرد و باعث شد که در داخل کشور، هدف واحد را در باتلاقی از اختلافات داخلی مضمحل کنیم.
🔻ایالات متحده در میان حمایت گسترده مردم و در پاسخ به حمله القاعده به آمریکا، وارد افغانستان تحت کنترل طالبان شد و حمله نظامی اولیه به شکل موثری با پیروزی همراه شد. اما طالب ها در پناهگاههای پاکستانی خود به حیاتشان ادامه دادند و از همانجا با کمک برخی مقامات پاکستانی، در افغانستان به شورش دست زدند.
🔻اما با فرار طالبان از کشور، ما تمرکز استراتژیک خود را از دست دادیم، خود را متقاعد کردیم که در نهایت با تبدیل افغانستان به یک دولت مدرن با نهادهای دموکراتیک و دولتی که مبتنی بر قانون اساسی است، می توان از بازپروری پایگاههای تروریستی جلوگیری کرد. اما چنین پروژه ای نمی تواند برنامه زمانی هماهنگ با فرایندهای سیاسی آمریکا داشته باشد. در سال 2010 در مقاله ای در پاسخ به افزایش تعداد نیروهای اعزامی به افعانستان، من نسبت به روند طولانی و طاقتفرسای ماجرا هشدار دادم که حتی می تواند افغانهای غیرجهادی را نیز در برابر این تلاش ها برانگیزد.
🔻افغانستان هرگز یک دولت مدرن نبوده است. دولتمندی مستلزم احساس تعهد مشترک و تمرکز قدرت است. خاک افغانستان، آکنده از عناصری است که ناقض این ایدههاست. ایجاد یک دولت دموکراتیک مدرن در افغانستان که در آن احکام دولت به طور یکنواخت در سراسر کشور اجرا می شود، مستلزم یک دوره زمانی چندین ساله و در واقع چندین دههای است. چرا که این روندها در تضاد با سرشت جغرافیایی و خوی قومی-مذهبی این کشور است. چندپارگی، دسترسیناپذیری و عدم وجود مرجعیت محوری در افغانستان، آن را به پایگاهی جذاب برای شبکههای تروریستی تبدیل کرده است.
🔻اگرچه قدمت یک نهاد منحصربفرد متمرکز افغان به قرن 18 میرسد، اما اقوام همیشه به شدت در برابر تمرکز دولت مقاومت کردهاند. ثبات سیاسی و نظامی در افغانستان در بسترهای قومی-قبیلهای شکل گرفته، در یک ساختار اساساً فئودالی که در آن عوامل تعیین کننده، سازماندهندگان نیروهای دفاعی قبیله هستند. به طور معمول آنها در رقابت قبیلهای هستند اما در زمان حمله نیروهای خارجی، این فرماندهان جنگ به طور گسترده وارد ائتلاف واحد میشوند. مانند حمله ارتش بریتانیا در سال 1839 و یورش نیروهای مسلح شوروی به خاک افغانستان که در سال 1979 آنجا را اشغال کردند- و به دنبال تحمیل تمرکز و انسجام بودند.
🔻هم عقب نشینی فاجعه بار بریتانیا از کابل در سال 1842 که در آن تنها یک اروپایی از مرگ یا اسارت نجات یافت، و هم خروج حقیرانه شوروی از افغانستان در 1989، با بسیج موقتی قبایل ایجاد شد. در واقع تاریخ این کشور، استدلالهای کنونی مبنی بر اینکه مردم افغانستان حاضر نیستند برای خود بجنگند را تایید نمیکند. آنها جنگجویانی دلیر برای طوایف خود بوده و در راه خودمختاری قبیله خود ترسی از نبرد ندارند.
