فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂سلام همه ی زندگیم
📲 #استوری
🥀 #امامحسین
#اللهم_ارزقنا_کربلا😭🤲
#امام_حسین #امام_زمان #کربلا
🥀کانال کربلا🥀
🍃💔 @karbbala_ir 💔🍃
⁉️ معنای صلوات
🔴 معنای #صل در "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
♦️ بسیاری از #لغویین کلمه صل را به معنای #دعا گرفته اند.
🔶 #علما و #فقها نیز در معنای صلوات می گویند: "خدایا درود و رحمت فرست بر محمد و آل محمد"
✍️ ولی بنابر معنایی که (بر اساس #حروف_ابجد که دستور #معصوم در شیوه معنا کردن است) گفتیم میشود"خدایا پر از لطف کن بر محمد و آل محمد".
1️⃣ صاد به معنای شدت و پری است، چنانچه در تلفظ حرف صاد هوا به صورت پر و با شدت است. کلماتی مثل "صب" نیز که به معنای "ریختن و لبریز و سرازیر شدن"گرفته شده به همین دلیل است؛ زیرا صاد دلالت بر پری و شدت دارد به گونه ای که در کلمه "صب" به نحو لبریز شدن و سرازیر شدن است.
2️⃣ لام به معنای لطف و لطافت است.
✅ بنابراین "صل" یعنی پری و شدت در لطافت". و در صلوات یعنی "خدا پر از لطف کن".
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
خیلی از شما بزرگواران اصرار داشتید که ما مبنا و دلیلمون بر روش تفسیر قرآن به #حروف_ابجد رو بگیم.
یکی از همین اشکال و جواب ها رو در ادامه در اینجا میزارم. با دقت اشکال و جواب ها رو ببینید. 👇👇
شما هم اگر نظری دارید به ما ارسال کنید.
✍️✍️ توضیح بیشتر جواب:
👈 #وضع_ذاتی است یعنی دلالت یک کلمه بر معنا، از خود #ذات_حرف_و_کلمه بر می آید. خود حروف کلمه -بدون نیاز به چیز دیگر-معنا را می رساند. معنا جزء ذات آن حرف و کلمه است و به همین دلیل نیاز به چیز دیگر نداریم.
🔴 مثلا میخواید کلمه "شرح"رو معنا کنید. بنابر وضع ذاتی میگوییم حروف این کلمه دلالت بر معنایش دارد؛ به این صورت که شین صفت تفشی و پخش شدن دارد و این صفت معادل سازی در معنا میشود. در نتیجه حرف شین در کلمه شرح این اقتضا را دارد که معنا و صفت تفشی و پخش شدن در آن باشد.
🚫 بنابراین اصلا امکان ندارد که کلمه ای که حرف شین در آن است دارای صفت و معنای تفشی و نوعی پخش شدن در آن نباشد. چون این صفت ذاتی حرف شین است. همان طور که در تلفظ و قرائت از آن جدا نمیشود.
♨️♨️ راه شناخت این معنای ذاتی در حروف چیست⁉️
✅ راه شناخت معنای ذاتی، شناخت معنا و صفتی است که حرف در تلفظ و قرائت پیدا میکند. این تنها چیزی است که ذاتی آن است. مثلا هوا در حرف شین صفت تفشی دارد و این ذاتی آن است یعنی اگر در تلفظ آن صفت تفشی وجود نداشت اصلا حرف شین ایجاد نمی شود. این صفت و معنا ذاتی آن است.
👌 از همین جا بحث در معانی ذاتی حروف و کلمات قرآنی شروع میشود.
📣📣 بحث فعلی ما درباره کلمات قرآنه.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
🌹🌹 مژده به بزرگوارانی که اهل بحث و اشکال و جواب هستند.
🌺 بالاخره گروهی برای مباحثه علمی آزاد درست کردیم.
📚 شما میتونید هر سوال یا اشکالی دارید رو مطرح کنید تا از ظرفیت علمی شما بیشتر استفاده بشود. بحث در این گروه دوطرفه و آزاد است.
