آيه شماره 8 از سوره مبارکه طه
یکتا
اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى
او خداوندی است که معبودی جز او نیست; و نامهای نیکوتر از آن اوست!
نام نیكو وزیبا چه در لفظ و چه در معنا، یك ارزش است و خداوند، هم خود جمیل است و هم بهترین و نیكوترین نامها را دارد. «له الاسماء الحُسنى»https://eitaa.com/adinebaharan
شفای بیمار
عبد الواحد بن زید میگوید: به حجّ رفته و در حال طواف بودم که کنار رکن یمانى، دو زن را دیدم که یکى به دیگرى میگفت: نه، به حق کسى که به جانشینی انتخاب شد و کسى که به مساوات حکم میکرد و عادلانه قضاوت مینمود، همسر فاطمه زکیّه، رضیّه و مرضیّه، اینگونه نبود. از آن زن پرسیدم: او کیست؟! گفت: او امیر مؤمنان على بن ابیطالب، ... است. گفتم: او را از کجا میشناسى؟
گفت: چگونه نشناسمش با آنکه پدرم در صفین در کنار او شهید شد. هنگامی که ایشان از صفین برگشت. به خانهمان آمد و به مادرم فرمود: اى مادر یتیمان! حالت چگونه است؟ مادر گفت: خوب است. آنگاه مادرم، من و این خواهرم را نزدش آورد. من آبله داشتم و بینایی چشمانم را از دست داده بودم. امام با دیدن من آهى کشید و فرمود: «براى هیچ مصیبتى به اندازه مصیبت کودکان خردسالی آه نکشیدم که پدری را از دست دادند که در مشکلات، حضور در خانه و نیز در مسافرتها سرپرست آنان بود». سپس حضرت دست مبارکش را بر صورتم کشید و همان هنگام، چشمهایم باز شدند. به خدا سوگند! اکنون من میتوانم شتر رمیده را در شب تاریک ببینم و این به برکت آنحضرت بود که درود خدا بر او و خاندانش باد.
عماد الدین طبرى، حسن بن على، مناقب الطاهرین، ج 2، ص 526 – 527،
https://eitaa.com/adinebaharan
استراحت فکر و عقل
امام علی علیه السلام
إنَّ النَّفسَ حَمِضَةٌ والأُذُنَ مَجّاجَةٌ فَلا تَحُثُّ فَهمَكَ عَلَى الإلحاحِ عَلى عَقلِكَ ورَوِّح مِن عَقلِكَ فإنّ لِكُلِّ عُضوٍ مِنَ الجَسدِ مُستراحاً؛
روح شوق(علم) دارد و گوش علاقه، اما در فهم و فراگيرى، پافشارى مكن و عقلت را گاه آسوده بگذار كه هر عضو بدن، نياز به استراحت دارد. *غرر الحكم : ح ۳۶۰۳
https://eitaa.com/adinebaharan
آيا مىشود با وضوى نماز صبح نماز ظهر را هم به جا آورد با توجه به اينكه نيت براى نماز صبح بوده است؟
اگر وضو را باطل نکردهايد، اشکال ندارد.https://eitaa.com/adinebaharan
شهيد سید اسدالله لاجوردی(شهيد ترور)
سيداسداللَّه لاجوردي در سال 1314 ش در تهران به دنيا آمد. وي در نوجواني دروس دبيرستان را نيمه كاره رها كرد و همراه پدر به كار و فعاليت پرداخت. بعدها به دروس حوزوي روي آورد و تا حد كفايه پيش رفت. با آغاز نهضت اسلامي مردم به رهبري امام خميني، شهيد لاجوردي نيز به اين جريان پيوست و در تاسيس و ايجاد جمعيتهاي مؤتلفه اسلامي در سال 1341ش نقش مهمي ايفا كرد. وي به همراه شهيدان بهشتي و مطهري تصميم به ائتلاف بر ضد رژيم گرفت و فعاليت زيادي در اين زمينه از خود نشان داد. اين مبارز انقلابي، اولين بار پس از اعدام انقلابي حسنعلي منصور، نخستوزير پهلوي، بازداشت شد و مبارزه عليه رژيم پهلوي و زندانهاي پياپي او تا زمان پيروزي انقلاب اسلامي ادامه يافت. شهيد سيداسداللَّه لاجوردي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، از طرف شهيد دكتر بهشتي به دادستاني انقلاب اسلامي منصوب گرديد و پس از آن رياست سازمان زندانهاي كشور را عهدهدار شد. منافقين بارها كمر به قتل او بستند تا اينكه در اول شهريور 1377، در سن 63 سالگي در محل كار خود در بازار تهران، به دست منافقي مزدور به شهادت رسيد. (سايت راسخون)
