🔴 تحريف دفاع مقدس "صدا"ي دشمنان ايران است
تورقي بر هزاران صفحه توليدي از محصولات امپراطوري رسانه اي حزب #کارگزاران در دهه اخير نشانگر اين واقعيت است که ايدئولوژي زدايي و تخريب نمادها يکي از کارويژه هاي اصلي نشريات زنجيره اي وابسته به اين حزب #ليبرال مسلک است. حزبي که نامش با #فساد مالي، #توهين به مقدسات و تخريب نمادهاي هويت ساز همچون #دفاع_مقدس گره خورده است. يکي از اين نشريات هفته نامه #صدا است که يد طولايي درهتاکي به مقدسات و تضعيف نمادهاي اسلامي-شيعي دارد. اين نشريه اخيرا در هفته دفاع مقدس و در شرايطي که با هجمه يکپارچه دشمنان بيش از هر زمان ديگري نيازمند حفظ انسجام ملي و روحيه دفاعي هستيم در مطلبي- که از تکنيک نخ نماي نظر خوانندگان بهره برده است - به تشکيک و شبهه افکني در اصل دفاع مقدس و مجاهدت و تلاش هاي شکل گرفته در آن پرداخته است. موضوعي که کنکاش در آن از اهميت فراواني برخوردار است .
🔰 ايدئولوژي زدايي ؛ کارويژه اصلي نشريات #زنجيره اي
هرچند مردم #ايران هيچ گاه خاطره 8 سال #جنگ تحميلي و اجماع جامعه جهاني عليه کشورمان را از ياد نخواهند برد، اما تلاش رسانههاي زنجيره اي و سناريوي هماهنگ تبليغي اين جريان و در راس آنها نشريه صدا براي شبهه افکني در اصل دفاع مقدس قابل تامل است. استراتژي مشخص اين نشريات در خصوص مقاومت ملت ايران همواره؛ « سياه نمايي » ، « تقدس زدايي»،« تحريف اهداف و انگيزه هاي مقاومت»، « بي نتيجه دانستن دفاع مقدس »، «توجه صرف به عنصر آب و خاک» و «قهرمانزدايي» از دفاع مقدس بوده است.
حال اين سؤال مطرح ميشود که چرا نشريات اين جريان خاص همواره و به خصوص در شرايطي که امروز بيش از پيش به فرهنگ جهاد و دفاع مقدس نيازمنديم در مسير ايدئولوژي زدايي از دفاع مقدس و به مخاطره انداختن امنيت ملي کشور حرکت ميکنند ؟
🔺پاسخ به اين سوال از يک طرف در مشي ليبرالي حزب کارگزاران سازندگي و از سوي ديگر در ماهيت، جايگاه و کارکرد ايدئولوژي و نمادهاي آن در جامعه نهفته است.
جريان هاي ليبرال داخلي از سال 1370 با انتشار ماهنامه #کيان به منظور فروپاشي #ايدئولوژيک در کشور؛ پروژه جا به جايي #گفتمان ها را کليد زدند تا از اين طريق گفتمان ايدئولوژيگراي انقلابي و حاکميت ولايي را به گفتمان ايدئولوژي ستيزي ليبرال دموکراسي و سرمايه داري بدل کنند و اعلام داشتند که اساسا ايدئولوژي گرايي، ضد انساني است . اين جريان به خوبي ميدانستند که تقويت ايدئولوژي انقلابي و نمادهاي آن به افزايش توانايي هاي ملت، ايجاد #وحدت و همبستگي و حفظ #روحيه از خود گذشتگي در شرايط بحراني منجر مي شود.
🔰جريان غرب گراي داخلي دريافتند که "دفاع مقدس" تقويت کننده وحدت و ضامن حفظ قدرت حکومت اسلامي و ولايي است، لذا از نگاه اين جريان؛ همه نمادهايي که رنگ و بوي ايدئولوژيک دارند با تمام ابزارهاي ممکن از جمله #ادبيات و #سينما و يا #تحليل هاي خلاف واقع #رسانه اي بايد کمرنگ شوند.
جريان واداده غربگرا به خوبي دريافته است که يکي از راههاي تسليم شدن در برابر غرب ، سياه نمايي از دفاع مقدس و بي اثر دانستن #مقاومت در برابر ابرقدرت هاست. زيرا تقويت فرهنگ دفاع مقدس ميتواند جوانان را به ارزشهايي که رزمندگان براي حفظ آنها #فداکاري کردند وفادار نگه دارد .
امروز نشريات زنجيره اي و در راس آن #هفته_نامه_صدا با تمام توان ميکوشد تا با سوءاستفاده حداکثري از سرمايههاي به دست آمده از مفاسد ريز و درشت اقتصادي نمادهاي اسلامي –شيعي از جمله #عزاداري حضرت سيد الشهداء عليه السلام ، دفاع مقدس و... را کمرنگ کند . کاربرد عبارت جنگ هشت ساله به جاي دفاع مقدس نيز در راستاي تقبيح و تضعيف دفاع و مقاومت اسلامي صورت مي گيرد تا از اين طريق يکي از بزرگترين مظاهر وحدت ملت بزرگ اسلامي را از بين ببرند . ازاين رو امروز مهمترين راه براي مقابله با شبهه افکني ها بازشناسي حوزه دفاع مقدس با تقويت سينما و ادبيات دفاع مقدس و پرورش ايده ها و محتواي مناسب است.
یادداشت #محمد_عبدالهی در سرمقاله روزنامه رسالت: http://www.resalat-news.com/newspaper/item/41805
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 چرا جریان غربگرا از #تلگرام دل نمی کند؟!
این #جهرمی #وزیر_ارتباطات بود که قبل از #فیلترینگ تلگرام، ابتدا با #ترساندن مسئولان و مردم از این دروغ بزرگ که «بزودی تلگرام با بلاک چین می آید و غیرقابل فیلتر خواهد شد» خود را به آب و آتش زد تا مانع #فیلتر رسمی تلگرام شود. (بهمن 96)
🔺به محض فیلترینگ، جریان غربگرا با ایجاد نسخه های #فارسی تلگرام و تنفس مصنوعی به تلگرام این پیام رسان صراحتا #اسرائیلی، تمامی تلاش خود را برای زمین زدن پیام رسانهای #داخلی بکار بست. درحالیکه با فیلترینگ تلگرام در روسیه، این پیام رسان شدیدا با افت رنکینگ مواجه شده بود. پروژه زمینگیر کردن پیام رسانهای داخلی توسط جریان غربگرا همچنان ادامه دارد. درحالیکه تمامی امکانات برای ایجاد یک پیام رسان برتر و باکیفیت تر از تلگرام وجود دارد.
🔺اما جریان لیبرال شبکه سازی بزرگی در تلگرام برای #مهندسی_افکار عمومی در مسیر استحاله هویتی و سیاسی داشته است. این جریان پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس، شورای شهر و.. را مرهون این شبکه اسرائیلی میداند. 3 ماه پیش از انتخابات مجلس دهم، #دوروف به ایران می آید و آنالیز اطلاعات ایرانیان را به جریان غربگرا میفروشد. پس چگونه این جریان اجازه دهد این رسانه صهیونیستی به زمین بخورد؟!
هشدار اخیر #رهبر انقلاب به مسئولان رسانه ای کشور بود که جاده صاف کن ابزارهای رسانه ای دشمن (به مثابه #سلاح_شیمیایی آنها) نباشد.. اما کو #سلیمانی ای که #رسانه مان را از کف دشمنان بگیرد.. این جبهه پر از #منافق و #مزدور است..
#محمد_عبدالهی
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 #اختیارات و #پاسخگویی مقام #رهبری؛ همتراز یا ناهمتراز؟!
❌بعضی مطرح میکنند که مقام #ولایت_فقیه دارای اختیارات متعدد و گسترده ای طبق شرع و #قانون_اساسی است که با میزان پاسخگویی یا احساس مسئولیت ایشان همتراز و قابل قیاس نیست. از سوی دیگر عده ای عنوان میکنند که ایشان کمتر از حیطه اختیاراتشان در امور #دخالت می کنند و از اختیارات خود برای پیشبرد امور استفاده کافی نمی کنند. مثلا درحالیکه میتوانستند با یک #حکم_حکومتی طرح موضوع FATF# را در #مجلس ملغی کنند! یا #روحانی را #ردصلاحیت کنند و.. اقدامی نکردند.
به این ترتیب دسته اول، ولایت فقیه را به #دیکتاتوری و پاسخگو نبودن متهم می کنند و دسته دوم به #انفعال و امهال!
