💠معیشت پرهیزکارانه💠
من یک حرف را همیشه به برادرانی که خارج از کشور زندگی میکردند،عرض میکردم. شما در اینجا، در یک فضای انقلابی و دینی و اسلامی تنفس میکنید و همه چیز دینی است. آن چیزی که از مظاهر غیردینی گفته میشود و وجود دارد، در مقابل فضای کلی کشور که دینی است، در حکم صفر است، نه اینکه من آنها را ندانم که چه هست_ مثلا وضع لباس بعضی ها در بعضی جاها_ ولی اینها در مقابل آن جریان کلی کشور، که جریان دینی و قرآنی و اسلامی است، چیزی به حساب نمی آید. اگرچه تاثیرات مخرب دارد،اما چیزی نیست. فضا،فضای دینی است. وقتی شما از اینجا خارج میشوید، مثل آن فضانوردی هستید که از جو زمین خارج میشود؛ درحالیکه ریه او همچنان هوا و اکسیژن لازم دارد و آنجا مکانی است که اکسیژن در آن نیست و باید با خودش ذخیره ای به آنجا ببرد و ارتباط خودش را با زمین که به آن احتیاج دارد،حفظ کند. شما هم در آنجا همین طورید. مواظب باشید که اکسیژن کم نیاورید؛ اکسیژن تدین، تقوا،ورع، ایمان و توکل. باید با جمهوری اسلامی دائم در ارتباط باشید و نوع ارتباطی را داشته باشید که شما را از لحاظ این خصوصیات معنوی_یعنی ایمان،تدین و تقوا_ تغذیه کند.
در دیدار با مسئولان وزارت امور خارجه۷۰/۰۴/۱۸
#حیات_طیبه
#تقوا
@adibi_larijani
❇️برداشت های قرآنی مقام معظم رهبری❇️
اگر بخواهیم همه قرآن را بیاموزند، عده ای باید در اوج قرار بگیرند. همینطور که اگر بخواهید ورزش، همگانی شود، بایستی عده ای قهرمان را جلوی چشم مردم نگهدارید، اگر بخواهید قرآن در خانه ها،بین بچه ها، بین بزرگها، بین زنها و مردها رواج پیدا کند، بایستی قهرمانان قرآنی را احترام کنید. این است که ما به اینها[تلاوت کنندگان قرآن] احترام میکنیم.
مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره مسابقات قرآن۷۷/۹/۱
#قرآن
❇️سلام علیکم
💠صبح پنج شبه به خیر و عافیت
♦️بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
📌السلام علیک يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ
📣تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم هدیه به ارواح طیبه علما و شهدا و مومنین و مومنات
امروز صفحه 9
@adibi_larijani
#اعمال روز
❇️ نماز پنج شنبه های ماه شعبان که کیفیت آن به این ترتیب است :
دو رکعت نماز و در هر رکعت بعد از سوره مبارکه حمد 100 سوره توحید و بعد از نماز صد مرتبه ذکر شریف صلوات بر محمد و آل محمد.
@adibi_larijani
💠معیشت پرهیزکارانه💠
آن چیزی که برای من و شما ارزش واقعی و حقیقی دارد، همین انجام وظیفه است. ما این مسیر زود گذر زندگی را به هر تقدیر طی میکنیم و به دروازه ورود به عالم دیگر قرار میگیریم؛ در اینجا ماندنی نیستیم. لحظه مرگ،لحظه شروع به سوال و مؤاخذه است. از همان لحظه اول از ما سوال میکنند؛ چه کردید؟ چرا کردید؟ چگونه کردید؟ باید جواب داشته باشیم. اهمیت ایمان و تقوا در همین جاست؛ چون لذتهای زندگی برای همه انسان ها مطرح است؛ اینها لغزشگاه های انسان در صراط مستقیم است؛ انسان باید مراقب باشد. اینطور نیست که ما خیال کنیم بعضی ها لذت_لذت پول، لذت قدرت، لذت شهوت، لذت رفیق بازی، لذت وجهه و عنوان_را میفهمند، بعضی دیگر نمیفهمند. این لذات برای انسان مطرح است و همینها وسیله امتحان ماست. ما باید مسیری را طی کنیم؛ خطی را بر اساس عقیده و ایمان ترسیم کردیم که باید از این خط به سلامت عبور کنیم؛ باید مراقب باشیم که در این خطّ سیر، لغزشگاه ها پای ما را نلغزاند؛ ما را از مسیرمان منحرف نکند و ما را که از دل و احساس طرف دار حقیم، در عمل مقابل حق قرار ندهد.