🌐🌐 این روش که ما آموزش میدیم روش جدید و بی سابقه است و مسلما سوال و اشکالهای زیادی رو در پی داره و لازم هست که همه ابعاد اون مشخص بشه. از طرفی کانال انقلاب علمی عمومی هست و برای ارایه بحث آزاد و طرح اشکالها مفید نیست. البته ما هم دو سه بار اشکالها رو آوردیم. به همین دلیل نیاز به یک گروه جدا داریم.
😊😊 ما از دیدگاه های شما استقبال میکنیم و خوشحال میشیم که عضو این گروه بشید. 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2981167581C52a78eb25d
معنای #گناه_کبیره
گناه کبیر چه گناهی است؟
گناه کبیره بر اساس علم حروف که روش حقیقی در تعریف معنای کلمات است عبارت است از:
1️⃣ ک: کاف به معنای کمال (و استقرار و تثبیت یک چیز است). بنابراین به محض دیدن حرف کاف پی میبریم که در کلمه "کبر" ، معنای کمال و تثبیت وجود دارد. یعنی چیزی است که به کمال و تثبیت رسیده است.
👈 و چون حرف کاف در ابتدای این کلمه آمده است پس معنای کاف (کمال)، اصل در معنای این کلمه است و سایر حروف به عنوان قید آن هستند.
2️⃣ ب: حرف باء به معنای بدء (و ظهور شیء است). بنابراین این کمال و تثبیت در شیء به گونه ای است که به مرحله ظهور و بلوغ رسیده است.
3️⃣ ر: حرف راء به معنای رجع و ردّ (و تکرار است). بنابراین این کمال شیء که به مرحله ظهور و بلوغ رسیده است به صورت مکرر است.
✅ بنابراین کلمه "کبر" یعنی کامل بالغ مردد" و گناه کبیره یعنی "گناه کامل بالغ مردد" است. این میشود معنای سه حرف "ک ب ر".
⁉️⁉️ لغویین چگونه معنا کرده اند؟
📚 ابن فارس:
کبر دلالت بر خلاف صغر دارد.
📚 التحقیق:
کبیر دلالت بر معنای مقابل صغیر دارد. کبیر و صغیر امر نسبی است یعنی کبیر میتواند نسبت به چیز بزرگتر صغیر باشد و صغیر میتواند نسبت به چیز کوچکتر کبیر باشد.
❓❓ آیا این معانی درست است؟
👈 خیر. اصلا معنا نیستند تا روی آن بحث شود. هیچ کدام از حروف را معنا نکرده است.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
💔 معنای #گناه_صغیره
❓ گناه صغیره چه گناهی است؟
✍️✍️ گناه صغیر بر اساس علم حروف که روش حقیقی در تعریف معنای کلمات است عبارت است از:
1️⃣ ص: حرف صاد به معنای پری و شدت و صلابت است. بنابراین در کلمه صغیره یک نوع پری و شدت وجود دارد.
2️⃣ غ: حرف غین به معنای فرورفتن و محو شدن است. یعنی این شدت و پری در فرو رفتن و محو شدن است. چیزی است که دارای شدت و صلابت در محو شدن و فرو رفتن و پنهان شدن دارد.
👈 چنانچه صفت حرف غین اینگونه است. امکان ندارد در کلمه ای حرف غین باشد و صفت خود را در آن کلمه ایجاد نکند. این همان معنای دلالت ذاتی حروف بر معنای خود است. هوا در تلفظ حرف غین در گلو میماند و از فضای دهان غائب و محو میشود. همین معنا و صفت در کلمه "صغر" نیز می آید.
⁉️⁉️ مگر لغویین و غیرهم میتوانند در خلقت نیز تصرف کنند؟ مگر میتوانند تکوین حرف غین را تغییر دهند؟ پس اگر نمیتوانند صفت غین را تغییر دهنند، معنای آن را نیز نمی توانند تغییر دهند.
3️⃣ ر: حرف راء به معنای رجع و ردّ (و تکرار است). بنابراین این محو شدن و فرو رفتن به صورت مردد و مکرر است.