🔻با گذشت زمان در افغانستان، جنگ ویژگی های عملیاتهای ضدشورش نامحدود قبلی را به خود گرفت و به تدریج حمایت داخلی را در آمریکا از دست داد. پایگاه های طالبان ویران شده بود، اما پروژه ملت سازی در یک کشور جنگزده، باعث عزیمت نیروهای نظامی بیشتر به خاک افغانستان شد. طالبان قابل مهار بود، اما حذفشدنی نبود، و معرفی اشکال نامأنوس دولت برای
افغانها، باعث تضعیف وفاداری سیاسی و افزایش فساد در دل دولتها شد.
بدین وسیله، درباره افغانستان نیز الگوی قبلی منازعات داخلی آمریکا تکرار شد. آنچه طرف حامیان عملیات ضدشورش پیشرفت می نامید، طرف سیاسی دیگر آن را فاجعه تلقی می کرد. هر دو گروه تمایل داشتند یکدیگر را در طول مدیریت طرف مقابل [هم بر کشور و هم در جنگ] فلج کنند.
🔻در اینجا، آنچه نادیده گرفته شده بود، یک جایگزین قابل تصور بود که اهداف قابل دستیابی را ترکیب می کرد. می شد عملیات ضدشورش، به جای نابودی طالبان، به عملیات مهار محدود شود و یک رویکرد سیاسی-دیپلماتیک یکی از جنبههای خاص واقعیت افغانستان را مورد بررسی قرار دهد: اینکه همسایگان این کشور-حتی در صورت خصومت با یکدیگر و گهگاه با ما از تهدیدات بالقوه تروریستی افغانستان احساس خطر می کنند.
🔻بنابراین سئوال اساسی این است که آیا می توان رویه سیاسی را با گرایش عملیات ضدشورش هماهنگ کرد؟ مسلما هند، چین، روسیه و پاکستان منافع متفاوتی دارند. یک دیپلماسی خلاق ممکن است اقدامات مشترک برای غلبه بر تروریسم در افغانستان را تسهیل کند. این استراتژی می تواند به همان صورتی باشد که انگلیس به مدت یک قرن از پایگاههای زمینی خود در هند از منافعش در سراسر خاورمیانه دفاع کرد، آن هم بدون پایگاههای دائمی، اما با آمادگی پایدار برای دفاع از منافع خود و با همراهی متحدان منطقه ای خود.با این حال هرگز این استراتژی جایگزین مورد بررسی قرار نگرفت. روسای جمهور دونالد ترامپ و جو بایدن، با مخالفت علیه جنگ، مذاکرات صلح با طالبانی را کلید زدند که ما بیست سال پیش خود را متعهد به نابودی آن کرده بودیم و متحدان را وادار به دخالت در ماجرا کردیم. همه اینها اکنون به خروج بدون قید و شرط آمریکا از سوی دولت بایدن، و تبعاتی که امروز شاهد آن هستیم رسیده است
✍هنری کیسینجرAugust 29, 2021
هنری کیسینجر
وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا
ترجمه:علی آزادی
منبع:اکونومیست
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🌀 #کلیپ_موشن| مبارزه با #فساد کار خود دولت است...
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🌀 #استوری_موشن| هشتم شهریور، سالروز شهادت اسوههای اخلاص و خدمت شهیدان #رجایی و #باهنر گرامی باد.
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
🌀 #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: راز اخلاص، موفقیت و جاودانگی شهیدان رجایی و باهنر ‼️
🍃🌹🍃
🔻 یکی از سوالاتی که چهار دهه است، هم اذهان را به خود مشغول کرده و هم بارها بر زبانها جاری شده، این است که: راز جاودانگی، محبوبیت و موفقیت شهیدان رجایی و باهنر، آن هم در مدت کوتاه مسئولیت، چیست؟
🔹 برای این سوال در طول این چهار دهه، پاسخ های فراوانی، آنهم از زوایای مختلف، بیان گردیده است. اما مبنایی ترین پاسخ این سوال را می توان در فرمایشات، معمار و بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) یافت، آنجا که می فرمایند: « از خصوصیاتی که در این آقایان بود، آقای رجایی، آقای باهنر، آقای عراقی، آنی که به نظرم خیلی بزرگ است، این است که، آقای رجایی یک نفر آدمی بود، ... که از حال دستفروشی اش تا حال ریاستِ جمهور، در روح او تأثیری حاصل نشد.