🔰اما پاسخ:
1⃣ #رهبر انقلاب، به شدت بر دو #خط_قرمز در مسائل #سیاسی باور دارند. این دو خط قرمز عبارتند از: #مردم و #قانون. مشی #آیت_الله_خامنه_ای در اغلب مسائل کلان سیاسی، درست همانند سیره امام #خمینی و ائمه اطهار(ع) مطالبه #مردمی و رسیدن جامعه به #بلوغ و پختگی است. چنانکه امام(ره) با #بازرگان و بنی صدر مخالف بودند ولی تا زمانیکه افکار عمومی به مرحله بلوغ و مطالبه نرسید، برکنار نشدند. پذیرش #برجام همینطور؛ آنگاه که رهبر انقلاب خود شخصا مخالف #مذاکره و توافق با #آمریکا بودند ولی به رای مردم به نامزدی که مدعی «مذاکره به عنوان کلید اداره کشور» بود احترام گذاشتند و آن را تجربه ای ماندگار برای مردم خواندند.
نکته: در دیدگاه رهبر انقلاب خط قرمز "مردم" صرفا در مسائل سیاسی یا اجتماعی رعایت میشود نه در مسائل اعتقادی و شرعی. چنانکه ایشان علیرغم جوسازی های گسترده رسانه ای موضوع #حجاب را وظیفه حکومت اسلامی دانسته و دیدگاه عده ای که با توجه به وجود جو بی حجابی در برخی اقشار، نظام را به عبور از قانون رعایت حجاب الزامی فرا می خواندند، نکوهش نمودند.
✅ اما قانون! سیره رهبران انقلاب همواره احترام به جایگاه سایر نهادهای نظام اسلامی است. اگر قرار بود یک نفر به شکل #تیرانی و #استبدادی همه کاره کشور باشد پس چه نیازی به ساختارسازی و نهادمندی! مثلا مجلس اختیار دارد قراردادهای بین المللی را به رای بگذارد و تا جاییکه از اصول یا منافع کشور فرا نرفته، ایشان ممانعتی نمیکنند. تشخیص این موضوع هم نه تحت تاثیر تبلیغات سیاسی یا جناحی بلکه با نظر خود ایشان است. چنانکه ایشان در موضوع #قانون_مطبوعات در مجلس ششم، خود را ملزم به کنش دیدند و در موضوع CFT یا پالرمو آن را به مجلس و شورای نگهبان و سایر دستگاهها سپردند. و چنانکه حضرت امام(ره) در موضوعی مثل الگو قرار دادن #اوشین در یک برنامه رادیویی دست به واکنش زدند ولی در موضوعی مثل تعیین #قائم_مقام به نظر مجلس خبرگان علیرغم باور شخصی خویش تمکین کردند.
2⃣برخلاف ادعا یا تصور برخی که اختیارات ولایت فقیه را #شاهانه و بی حد و مرز ترسیم میکنند؛ مقام رهبری نه مقام #شاهنشاهی و دیکتاتوری است و نه حتی دارای برخی اختیارات سایر رهبران دنیا. بعنوان نمونه، طبق قانون اساسی، رهبری حق انحلال و تعطیلی مجلس را ندارد؛ حال آنکه بسیاری از روسای جمهور از جمله در آمریکا و فرانسه و آلمان و ملکه انگلستان و حتی شاه مشروطه از چنین اختیاری برخوردارند. حتی در موضوع عزل رئیس جمهور، رهبر پس از حکمِ دیوانعالی کشور یا رأی مجلس قادر به عزل اوست. نه یک شبه و ناگهانی. در آمریکا اما رئیس جمهور حتی اختیاراتی در عرصه قانونگذاری هم دارد. مثلا حق وتوی مصوبات کنگره!
👇نتیجه طبیعی این تصور غلط یعنی «همه کاره بودن رهبر» تصور غلط دیگر «تنها جوابگو بودن رهبر» است. که مطابق آن، این رهبر است که باید هزینه ناکارآمدی سایر مسئولان را بپردازد. این برخلاف انگیزه تاسیس #جمهوری_اسلامی است که رهبر بجای همه تصمیم بگیرد، بجای همه عمل کند و بجای همه بازخواست شود. نظام سیاسی ایران بر اساس رای قاطبه #مردم، #مردمسالاری_دینی است و رهبر بعنوان رکن رکین آن، وظیفه منحرف نشدن آن از اصول کلان انقلاب اسلامی را دارد، نه دخالت در جزئیات امور یا هر رخداد سیاسی کوچک و بزرگ.
✅ مردم باید بیاموزند که رهبری پاسخگوی کم کاری دیگر مسئولان خصوصا مسئولانی که مستقیما با #رای مردم انتخاب میشوند، نیست. درست برخلاف نظام شاهنشاهی که چون "شاه" را "مردم" انتخاب نکرده اند، "شاه" مسئول همه ناکارامدی هاست و مردم حق دارند او را مسئول همه کاستی ها و ضعفها بدانند. اما در نظام جمهوری اسلامی مثل همه نظامهای مردمی دیگر، سایر مسئولان نیز در قبال اختیارات خود مسئولند. حتی #مردم در قبال ناکارآمدی منتخب خود باید پاسخ دهند که چرا این انتخاب؟! این معنای تام مردم سالاری است. اینکه مردم خود را به عنوان نه یک #تماشاچی حکومت، بلکه یک رکن بسیار مهم #تصمیمساز سیاسی باور کنند و تاثیر کنشهای سیاسی خود را در سرنوشت کشور با نگاه جدی تری بنگرند.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/bplwfd
🔰 زمستان سال 81 بود. اواخر دوره #اصلاحات! وارد مغازه شدم کاپشن بخرم! مغازه دار قیمت کاپشن را گفت: 40 هزار تومان! گفتم چه گران! مغازه دار جوان گفت: اگر با #آمریکا رابطه برقرار کنیم، #ارزان میشود! همه چیز وارد میشود و خوشبخت میشویم! جنس #ایرانی که بنجل است!
مغزم سوت کشید از آنچه به ذهن او فرو کرده بودند.
چه کسی گفته کاپشن ما باید از آمریکا بیاید؟! مگه چین و روسیه و کره و ژاپن، لباس شان را از آمریکا گدایی میکنند که ما بکنیم؟! مگر تکنولوژی بمب هیدروژنی است که خودمان بلد نباشیم بدوزیم؟! اصلا چه کسی گفته اگر از آمریکا بیاید ارزان میشود؟! چرا باید با فریب «ارزان شدن» کارخانه های آمریکا را آباد کنیم و #کارگران خودمان را بدبخت؟!!
🔰سالها بعد در #انتخابات 92 مردمی را دیدم که با همین طرز فکر دویست ساله میراث #پهلوی و #قاجار.. فوج فوج به کسی رای میدادند که جمله عوامانه و مضحک آن مغازه دار را با کلیدواژه #کلید فریاد میزد..
با سالها «بمباران تبلیغاتی» به اکثریت ملت ایران قالب کردند که
راه #پیشرفت شما، #مذاکره و رابطه با آمریکا و تعطیلی استعدادهای خودتان است
نه تکیه بر خودتان..
8 سال عقب ماندگی بخاطر یک فکر اشتباه
🔰اما امسال، #رهبر عزیزمان با شعار #حمایت_از_کالای_ایرانی موجی از اعتمادبنفس به #کارگر و #تولیدکننده ایرانی دادند.. تاکنون دهها مغازه لباس فروشی دیده ام که مغازه دار با افتخار میگوید «ما فقط جنس ایرانی میفروشیم، اگر کوچکترین نارضایتی داشتید پس بیاورید!»
روزی با #بمباران_تبلیغاتی، با سالها #جنگ_روانی، آن «خودتحقیری فکری» را به موج سیاسی همه گیر تبدیل کردند،
آیا ما با همه توان مان این «بلوغ فکری» تازه جوانه زده را همه گیر خواهیم کرد؟! #محمد_عبدالهی
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 ارتباط میان خاشقجی و قتلهای زنجیرهای
🔰پس از قتل فجیع #خاشقجی روزنامه نگار معروف عربستانی در سفارت #عربستان، خط رسانه ای عجیبی در رسانه های #اپوزیسیون و #اصلاحطلب و حتی #علی_مطهری نماینده لیست امید دنبال شد. خط رسانه ای که قتل خاشقجی را با موضوع #قتلهای_زنجیره_ای دهه هفتاد گره زد و به نوعی تقلا میکرد در موضوعی که هیچ ربطی به جمهوری اسلامی ندارد، هم یک لگد به #جمهوری_اسلامی بزند و هم با این قیاس و تشابه سازی نوعی تشفی خاطر برای دولت سعودی ایجاد کنند. بهرحال نشستن برچسب «جنایتکاری» و «روشنفکرکشی» بر پیشانی عربستان نباید بی هزینه برای جمهوری اسلامی باشد.
🔰اما این خط رسانه ای جریان اصلاحات و اپوزیسیونی که خود در دهه هفتاد اغلب جزء جناح اصلاح طلب بودند، بسیار عجیب و فرافکنانه است. اصلاح طلبان پس از ۲۰ سال از موضوع قتل های خودسرانه ۴ فرد ( #داریوش_فروهر و همسرش، #محمد_مختاری و #محمدجعفر_پوینده) هنوز در جایگاه #متهم این قتل ها هستند نه #شاکی.
1⃣جریان #اصلاحات در همان مقطع، دری نجف آبادی وزیر وقت اطلاعات، فلاحیان وزیر سابق اطلاعات و در راس آنها عالیجناب خاکستری #هاشمی رفسنجانی را آمران قتلهای زنجیره ای معرفی میکردند. کسی که با این اتهام، در انتخابات مجلس ششم به دیوارش کوبیدند و حتی مانع انتخاب شدن وی بعنوان نفر سی ام انتخابات تهران شدند. اما اصلاح طلبان باید پاسخ دهند که چرا کسی را که #آمر اصلی قتل های زنجیره ای میدانستند، پس از مدت کوتاهی بعنوان نامزد ریاست جمهوری خود (در انتخابات ۸۴) برگزیدند؟! و تا زمان مرگش به عنوان #رهبر معنوی اردوگاه خود به رسمیت شناختند؟! مگر او #عالیجناب_خاکستری نبود؟!
2⃣ این دولت #خاتمی بود که با تشکیل کمیته حقیقت یاب، یکی از عاملین اصلی قتل ها را و متهم ردیف دوم (یا به تعبیر برخی متهم ردیف اول) را #مصطفی_کاظمی معرفی کرد: معاونت امنیت وزارتخانه، یکی از طرفداران افراطی جریان دوم خرداد از دوستان صمیمی #رسول_منتجبنیا مشاور سید محمد خاتمی که به اعتراف خود کاظمی، منتجب نیا (و بالتبع خاتمی) در جریان قتلها قرار داشته! چرا پس از ۲۰ سال هنوز جریان اصلاح طلب به این ابهام برنامه توقیف شده "چراغ " پاسخ نگفته اند؟!
این جریان اگر مدعی است قتلها #خودسرانه نبوده، و خودسرانه اعلام کردن یک شگرد رسانه ای برای "شاه کلیدها" و آمران اصلی است، پس باید درباره ارتباط عاملان با شاه کلیدها نیز شفاف سخن بگوید. پس از دو دهه هنوز زمان افشای حقیقت فرا نرسیده؟! با وجود این همه شواهد روشن، چرا این جریان همچنان جنایت دوستان خود را به پای نظام جمهوری اسلامی مینویسد؟! نه عوامل و آمران اصلاح طلب؟!
3⃣ جریان اصلاح طلب در جریان پرونده قتل های زنجیره ای مرتکب رفتاری خشونت بار و غیرانسانی فجیع دیگری نیز شد. #بازجویی غیرانسانی و غیراخلاقی تیم سعید #حجاریان (مشاور ارشد خاتمی) که توسط همان کمیته حقیقت یاب خاتمی، مسئولیت یافته بودند از متهمان قتلها و منسوبان آنها. وقتی فیلم هولناک شکنجه همسر #سعید_امامی و بازداشت شدگان دیگر منتشر شد و نشان از جنایتی دیگر علیه متهمان پرونده داشت. اینجا دیگر نه پای جمهوری اسلامی و رهبری در میان بود و نه نیروهای #خودسر. بلکه بازجویی انحصاری اصلاح طلبانه و با نظر مستقیم شخص خاتمی صورت میگرفت.
🔰آیا وقت آن نرسیده جریان لیبرال به موج شفافیت بپیوندد و بجای متهم کردن نظام جمهوری اسلامی، نقش چهره های کلیدی خود در بدنام کردن جمهوری اسلامی را بدون سانسور عیان کند؟! تا چه زمانی قرار است با فرار به جلو، قتل های زنجیره ای که اصلاح طلبان متهم ردیف اول آن هستند، به نظام جمهوری اسلامی و بخش غیرلیبرال نظام متصف شود؟! تا چه زمانی قرار است با سواستفاده از فضاهای هیجانی و ضعف حافظه سیاسی جمعی، #قالیباف متهم ماجرای کوی دانشگاه معرفی شود که در آن هیچ نقشی نداشته و بعدها مانع کوی دانشگاه دیگری بوده و همزمان اصلاح طلبان که نگاهی آلت دست گونه به #دانشجویان برای مقاصد سیاسی داشتند و دارند، و #روحانی که در آن مقطع نقطه مقابل آن اصلاح طلبان بوده، هر دو توأمان #قهرمان ماجرا خوانده شوند؟!
بیاییم به دور از عوام زدگی و عوام فریبی به دور از بازی پیچیده سازی و تحلیل های تاکسی وار "کار خودشونه" تاریخ و سیاست را به قضاوت بگذاریم.
آنها که روزی با عالیجناب خاکستری ائتلاف کردند، بعید نیست کوس رسوایی ائتلاف شان با "بن سلاخ سعودی" نیز به همین زودی ها برملا شود. تاریخ قاضی بیرحمی است.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در مشرق نیوز: mshrgh.ir/909520
🔵 چرا خروجی #دانشگاههای ما #سکولار است؟🔵
چهل سال از انقلاب اسلامی میگذرد، چندین سال دانشگاهها به بهانه #انقلاب_فرهنگی تعطیل شد و.. اما آنچه در خروجی دانشگاهها میبینیم، چرخه معیوب محتوای سکولار، استاد سکولار، انسان سکولار در سیستم #آموزش_عالی ماست.
متاسفانه درست مثل حوزه اجتماع، ظاهرا مدیران انقلابی نیز اولین گام و نسخهشان برای دمیدن روح انقلابی به دانشگاه، بند کردن به ظواهر اسلامی و موضوعاتی چون #حجاب و #لباس دانشجویان است و نه فکر و محتوای دروس.
🔰مایلم به عنوان نمونه، وضعیت تحصیل در رشته #علوم_سیاسی را بررسی کنیم و ببینیم چگونه یک #دانشجو پس از قبولی در رشته علوم سیاسی مرحله به مرحله از دوره کارشناسی تا دکتری هر چه بیشتر مستعد برای قالببندی شدن به سمت یک #انسان_سکولار میشود و نه یک محقق مسلمان و نوآور و آزاداندیش.
🔺در دوره کارشناسی، دانشجوی این رشته در درس «نوسازی و دگرگونسازی» میآموزد تنها راه پیشرفت کشورها #توسعه به سبک غربی است. در جهان فقط یک راه خوشبختی زاده شده و آن الگوگیری از غرب و حفظ کردن جملات قصار #آلموند و #وربا و #وبر است و بس! همین محتوا در قالب کاملتری در درس «سمینار مسائل کشورهای جهان سوم» در دوره ارشد و درس «روابط شمال و جنوب» در مقطع دکتری تکرار میشود.
دانشجو در این رشته هرگز مدلهای جدید پیشرفت اقتصادی و سیاسی در کشورهای غیرغربی از کره جنوبی تا چین و روسیه و... را نمیآموزد و کتب و دروس به مفاهیمی چون خودباوری ملی و خلاقیت بومی، بیاعتنا هستند.
🔺دانشجو در دوره کارشناسی با دروسی چون «تاریخ اندیشه سیاسی غرب 1 و 2» و «اندیشههای سیاسی در قرن بیستم» و سپس با دروس مشابهی در مقطع ارشد و دکتری، از افلاطون تا اپیکور از هابرماس تا فویرباخ و هگل و فوکو و ژیژک را مجبور به آموختن میشود بدون آنکه کوچکترین نقدی یا قضاوتی بر اندیشههای آنها بیاموزد. اصولاً #نقد فلاسفه و اندیشههای غربی در دانشگاههای ما #ممنوع است!
✍خوب به خاطر دارم که همواره در دوره ارشد، استاد لیبرالمسلک درس فلسفه غرب، کلاس را اغلب با این جمله آغاز میکرد: «پیامبر امروز ما این شخص است!» مثلاً: «هابز»! «رورتی»! و.. تعبیر او درست نشان میداد جایگاه هر چهرهای متعلق به غرب، در کلاس علوم سیاسی یک #پیامبر است؛ جانشین خدا در زمین! و نه فقط یک «فیلسوف» یک «کشیش قرون وسطی» و «آورنده یک حرف متفاوت»! بلکه یک پیامبر!!
🔺در مقابل دانشجوی #مسلمان #شیعه، اندیشه سیاسی امام صادق(ع) یا امام رضا(ع) را هرگز نمیشنود. شاید اگر از یک فارغالتحصیل دکتری علوم سیاسی بپرسید، تفاوت مشی سیاسی امام کاظم(ع) با امام هادی(ع) چه بود، حتی یک جمله نتواند به شما بگوید. یا اگر بپرسید، اکنشهای سیاسی رسول الله(ص) چه تطوراتی داشت، نتواند هیچ پاسخ درخوری به شما بدهد.
🔺شاید اگر از یک دانشجوی دکتری علوم سیاسی سؤال کنید کدام اندیشمندان آلمانی درباره فلسفه سیاسی چهرههای مسلمان تحقیق کرده، پاسخی نداند. چرا که در رشته علوم سیاسی #سانسور شدهاند. شاید به این دلیل که غربیها به صورت متداول در دانشگاههایشان نمیخوانند! پس #ایرانی مسلمان هم نباید بخواند و بداند! ما فقط باید اندیشه سیاسی سنت آگوستین و آکویناس قدیس و ماکیاولی و جان لاک و روسو را بشناسیم!
🔺دانشجو حتی از مطالعات جدید سیاسی در دانشگاههای غربی اطلاع نمییابد؛ چرا که گاه استادانی به خود میبیند که همچنان جزوههای سی سال پیش خود را طوطیوار تکرار میکنند. او هرگز نمیآموزد آنچه اساتید دانشگاه ما از وهابیت و تصوف و سلفیگری و پانایسمهای جهان اسلام نمیشناسند به شکل کاملاً تخصصی در دانشگاههای #اسرائیل تحقیق میشود، تئوریزه میشود، دستکاری میشود و به استراتژی و صحنه عمل میرسد.
🔰 چه باید کرد؟! برای دانشگاهی که قرار است برای #ایران بیندیشد، نیاز است سرفصلها و محتوای دروس، کاراتر و بومیتر و جدیدتر شوند. دانشجوی ما نیاز دارد #تاریخ معاصر ایران را بهخوبی بشناسد. از تمدن ایران خصوصاً در دوره پس از اسلام بیاموزد، اندیشههای سیاسی ائمه را به خوبی فرا گیرد، استراتژیستهای غربی را که به شکل مستشرق یا جهانگرد در مورد تاریخ و سیاست در ایران مطالعه و حتی انحراف ذهنی ایجاد کردهاند بشناسد، سیر ایرانهراسی و اسلامهراسی را بشناسد و راههای تعاملات فرهنگی و سیاسی با کشورهای مختلف را بیاموزد. سیر تشکیل صهیونیسم و وهابیت بعنوان دو موضوع و معضل کلیدی منطقه را بشناسد. شیوه کشورداری و پیشرفت بومی در آسیای شرق را مشق کند. شیوه مناظره سیاسی را بیاموزد. باید پکیج کاملی از آینده تمدنی ایران در ذهن خود داشته باشد، او باید ریشههایش در ایران و فکر اسلامی ایرانی پرورش یابد و با این نگاه به جهان بنگرد، نه با نگاه غربی و از شمال به جنوب و جهان سوم.
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی را در خبرگزاری فارس بخوانید: http://fna.ir/bpox0h
🔴 اصلاحات مرد، زنده باد براندازی! 🔴
اخیرا سعید #حجاریان در گفتگویی با یک نشریه الکترونیکی (مشق نو) به ترسیم وضع ایران امروز و نسخه پیچی برای آینده پرداخته که برخلاف اظهارات سابق وی، نه تنها بوی عبور از #اصلاحات میدهد که در واقع نسخه ای برای #براندازی نظام است. وی ابتدا بدون اشاره به عملکرد دولت #روحانی و اصلاح طلبان حاضر در قدرت، مدعی شده "مسئله مسئله ها" در ایران امروز، دو مسئله" بحران #کارآمدی و #مشروعیت " است و سپس طبق معمول با متهم کردن نظام و طیف مقابل اصلاحات به خودکامگی و تمامیت خواهی و حمله به نظارت استصوابی #شورای_نگهبان و.. دو راه حل #نافرمانی_مدنی و پیروی از مدل اصلاحات «آتاتورکی» (بخوانید اسلام ستیزی) را برای برون رفت از وضع فعلی ارائه کرده است!
اما اظهارات او که به عنوان تئوریسین پیر و «بیرون گود» اصلاح طلبان مطرح است متضمن چند نکته است:
1⃣ سیر اظهارات حجاریان نشان میدهد او در ماه های اخیر مرتبا با ادعاهای متناقض و متشتت به خوداظهاری در رسانه ها دست زده است. کمتر از سه ماه از آخرین تز حجاریان در رابطه با «دورنمای براندازی» در مصاحبه با «عصر نو» نمی گذرد، آنجا که وی براندازان را به کیسه دوغی تشبیه کرد که توان مقابله و برانداختن جمهوری اسلامی را ندارند! او سپس در مصاحبه ای دیگر با ایسنا، تز «عبور از روحانی» را مطرح کرد و مدعی شد: «دولت اساساً عقدی با اصلاحطلبان منعقد نکرد که بخواهد از آن عبور کند.»
باوجود این اظهارات و تلاش حجاریان برای ایجاد فاصله انتقادی با دولت وی به سرعت درک کرد که محال است افکار عمومی تفکیکی بین #اصلاحطلبان و دولت روحانی قائل شوند. مگر آنکه بالکل کلیپ "تکرار میکنم" و جملات قصار اصلاح طلبان برای بوسیدن دست روحانی و ظریف از صفحه اذهان پاک شود! و اینک او نومید از دولت و اصلاح طلبان هر دو، خروج از حاکمیت و براندازی با تکیه بر نافرمانی مدنی را به عنوان راه حل ایران ترسیم می کند. و با زبان بی زبانی اذعان میکند «اصلاح طلبی به پایان خود رسیده» و در یک کلام: «اصلاحات مرد، زنده باد براندازی!» اما چرا؟!
2⃣ سیر پرشتاب و مملو از تناقض حجاریان و اصلاح طلبان دیگری چون او در وهله اول، نشان از #ناامیدی، اضطرار و عصبانیت از بی کفایتی دولت روحانی خصوصا در حوزه اقتصادی و سیاست خارجی دارد. اصلاح طلبان از دولت ناامیدند و پس از عیان شدن طبل توخالی دولت روحانی، برخی چهره های آنها از شکوری راد تا تاج زاده و عارف و جلائی پور، ادعا کردند حمایت از روحانی از سر استیصال و #اضطرار بوده است. علت اصلی این تغییر پی در پی راهبردها و تاکتیک ها آگاهی اصلاح طلبان از افول محبوبیت و سرخوردگی و نارضایتی مستمر پایگاه اجتماعی آنهاست. آنها به خوبی روی برگرداندن اقبال عمومی از خود را احساس می کنند و می دانند نه تنها انتخابات آتی که شاید تا سالها انتخابات و اعتماد عمومی را باخته اند. از این رو، از قرار گرفتن در کنار دولت روحانی فرار می کنند که به حدی از ضعف و ناتوانی رسیده که ماندن با آن حتی بین برخی نخبگان اصلاح طلب به یک ننگ و بدنامی تبدیل شده است. تا جایی که حتی اصلاح طلب دوآتشه ای چون الیاس حضرتی برای انتقاد آزاد از وزرای روحانی، از فراکسیون امید استعفا می دهد.
ادامه دارد..
متن کامل این یادداشت #محمد_عبدالهی را در صفحه اول #روزنامه_فرهیختگان مورخ 15 آذر 97 بخوانید
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 اصلاحات مرد، زنده باد براندازی! 🔴
ادامه:
3⃣ #اصلاح_طلبان هیچگاه تصویر رئالیستی و واقع بینانه ای از مشکلات کشور و راه حل ها نداشته اند. حتی در وجه تئوریک و نظری.
🔰مورد اول: درست وقتی که #حجاریان "نظارت استصوابی" و #شورای_نگهبان را علت العلل مشکلات و ناکارآمدی کشور می خواند، از او سوال می شود که "مگر انتخابات #شورای_شهر با نظارت استصوابی بوده است؟!" چرا شورای پنجم با قاطبه #اصلاح_طلب، بدترین عملکرد در مدیریت شهری در کل کشور خصوصا تهران را داشته اند و حتی باعث شکل گیری نوستالژی بازگشت به عصر #قالیباف شده اند؟!
🔰 مورد دوم: وقتی هر سه نهاد تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور در اختیار اصلاح طلبان بوده و اینک آنها مشکلات کشور را به گردن اصولگرایان و دولت قبل و دولت پنهان و تحریم و هر آنچه جز مسئولیت خودشان می اندازند، فورا از آنها سوال می شود که " #بودجه هزار میلیاردی کشور در اختیار کدام قوه است؟!" دولت با این بودجه چه کارنامه ای داشته؟! کدام سنگ را از جلوی پای مردم برداشته؟! بر فرض که سایر ارگانهای کشور بودجه های دیگری دارند، آیا بودجه های آنها باری بر دوش مردم گذاشته یا باری از دوش دولت برداشته؟! چرا قوه مجریه نباید در قبال بودجه هنگفتی که در اختیار وزارتخانه هایش قرار داده پاسخگو باشد؟! در همین حد، نه بیشتر! مشخص است که قرار نیست دولت در برابر کم کاری قوه قضائیه یا مقننه پاسخ دهد، اما آیا قرار نیست در برابر عملکرد خود نیز پاسخگو باشد؟!
🔰مورد سوم. حجاریان در حالی از #تمامیت_خواهی حاکمیت و رقبا و دیگران می نالد که خود از اینکه #قوه_قضائیه و #صداوسیما و فلان بنیاد در اختیار دولت نیست، شکوه دارد و متوقع است دولت که در نظام تفکیک قوا تنها یک رکن است، قوه قاهره باشد و دیگر قوا در ذیل ید آن! آیا این تمامیت خواهی نیست؟!و آیا این بهانه جویی برای فرار از پاسخگویی نیست؟!
🔰مورد چهارم. حجاریان و اصلاح طلبان تندرو دچار بیماری بت وارگی #دموکراسی و #غربزدگی هستند. در دنیای فکری آنها راه حل «بحران کارآمدی» تکیه بر مدل های بومی #پیشرفت اقتصادی و دولت رفاه و رسیدگی به حقوق پایین دستان و طبقه متوسط نیست. راه حل از نظر آنها فقط مدلهای #توسعه غربی، افسارگسیختگی سیاسی و بازی های قدرت است، حتی فراتر از دموکراسی های غربی. چرا که آنها به عنوان نمونه، نظام دوحزبی انگلستان را می ستایند و برای ایران تجویز می کنند، اما نظام پارلمانی اش برای ایران را نه و چنین نظامی را انتخاب کاندیداهای دست چین شده حاکمیت می خوانند! شورای نگهبان در ایران را دشمن اصلی خود و دموکراسی میخوانند اما سانسور می کنند که این شورا متناظر «شورای قانون اساسی فرانسه» و اصلا برگرفته از آن است! درحالی از «فرآیند ردصلاحیت» دندان بهم می فشرند که گویی نمی دانند «دادگاه قانون اساسی آلمان» یا «دیوان عالی آمریکا» یا «دادگاه ویژه انگلستان» دقیقا همان مسئولیت تائید یا ردصلاحیت کاندیداها را انجام می دهند! ردصلاحیت برای ایران نه! برای غربی ها بله!
اصلاح طلبان و جریان لیبرال در ایران، حتی در تقلید از غربی ها نیز آلوده به افراط هستند و گزینشی رفتار می کنند.
✍متن کامل این یادداشت #محمد_عبدالهی را در صفحه اول #روزنامه_فرهیختگان مورخ 15 آذر 97 بخوانید
👉 ☑️ @abdollahy
🔵 دو بال یک رسالت بزرگ: انجمنهای اسلامی دانشجویان اروپا و جوانان غربی
🔰پنجاهوسه سال از تشکیل اتحادیه #انجمنهای_اسلامی_دانشجویان_اروپا میگذرد. یکی از قدیمیترین #تشکل های انقلابی خارج از کشور که در حدود 50 شهر اروپا شعبه و تقریباً هزار عضو دارد. این تشکل که باهمت و تشویق #شهید_بهشتی در سال 1344 به راه افتاد، در ابتدای امر، هدفش را مبارزه با رژیم ستمشاهی قرارداد و پس از پیروزی #انقلاب اسلامی با تغییر رویکرد سیاسی و مبارزاتی خود به رویکرد فرهنگی و علمی به کمک انقلاب اسلامی و پیشرفت ایران اسلامی آمد.
🔰به لحاظ اهمیت این تشکل، #رهبر معظم انقلاب تقریباً هرسال به مناسبت گردهمایی این دانشجویان پیامی راهبردی برای آنها دارند. تشویق به فعالیت و تلاش، تأکید بر خودسازی و.. ؛ امسال نیز ایشان در پیام سالانه خود به دانشجویان ایرانی این تشکل مذهبی و اسلامگرا "خدمت به پیشرفت #دانش و فناوری" را گوشزد نمودند و فرمودهاند: "پیوستن دانشجویان ایرانی در هر نقطه از جهان به حرکت پیشرفت و بینیاز کردن کشور از بیگانگان، جهاد فی سبیل الله است." محتوای این پیام کوتاه، بیانگر رویکرد و زاویه نگاه علمی رهبر انقلاب به این تشکل اسلامگراست. بهعنوان زمینهای برای پیشرفت علمی کشور و نامیدن این رسالت عظیم به تعبیر "جهاد فی سبیل الله".
🔰 رهبر انقلاب همواره پیامها و رویکردهای خود به موضوعات و اجزای نظام را در یکچشم انداز و پکیج باز و گسترده چیدمان میکنند. چنانکه جامعه #دانشگاهی ایران در خارج از کشور را بهعنوان پلی میان غرب و داخل ایران و در خدمت پیشرفت داخل کشور مینگرند و جوانان غربی را بهعنوان پلی میان جهان غرب و اسلام ناب. دو نامه معروف #آیت_الله_خامنه_ای به جوانان #غربی مؤید همین رویکرد فراملی، آیندهنگرانه و کاربردمحور ایشان است. نامه اول برای برجستهسازی مفهوم #اسلام_هراسی بهجای "اسلامشناسی" توسط رسانهها و حکومتهای غربی در ذهن جوانان غربی. و نامه دوم پس از عملیات #تروریستی چند (ظاهراً) مسلمان در #فرانسه. نه برای توجیه یا محکوم کردن آن عملیات تروریستی خاص، بلکه برای تغییر نگاهها از #اسلام و #مسلمانان بهعنوان مظاهر #تروریسم و ابراز همدردی و همدلی با "مردم غرب" معرفی مسلمانان بهعنوان قربانیان اصلی تروریسم غربی و ظاهراً اسلامی هر دو.
🔰ایشان با بهرهگیری از دیپلماسی عمومی تلاش میکنند تارهای شبکه ذهنی جوانان غربی را که در سلطه و سیطره جریان غالب رسانهای، اسلام را با تروریسم مترادف کرده است، بگسلد و مستقیماً با افکار عمومی غرب ارتباط گیرند تا نشان دهند اسلام نهتنها دین ترور نیست، که دین صلح و دوستی است و منبع اصلی آن، #قرآن کشتن یک انسان را بهمثابه کشتن کل بشریت میداند. از سوی دیگر نیز بانیان اصلی تروریسم در جهان کنونی یعنی دول غربی را بهعنوان متهم درجه اول خشونت علیه بشریت به ملتهایشان معرفی کنند.
شاید چهار سال زمان کمی برای سنجش تأثیر این کلمات و جملات بر جامعه غربی باشد. اما جنبش #جلیقه_زردها در فرانسه و سپس هلند و انگلستان و بلژیک و... که شعار و هدف اصلی آنها معطوف به ضدیت با کل سیستم #سرمایه_داری است، نوید روزهای روشن بیداری و آگاهی ملتهای غربی از شبکه اختاپوسی رسانهای و تبلیغاتی را میدهد.
👈 در تازهترین نظرسنجی صورت گرفته 60 درصد فرانسویان همچنان از جنبش ضد سرمایهداری حمایت میکنند. این آمار را موسسه آماری الب (Elabe) به درخواست شبکه تلویزیونی ب اف ام گرفته است شبکهای که از مخالفان جنبش ضد سرمایهداری است.
از همین رو، کشورهای غربی نهفقط به دلیل ستمهای فراملی خود علیه دیگر ملتها که به دلیل ریشه دواندن نظام زالووار سرمایهداری و فقیرتر کردن تصاعدی #فقرا و وامداری دائمی طبقه #متوسط، و انحطاط فرهنگی آن، آبستن جنبشهای ضد سیستم هستند. از جنبش اشغال والاستریت در آمریکا (2011) تا جنبش ضد سرمایهداری جلیقه زردهای فرانسوی (2018).
✍متن یادداشت #محمد_عبدالهی در سرمقاله #روزنامه_رسالت؛ 97/10/23
👉 ☑️ @abdollahy
🔵 نقش #رهبر در برخورد با مفاسد اقتصادی چیست؟!
آیا رهبر انقلاب مسئول پاسخگویی به #مفاسد_اقتصادی مدیران اجرایی هستند؟! آیا رهبر انقلاب وظیفه #عزل و برکناری مدیران فاسد را بر عهده دارند؟ #قانون_اساسی و سیره #پیامبر و #اهلبیت چه بوده؟! تفاوت بین #ولی_فقیه و #دیکتاتور چیست؟! تفاوت بین مسئولیت #شاه و #دیکتاتور در برابر مفاسد حکومتشان با مسئولیت #رهبر جامعه اسلامی چیست؟! آیا #مردم نقشی در مفاسد دارند؟
✍ برای پاسخ به این سوالات، یادداشت #محمد_عبدالهی را در سرمقاله #روزنامه_رسالت بخوانید
http://www.resalat-news.com/newspaper/item/63116
👉 ☑️ @abdollahy
🔵 نقش رهبري در برخورد با مفاسد اقتصادي 🔵
🔺این روزها نگرانی ناشی از #ناکارآمدی در عرصه اجرایی و انتشار اخبار تخلفات و #مفاسد_اقتصادی برخی از مدیران، سبب شده تا این پرسش در افکار عمومی شکل بگیرد که چرا با افراد مفسد و ناکارآمد برخورد جدی صورت نمیگیرد. برخی افراد با ذکر مصادیقی از تصمیمات #امام راحل در برهههای گوناگون بهخصوص اوایل انقلاب این اشکال را وارد میکنند که امروز #قاطعیت لازم از سوی #رهبر انقلاب در برخورد با مشکلات کشور وجود ندارد.
✅دراینباره باید گفت بسیاری ازاینگونه شبهات حاصل شناخت نادرست و ناقص از سیره سیاسی امام راحل و رهبر انقلاب و تلقی دیکتاتورمآبانه از جایگاه #ولی_فقیه است.
لازم است در مورد نوع تصور خود از شیوه حکومتی امام راحل بیندیشیم که آیا ایشان در حکومتداری تنها از شیوه #عزل و برکناری در مقابل اشتباهات مسئولین استفاده میکردند؟ آیا نسبت به فاکتورهای مهمی همچون شرایط زمانی و مکانی، مصالح جامعه اسلامی، تواناییهای افراد و... بیتفاوت بودند؟ قطعاً پاسخ به این سؤالات منفی است . باید دانست تفاوت زیادی بین جایگاه ولیفقیه در جامعه اسلامی و رهبری در حکومتهای #استبدادی وجود دارد. در مکتب امام راحل یکی از وظایف اصلی ولیفقیه توجه به #مصالح جامعه اسلامی و رشد دادن و تربیت کردن جامعه است. همچنانکه حضرت امام مدتها آیتالله #منتظری، بنیصدر و امثال بازرگان را تحمل کردند تا آگاهیهای مردم رشد پیداکرده و زمینه اقدام فراهم شود.
امروز نیز رهبر انقلاب بسیاری از اقدامات را منوط به رشد #آگاهی های عمومی کردهاند. همچنان که مسئله #برجام را تجربهای برای رشد بینش سیاسی مردم دانستند .
✅از منظر #قانون_اساسی نیز نمیتوان ناکارآمدی دولت در عرصه اجرایی و یا تخلفات و مفاسد اقتصادی را به رهبری نسبت داد. طبق قانون، رهبری وظیفه #سیاستگذاریهای راهبردی و کلان کشور را بر عهدهدارند، نه ورود عملی به مباحث اجرایی که در حوزه وظایف قوای سهگانه قرار دارد. ولیفقیه نقش #اجرایی ندارد بلکه وظیفه اصلی ایشان #راهبری در مسیر اهداف انقلاب است. چراکه این مردم هستند که مجریان را از طریق قانون انتخاب کرده و مشخص میکنند چه کسی و با چه سبک و عقیدهای برای آنها تصمیمگیری کند.
بااینحال رهبرانقلاب، همواره اهمیت برخورد به هنگام با تخلفات و ضرورت رفع کاستیهای اجرایی کشور را به مسئولین ذیربط تذکر داده و بهطور مکرر رفع آنها را مطالبه کردهاند. ایشان در این خصوص از تذکرات تند در جلسات خصوصی با مسئولین تا تذکرات کلی در جلسات عمومی را در کارنامه مدیریتی خود دارند.
بازخوانی سیره حکومتی ایشان در طول سه دهه اخیر مؤید این مطلب است. هنوز چند ماه از آغاز رهبری ایشان نگذشته بود که نشان دادند که مبارزه با فساد از دغدغههای اصلی ایشان است. این تذکرات بهطورجدی ادامه داشت تا نهایتاً منجر به تشکیل “ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی”، و صدور “فرمان هشت مادهای” شد. مبارزه با #فساد، آنقدر برای رهبری معظم انقلاب اهمیت داشت که دربند هفتم این نامه، حتی منتسبین به خود را نیز از آن مستثنا نمیدانند. این فرمان هشت مادهای سالهاست که با اهمال دولتها و مسئولین اجرایی کشور همچنان بر روی زمینمانده است.
✅ فارغ از مسئله #قانون ؛ ازلحاظ عینی نیز امکان اینکه یک فرد بتواند در تمام حوزههای سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد، فرهنگ و... بهطور جزئی ورود پیدا کند غیرممکن است. همچنین این نحوه دخالت با اصل تفکیک قوا مصرّح در اصل 57 قانون اساسی نیز منافات دارد زیرا سبب اختلاط حقوق و تکالیف بخشهای مختلف نظام و نارضایتی مردم میشود.
✅ ازآنجاکه در کشور ما مسئولین نظام بطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق آرای #مردم انتخاب میشوند بنابراین ما هستیم که باید در انتخابهایمان بیشتر دقت کنیم. رهبری نیز همواره تلاش کردهاند تا در راستای احترام به نظر مردم، از دخالت در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
اهمیت نقش مردم در حکومت را میتوان با یک ماجرای تاریخی تبیین کرد؛ در جریان جنگ احد عدم تمکین مسلمانان از فرمان رسول خدا نشان داد حتی اگر رهبر جامعه #پیامبر اسلام باشد؛ درصورتیکه مردم از فرمان ایشان تمکین نکنند نتیجه مطلوب نخواهد بود.
🔰به نظر میرسد، در حال حاضر دشمنان نظام، در تلاشند بر اساس یک سناریوی هدفمند و با جوسازی رسانهای زمینه را برای یک جنگ ادراکی و شناختی تمامعیار فراهم کرده سپس با نسبت دادن انواع اتهامات به ساحت مقدس ولایتفقیه، کشور را به آشوب بکشانند.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی را در سرمقاله #روزنامه_رسالت بخوانید
http://www.resalat-news.com/newspaper/item/63116
👉 ☑️ @abdollahy
پیج من در اینستاگرام را دنبال بفرمایید👇
https://www.instagram.com/abdollahy_moh/
🔵نکته نغزی را امروز از بزرگواری که در حوزه قرآنی مسئولیتی داشت شنیدم. میگفت: " تولید پیام های #قرآنی برای مخاطب اروپایی و آمریکایی یک تیرو دونشان است. چراکه فرهنگ غربی در کشور ما آنقدر پیش رفته است که مخاطب آن پیام در واقع در همین نزدیکی هاست!"
.
قدری به این جمله فکر کردم و دیدم که آری! روند غربگرایی در جامعه ایران در طول سال های اخیر موفقیت هایی داشته است. با خود به دلایل برخی توفیقات پروژه مدرنیزاسیون فکر کردم و به یک فهرست اولیه رسیدم. دلایلی از این قبیل که در سایه کم تحرکی و بی ذوقی رسانه های رسمی چون #صدا_و_سیما، به روز نبودن شیوه های تبلیغ، کم کاری حوزه های علمیه، فقدان کارشناسان زبده با شیوه های بیان جذاب و جوان پسند، غفلت از تولیدات هنرمندانه متنوع و قوی در قالب های گوناگون نظیر تولیدات چند رسانه ای (همچون فیلم، موشن گرافی، انیمیشن، بازی های رایانه ای و....) برای تبلیغ دین و در آخر عملکردهای ناصواب مسئولین #متدین_نما بروز یافته اند، بخشی از جوانان امروز ما را نیز با استحاله هویتی روبرو کرده و آن ها نیز محتاج دریافت پیام هایی در معرفی اسلام هستند که مناسب ذائقه غربی هاست!
.
بیشتر که فکر کردم دیدم جدا از آنچه گفته شد شاید هیچ گزاره ای به اندازه عمل به #قرآن و به تعبیر دقیق تر "زیست قرآنی" مسئولین کشور نتواند جوان امروز را به دین و قرآن نزدیک کند. البته نزدیک شدنشان پیش کش که عملکرد خلافشان آن ها را منزجر نکند. جوانی که از یک تریبون رسمی و از مقام اجرایی کشور #دروغ و یا وعده های بی سرانجام –که معادل همان دروغ است– را می شنود چگونه می تواند به لباس و دیانت ادعایی او اعتماد کند؟!
.
🔰نتیجه گرفتم که بهتر است همه کاستی ها را به گردن دشمن نیندازیم –هرچند معتقدم یک تفریط گرایی مذموم هم در این زمینه در برخی هست که کلا منکر توطئه دشمن و یاحتی وجود دشمن هستند– نمایش تضادهای گفتاری و رفتاری مسئولین از هر توطئه ای از سوی دشمنان کاراتر و نافذتر است.
پیج من در اینستاگرام 👇
https://www.instagram.com/abdollahy_moh/
🔴 دولت طلبکار🔴
بيتدبيري دولت و نگاه خوشبينانه نسبت به #برجام به همراه انفعال زائدالوصف و تکانههاي اقتصادي شديد پسازآن، مردم و بهويژه طبقه متوسط و فرودست را بهشدت تحتفشار قرار داده است. آقاي روحاني اما بجاي تلاش براي حل مشکلات و عذرخواهي از مردم بهتازگي در اظهارنظري از مردم خواسته است تا با مقايسه خدماتي که در کشورمان به آنها ارائه ميشود با آنچه در کشورهاي همسايه به مردم ميدهند، شاکر نعمات باشند! اين سخنان قابلتأمل؛ حکايت تکراري از ارائه اطلاعات گزينشي و فرافکنيهاي بيحد دولت و تلاش براي پنهان کردن واقعيت اقتصادي و اجتماعي کشور است که در فاز جديد با ادبيات طلبکارانه از مردم همراه شده است .
در مواجهه با اينگونه اظهارات ابتدا اين سؤال به ميان ميآيد که آيا رئيسجمهور از اوضاع اقتصادي مردم بياطلاع است؟ ترديدي نيست که حسن روحاني بهعنوان بالاترين مقام اجرايي بر تمام واقعيات کشور اشراف دارد. اما ظاهراً بهجاي چارهانديشي فعلاً بنا را بر فرافکني و انکار واقعيات گذارده است . در اين خصوص به چند نکته ميتوان اشاره کرد:
1⃣ عدم #اراده و #توان براي حل مشکلات کشور: اينگونه اظهارات و موضعگيريها نشان ميدهد که در خوشبينانهترين حالت دولت توان و يا ارادهاي براي حل مشکلات اقتصادي ندارد. حالت بدبينانه ماجرا نيز همان "سناريوي #ناراضي تراشي" است که اخيراً وزير مستعفي بهداشت از آن پرده برداشت. بههرحال آنچه در سفره مردم مشهود است نتيجه ميدهد که عليالظاهر مجريان دولتي ديگر اقتصاد را به حال خود رها کردهاند و فقط در انديشههاي حزبي و پوپوليستي غرقشدهاند. در اين رويه نيز طبيعتاً اصلاح ساختار اقتصادي به حاشيه رفته و جاي خود را به فرافکني يا مقصريابي داده است.
2⃣ دستوپا زدن براي نجات از باتلاق بيتدبيري: به اذعان کارشناسان اقتصادي ،روحاني و تيم اقتصادياش مردود شده و نتيجتاً #اقتصاد کشور در باتلاق رکود و تورم گيرکرده است. باوجود سکوت بانک مرکزي در اعلام آمار رشد اقتصادي، بر اساس گزارش مرکز آمار، رشد اقتصادي کشور در فصل تابستان امسال منفي ۱/۱ درصد بوده است.
رشد اقتصادي بدون نفت هم در اين فصل منفي ۱/۶ درصد اعلامشده است. همچنين به گفته کارشناسان اقتصادي بدهيهاي دولت در سال جاري به ۳۳۳ هزار ميليارد تومان رسيده است. دولت خود را به بزرگترين بدهکار اقتصاد تبديل کرده است بااينحال هيچگاه نپذيرفته که علت تورم افسارگسيخته،
سياستهاي اشتباهي است که اجرا کرده است و بهجاي ترميم هرازگاهي با اقدامات عوامفريبانه در پي فرافکني برآمده است.
3⃣رابطه اربابرعيتي دولت و مردم: امروز نظام اقتصادي؛ مبتني بر #نفت، دولت سالار و رانتي است و بخش خصوصي ما نيز بيمار است؛ به همين دليل در کشور ما دولت، ارباب و مردم، رعيت شدهاند؛ همين مسئله سبب ميشود دولت به مردم نگاه از بالا به پايين داشته باشد و مشکلات آنها را نبيند. لذا اين رويه از جانب آقاي روحاني که بهجاي تلاش براي بهبود وضعيت نابهنجار و عذرخواهي از مردم از بالا به پايين نگاه کند و از آنها بخواهد شاکر همين وضعيت موجود باشند حاصل وضعيت اربابرعيتي است.
4⃣ قياس غلط و ناتمام در خصوص ارائه خدمات ارزان در ايران و کشورهاي منطقه: آقاي #روحانی در حالي از شاکر بودن در قبال ارزانيها نسبت به برخي کشورها ميگويد که اشارهاي به دستمزد و حقوق مردم ما نميکند. در بسياري از کشورها حداقل دستمزد به ميزاني که استانداردهاي حداقلي زندگي را فراهم کند، کافي است. اين در حالي است که در کشور ما مرز بين حقوق کارگران و ساير اقشار کمدرآمد با گراني و تورم بسيار فاحش و زياد است.
✍ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی را در سرمقاله #روزنامه_رسالت مطالعه فرمایید
http://www.resalat-news.com/newspaper/item/63291
👉 ☑️ @abdollahy
🔰 تاییدی بر سخنان رییس جمهور!! 🔰
دیروز #حسن_روحانی در دیدار با وزیر ارتباطات و معاونینش سخنانی به حق بر زبان رانده است که وظیفه دارم بر آنها مهر تایید گذارم و متقابلا چند پرسش ساده از او در مقام حق شهروندی بپرسم :
🔵 گفته اید : " قبول کنیم #فیلترینگ اشتباه بود " . اصلا قبول ! #فیلترینگ اشتباه بود . اما اینکه شما در جلسات خصوصی خود در سطوح عالی تصمیم گیری و در مقام رییس فضای مجازی کشور در خصوص فیلترینگ نظرات دیگری داشتید و امروز به مردم چیز دیگری میگویید اشتباه نیست؟
🔴گفته اید : " برخورد با زنان بدحجاب بدین شکل اشتباه بود " . باز هم قبول ! سیاست برخورد با #بدحجابی مخصوص #زنان نیست و مردان را هم بایستی مدیریت کرد . اما آیا این خود شما نبودید که در اوایل انقلاب قانون #حجاب را در ارتش تصویب کردید و امروز به گونه ای از حقوق از دست رفته زنان سخن میگویید که انگار از تصویب آن قانون توسط خودتان بی خبرید؟
🔵گفته اید :"امروز عده ای از #فضای_مجازی برای منافع شخصی و حزبی خود استفاده می کنند". این هم به عنوان یک امر مذموم قبول ! اما آیا پاسخ این سوال را داده اید که استفاده شخصی شما از ظرفیت ارسال پیام تبریک سالانه برای بیش از 40 میلیون نفر در نوروز هر سال مصداق استفاده شخصی هست یا خیر؟ افزون بر آن، چرا #تلگرام را شبکه رای و کانون جنگ روانی دولت خود کردید و پیام رسانهای داخلی را به کما کشاندید؟! آیا شما برای منافع شخصی و حزبی خود، پاول #دوروف را مخفیانه به تهران نیاوردید؟ چرا معامله این صهیونیست با دولتتان را بر مردم کتمان کردید؟
🔴گفته اید " مبارزه با خواست عموم مردم ، شرعی و قانونی نیست " این سخن هم قبول و بر منکرش لعنت ! اما آیا عموم #مردم ایران با وضعیت اسفناک اقتصادی که دولت شما بنا نهاده و یا عزتی که به پاسپورت ایرانی بازنگشت و تحریم هایی که لغو نشد و صنعت هسته ایی که با بتن مهار شد و صدها وعده بی سرانجام دیگر شما موافقند ؟ آیا این همه بی تدبیری که دود آن به چشم مردم رفته است شرعی و قانونی یا موافق خواست عموم مردم است ؟ آیا پایانی بر سیاست "فرار به جلو " و ایجاد" حواس پرتی جمعی" نسبت به شرایط وخیم مدیریت شما - به جای شفافیت و شجاعت و عذرخواهی - می توان متصور بود؟
✍ متن یادداشت #محمد_عبدالهی در #خبرگزاری_فارس: http://fna.ir/brbnda
👉 ☑️ @abdollahy
🔴 پالرمو، #مجازات غربی ها یا #پاداش به آنها؟🔴
🔰کنار هم گذاشتن رویدادهای اخیر در فضای سیاسی کشور حکایت ازین می کند که پروژه تکراری و شکست خورده فشار به #رهبر انقلاب برای تغییر روند سیاست گذاری های کلان کشور در جریان است. رونمایی از نامه ۸ #وزیر کابینه به رهبری آن هم در روزنامه رسمی دولت، فضاسازی برای تصویب قطعی ملحقات fatf# (نظیر پالرمو و cft) و جنگ گسترده روانی - رسانه ای برای جا انداختن ضرورت تمکین به نظرات اروپایی ها ابعاد این سناریوست.
🔰بیایید روند ماجرا را مرور کنیم.#کنوانسیون پالرمو (مربوط به جرائم سازمان یافته فراملی) پس از مدتی مسکوت گذاشتن، بالاخره با لابی دولت و #لاریجانی و رای اکثریت #مجلس تصویب شد، اما #شورای_نگهبان با طرح ایراداتی چون مغایرت این کنوانسیون با اصل 15 قانون اساسی، آن را به مجلس بازگرداند ودر نهایت جهت بررسی به #مجمع_تشخیص_مصلحت ارجاع شد.
اینک با وجود مخالفت بعضی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و احتمال رد آن در مجمع، وزرای #روحانی به صف شده اند تا با استراتژی سوخته نامه نگاری به مقصد بیت رهبری، نظام را برای تصویب این کنوانسیون تحت فشار بگذارند.
🔰نیم نگاهی به طرح ریزی های 6 ساله اخیر غربی ها نشان می دهد که سابقا طرح ریزی ها باهدف ایجاد دوگانه هایی نظیر موشکی - معیشت صورت می گرفت به این معنا که برای تعطیلی صنایع #موشکی دوربرد ایران #تحریم های اقتصادی وضع می شد. اما در طرح ریزی جدید و در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی به نظر می رسد این دوقطبی ها در دوگانه محوری « معیشت -اصل نظام » تمرکز یافته است. در چنین رویکردی فشار اقتصادی حاصل از تحریم ها با این هدف که مردم با فشار بر #حاکمیت به نان برسند مد نظر است.
حامیان گفتمان سازش نیز برای تخفیف این تهدید پوشالی به دنبال تکمیل پازل ناتمام #برجام هستند و با عملیات روانی حساب شده مردم را برای نجات از قحطی به فشار بر حاکمیت برای تصویب قانون های جدیدی چون پالرمو و cft# ترغیب می کنند تا بتوانند به قول خودشان تنها راه برون رفت از بن بست ترامپ را با کمک اروپایی ها به نتیجه برسانند.
👈نکته جالب ماجرا این جاست که دقیقا در ایام بررسی نهایی قوانین مذکور در مجمع روند قیمت در بازار #ارز و #سکه رو به صعود می گذارد تا پیش نمایشی از آشفتگی اقتصادی احتمالی در صورت عدم تصویب این قوانین را به افکار عمومی القا کند.
🔰اضلاع این سناریوی مثلثی سه طیف فعال سیاسی هستند. جریان #دولت، بخشی از نمایندگان مجلس با لیدری علی لاریجانی و جریان #اصلاحات. به نظر می رسد این ائتلاف استراتژیک ذیل اختلافات سه طیف سیاسی مذکور و با هدف راهبردی تقسیم سهم و نقش در دو انتخابات مهم بعدی در کشور صورت پذیرفته است. لاریجانی به تداوم دولت کمک می کند وتضمین جان سالم به در بردن دولت روحانی در این دو سال. هردو به مانع شدن برای قدرت گیری رقیب سوم کمک می کنند و اصلاح طلبان هم راهی برای حذف نشدن از قدرت در پازل آینده کشور.
🔰اما اینکه چرا لیبرالها با پای گذاشتن بر #منافع_ملی، تا این حد بر تصویب cft و سایر لوایح FATF اصرار دارند، جای تعجب است! چرا که تصویب این لایحه هیچ تاثیری بر #اقتصاد کشور و کاهش تحریمها نخواهد داشت و برعکس چون برجام، به مثابه غل و زنجیری جدید بر دست و پای نظام، دستاویزی برای تحریم های بعدی خواهد شد.
حقیقت این است که تصویب لوایح مرتبط با FATF به مثابه پیوست محرمانه برجام وصرفا شامل تعهداتی است که ظریف و دولت روحانی در ضمیمه برجام داده اند و حال با پاره کردن برجام توسط ترامپ و پیوستن اروپایی ها به اردوگاه آمریکا با تحریم های جدید، تصویب cft نه راه حل مشکلات کشور، که نوعی #حماقت و تشویق ضمنی غربی ها برای نقض تعهدات آن هاست. دستگاه #دیپلماسی ایران بجای تنبیه و مجازات آمریکایی ها و اروپایی ها برای نقض برجام، اینک با تصویب این لوایح به آنها نوعی پاداش برای تشدید فشارها علیه ایران می دهند.
✍ متن یادداشت #محمد_عبدالهی در #خبرگزاری_فارس
http://fna.ir/brbv61
👉 ☑️ @abdollahy
سرنوشت #لیبی ۶ سال پس از بهار عربی و دخالت #آمریکا حقیقتا دردناک است! لیبی امروز محصول اعتماد به آمریکاست . قذافی گول لبخند آمریکایی ها را خورد بعد از آن با اروپایی ها پیمان بست و بعد از تعطیلی صنعت هسته ای و خلع سلاح توسط هر دو بمباران شد !
چندی پیش جان بولتون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا گفت واشنگتن قصد دارد از الگوی لیبی برای مواجهه با کره شمالی نیز استفاده کند و اکنون بار دیگر این سخن از سوی دونالد ترامپ تکرار شده است. الگویی که آمریکاییها از آن یاد میکنند البته به مصیبتی بزرگ برای لیبی تبدیل شد.
این روزها #ونزوئلا نیز به واسطه شبکه نفوذ غرب در میان مسئولینش درگیر تجربه ایست که تجربه کنندگان پشیمانی دارد .
آمریکا این گرگ خونخوار ضد دموکراسی، دولت منتخب مردم ونزوئلا را کنار زده و یکبار دیگر تجربه کودتای ایران و ۶۱ کودتای دیگر در جهان را به تکرار گذاشته است.
آن هایی که رویای شوم ونزوئلا سازی ایران را در سر می پرورانند این روزها عجیب خوشحالند.
👉 ☑️ @abdollahy
با عجیب ترین #حزب ایران آشنا بشید.. اینها نماد #تحزب در ایران هستند
#اصلاحات #دوم_خرداد #کارگزاران #هاشمی #خاتمی #اصلاحطلبان #کرباسچی #ونزوئلا #مصدق #ملیگرا #روحانی #جهانگیری #انتخابات #میرحسین_موسوی #کروبی
👉 ☑️ @abdollahy