✅ بنابراین کلمه "صغر" یعنی "به شدت فرورفته مردد(مکرر)" و گناه صغیره یعنی "گناه که به شدت پنهان و محو شده مکرر و تکرار شده". این میشود معنای سه حرف "ص غ ر".
⁉️⁉️ لغویین چگونه معنا کرده اند؟
📚 ابن فارس:
صغر دلالت بر قلت و حقارت دارد.
📚 التحقیق:
صغر به معنای تحقق ذلت است به گونه ای که صاحبش به آن اعتراف دارد.
❓❓ آیا این معانی درست است؟
👈 خیر. اصلا معنا نیستند تا روی آن بحث شود. هیچ کدام از حروف را معنا نکرده است.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
‼️ وضوء و غسل را هم درست معنا نکردند
⁉️⁉️ وقتی غسل و وضوء را هم درست معنا نکردید دیگر چه انتظاری از فقه و روش برداشت شما از قرآن باید داشت؟
🔶🔶 بنابر #فقه_امروزی علما از حروف "غسل" در معنای آن هیچ استفاده ای نمیکنند و معنای غسل را از #"لغوی" میگیرند. لغویین هم در اینجا میگویند غسل به معنای طهارت چیزی با آب است. بنابراین فقیه فقط میتواند از کلمه غسل همین استفاده را کند که صورت و دست را طاهر کنید و از این کلمه هیچ استفاده دیگر نمیتواند کند.
🔶🔶 ولی بنابر روش #علم_حروف شما به #ماهیت غسل و احکام #شرعی آن و حتی احکام #پزشکی آن پی میبرید. حرف غین و سین و لام هر کدام معنایی دارند و هر کدام از این حروف، اجزای غسل و احکام شرعی و پزشکی آن را بیان می کنند. البته خیلی از مسایل دیگر هم هست.
✅ نقش حروف ابجد در علم فقه
👈 از مهمترین نقش حروف ابجد در علم فقه، #شناخت_موضوع_احکام_شرعی است مثلا در #قرآن آمده که در #وضوء گرفتن "#غسل صورت و دست" واجب است. بدون علم حروف و تفسیر ابجد نمیتوانید حتی غسل را به درستی معنا کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed
🔴 #فقه و #فقاهتی که در #بازار_علمی_جهان نتوانست ارزش خود را حفط کند وضعیتش همچون #ریالی است که در #بازار_اقتصاد_جهانی ارزشش را حفظ نکرد.
📊 مسلما شما هم برخی از این سکه ها را بیاد دارید، اگر چه در زمان خود خیلی ارزش داشت و با آن میتوانستید معامله کنید، ولی در معاملات امروز دیگر ارزشی ندارد.
⏰⏰ این معنای #گذشت_زمان و #پیشرفت است. همان طور که گذشت زمان عیار سکه شما را پایین آورد و ارزشش پایین آمد، وضعیت فقه و فقاهت هم همین است.
🙈 فقه و فقاهت شما هیچ #تولید_علمی نداشت ، در بازار علمی جهان هیچ ارزشی پیدا نکرد، هیچ #مقاله_علمی بر اساس فقه و فقاهت شما موجود نیست. راستش را بگویم اصلا توانایی آنرا هم نداشت که با علم های جدید عرض اندام کند.
🔑🔑 باید فقه و فقاهت را بر اساس قرآن و علوم اهل بیت بروز کنید . در غیر این صورت وضعیتی همچون ریال دچار فقه و فقاهت شما نیز میشود. چه اینکه شده است.
😂 البته ممکن است او باز هم بگوید خب که چه، فقه و فقاهت قرآنی در بازار علمی جهانی نباشد که نباشد مهم نیست. عین همان حرفی که در اقتصاد میزند، میگوید ریال ما در بازار جهانی نباشد که نباشد مهم نیست.
🛎 بنابراین همانطور که افت ریال به دلیل عدم آشنایی به علم اقتصاد است، افت فقه و فقاهت قرآنی نیز به دلیل عدم آشنایی به دنیای علم مدرن و تکنولژی های بروز است. و مهمتر از همه عدم آشنایی شما با روشهای نو در استنباط علوم قرآنی است.
https://eitaa.com/joinchat/1348010001Ca7116ed3ed