🔺چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند، تغییر می کنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست، تحت تأثیر آن مقامی که پیدا می کنند، واقع می شوند. و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوت نفسی که دارند؛ و آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب یکی شان رئیس جمهور بود، یکی شان نخست وزیر بود، این طور نبود که ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند؛ یعنی آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش. و این یک درسی است که انسان باید از اینها یاد بگیرد.» 📚 صحیفه نور جلد ۲۹ صفحه ۳۶
✍ غلامعلی کریمی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
890.pdf
211K
☘️
🌀 #یادداشت_کوتاه/ اهمیت نشست #بغداد
✍️ محمدرضا فرهادی
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ «عاموتس عاسا-ئِل» در روزنامه صهیونیستی نوشت: امپراتوری آمریکا، دوران پرهزینه، متناقض و جاهطلبانه تاریخ این کشور در آستانه پایان قرار گرفته است.شکست در افغانستان باید آخرین جنگ امپریالیستی آمریکا باشد.
2⃣ روسیه از کشورهای غربی خواست ذخایر طلا و ارز دولت افغانستان را در خارج از این کشور مسدود نکنند، زیرا این اقدام به ضرر مردم افغانستان تمام میشود.
3⃣ رئیس جمهور طی حکمی امیرحسین قاضی زاده هاشمی را به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب کرد.
#ثامن
#روشنگری
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
♻️((تذکر مکتوب مرحله اول جهت نظارت همگانی))
✅باتوجه به اساسنامه مجمع رهروان امربه معروف و نهی ازمنکر استان ناظران سلامت مجمع دراماکن عمومی تذکر مکتوب می دهند
👈 ناظران مجمع به کمک سلامتی جسم و روح جامعه شتافته اند
🔶ناظران مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان تاآخربرای مبارزه بافساد ایستاده اند.
🔖ادامه خبر در سایت مجمع رهروان استان اصفهان👇👇👇👇👇
www.amrebemaroof.ir
@amrebemarof
08-06-1400.pdf
828.3K
☘
🌀نشریه الکترونیکی پیشخوان خبر
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بخشی از سبک زندگی شهید رجایی، که دیدنش بر همه مسئولین واجب است
♦️۸ شهریور سالروز ترور شهیدان رجایی و باهنر بدست منافقین کوردل
@roshana_esfahan
⭕️ لباس لحظه شهادت شهید فخری زاده رونمایی شد
🔹در مراسم تجلیل از شهدای دولت از لباس لحظه شهادت شهید فخری زاده رونمایی شد.
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🌀 #کلیپ_موشن| لذت یا عبرت؛ مسئله این است ‼️
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔴دومین اقدام انقلابی و به موقع عبدالملکی
✅✅عامل افزایش نجومی قیمت سیمان برکنار شد👏👏👏
🔹رضا جمارانیان، مدیرعامل هلدینگ سیمان تامین شستا و دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان که با تصمیمات نامناسب و اعطای رانت به افراد خاص باعث افزایش 500 درصدی قیمت سیمان در بازار شده بود، با دستور وزیر کار برکنار شد
♦️فانوس
#اقدام_انقلابی
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
🌹🍃سبک زندگی
❌سلام کردن به کودکان را، مخصوصاً در جمعها و مهمانیها فراموش نکنید.
💢 انسانیت انسانها ربطی به سن و سالشان ندارد! شما با این کار ارزشمند خود به کودکان امید و اعتمادبهنفس هدیه میدهید و عملاً اخلاق نیک و تواضع را به آنان می آموزید!