در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه ۸۳/۰۵/۲۵
#تقوا
#حیات_طیبه
@adibi_larijani
استادادیبی13990128.m4a
26.05M
❇️بیانات استاد ادیبی در آخر ماه شعبان و آماده سازی برای ماه مبارک رمضان.
امروز پنج شنبه 1399/01/28
@adibi_larijani
❇️برداشتهای قرآنی مقام معظم رهبری❇️
دأب و فکر من این است و میخواهم در جامعه ما کاری بشود که برای قراء قرآن منبر بگذاریم و همچنان که الان وعاظ منبر میروند، قاریان قرآن هم منبر بروند و مثلا نیم ساعت قرآن بخوانند و مردم آن زلال کلام الهی را مستقیم از او بشنوند و دلهایشان بلرزد و اشک بریزند و موعظه بشنوند و بلند شوند و بروند؛ ولی ما حالا قرآن کریم را فقط مقدمه سخنرانی قرار داده ایم!
من در سالهای ۵۲،۵۱و۵۳ در مشهد سخنرانی میکردم؛ می ایستادم سخنرانی میکردم. بعد هم که حرف من تمام میشد، روی زمین مینشستم. سپس صندلی میگذاشتیم، تا قاری قرآن تلاوت کند... من میگفتم که حرف من مقدمه تلاوت قرآن است.
من ایستاده صحبت میکردم؛ اما صندلی بلند و قشنگی_ مثل منبر_ گذاشته بودیم و اینها روی آن مینشستند و بعد از صحبت من قرآن میخواندند؛ همان آیاتی که من قبلا تفسیر کرده بودم، فکر من این است.
دیدار با قاریان قرآن۷۰/۱/۲۲
#قرآن
❇️سلام علیکم
💠صبح جمعه به خیر و عافیت
♦️بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
📌 السلام علیک يَا مَوْلاَيَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَي آلِ بَيْتِكَ
@adibi_larijani
📣تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم هدیه به ارواح طیبه علما و شهدا و مومنین و مومنات
امروز صفحه 10
@adibi_larijani
#قطره ای از دریا
(آشنایی اجمالی با بزرگان دین )
📍این هفته آیت الله سید علی حسینی خامنه ای
💠بخش دوم
✳️ تحصیل و تدریس
📝 تحصیل در مشهد
سیدعلی خامنهای تحصیل را در چهار سالگی از مکتبخانه و با فراگیری قرآن کریم شروع کرد. دورهی دبستان را در نخستین مدرسهی اسلامی مشهد، دارالتعلیم دیانتی، گذراند . در همین ایام، یادگیری قرائت و تجوید قرآن را نزد برخی قاریان قرآن مشهد آغاز کرد .
همزمان با تحصیل در کلاس پنجم دبستان، تحصیلات مقدماتی حوزوی را نیز آغاز کرد. شوق وافر او به تحصیلات حوزوی و تشویق والدین سبب شد که وی پس از اتمام دورهی دبستان، وارد دنیای طلبگی شود و تحصیل علوم دینی را در مدرسهی سلیمانخان ادامه دهد. وی بخشی از مقدمات را نیز نزد پدر طی کرد. سپس به مدرسهی نواب رفت و دورهی سطح را در آن به پایان برد. همزمان با تحصیلات حوزوی دورهی دبیرستان را تا سال دوم متوسطه ادامه داد .
وی معالمالاصول را نزد آیتالله سیدجلیل حسینی سیستانی و شرح لمعه را نزد پدر و میرزا احمد مدرس یزدی فرا گرفت. رسائل، مکاسب و کفایه را نیز نزد پدر و آیتالله حاج شیخ هاشم قزوینی آموخت. در سال ۱۳۳۴ش، در درس خارج فقه آیتالله سید محمدهادی میلانی حاضر شد.
📖 حوزه نجف
وی در ۱۳۳۶ش طی سفر کوتاهی همراه خانواده به نجف اشرف مشرف شد و در دروس مدرسان بنام حوزهی علمیهی نجف، از جمله آیات سید محسن حکیم، سید ابوالقاسم خویی، سید محمود شاهرودی، میرزا باقر زنجانی و میرزا حسن بجنوردی حضور یافت، ولی به دلیل عدم تمایل پدر برای اقامت در آن شهر به مشهد بازگشت و به مدت یک سال دیگر در درس آیتالله میلانی حاضر شد.
سپس در سال ۱۳۳۷ش به شوق ادامه تحصیل عازم حوزهی علمیهی قم شد . در همین سال و پیش از عزیمت به قم، آیتالله محمدهادی میلانی به وی اجازهی روایت داده بود.
📚 حوزه قم
سید علی خامنهای، در قم نزد بزرگانی چون آیات حاجآقا حسین بروجردی، امام خمینی، حاج شیخمرتضی حائری یزدی، سیدمحمد محقق داماد و علامه طباطبایی تلمذ نمود . در مدت اقامت در قم اکثر وقت خود را به تحقیق، مطالعه و تدریس میگذراند.
📋 بازگشت به مشهد
آیتالله خامنهای در ۱۳۴۳ش به دلیل عارضهی بینایی پدر و کمک به وی به ضرورت از قم به مشهد بازگشت و بار دیگر در جلسات درس آیتالله میلانی حضور یافت که تا سال ۱۳۴۹ ادامه داشت. او از ابتدای حضور در مشهد، به تدریس سطوح عالی فقه و اصول (رسائل، مکاسب و کفایه) و برگزاری جلسات تفسیر برای عموم همت گماشت. در این جلسات جمعیت کثیری از قشر جوان به ویژه دانشجویان حضور پیدا میکردند . در جلسات تفسیر خود، مهمترین پایههای فکری اسلام و اندیشه اسلامی را از خلال آیات قرآن استخراج و بیان مینمود و به تعمیق بنیانهای اندیشه مبارزه و براندازی حکومت طاغوت میپرداخت به صورتی که شرکتکننده در درس تفسیر او به این نتیجه ضروری و طبیعی میرسید که حکومتی بر پایه اسلام و معارف دین باید در کشور تحقق یابد. یکی از اهداف اصلی او از تفسیر، انتقال مبانی انقلاب اسلامی به جامعه بود از سال ۱۳۴۷ درس تخصصی تفسیر را نیز برای طلاب علوم دینی شروع کرد که این دروس و جلسات تفسیر تا سال ۱۳۵۶ و قبل از دستگیری و تبعید به ایرانشهر ادامه داشت. جلسات تفسیر در سالیانی از دوره ریاست جمهوری و پس از آن ادامه داشت.
🖊 تدریس درس خارج
ایشان از سال ۱۳۶۹ش تدریس خارج فقه را آغاز کرد و تاکنون به تدریس ابواب جهاد، قصاص، مکاسب محرمه و صلاة مسافر پرداخته اند.
🖋شخصیت ادبی
آیتالله خامنهای با حوزهی شعر و ادبیات مأنوس هستند و همواره به مطالعه رمان و داستان علاقمند بودهاند و بسیاری از رمانها و داستانهای معتبر دنیا را مطالعه کردهاند. این علاقه با مطالعه رمانها و آثار ادبی نویسندگان بزرگ جهان و تاریخ و فرهنگ ملل شرق و غرب تداوم پیدا کرد. حتی به نقد کتابهای ادبی و شعر هم میپردازند. با بسیاری از شاعران، نویسندگان و روشنفکران زمانه در ارتباط بود.
در ایامی که در مشهد حضور داشت در برخی از انجمنهای ادبی که با حضور شعرای بزرگ تشکیل میشد شرکت میکرد. در انجمنهای ادبی به نقد شعر میپرداخت. خود نیز اشعاری سروده و در سالهای اخیر تخلص «امین» را برگزیده است. مطالعهی کتب تاریخی بخش دیگری از برنامهی مطالعاتی دائمی ایشان است و به مباحث و موضوعات تاریخ معاصر احاطه دارند.
@adibi_larijani
❇️سلام علیکم
💠صبح شنبه به خیر و عافیت
♦️بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
📌السلام علیک
يَا سَيِّدَنَا يَا رَسُولَ اللَّهِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَي آلِ بَيْتِكَ اَلطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
📣تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم هدیه به ارواح طیبه علما و شهدا و مومنین و مومنات
امروز صفحه 11
@adibi_larijani
#خاطرات_استاد_ادیبی
#زمینه_سازی_قبل_ازاقدام:
❇️روند تاسیس مدارس دبستان تا دبیرستان توسط علامه عسکری (ره):
علامه میفرمودند:«ضمن مطالعاتم متوجه شدم که در وزارت معارف ایران، سوریه و لبنان؛مستشار فرانسوی و در عراق و مصر؛مستشار انگلیسی وجود دارد ...