وصیّتم به صاحبان قدرت و نفوذ این است که اگر حرکتشان را دوست می دارند ، به جای شعارهای مردم فریب و سیاستمدارانه ، توصیه هایی را که تلفنی و شفاهی در جهت استخلاص ضد انقلاب و مَلَأ و مترفین و حرامخواران و حرام اندوزان اعمال می دارند ، با شهامت و رشادت ، برای مردم بازگو کنند و از هر نوع توجیه و ماستمالی کردنهای حفظ سمت و استمرار موقعیت صدارت ! بپرهیزند.(سايت عماريون)
د وقتی می شد که حاج اسدالله سیستم جدیدی برای امور اداری زندان اوین راه اندازی کرده بود.
دیوارهای طبقه دوم ساختمان را برداشتند و سالن بزرگی ایجاد کردند. چندین میز اداری چیدند و همه مسئولین سازمان زندان ها در پشت آن میزها مستقر شدند.
هر کس از پله ها بالا می آمد، درست مقابل رویش میزی می دید که سه نفر پشت آن نشسته بودند.
غالبا در اولین برخورد فکر می کردی مثل همه اداره ها میز اطلاعات و راهنمای مراجعین است. چه بسا همین طور هم بود.
جلو که می رفتی، مرد مسنی با لبخندی بسیار زیبا سلام و احوال پرسی می کرد و با همین لحن می پرسید:
- چیه عزیزم با کدوم قسمت کار داری؟
نامه ات را می گرفت، زیر آن چیزی نوشته و امضا می کرد، بلند می شد و از همان جا مسئول مورد نظر را صدا می زد و می گفت که کارت را راه بیندازد.
و اگر شکایتی داشتی، نامه ات را می گرفت، خودش بلند می شد همراهت می آمد تا میز مربوط و دستور می داد که مشکلت را رفع کن.
و چه بسا اکثر مراجعه کنندگان که خانواده زندانیان بودند، متوجه نمی شدند آن که این گونه دنبال کارشان است، کسی نیست جز حاج اسدالله لاجوردی رئیس کل سازمان زندان های کشور!(وبلاگ حميد داوود آبادي)
شهادت:1/6/77 محل كار در بازار تهران
مزار شهید:تهران / بهشت زهرا
https://eitaa.com/adinebaharan
كوچولوهاي معتاد...كودک و تلويزيون...
شناسايي معتادان
اگر كودكتان را از تماشاي تلويزيون بازداشتيد و با واكنشهاي منفي و رفتارهاي پرخاشگرانه، اضطراب، افسردگي و ناتواني در کنار آمدن با اوقات بيکارياش روبهرو شديد؛ اگر فرزندتان زمان زيادي را براي تماشاي تلويزيون صرف ميکند؛ اگر برنامه جذابي براي تماشا وجود ندارد، ولي او همچنان پاي تلويزيون لم داده؛ اگر با تماشاي تلويزيون احساس آرامش موقتي ميکند و با خاموش شدنش اين احساس از ميان ميرود، ما با اطمينان خاطر و بدون هيچ ملاحظهاي به شما ميگوييم: آقا يا خانم محترم كودك شما معتاد است!
امان از دوست بد و ذغال خوب!
اين جعبه كوچك برقي چه چيزي توي آن كلاه سحرانگيزش پنهان كرده كه كودك ما اينطور مفتونش شده و فريبهايش را باور ميكند؟ چرا كودكان ما به تلويزيون معتاد ميشوند؟
اصلاً عيب كار ما در كجاست؟
جذابيت: رنگهاي دلربا، تصاوير زيباي پر کشش، هيجان بالا، داستانپردازي، روياسازي و دهها تكنيك ديگر دور هم نشستهاند تا چيزي به اسم جاذبه بسازنند.