#سبک_زندگی
#پست_فرهنگی
@roshana_esfahan
🌹🍃به یاد سیامند
🔴این روزها که پارالمپیکی هایمان درگیر مسابقات جهانی هستند یادی کنیم از جانِ ایران، عزیزِ دلمان سیامند رحمان که هرچه توانست برای ایران غوغا کرد ...
🕊 روحت شاد قهرمان
👤 آقای تحلیلگر
#سیامند_رحمان
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
🔴قوه قضائیه 60 تن طلا را پیگیری کن...
✅ از قوه قضاییه مطالبه کنیم ماجرای حراج 18 میلیارد دلار و 60 تن طلا
❌نقش حسن روحانی، جهانگیری و سیف و بقیه مجرمان را اعلام کنید، ماجرای خیانت های بیژن زنگنه در کرسنت وتوتال و خسارت های وارده به حذف کارت سوخت و احیای مجدد آن را پیگیری نمایید.
👤سیده زینب موسوی
#قوه_قضائیه
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
♦️واکنش های رهبری به استفاده از برخی تعابیر غلوآمیز
🔻هشت نمونه از واکنشهای آیت الله خامنه ای به تعابیر مبالغه آمیز نسبت به ایشان را مرور میکنیم:
📌*۸ شهریور ۹۱: ناخدای کشتی ولایت*
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده نیروی دریایی سپاه به تعابیر موجود در سرودی که اول مراسم خوانده شده بود همچون «ناخدای کشتی ولایت» و «نوح ما»، اعتراض کردند: «به همه این را میگویم و گفتهام و تکرار میکنم: مبادا آن صفاتی، خصالی، مناقبی که متناسب با وجود ولی عصر ارواحنافداه هست، اینها را تنزل بدهیم در سطح انسانهای کوچک و ناقصی مثل این حقیر و امثال این حقیر... این نوح، امام زمان است... وجود مقدس خاتمالانبیاء نوحِ کشتیبان این امت است.»
📌*۷اردیبهشت ۹۱: جانم فدای رهبر*
رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نیروی زمینی ارتش از استفاده تعبیر «جانم فدای رهبر» در مراسم رسمی نیروهای مسلح انتقاد و تصریح کرده بودند: «نه خدا راضی است، نه احکام اسلام اجازه میدهد که ما بگوییم ارتش ما، یا نیروهای مسلح ما، یا عناصر ما، برای خاطر فلان آدم بمیرند؛ نه. بله، برای خاطر اسلام همه بمیرند؛ فلان آدم هم برای خاطر اسلام بمیرد.» پس از این بیانات و در دیگر مراسم رسمی نظامی بعدی، این شعار حذف شد.
📌*۶مهر ۹۰: نصب بنر در سفر کرمانشاه*
ایشان در پایان سفر به کرمانشاه از نصب عکسشان در شهرها گله کردند: «چند روز است منتظر فرصتی بودم که این گلایه را هم عرض بکنم. من وقتی توی خیابانهای کرمانشاه رفتم، دیدم به شکل غیر متعارفی عکسهای بزرگی از چهره این حقیر در مسیر نصب شده... این کار چند تا اشکال دارد: یکی اینکه کاری است کاملاً غیر لازم، با هزینه سنگین؛ این توجیهی ندارد. ثانیاً این تبلیغهای اینجوری، مناسب وضع ما و شأن نظام جمهوری اسلامی و شأن طلبگی ما نیست؛ کار ما بایستی با بساطت و سادگی پیش برود.»
📌*خرداد ۹۰: اظهارات یک نماینده مجلس*
در جریان دیدار نمایندگان مجلس، هنگامی که یکی از نمایندگان اظهارات تمجیدآمیزی در حضور ایشان بیان کرد، رهبر انقلاب گفتند: «اینجور بیانات، هم به ضرر من است، هم به ضرر خود گوینده است. نبایستی این بیانات به این شکل بیان شود. یک مجموعه زمانی تصادفاً کنار هم قرار گرفتهایم و داریم با هم کار می کنیم. من یک کار می کنم. شما یک کار می کنید. اینجور تعبیرات، تعبیراتی نیست که انسان را خوش بیاید یا کمکی به کار پیشرفت انسان بکند. ما همگی بندگان خدا هستیم و انشاءا... خدمت گزاران مردم هم باشیم.»
