7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تفسیر ۳ | توکل به خدا
🔘 «وَلاَ تَهِنُوا وَلاَ تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ»
(آیه ۱۳۹ سوره مبارکه آلعمران)
۱۳۹۶/۰۳/۰۳
#سوره_بقره
#سی_روز_سی_تفسیر
#رهبر_معظم_انقلاب
🔻@adine_zohor
#تغذیه سالم
🍚 اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان
🔸 در وعده سحری غذا کم نمک باشد. غذای پر نمک یعنی وجود املاح سنگین زیاد در آن و این املاح سنگین نقش سودای غیرطبیعی را عمل میکنند و ممکن است تبدیل به فساد یا لجن سوداوی در بدن بشوند و بیماریهایی همچون مشکلات قلبی و عروقی را به همراه دارند؛
👈 همچنین نمک زیاد آب بدن را میگیرد و شخص دچار تشنگی دوچندان میشود، پس درحالی که روزه خودش تشنگی می آورد نباید غذایی مصرف کرد که این تشنگی بیشتر شود.
🔻@adine_zohor
#باغبان دل🌱
صبور باش💕
باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند...
🔻@adine_zohor
#بهترین عمل 🌱
🌱بهترین عمل در ماه رمضان چیست؟
⬅️ وقتی پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) خطبهی شعبانیه میخواندند (جمعهی آخر ماه شعبان)، امیرالمومنین (علیه السلام) سوال کردند یا رسول الله «مَا أَفْضَلُ الْأَعْمَالِ فِی هَذَا الشَّهْرِ» بهترین عمل در ماه رمضان چیست؟
⬅️ پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نفرمودند روزه داری، نفرمودند شب زنده داری، نفرمودند اطعام دادن، نفرمودند قرآن خواندن،
⬅️ هیچ کدام از اینها را نفرمودند، ایشان فرمودند «اَلوَرَعُ عَن مَحارِمِ الله» پرهیز از زمینههای گناه.
#ایمان_به_غیب #رمضان_المبارک #ترک_گناه #تربیت #تقوا #ورع
🔻@adine_zohor
#احکام روزه
🔶تردید در قصد اقامت ده روز
🔷 کسی که قصد دارد در محلی، ده روز اقامت کند ولی از قصد خود بر می گردد یا دچار تردید می شود؛ نسبت به نماز و روزه چه وظیفه ای دارد؟
🔸جواب: اگر پیش از خواندن نماز چهار رکعتی ادائی، از قصدش منصرف شده یا مردد شود، باید نماز را شکسته بخواند و اگر روزه بوده است، در صورتی که بعد از اذان ظهر باشد روزۀ آن روز صحیح است، وگرنه صحیح نیست، اگر بعد از خواندن نماز چهار رکعتی منصرف شود، باید تا زمانی که در محل حضور دارد، نماز را کامل بخواند و روزه بگیرد.
📕منبع: leader.ir
🔻@adine_zohor
#دعای روز چهارم #ماه رمضان
اللّهُمَّ قَوِّنِی فِیهِ عَلَی إِقَامَةِ أَمْرِک وَ أَذِقْنِی فِیهِ حَلاوَةَ ذِکرِک وَ أَوْزِعْنِی فِیهِ لِأَدَاءِ شُکرِک بِکرَمِک وَ احْفَظْنِی فِیهِ بِحِفْظِک وَ سِتْرِک یا أَبْصَرَ النَّاظِرِینَ.
🔸 خدایا مرا در این ماه برای بر پا داشتن امرت نیرومند ساز و شیرینی ذکرت را به من بچشان، و ادای شکرت را به من الهام فرموده و به نگهداری و پوششت نگاهم بدار، ای بیناترین بینندگانش.
🔻@adine_zohor
📒شرح دعای هر روز ماه مبارک رمضان
#دعای روز چهارم🌱:
أللَّهُمَّ قَوِّنی فیهِ عَلی اِقامَةِ اَمرِكَ و اَذِقنی فیهِ حَلاوةَ ذِكرِكَ و اَوزِعنی فیهِ لِأداءِ شُكرِكَ بِكَرَمِكَ وَاحفَظنی فیهِ بِحِفظِكَ و سِترِكَ یا اَبصَرَ الناظِرین
خدایا! مرا در این روز بر اقامه و انجام فرمانت قوتبخش، شیرینی ذکرت را بمن بچشان و برای ادای شکر خود به کرمت مهیا ساز و در این روز به حفظ و پردهپوشیات مرا از گناه محفوظدار. ای بیناترین بینایان!
🔹پیامهای دعا
۱. طلب قوت برای انجام عبادت
۲.تقاضای چشيدن شرينی ذكر خدا
۳.درخواست توفیق ادای شكر الهی
۴. درخواست پوشاندن گناهان
🔸پیام منتخب
✍️چرا از مناجات لذت نمى بریم؟
روایتى از پیغمبر اکرم(ص) است که مى فرماید: «قَالَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ إِذَا عَلِمْتُ أَنَّ الْغَالِبَ عَلَى عَبْدِیَ الإشْتِغالَ بِی نَقَلْتُ شَهْوَتَهُ فِی مَسْئَلَتی وَ مُنَاجَاتِي
خداوند فرمود که اگر دیدم، بندهام بیشتر اوقاتش را صرف من مىکند و به فکرم است (اینکه چه تکلیفى دارد تا انجام بدهد یا از چه نهى شده که اجتناب کند)، تمایلات او را سوق میدهم به گفتوگو و مناجات با خودم.»
مجلسی، بحار الأنوار، ج ۹۰، ص ۱۶۲
در روایت دیگری آمده است: «... إِنَّ أَدْنَی ما أَنَا صَانِعٌ بِهِمْ أَنْ أَنْزِعَ حَلَاوَةَ مُنَاجَاتِی عَنْ قُلُوبِهِمْ
(اگر عالمان به علمشان عمل نکنند،) کمترین عذابی که برایشان در نظر میگیرم، این است که شیرینی مناجاتم را از دلهایشان میگیرم.»
کلینی، الکافی، ج ۱، ص46)
🔻@adine_zohor