🌹 شهادت مظلومانه ی حضرت اميرالمؤمنين امام علی(علیهالسّلام) در كوفه(۴۰ ق)
✍️ پس از ضربت خوردن امام علي(علیهالسّلام) در شب نوزدهم ماه مبارك رمضان توسط ابن ملجم مرادي از بازماندگان خوارج نهروان، درمانِ آن زخم تاثيري نبخشيد و خبر پيامبر(صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) به امام(علیهالسّلام) به اين كه "محاسنت، از خون سرت رنگین مى شود." تحقق يافت.
آنجا که پیامبر(صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) فرمود:
🌷 ...... وَ أَنْتَ تُصَلِّي لِرَبِّكَ وَ قَدِ انْبَعَثَ أَشْقَى الْأَوَّلِينَ شَقِيقُ عَاقِرِ نَاقَةِ ثَمُودَ فَضَرَبَكَ ضَرْبَةً عَلَى قَرْنِكَ فَخَضَبَ مِنْهَا لِحْيَتَكَ....؛(۱)
تو در حال نماز براى پروردگار خویشى، که نگون بختترینِ اوّلین و آخرین، همو که برادرِ پى کننده ناقه قوم ثمود است، برمى خیزد و بر فرق سرت ضربتى مى زند و محاسنت، از خون سرت رنگین مى شود.
✅ شهادت آن امام همام در شب بیست و یکم رمضان سال ۴۰ ق، و پس از سي سال امامت و چهار سال و نه ماه خلافت صورت گرفت. بدن مطهرامام علي(علیهالسّلام) را شبانه در نجف دفن كردند و قبر آن حضرت تا نزديك به يكصد و پنجاه سال، از عموم مخفي بود و تنها برخي از شيعيان خاص از محل دفن امام آگاهي داشتند. امام علي(علیهالسّلام) در طول حيات پر بركت خويش نقش مهمی در جنگهاي صدر اسلام ایفا نمود. آن حضرت پس از رحلت پيامبر اسلام(صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) به خاطر مصالح مسلمانان به مدت بيست و پنج سال خانه نشيني گزيد.
✅ با قتل عثمان، سومين خليفه، مردم امام علی(علیهالسّلام) را به خلافت برگزيدند و در آن دوران پرآشوب نيز سه جنگ جمل، صفين و نهروان از جانب ناكثين (پيمان شكنان) قاسطين (معاويه و مردم شام) و مارقين (خوارج و خارج شدگان از دين) بر امام علي(علیهالسّلام) تحميل شد.
✅ امام علي(علیهالسّلام) مظهر اسماء الهی است و فضایل آن حضرت فوق آن است كه بتوان در باره آن سخن گفت. ابن ابي الحديد معتزلي، شارح نهج البلاغه می گويد: فضايل علي(علیهالسلام) در آن حد از عظمت است كه نويسنده و گوينده در برابر آن، خود را ضعيف و زبون و شرمسار مي بيند كه درصدد تفصيل آن برآيد.(۲)
✅ حضرت امام خمینی (ره) می فرماید: من درباره شخصیت حضرت علی(علیهالسّلام) چه می توانم بگویم. کسی که انسان کامل است و مظهر جمیع اسماء و صفات حق تعالی است. ابعادش به حسب اسماء حق تعالی باید هزارتا باشد و ما از عهده بیان یکی اش بر نمی آییم.(۳)
(۱) اقبال الاعمال، ج۱، ص ۲۷۰.
(۲) شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج ۱، ص۱۶ و ۱۷.
(۳) صحیفه امام، ج۲۰، ص۱۱۲.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 دعای روز بیست و یکم
🌷 اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ دَلِيلاً، وَ لا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ عَلَيَّ سَبِيلاً، وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ لِي مَنْزِلاً وَ مَقِيلاً، يَا قَاضِيَ حَوَائِجِ الطَّالِبِينَ.
خدایا در این ماه برای من به سوی خشنودی ات دلیلی قرار ده، و برای شیطان راهی به سوی من قرار مده، و بهشت را منزل و آسایشگاهم قرار ده، ای برآورنده حاجات خواهندگان.
🌸🌸🌸🌸🌸
💠 دری از بهشت که مخصوص ورود روزه داران است
🌷پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله:
به راستی بهشت را دری است که ریّان نام دارد و روز قیامت روزهداران از آن وارد بهشت میشوند و هیچکس جز آنان از آن در نیایند پس چون همگان از آن در به بهشت شوند آن در بسته شود و دیگر کسی از آن وارد نشود».
🌹«اِنَّ فِی الْجَنَّةِ بَابًا یُقَالُ لَهُ: الرَّیَّانُ، یَدْخُلُ مِنْهُ الصَّائِمُونَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ لَا یَدْخُلُ مِنْهُ أَحَدٌ غَیْرُهُمْ یُقَالُ: أَیْنَ الصَّائِمُونَ؟ فَیَقُومُونَ لَا یَدْخُلُ مِنْهُ أَحَدٌ غَیْرُهُمْ فَإِذَا دَخَلُوا أُغْلِقَ فَلَمْ یَدْخُلْ مِنْهُ أَحَدٌ؛
📚 اقبالالاعمال، ج١، ص۲۷۱.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 فضایل ماه مبارک رمضان
امام رضا علیه السلام:
🌷 حسنات وکارهای نیک دراین ماه مورد قبول درگاه حق قرار می گیرد، بدیها وگناهان مورد آمرزش قرار می گیرند. کسی که درماه رمضان یک آیه از کتاب خدا بخواند، مانند کسی است که قرآن را در ماه های دیگر ختم کرده باشد،
🌹 الْحَسَنَاتُ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ مَقْبُولَةٌ وَ السَّيِّئَاتُ فِيهِ مَغْفُورَةٌ مَنْ قَرَأَ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ آيَةً مِنْ كِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ كَانَ كَمَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ فِي غَيْرِهِ مِنَ الشُّهُور
📚 بحار الأنوار، ج 96، ص341
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 پیامدهای اسراف و تبذیر
الف. پیامدهای دنیوی:
۱۲- عدم استجابت دعا
✍ خداوند متعال دستور به خواندن دعا میدهد تا خود، دعاها را اجابت کند. اما گاه به خاطر اسبابی اجابت دعاها به تأخیر افتاده یا مستجاب نمیشود. یکی از عوامل عدم استجابت دعا، اسراف و تبذیر است.
🌷امام صادق علیهالسلام فرمودند: «اَرْبَعَةٌ لا تُسْتَجابُ لَهُمْ دَعْوَةٌ... وَ رَجُلٌ کانَ لَهُ مالٌ فَأفْسَدَهُ فَیَقُولُ اللهمَّ ارْزُقْنی فَیُقالُ لَهُ أَلَمْ آمُرْکَ بِالاقْتِصادِ، اَلَمْ آمُرْکَ بِالاِْصْلاحِ؛
چهاردسته هستند که دعایشان مستجاب نمیشود... و مردی که مالی داشته که آن را ضایع کرده و میگوید: خدایا به من روزی بده، به او گفته میشود: آیا تو را به میانه روی امر نکردم؟ آیا به تو دستور اصلاح [در مال] را ندادم؟
📚 الکافي، ج۴ ص۵۶.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💎 بلایی بدتر از فقر و تنگدستی از نگاه حضرت امیر(علیهالسّلام)
🔻حضرت على عليهالسلام:
إِنَّ مِنَ الْبَلاءِ الْفاقَةَ وَ أَشَدُّ مِنْ ذلِكَ مَرَضُ الْبَدَنِ وَ أَشَدُّ مِنْ ذلِكَ مَرَضُ الْقَلْبِ وَ إِنَّ مِنَ النِّعَمِ سَعَةُ الْمالِ وَ أَفْضَلُ مِنْ ذلِكَ صِحَّةُ الْبَدَنَ وَ أَفْضَلُ مِنْ ذلِكَ تَقْوىَ الْقَلْبِ
◻️ بیگمان فقر و تنگدستى، نوعى بلاست و سختتر از تنگدستى، بيمارى تن است و بدتر از آن، بيمارى قلب است.
چه اينكه گشايش مادى نوعى نعمت است و بالاتر از ثروت مادى، تندرستى و بهتر از آن، تقواى قلبى است.
📚 الامالى للطوسى : ۱۴۶ ح ۲۴۰
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
💠 دعای روز بیست دوم
🌷 اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ فَضْلِكَ، وَ أَنْزِلْ عَلَيَّ فِيهِ بَرَكَاتِكَ، وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِكَ، وَ أَسْكِنِّي فِيهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِكَ، يَا مُجِيبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّينَ.
خدایا در این ماه درهای فضلت را به روی من بگشا، و برکاتت را بر من نازل فرما، و به موجبات خشنودی ات موفقم بدار، و در میان بهشت هایت جایم ده، ای برآورنده خواهش درماندگان.
🌸🌸🌸🌸🌸
💠 چهار خصلتی که رضایت خدا را در پی دارد.
🌷امام سجاد علیه السلام:
چهار خصلت است که در هرکس باشد، ایمانش کامل، گناهانش بخشوده خواهد بود و در حالتی خداوند را ملاقات می کند که از او راضی و خوشنود است:
1️⃣ كسى كه به خاطر خدا به آنچه كه در برابر مردم تعهد كرده است وفا كند.
2️⃣ و راستگویی و صداقت با مردم،
3️⃣ و از هر كارى كه نزد خدا و مردم قبيح است شرم نمايد،
4️⃣ و اخلاقش با خانوادهاش نيكو باشد.
🌹قالَ عَلِيُّ بْنُ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِمَا السَّلاَمُ: أَرْبَعٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ كَمَلَ إِسْلاَمُهُ وَ مُحِّصَتْ عَنْهُ ذُنُوبُهُ وَ لَقِيَ رَبَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ وَ هُوَ عَنْهُ رَاضٍ مَنْ وَفَى لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ بِمَا يَجْعَلُ عَلَى نَفْسِهِ لِلنَّاسِ وَ صَدَقَ لِسَانُهُ مَعَ اَلنَّاسِ وَ اِسْتَحْيَا مِنْ كُلِّ قَبِيحٍ عِنْدَ اَللَّهِ وَ عِنْدَ اَلنَّاسِ وَ حَسُنَ خُلُقُهُ مَعَ أَهْلِهِ.
📚خصال، ج 1، ص 222.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
انواع کفارات
۳- کفاره مخیّره و مرتبه
✍ کفاره مخیره و مرتبه کفاره ای است که در مرحله اول، مکلف بین ادای یکی از چند کفاره مخیر است و در صورت ناتوانی از آنها، نوبت به کفاره دیگری میرسد. این نوع کفارات برای این اعمال است:
۱- شکستن قسم،
۲- برای آنجا که بانویی در هنگام مصیبت، موی سرش را بکَند و بر صورتش خدشه وارد کند (صورتش را با خراشیدن خون آلود کند) و برای مردی که در مصیبت، لباس خود را بشکافد.
✅ در این موارد، مکلف اختیار دارد بندهای را آزاد کند یا ده فقیر را بپوشاند یا غذا دهد و در صورت ناتوانی از آنها باید سه روز روزه بگیرد.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 فضیلت قدر در گفتگوی حضرت موسى (علیهالسّلام) با خداوند متعال
🌷خداوندا! مى خواهم به تو نزدیك شوم، فرمود: قرب من از آن كسى است كه شب قدر بیدار شود.
🌹گفت: خداوندا! رحمتت را مى خواهم، فرمود: رحمتم از آن كسى است كه در شب قدر به مسكینان رحم كند.
🌺گفت: خداوندا! جواز گذشتن از صراط را از تو مى خواهم فرمود: آن، از آن كسى است كه در شب قدر صدقه اى بدهد.
🌷گفت: خداوندا! از درختان بهشت و از میوه هایش مى خواهم، فرمود: آن از آن كسى است كه در شب قدر تسبیح بگوید.
🌹گفت: خداوندا! رهایى از جهنم را مى خواهم، فرمود: آن، از آن كسى است كه در شب قدر استغفار كند.
🌺گفت: خداوندا خشنودى تو را مى خواهم، فرمود: خشنودى من از آن كسى است كه در شب قدر دو ركعت نماز بگذارد.
🌷متن حدیث:
قال: إِلَهِي أُرِيدُ قُرْبَكَ قَالَ قُرْبِي لِمَنِ اِسْتَيْقَظَ لَيْلَةَ اَلْقَدْرِ،
قالَ: إِلَهِي أُرِيدُ رَحْمَتَكَ قَالَ رَحْمَتِي لِمَنْ رَحِمَ اَلْمَسَاكِينَ لَيْلَةَ اَلْقَدْرِ،
قال إِلَهِي أُرِيدُ اَلْجَوَازَ عَلَى اَلصِّرَاطِ قَالَ ذَلِكَ لِمَنْ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ،
قال: إِلَهِي أُرِيدُ مِنْ أَشْجَارِ اَلْجَنَّةِ وَ ثِمَارِهَا قَالَ ذَلِكَ لِمَنْ سَبَّحَ تَسْبِيحَةً فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ،
قال: إِلَهِي أُرِيدُ اَلنَّجَاةَ مِنَ اَلنَّارِ قَالَ ذَلِكَ لِمَنِ اِسْتَغْفَرَ فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ،
قال: إِلَهِي أُرِيدُ رِضَاكَ قَالَ رِضَايَ لِمَنْ صَلَّى رَكْعَتَيْنِ فِي لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ .
📚 مستدرک الوسائل، ج 7، ص456
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 پیامدهای اسراف و تبذیر
ب) پیامدهای اخروی:
✍ در قرآن کریم و روایات برای اسراف و تبذیر آثار اخروی نیز بیان شده که به برخی از آنها اشاره میشود:
۱- خشم الهی
🔹اسراف کار از رحمت خداوند دور بوده، گرفتار خشم الهی میشود، همان گونه که در قرآن کریم آمده است: «وَلا تُسْرِفُوا اِنَّهُ لا یُحِبُّ الُمسْرِفینَ»؛(۲) «زیادهروی نکنید که او اسرافکاران را دوست ندارد.»
🌷امام جعفر صادق علیهالسلام هم در این زمینه فرمودند: «اِنَّ السَّرَفَ اَمرٌ یُبْغِضُهُ اللّهُ؛(۲) اسراف از اموری است که مورد غضب خداست.»
(۱) اعراف/۳۱
(۲) تحف العقول، ص ۳۰۱.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💎 جایگاه شب قدر
🔻رسول خدا (صلياللهعليهوآلهوسلم):
في أوَّلِ لَيلَةٍ مِن شَهرِ رَمَضانَ تُغَلُّ المَرَدَةُ مِنَ الشَّياطينِ ، و يُغفَرُ في كُلِّ لَيلَةٍ سَبعينَ ألفا ، فَإِذا كانَ في لَيلَةِ القَدرِ غَفَرَ اللّه ُ بِمِثلِ ما غَفَرَ في رَجَبٍ وشَعبانَ وشَهرِ رَمَضانَ إلى ذلِكَ اليَومِ إلاّ رَجُلٌ بَينَهُ وبَينَ أخيهِ شَحناءُ، فَيَقولُ اللّه ُ عز و جل : أنظِروا هؤُلاءِ حَتّى يَصطَلِحوا
◻️ شب اوّل ماه رمضان، شيطانهاى سركش به بند كشيده میشوند و
◻️هر شب، هفتاد هزار تن آمرزيده میگردند و
◻️چون #شب_قدر فرارسد، خداوند به اندازه آنچه در ماه رجب و شعبان و رمضان تا آن روز آمرزيده است، [بندگان] را میآمرزد؛
◻️مگر آن كه ميان كسى و برادرش كينهاى باشد كه در اين صورت خداوند عز و جل میفرمايد: [آمرزش] اينان را عقب بيندازيد تا آشتى كنند.
📚 بحارالأنوار: ۹۷ / ۳۶ / ۱۶
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
پخش زنده
مراسم شبهای مبارک قدر
هیئت فاطمیون پیشوا
با سخنرانی و مراسم قرآن به سر توسط آیت الله عباسی خراسانی
ساعت 23
https://www.aparat.com/Fatemiunpishva/live
#شب_قدر
#احیا
#عباسی_خراسانی
@abbasi_khorasani
@abbasiaghavi
اهمیت #شب_قدر در روایت رسولالله (صلىاللهعليهوآله) از مناجات موسی(علیهالسلام) با خداوند متعال:
قالَ موسى: إلهي اُريدُ قُربَكَ.
۱)#قربترامیخواهم.
قالَ: «قُربي لِمَن يَستَيقِظُ لَيلَةَ القَدرِ».
#شبقدربیداربماند.
قالَ: إلهي اُريدُ رَحمَتَكَ.
۲)#رحمتترامیخواهم.
قالَ: «رَحمَتي لِمَن رَحِمَ المَساكينَ لَيلَةَ القَدرِ».
#شبقدربرنیازمندانرحمکند.
قالَ: إلهي اُريدُ الجَوازَ عَلَى الصِّراطِ.
۳)#جوازعبورازصراطمیخواهم.
قالَ: «ذلِكَ لِمَن تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ في لَيلَةِ القَدرِ».
#شبقدرصدقهدهد.
قالَ: إلهي اُريدُ أشجارَ الجَنَّةِ وثِمارَها.
۴)#درختانومیوههایبهشترامیخواهم.
قالَ: «ذلِكَ لِمَن سَبَّحَ تَسبيحَةً في لَيلَةِ القَدرِ».
#شبقدرتسبیحکند.
قالَ: إلهي اُريدُ النَّجاةَ مِنَ النّارِ.
۵)#نجاتازآتشرامیخواهم.
قالَ: «ذلِكَ لِمَن استَغفَرَ في لَيلَةِ القَدرِ».
#شبقدراستغفارکند.
قالَ: إلهي اُريدُ رِضاكَ.
۶)#رضایترامیخواهم.
قالَ: «رِضايَ لِمَن صَلّى رَكعَتَينِ في لَيلَةِ القَدرِ».
#شبقدردورکعتنمازبگذارد.
[إقبال: ج ۱ ص ۳۴۵]
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💎عملی گناه کُش
🔻امام رضا عليهالسلام:
مَن لم يَقدِرْ على ما يُكَفِّرُ بهِ ذُنوبَهُ فَلْيُكثِرْ مِنَ الصَّلاةِ على محمّدٍ وآلِهِ فإنّها تَهدِمُ الذُّنوبَ هَدماً
💡 هر كه نمیتواند كارى كند كه به سبب آن گناهانش زدوده شود، بر محمّد و خاندان او بسيار درود فرستد؛ زيرا #صلوات گناهان را ريشهكن میكند.
📚 الأمالي للصدوق: ۱۳۱/۱۲۳
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
♻️ پايان تأليف تفسیر شريف «المیزان» (1392ق)
✍ کتاب "الميزان في تفسير القرآن" تأليف علامه طباطبايي، در حدود سال ۱۳۷۴ق شروع و در شب قدر (۲۳ رمضان) ۱۳۹۲ق پايان يافت، اين تفسير نخستينبار در ۲۰ جلد بالغ بر ۸۰۰۰ صفحه به زبان عربي در قطع وزيري منتشر شد.
✅ شيوه تفسير "قرآن به قرآن" علامه طباطبايي شيوهاي بيسابقه بوده است. وي بناي تفسير آيات را کمک گرفتن از ديگر آيات قرآن براي روشن نمودن قصد و معنا قرار داد. اين تفسير شريف به زبان فارسي در ۴۰ جلد و نیز ۲۰ جلد ترجمه شده است.
✅ خود علامه پيرامون اين روش تفسير، کراراً اظهار ميداشت: «ما اين روش تفسيري را از مرحوم قاضي داريم.» اولين و مهمترين مزيت تفسير شريف "الميزان" تفسير آيه به آيه است. علاوه بر آن، ميتوان به ورود علامه به بحثها از جوانب گوناگون اشاره کرد يعني علامه علاوه بر تفسير؛ بحثهاي روائي، اجتماعي، تاريخي، فلسفي و علمي را هم بدون خلت بيان کرده است.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
♻️ پايان تأليف كتاب گرانسنگ «جواهرالكلام» (1254ق)
✍ اين منبع ارزشمند كتابي جامع درباره احكام الهي و حلال و حرام شريعت اسلام ميباشد. نقل اقوال فقهاء در همه ابواب فقهی و استدلال دقيق و سهولت در استنباط احكام الهي از نكات عمده قابل توجه در "جواهرالکلام" است. آيت اللَّه شيخ محمد حسن نجفي صاحب جواهر در سن ۲۵ سالگي شروع به تأليف آن نمود و حدود سي سال از عمر گران بهاي خويش را صرف آن كرد و به همين خاطر به "شيخ الفقهاء" شهرت يافت.
✅ تهاجم فكري وهابيت و اخباريون، صاحب جواهر را به فكر ضرورت رهبري امت اسلام انداخت. لذا موضوع ولايت فقيه را در اثر ارزشمندش مطرح نمود. و آن را از ضروريات فقه اسلامي قلمداد كرد. منكران ولايت را افرادي غافل از فقه جعفري دانست و آن را تداومبخش حركت انبياء الهي و ائمه معصومين (علیهمالسّلام ) برشمرد. و مجتهد مطلق و جامع شرايط را در زمان غيبت از سوي ائمه (علیهمالسّلام ) براي اقامه حدود و مانند آن نائب خواند.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 انواع کفارات
۴- کفاره جمع
✍ کفاره جمع کفاره ای است که باید هر سه نوع کفاره، با هم ادا شوند. آنها عبارتند از:
۱- آزاد کردن بنده،
۲- دو ماه روزهداری پی در پی،
۳- و به شصت فقیر غذا دادن.
✅ کفاره جمع برای این اعمال است:
۱- کشتن مؤمنی از روی عمد و ستم.
۲- شکستن عمدی روزه ماه رمضان به وسیله کار حرامی مانند شراب خوردن.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 دعای روز بیست و سوم
🌷 اللَّهُمَّ اغْسِلْنِي فِيهِ مِنَ الذُّنُوبِ، وَ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الْعُيُوبِ، وَ امْتَحِنْ قَلْبِي فِيهِ بِتَقْوَى الْقُلُوبِ، يَا مُقِيلَ عَثَرَاتِ الْمُذْنِبِينَ.
خدایا در این ماه از گناهانم شست وشویم ده، و از عیبها پاکم کن، و دلم را به پرهیزکاری دلها بیازمای، ای نادیده گیرنده لغزش های اهل گناه.
🌸🌸🌸🌸🌸
💠 آثار دعا و استغفار
🌷 امیرالمؤمنین علی(علیهالسّلام) فرمود:
در ماه رمضان بسیار استغفار و دعا کنید؛ چراکه دعا بلا را از شما دور می کند و استغفار، گناهان شما را پاک می کند.
🌹 عَلَيْكُمْ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ بِكَثْرَةِ الِاسْتِغْفَارِ وَ الدُّعَاءِ فَأَمَّا الدُّعَاءُ فَيُدْفَعُ بِهِ عَنْكُمُ الْبَلَاءُ وَ أَمَّا الِاسْتِغْفَارُ فَيَمْحَى ذُنُوبَكُمْ.
📚 کافی، ج4، ص88
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 پیامدهای اسراف و تبذیر
ب) پیامدهای اخروی:
۲- کیفر اخروی
✍ کسانی که از ذکر خدا روی گردانند و آیات او را فراموش کنند؛ همچنین آنهایی که نعمتهای خدادادی، چون چشم و گوش و عقل را در مسیر نادرست به کار گرفته و آنها را بیهوده برباد دهند، نه تنها گرفتار فقر و تنگدستی در دنیا میشوند، بلکه عذاب اخروی نیز در انتظار آنها خواهد بود:
☀️ «وَکَذلکَ نَجْزی مَنْ أسْرَفَ وَلَمْ یُؤْمِنْ بِآیاتِ رَبِّه وَلَعذابُ الاخِرَةِ اَشَدُّ وَاَبْقی»؛(۱)
«و این گونه هر که را به افراط گراییده و به نشانههای پروردگار ایمان نیاورده است، سزا میدهیم و قطعا عذاب آخرت سختتر و پایدارتر است.» همچنین فرمود:
🌷«وَاَنَّ المُسْرفینَ هُمْ اَصْحابُ النّارِ»؛(۲) «والبته مسرفان همه اهل آتش دوزخند.»
(۱) طه/ ۱۲۷.
(۲) غافر/۴۳.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
#حضور_مردمی در روز قدس
رهبر معظم انقلاب:
ما در جمهوری اسلامی مسئلهی فلسطین برایمان یک مسئلهی تاکتیکی یا یک استراتژیک نیست،
مسئلهی عقیده و دل و ایمان است.
در روز قدس و در جمعهی آخر ماهرمضانِ هرسال، که امام آن را به عنوان روز قدس معین کردند،
مردم در همهی شهرهای کشور، میآیند در خیابانها؛ هوا گرم باشد، هوا سرد باشد؛ و حضور و انگیزهی خودشان را نشان میدهند.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
مراسم ذکر توسل دفتر آیت الله عباسی خراسانی همراه برنامه ملاقات امروز 25.1.1402 از 17.30 برقرار است.
قدوم مهمانان خدا بر دیدگان
@abbasiaghavi
@abbasi_khorasani