📌*۴ تیر ۸۶: جشن تولد برای رهبری*
رهبر انقلاب پس از شنیدن خبر جشن گرفتن برای تولد ایشان به شدت از این اقدام گلایه کردند: «این کار غلط است، این تولد و امثال آن هیچ جشنی ندارد، برگزارکنندگان مسئول وقت و عمر و اموالی هستند که در این کار صرف و ضایع میشود. من از کسی که برای تولد من جشن میگیرد به هیچ وجه متشکر نمیشوم و او را مسئول زیانهای این کار هم میشناسم.»
📌*۳ خرداد ۸۳: ذوب در ولایت*
واکنش نسبت به تعبیر ذوب در رهبری: «بنده این حرف را از آدمهای حسابی کمتر شنیدهام. ذوب در ولایت یعنی چه؟ باید ذوب در اسلام شد. خود ولایت هم ذوب در اسلام است... ذوب در رهبری، ذوب در شخص است؛ این اصلاً معنا ندارد. رهبری مگر کیست؟ رهبری هم باید ذوب در اسلام باشد تا احترام داشته باشد.»
📌*۲ آبان ۸۰: علی زمان*
یکی از حاضران، ایشان را «علی زمان» خواند. ایشان در همان جلسه اینگونه تذکر دادند: «وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین علیهالسلام یا اسم مبارک ولی عصر روحیفداه را میآورند، بعد اسم ما را هم دنبالش میآورند، بنده تنم می لرزد... ما گیاه همین فضای آلوده دنیای امروزیم؛ ما کجا، کمترین و کوچک ترین شاگردان آنها کجا؟ ما کجا و قنبرِ آنها کجا؟ ما کجا و آن غلام حبشیِ فداشده در کربلای امام حسین علیهالسلام کجا؟ ما خاک پای آن غلام هم محسوب نمی شویم...»
📌*اول شهریور ۷۷: سرور ما خامنهای*
پیش از بیانات رهبری سرودی اجرا شد که در مصرعی میخواندند: «سرور ما خامنهای». ایشان در همان جلسه به طور جدی تذکر دادند: «من خواهش می کنم که الفاظ این اشعار و سرودها را از کلمات مبالغهآمیز خالی کنید. بنده افتخارم به این است که بتوانم خدمت گزار شما و مردم باشم. «سَروَر» فقط خدای متعال است... ما بندگانی ناقص، نارسا و ضعیف هستیم.»
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۹)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: یکی از دغدغههای این روزهای رئیسجمهور و هیئت دولت و همچنین نیروهای اصیل انقلابی این است که اعتمادی که طی سالهای گذشته و با ناکارآمدی مسئولین دولتی کاهش قابلملاحظهای داشته، چگونه قابل بازیابی است؟!
💢 نکات تحلیلی: با توجه به خروجی نظرسنجیهای معتبر، آنچه مردم را نسبت به شرایط موجود معترض کرده است، تنها مشکلات نیست، بلکه کم شدن اعتماد نسبت به مسئولین است که این امر ناشی از چند عامل است که یکی از مهمترینهای آن، شکلگیری این باور در مردم است که مسئولان صداقت ندارند. باوجود خیل عظیمی از مسئولینی که در راه اعتلای ایران اسلامی با جدیت گام برمیدارند، باور شکلگرفته در ذهن مردم ناشی از چند مسئله است که عمدتاً در دولت قبل شاهد آن بودیم:
1⃣ تفاوت بین کلام و عمل؛ دم از مردم زدن، اما در مواجهه با مشکلات ایشان اقدام جدی و مؤثر انجام ندادن و یا لااقل نشانههایی از اینکه در حال تلاش برای عمل به گفتهها هستند.