یک دانش آموز عراقی وقتی که از این مدارس فارغ التحصیل می شد؛جز اینکه کارمند دولت باشد کاری نمی توانست بکند،لذا نام این مدارس را گذاشتم« معامل التحضیر الموظفین»(کارخانه کارمند پروری)....
این مساله مرا تکان داد و فکر کردم که باید در مقابل این مدارس،مدرسه تاسیس کنم»
💠 علامه با درک این تهاجم فرهنگی و برای مقابله با آن،ابتدا بهفکر زمینه سازی افتادند و بدین صورت کتابی با نام « الامراض الاجتماعیة وعلاجها » تالیف کردند (که متاسفانه مفقود شد) و در آن ضمن بررسی فرهنگی کشورهای اسلامی، راهکار برون رفت از آن را پیشنهاد نمودند.
♦️بعد این کتاب را با استاد احمد امین عراقی در میان می گذارند
(البته دو نفر با نام احمد امین وجود دارند :
احمدامین مصری نویسنده کتاب فجر الاسلام و دیگری احمد امین عراقی نویسنده کتاب التکامل فی الاسلام که کتاب خوبی است و ایشان شیعه بودند و علاوه بر اینکه به چند زبان دنیا در حد خواندن و نوشتن و صحبتکردن مسلط بودند،از اساتید ریاضی نیز بودند که با توجه به این سابقه؛در جایگاهی بودند که برای سمت وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد شده بودند. لذا هم شخصیت برجسته ای داشته و هم داری مدرکی متناسب با هدف علامه بودهاست) پس علامه به کاظمین سفر کرده و کتاب را به ایشان می دهند تا مطاله کنند و نظرشان را بدهند.
📌علامه این دیدار را اینطور نقل میکنند:
«شب با استاد احمد امین در صحن کاظمین(سلام الله علیهما)قرار گذاشتیم.وقتی ایشان آمد از نوشته من تعجب کرده بود که یک طلبه این مطالب را درک کرده است(علامه در این زمان 20 و اندی سال داشتند)
📍ایشان برای شروع کار می گفت که باید دارالمعلمین تاسیس کنیم اما من می گفتم مدارس ابتدائی را شروع کنیم.
ایشان می گفت برای مدارس ابتدائی از کجا معلم تهیه کنیم؟
در مدارس جدیده که معلم متدین وجود ندارد،در مدارس قدیمه(حوزه های علمیه )که کسی نمی تواند این کار را بکند.
من هر دو سخن را از جانب ایشان زیاده روی می دیدم ،طلبه نمی تواند در مدارس ابتدائی درس بدهد یعنی چه؟»
علامه ایشان را قانع می کنند و به تاسیس مدرسه اقدام می نمایند
بعدها می فرمودند که به این نتیجه رسیدم که حرف احمد امین برا شروع کار صائب و صحیح بود!!!
✳️نکته مهم :طلبه با صرف طلبگی، معلم نیست و برای این امر می بایست آموزش ببیند و مهارت کسب نماید.خصوصا در امر تربیت که به سرنوشت انسان ها مربوط میباشد. لذا هرقدر که این امر دارای ارزش و ثواب است؛خطا و انحراف آن نیز دارای عقاب سختی است.
📍برای اطلاع از تفصیل جریان می توانید به کتاب مرزدار مکتب اهل بیت(علیهم السلام) مراجعه نمایید ص128
@adibi_larijani
#بیانات_استاد_ادیبی
در آستانه ماه مبارک رمضان
قسمت اول
در آستانه ماه مبارک قرار داریم و زمان زیادی باقی نمانده است
گفته اند که از نیمه ماه شعبان؛این عبارت را زیاد بخوانید:
اللهم ان لم تکن غفرت لنا فی ما مضی من شعبان فغفر لنا فیما بقی منه
البته گفتن اذکار خوب است. منتهی باید با توجه باشد. گفتنِ باتوجه است که انسان را به حرکت وادارد.
مرحوم حاج آقا مجتهدی اعلی الله مقامه می فرمودند: قدیم برخی از روستاییها که مشرف میشدند حرم حضرت معصومه علیها السلام؛وقتی می خواستند زیارتنامه بخوانند؛ می گفتند 34 مرتبه بگو الله اکبر و 33 مرتبه بگو سبحان الله و 33 مرتبه بگو الحمد لله بعد می گفت السلام علی آدم صفوه الله!
یعنی آن ذکر الله اکبر را 34 مرتبه نمی گفتند و فقط آن عبارت را می خواند .
گوینده اللهم ان لم تکن غفرت لنا فی ما مضی من شعبان هم اگر توجه در آن نباشد مثل همان روستایی هست که این کار را می کرد.
پس باید حرکت و تدارک و جبرانی شود تا فغفرلنا گردد؛گرچه هر کاری هم بکنیم، مفت است . اساتید نقل کرده اند که کسی اعتراض کرد که یعنی چه الهی عاملنا بفضلک و لا تعاملنا بعدلک؟!
انگار وی زاهد و عابدی بوده و تمام عمرش را پاک و پاکیزه زندگی کرده بود. اما میگفت الهی عاملنا بعدلک.
شب در خواب به اوفهماندند که تمام اعمال عمرش را که با اخلاص انجام داده بود؛به اندازه شکر یک نصفه اناری که خورده بود نمی شد.
یعنی دیگه به شکر نعمت چشم و گوش و زبان و .. نرسید. بعد که متوجه شد لحنش را عوض کرد به الهی عاملنا بفضلک
آنهایی که پهلوانان این مسیر بودند؛لنگیدند و نالیدند. ما که هیچ هستیم اما باید حرکتمان را بکنیم و خود این حرکات ما هم مفت است .
یادم هست که جوان بودم و حدود 29 سال پیش، رفته بودم مجلس آقا میرزا اسماعیل دولابی.ایشان می فرمودند که خدایا من مفت خور هستم و مفتی به اینجا رسیدم. ماهم می گفتیم که خدایا مفتی به ما هم بده درحالیکه وقتی با رفیق های ایشان آشنا شدیم و اعمال و حالاتشون را دیدیم؛گفتیم پس مفتی دیگر چیست؟!
اما بازهم متوجه شدیم که بله در برابرآن چیزی که داده می شود مفت هست و چیز خاصی نیست. این با حساب و کتابهای دنیایی نیست. شما یک ساعت کار می کنی و یک مقداری دستمزد می گیری اما هیچ وقت در این دنیا بخاطر یک ساعت کار ، یک باغ به شما نمی دهند. اگر بدهند مفت است.
بنابراین در تتمه این ماه تدارک باید انجام دهیم
این اللهم ان لم تکن غفرت لنا فیما مضی من شعبان وقتی به درد ما می خورد که به فرمایش حضرت رضا علیه السلام عمل کنیم که اباصلت هروی میفرمایند؛عمل کنیم.
آمده که جمعه آخر ماه شعبان خدمت امام رضا علیه السلام رسیدم. حضرت فرمودند: که از اکثر ماه عبور کردیم و چیزی نمانده و یک تدارکهایی را فرمودند. که در کتاب مفاتیح الجنان هم این حدیث آمده است می توان رجوع کرد.
_حداقل این اعمال این است که این شبها توجه به مناجات شعبانیه داشته باشیم و عادت کنیم با خداوند صحبت کنیم
_استغفار ماه شعبان را بجا بیاوریم . مرحوم شیخ عباس دو استغفار را آورده اند که خوب است باتوجه خوانده شود
_کار دیگر این است که حلالیت بطلبیم. ماه، ماه خداست و به مهمانی خدا می رویم. افرادی که به مکه مشرف می شوند؛مقیدند که از خویشان و آشنایان حلالیت بطلبند. آنجا بیت الله است اما اینجا مهمان خود خداییم. اینجا از آن بالاتر است . انسان هر چه قدر بتواند بار گناهش را کمتر کند که هر گناه باری هست بر روی دوش آدم – که شما فرض کنید 40 تا گونی یک کیلویی بر رو شانه هایت هست که اگر یکی از آنها را برداری احساس سبکی خواهی کرد- قبولی توبه به این است که انسان احساس سبکی کند. هر گناه و معصیتی یک بار است. بعضی از گناهان مثل گونی 200 کیلویی می باشد و بعضی هایش مثل وزنه یک تنی است .وقتی انسان سبک شد راحت تر اعمال را انجام می دهد والا توانش را ندارد چون بار دارد و باید بارش کم شود و این ایام بهانه ای است که اگر حق الناسی بر گردن انسان است طبق موازین شرعی آن حقوق را بجا بیاورد تا ان شاء الله بتوانیم یک ماه رمضان دیگری را طی کنیم والا ماه رمضان امسال مثل پارسال که سه وعده غذای ما شده دو وعده اما به شکل پر پیمون؛ گعده های شبانه و روزها را هم تا ظهر استراحت کنیم. با این سبک دیگر احساس تشنگی و گرسنگی نداریم که یاد تشنگی و گرسنگی قیامت بیفتیم.
پس باید تدارک دید و حرکتی کرد
@adibi_larijani
💠معیشت پرهیزکارانه💠
در اسلام مردم یک رکن مشروعیتند، نه همه پایه ی مشروعیت. نظام سیاسی در اسلام علاوه بر رای و خواست مردم، بز پایه اساسی دیگری هم که تقوا و عدالت نامیده میشود،استوار است. اگر کسی که برای حکومت انتخاب میشود،از تقوا و عدالت برخوردار نبود، همه مردم هم که بر او اتفاق کنند، از نظر اسلام این حکومت،حکومت نامشروعی است؛ اکثریت که هیچ. وقتی امام حسین علیه السلام را در نامه ای که جزو سندهای ماندگار تاریخ اسلام است به کوفه دعوت کردند، اینطور مینویسند:« و لعمری ما الامام الا الحاکم بالقسط»[مناقب آل ابی طالب(ع)، ج۴،ص ۹۰] حاکم در جامعه اسلامی و حکومت در جامعه اسلامی نیست، مگر آنکه عاملِ بالقسط باشد؛ حکم به قسط و عدالت کند. اگر حکم به عدالت نکرد، هر کس که او را نصب کرده و هر کس که او را انتخاب کرده، نامشروع است.پایه ی اصلی تقوا و عدالت است؛منتها تقوا و عدالت هم بدون رای و مقبولیت مردم کارایی ندارد.
در دیدار استادان و دانشجویان قزوین۸۲/۰۹/۲۶
#حیات_طیبه
#تقوا
❇️برداشتهای قرآنی مقام معظم رهبری❇️
📌نشانه های تکذیب دین و راه علاج آن
«أَرَأَيْتَ الَّذِي يُكَذِّبُ بِالدِّينِ ∆فَذَٰلِكَ الَّذِي يَدُعُّ الْيَتِيمَ ∆وَلَا يَحُضُّ عَلَىٰ طَعَامِ الْمِسْكِينِ »
یکی از نشانه های تکذیب دین این است که انسان در مقابل فقر فقیران و محرومان بیتفاوت باشد و احساس مسئولیت نکند.
یکی از درسهای بزرگ ماه مبارک رمضان که در خلال دعا و روزه و تلاوت قرآن در این ماه باید آن را فرا بگیریم و استفاده کنیم، این است که با چشیدن گرسنگی و تشنگی، به فکر گرسنگان و محرومان و فقرا بیفتیم. در دعای روزهای ماه رمضان میگوییم: اللهم اغن کل فقیر. اللهم اشبع کل جائع. اللهم اکس کل عریان
این دعا فقط برای خواندن نیست؛ برای این است که همه خود را برای مبارزه با فقر و مجاهدت در راه ستردن غبار محرومیت از چهره محرومان و مستضعفان موظف بدانند. این مبارزه، یک وظیفه همگانی است.
خطبه های نماز عید فطر۸۱/۰۹/۱۵
#رزمایش_همدلی
#قرآن
❇️سلام علیکم
💠صبح یک شنبه به خیر و عافیت
♦️بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
📌السلام علیک
يَا مولای یا امیر المومنین یا علی بن ابی طالب
السلام علیک یا مولاتی یا فاطمه الزهرا یا بنت رسول الله
@adibi_larijani
📣تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم هدیه به ارواح طیبه علما و شهدا و مومنین و مومنات
امروز صفحه 12
@adibi_larijani
#حدیث
❇️ امام على عليه السلام:
💠فَضلُ فِكرٍ و تَفَهُّمٍ، أنجَعُ مِن فَضلِ تَكرارٍ و دِراسَةٍ
غررالحكم حدیث 6564
@adibi_larijani
❇️سلام علیکم
💠صبح دو شنبه به خیر و عافیت
♦️بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
📌 اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
السلام علیک يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ یا حسین بن علی
@adibi_larijani
📣تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم هدیه به ارواح طیبه علما و شهدا و مومنین و مومنات
امروز صفحه 13
@adibi_larijani