عدم برنامهريزي براي فعاليتهاي کودک: وقتي براي اوقات فراغت فرزند خود برنامهاي نداريم يا او را بهسمت فعاليتهاي مفيد مثل ورزش کردن، تفريح يا مطالعه راهنمايي نميكنيم، چه چيزي جايگزين ميشود؟
تنهايي کودک: وقتي كودك مدتها با تنهايي، تنها باشد، از دوستان خوب و والديني هم كه او را از توجه و محبت سرشار كنند، خبري نباشد، چه اتفاقي ميافتد؟
الگوي خانوادگي: در خانهاي که تلويزيون به يكي از اعضاي پركار ولي بيهدف آن تبديل شده، هميشه روشن است و اصلاً مهم نيست که چه برنامهاي دارد، ناخواسته زمينه ابتلاي کودک فراهم شده است.
محيط: اگر فضاي خانه و دوستان، محيط دفع و طرد كودك باشد، او به تلويزيون پناه ميبرد. تماشاي زياد اين وسيله، گاهي نشاندهنده ناآرامي خانوادگي است. اگر کودک در محيط خانواده و خارج از آن، روابط مناسب، صحيح و لذتبخشي با پدر و مادر و همسالان خود نداشته باشد، ناگزير بهسوي دنياي شيرين تلويزيون عقبنشيني ميکند.
رسول گرامي اسلام (ص) ميفرمود «كودكان را دوست بداريد و نسبت به آنان رئوف و مهربان باشيد.» همچنين روش حضرت در خانواده اين بود كه همه روزه صبح دست محبت بر سر فرزندان خود ميكشيد.
هادي عبدلي، مجله خانه خوبان ، شماره 57، کانال خانه خوبان
https://eitaa.com/adinebaharan
تا ارتباطتان را از دنیا قطع نکنید – این ارتباطی که شما را به انزوای حقیقی میکشد – نمیتوانید خودتان اهل صنعت بشوید و نمیتوانید مملکتتان صنعتی بشود، نمیتوانید مستقل باشید و نمیتوانید آزاد باشید. این انزوا از نعمتهای بزرگ خداست.
صحیفه امام، ج 13، ص 314
https://eitaa.com/adinebaharan
اندك و كمشمارند كسانى كه در عقايد و باورهايشان چون كوه استوارند و از چنان بصيرتى برخوردارند كه سخنان منحرفان در آنان تأثير نمىگذارد.
پندهای الهی، آیه الله مصباح یزدی، ص84
https://eitaa.com/adinebaharan
هدایت شده از سَمتِ بِهِشت
✨✨✨
شبهای جمعه گریه ام از جنس دیگریست
کرببلا مرا نبری آبروبریســـــــــــــــــــــت
صل الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
شب_جمعه
✨✨✨✨
هدایت شده از سَمتِ بِهِشت
امام علی (علیه السلام) : هركه طبابت مى كند بايد از خدا بترسد و خيرخواه باشد و سعى خود را به كار برد . 📚 دعائم الإسلام ج۲ ص۱۴۴
روز پزشکی گرامی باد 🏥
(( جان مردم وسیله ای برای تجارت نیست ))
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔶راه تندرستي و بي نيازي از پزشك
🔷و قال عليه السّلام لابنه الحسن عليه السّلام: ألا اعلّمك أربع خصال تستغني بها عن الطبّ؟ فقال:بلى يا أمير المؤمنين، فقال:
لا تجلس على الطّعام إلّا و أنت جائع،
و لا تقم عن الطّعام إلّا و أنت تشتهيه،
و جوّد المضغ،
و إذا نمت فاعرض نفسك على الخلاء، فاذا استعملت هذه استغنيت.
🔻حضرت علي عليه السلام به فرزندش امام حسن- عليه السّلام- فرمود: مىخواهى چهار عمل به تو بياموزم كه از پزشك بی نياز شوى؟ عرض كرد: آرى يا امير المومنين. فرمود:
1⃣ هنگامي #غذا بخور كه #گرسنه اي،
2⃣ از سفره بر نخيز جز زمانيكه هنوز ميل به غذا داري،
3⃣ غذايت را خوب بجو،
4⃣ پيش از #خواب قضاى حاجت كن؛
با رعايت اين چهار دستور احتياجى به طبيب پيدا نخواهى كرد.
منبع :
تحرير المواعظ العددية آيت الله مشكيني
صفحه 340
الفصل الثالث مما روته الخاصة عن أمير المؤمنين عليه السلام
https://eitaa.com/adinebaharan
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم به #شدت_دردآور ⛔️
کشتارگاهی در بلژیک که ۶ تا ۷ هزار خوک رو روزانه به #وحشیانه ترین شکل ممکن زنده زنده در آب جوش می اندازند و ...
مقایسه کنید با دستورات #ذبح_حیوانات در اسلام ...
@soada_ir
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۰۲ شهریور ۱۳۹۷
میلادی: Friday - 24 August 2018
قمری: الجمعة، 12 ذو الحجة 1439
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️6 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
▪️19 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
▪️28 روز تا عاشورای حسینی
▪️43 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
https://eitaa.com/adinebaharan
بى لهیب سینه هامان طور نیست
شاممان را تا طلوعت نور نیست
بى فروغت روزهامان تیره ماند
چشمها بر آستانتخیره ماند
زخمهاى شیعیان سر باز کرد
غربتى دیرینه را آغاز کرد
عشق را آغاز و انجامى نماند
از مسلمانى بجز نامى نماند
در غروب روشناییها مانده ایم
از رواق سامرا جا مانده ایم
شاعر: دلاور نجفی
https://eitaa.com/adinebaharan
آيه شماره 3 از سوره مبارکه مومنون
بیهوده گریزی مومن
وَ الَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ
و آنها که از لغو و بیهودگی رویگردانند.
نشانه ى ایمان، دورى از لغو است. «والّذینهم عناللغو معرضون» (مؤمن باید در تمام كارها و سخنان خود هدف صحیح داشته باشد)
دورى از لغو، به اندازه اى مهم است كه بین نماز و زكات ذكر شده است. «خاشعون - معرضون - للزّكوة فاعلون»
https://eitaa.com/adinebaharan
بند کفش
امام صادق (عليه السلام) به همراه برخي ياران به راهي مي رفت که در اين راه بند کفش امام پاره شد. به طوري که کفش ها از پاي حضرت در مي آمد و راه رفتن را براي ايشان مشکل کرده بود. امام پس از مقداري که راه رفت، ايستاد و کفش ها را در آورده و به دست گرفت و پا برهنه به راه ادامه داد.
يکي از صحابه فوري بند کفش خود را باز کرد که به آن حضرت بدهد، ولي امام حاضر نشد بند کفش او را قبول کند. سپس [ به عنوان درس] فرمودند: اگر مشکلي براي کسي پيش آمد، خود به تحمل آن از ديگران سزاوارتر است و معنا ندارد به خاطر به وجود آمدن حادثه اي براي يک نفر، ديگري به رنج و زحمت بيفتد.
کلینی، الکافي، ج6، ص464
https://eitaa.com/adinebaharan
نشانه هاي شرافت و فرومايگي
امام علی علیه السلام
ذُو الشَّرَفِ لا تُبطِرُهُ مَنزِلَةٌ نالَها و إن عَظُمَت كَالجَبَلِ الَّذي لا تُزَعزِعُهُ الرِّياحُ وَالدَّنِيُّ يُبطِرُهُ أدنى مَنزِلَةٍ كَالكَلأَ الَّذي يُحرِّكُهُ مَرُّ النَّسيمِ؛
شرافتمند با مقامى كه بدان رسيده است فريفته نمىشود هرچند مقامش بزرگ باشد، مانند كوهى كه باد آن را نمىجنباند، و انسان فرومايه با اندک مقامى فريفته مىشود مانند علفى كه با عبور نسيم به حركت درمىآيد *ميزان الحكمة: ج5، ص516، ح 9448
https://eitaa.com/adinebaharan
وى در افغانستان تنها یک ماه دوام آورد و روح بلند او نتوانست دور از مبارزه باشد، لذا تصمیم به بازگشت گرفت و مخفیانه خود را به مشهد رساند.... در مشهد چندین خانه عوض کرد و نیز پنهانى به سفر حج مشرف شد. در سفر دیگرى که عازم انجام عمره شده بود خود را به نجف اشرف رساند و به زیارت امام ((ره )) نائل و از انفاس قدسى این دریایى بیکران فیض ، نیرو گرفت . و سپس به سوریه و لبنان سفر کرد و بر تجربه هاى مبارزاتى خویش افزود.در لبنان با نماینده امام ((ره )) در سازمان الفتح تماس گرفت و ضمن دیدن تعلیمات نظامى طرز استفاده از سلاحهاى سنگین را فرا گرفت و مقدمات وارد کردن چنین اسلحه اى را به ایران تدارک دید.سید پس از بازگشت به ایران همزمان با اوجگیرى انقلاب اسلامى تصمیم به نابودى شاه گرفت . لذا با یک برنامه ۶ ماهه ، رفت و آمدهاى شاه را تحت نظر گرفت تا بتواند با وارد کردن مواد منفجره از فلسطین ، هدف خود را پیاده کند، لیکن در این امر توفیق نیافت ، لذا دست به کار شد، تا به کمک شخصى در داخل کاخ سلطنتى به این مهم دست یابد که با رویداد شهادتش توفیق اجراى آن را از دست داد.(سايت 40 شاخص)
شهید اندرزگو در آخرین دیداری که با همسرش داشته به او می گوید : من میروم و ممکن است دیگر مرا نبینی اما دوست دارم فرزندانم را به گونه ای بزرگ کنی که جز به انجام رسالت و مسئولیت مکتبی به هیچ چیز دیگر فکر نکنند تا شایستگی ادامه راه را پیدا کنند .(http://s-gomnam.ir)
به نقل از فرزند شهيد، حجت الاسلام سيد مهدي اندرزگو:
یکی از خاطراتی که رهبر معظم انقلاب برایم تعریف کردند، این بود که بارها پدرم را در کوچه و خیابان دیده بودند و بعد از سلام و احوالپرسی متوجه شده بودند که در دست او زنبیلی پر از مهمات و اسلحه است و او با خونسردی کامل آنها را با خود جابهجا میکرد. پدرم بارها ما را هم هنگام جابهجایی مهمات با خود میبرد تا این عملیات شکلی عادیتر به خود بگیرد. البته ما اینها را بعدها از زبان حضرت آقا شنیدیم و آن زمان متوجه نمیشدیم.
از حضرت آقا شنیدم که: یک روز آقای اندرزگو را در بازار «سرشور» مشهد دیدم که با یک موتور گازی میآمد. موتور را که نگهداشت، دیدم چند خروس در عقب موتور خود دارد. از او دربارهی خروسها پرسیدم، جواب داد که این خروسها استثناییاند و تخم میگذارند! حضرت آقا فرمودند زنبیل را که کنار زدم، دیدم زیر پای خروسها پر از نارنجک و اسلحه است.(http://farsi.khamenei.ir)
شهادت:در خيابان به هنگام عبور2/6/57
مزار شهید:تهران/بهشت زهرا س
https://eitaa.com/adinebaharan
امروز سالروز شهادت سيد علي اندرزگو(شهيد ترور)
شهید سید على اندرزگو در رمضان سال ۱۳۱۸ شمسى در ... تهران در یک خانواده متوسط دیده به جهان گشود. او پس از طى دوران کودکى و در پایان تحصیلات ابتدایى به سبب مشکلات معیشتى ، ترک تحصیل نمود و در یک کارگاه نجارى مشغول به کار شد. از آنجایى که سید على به علوم دینى علاقه و افرى داشت پس از بازگشت از کار روزانه به منزل ، تا پاسى از شب از چشمه فیاض این علوم بهره ها مى برد و نیز در مسجد هرندى دروس فقه و اصول مى خواند
شهید اندرزگو، در نوجوانى و سالهاى شکل گیرى شخصیتش با نواب صفوى آشنا شد. منش و شخصیت این روحانى مبارز در ذهن و ضمیر او اثرى ژرف گذاشت و فرایند این تاثیر روحى ، آشنایى با تشکیلات فدائیان اسلام و راه مبارزاتى آنها بود که در تعیین مشى مبارزاتى شهید اندرزگو نقش آفرین بود....با درک و لمس روح نهضت ۱۵ خرداد به رهبرى امام خمینى ((ره )) در سن هیجده سالگى گام به عرصه مبارزه با رژیم پهلوى نهاد. شهید اندرزگو در جریان قیام ۱۵ خرداد خود یکى از عاملین تظاهرات پرشور مردم بود که همان شب با اهداء کتابى از امام مورد تقدیر قرار گرفت پس از واقعه ۱۵ خرداد در همین رابطه دستگیر و تحت شدیدترین شکنجه ها قرار گرفت ، و با این که در زیر شکنجه بیهوش شده بود، به سبب عزم خدادادى کوچکترین کلامى که بتواند شکنجه گران را به مقصودشان رهنمون سازد بر زبان نیاورد. پس از رهایى از زندان با شهید حاج صادق امانى و دیگر دوستانى که از سابق مى شناخت ارتباط برقرار کرد و تصمیم به مبارزه اى پیگیر و مسلحانه علیه رژیم شاهنشاهى گرفت و در راستاى این هدف وارد شاخه نظامى هیئت موتلفه جمعیتهاى اسلامى شد. و در همین زمان مساله ترور حسنعلى منصور نخست وزیر وقت مطرح گردید و او به همراه دیگر افراد شرکت کننده در این ترور، در مراسم تحلیف شرکت کرد و اولین نفرى بود که دست روى قرآن گذاشت و سوگند یاد کرد که تا آخرین قطره خون خود نسبت به نهضت و آرمانهاى اسلامى آن وفادار بماند...اعدام انقلابى حسنعلى منصور با همکارى شهیدان محمد بخارائى ، رضا صفار هرندى ، مرتضى نیک نژاد و حاج صادق امانى جامه عمل پوشید. شهید اندرزگو که ۱۹ سال بیشتر نداشت در این عملیات مسئولیت کند کردن اتومبیل منصور را در محدوده بهارستان بر عهده داشت ، تا شهید بخارائى بتواند با دقت عمل او را از پاى در آورد. ... از آن بعد زندگى مخفى اختیار ولى هرگز خود را از مبارزه پس نکشید و بیش از پیش در این عرصه گام برداشت . او مخفیانه در قم زندگى و تحصیل علوم حوزوى را ادامه داد.رژیم که از یافتن وى مایوس شده بود او را غیابا محاکمه و به اعدام محکوم کرد.
پس از مدتى که او و دیگر همرزمانش مشغول فراگیرى علوم حوزوى بودند، توسط ساواک شناسایى شدند. اما اندرزگو توانست فرار کند و خود را مخفیانه به عراق رساند و از نعمات وجودى امام ((ره )) از نزدیک استفاده ها ببرد؛ ضمنا هر وقت فرصتى پیش مى آمد با سخنرانیهاى پرشور خود در شنوندگان تاثیر بسزایى مى گذاشت و آنان را به تحرک وا مى داشت . شهید، در سال ۱۳۴۵ به ایران بازگشت و به قم رفت و مجددا سرگرم فعالیتهاى انقلابى شد که دوباره شناسایى گردید و ناگزیر به تهران آمد و در محله چیذر سکنى گزید....
در چیذر تحصیل علوم دینى و مبارزاتش را از نو و در بعدى دیگر آغاز کرد. در همین جا بود که ازدواج کرد و یکسال و نیم در یک اتاق اجاره اى با همسرش زندگى کرد. افراد زیادى به عنوان میهمان به منزل وى رفت و آمد مى کردند که بعدها معلوم شد، آنها سربازان واقعى آقا امام زمان (عج ) بودند و تحت آموزش وى قرار مى گرفتند. وى به مرور زمان بر وسعت فعالیتهاى انقلابیش افزود و براى این که شناسایى نشود منزلش را پس از مدتى عوض کرد.
فرار به افغانستان
در سال ۱۳۵۱ شمسى ...ساواک ... در صدد دستگیرى وى برآمد، اما او توانست مثل همیشه از دست ساواک بگریزد و به قم برود. ... بار دیگر ساواک موفق به شناسایى و محل زندگى او شد و این بار نیز وقتى به اتاق او ریختند وى از معرکه گریخت و با نامى دیگر و در لباسى مبدل ، خود را به مشهد رساند و ...به طور پنهانى از طریق زابل و زاهدان به افغانستان فرار کند.
خود را بشکن
شير آن است که...
يکي را در پيش رسول (ص) مي گفتند که وي بسيار نيرومند است.
گفت: چرا؟
گفتند: با هر که کشتي گيرد، وي را بيفکند و بر همه کس غالب آيد. رسول (ص) گفت: قوي و مردانه آن کس است که بر خشم خود غالب آيد، نه آن که کسي را بر زمين بيفکند.
سهل دان شيري که صفها بشکند
شير آن است که خود را بشکند
عبدالله بن مسعود مي گويد: روزي پيامبر (ص) مالي را قسمت مي کرد. يکي گفت: اي محمد! به انصاف، قسمت نکردي. رسول (ص) خشمگين شد و رويش سرخ گشت؛ اما بيش از اين نگفت که خداي رحمت کند برادرم موسي را که وي را بيش از اين رنجاندند و او بر همه، صبر کرد.
حکايت پارسايان،رضا بابايي، ص68
http://www.ghadeer.org/Book/1500/238648
https://eitaa.com/adinebaharan
خود خواهی و خودپسندي است که
انسان را مغرور ساخته و به کنکاش در عیوب مردم وا میدارد.
پندهای الهی، آیه الله مصباح یزدی، ص34
https://eitaa.com/adinebaharan
منبرهای دلنشین:
#منبر_متنی
كمك آبرومندانه
شخصي به حضور حضرت رضا ( ع ) آمد و پس از سلام عرض كرد : ( من از دوستان شما و پدران شما هستم ، از سفر حج برمي گردم ، پولم تمام شده و مي خواهم به محل سكونتم بروم مبلغي كه مرا به وطنم برساند به من بدهيد ، وقتي كه به وطن رسيدم ، وضع مالي من در محل خوب است ، به همان اندازه كه به من داده اي ، به نيت شما به فقراء صدقه مي دهم ) .
حضرت رضا ( ع ) برخاست و به اندرون خانه اش رفت و پس از ساعتي بازگشت و دستش را از پنجره بالاي در ، بيرون آورد و به آن حاجي فرمود : ( اين دويست درهم را بگير ، و مخارج سفر را با آن تاءمين كن ، وقتي كه به وطن رسيدي ، لازم نيست كه آن را از جانب من به فقرا صدقه بدهي ، آن را به تو بخشيدم ، برو كه نه من تو را ببينم و نه تو مرا ببيني ) .
آن شخص به سوي وطن خود رفت .
يكي از حاضران از حضرت رضا ( ع ) پرسيد : ( چرا پول را از بالاي پنجره به او دادي و نخواستي او تو را ببيند ؟ )
حضرت رضا ( ع ) فرمود : از آن ترسيدم كه مبادا وقتي كه با او رخ به رخ شدم ، خواري سؤال كردن را در چهره اش مشاهده نمايم ، آيا نشنيده اي كه رسول خدا ( ص ) فرمود :
المستر بالحسنة تعدل سبعين حجة ، والمذيع بالسيئة مخذول والمستتر بها مغفور
( آن كسي كه كار نيكوي خود را بپوشاند ، پاداش او برابر هفتاد حج ( مستحبي ) است و آن كس كه آشكارا گناه كند ، درمانده بي چاره است ، و آن كس كه آن را بپوشاند ، زير پوشش آمرزش خدا است ).
📚 مناقب آل ابی طالب،ج4،ص 360و 361
📚فروع کافی،ص23و24
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال اطلاع رسانی امام جمعه شهر بهاران
اطلاعات دینی،فرهنگی،اجتماعی وسیاسی
https://eitaa.com/adinebaharan