2⃣ مسئله ساده زیستی؛ یکی از مؤلفههای اصلی مدیریت و مسئولیت تراز انقلاب اسلامی، ساده زیستی است. متأسفانه در سالهای اخیر انتشار رفتار و منش اشرافی گری از سوی برخی مسئولین دولتی، ذهنیت اجتماعی را اینگونه شکل داده که تمام مسئولان نظام اینگونه زندگی میکنند!
3⃣ حضور در میان مردم؛ حضور میدانی مسئولان در میان مردم دارای آثار و برکات زیادی است که در این مقال نمیگنجد. امری که مقام معظم رهبری نیز بارها بر آن تأکید داشته و به دولت جدید نیز توصیه فرمودند.
💠 نکته راهبردی: اگر این اعتماد به جامعه بازگردد و مردم احساس کنند که مسئولین در مقابل مشکلات در کنار مردم قرار دارند، حجم قابلتوجهی از اعتراضات کاهش خواهد یافت و مواجهه با مشکلات نیز سادهتر خواهد شد.
✍ مصطفی برزکار
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔷 شاخص های دولت اسلامی
💢هشتم شهریور ماه سالگرد شهادت،شهیدان رجایی و باهنر ،رییس جمهور و نخست وزیر انقلاب اسلامی به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.از سوی دیگر در این ایام شاهد شروع به کار دولت سیزدهم هستیم،دولتی که همچون دولت شهید رجایی به دنبال احیای دولت اسلامی می باشد.
لذا شایسته است شاخص های دولت اسلامی در گفتمان رهبر معظم انقلاب اسلامی را بازخوانی نماییم:
1️⃣ سلامت اعتقادی،اخلاقی و عملکردی
رهبر معظم انقلاب ، اطمینان و اعتماد کامل به وعدههای یاری خداوند را کاملاً ضروری می دانند: «در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعدههای پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربههای ارزشمند، زمینهساز اعتماد کاملتر به وعدههای نصرت و یاری خداوند است».
2️⃣ خدمت به خلق و روحیه خدمت
« هیچ مسألهای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند. دیدگاه ها و سلایق متفاوت سیاسی - اقتصادی و اجتماعی، حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیهها بر متن اثر بگذارد ».
« فرصت ۴ یا ۸ سال مسئولیت، بهسرعت میگذرد؛ اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بیپایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد.کار جهادی بهمعنای بیقانونی نیست و من بهشدت مخالف بیقانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز میتوان بهدور از نگاه مرسوم اداری، با نگاه جهادی و شوق آرمانی، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت».
3️⃣ عدالتطلبی
ما در پی پیشرفت هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچار شکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.
4️⃣ سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد
منصب حکومتی جایگاه وسوسهانگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، در امان بماند.
«فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه فساد، پارتیبازی، رشوه و اسراف را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید. وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال میبرد که باید جلوی اینکار را گرفت».
5️⃣ قانونگرایی
حضرت آیتالله خامنهای، قانونگرایی را از دیگر شاخصهای بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه میبینند.ایشان اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاست های کلی نظام و سند چشمانداز را از لوازم قانونگرایی می دانند.
6️⃣ حکمت و خردگرایی در امور
«باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهارنظر و موضعگیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چراکه هزینه برطرفکردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است».
7️⃣ تکیه به ظرفیت داخلی کشور
«کلید حل مشکلات، در ظرفیت ها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت. این حرف بهمعنای استفادهنکردن ازظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد. واقعیت این است که از جبهه خصم، نمیتوان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت.سهم هر کشور در مناسبات بینالمللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است، بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود».
🖌#مصطفی_علیجانزاده
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا