monajat5-ramazan97-tehran-hoseinie hamedaniha.mp3
2.24M
🔎 #مناجات_رمضانی
💠با صدای استاد حسین انصاریان💠
4_5947003333712544743.mp3
5.17M
❤️ گریه می کنم
🎙حامد جلیلی
#مناجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#منبر_تصویری
سخنران :حجت الاسلام #ماندگاری
ویژگی مهمانی خدا...
eftetah.mp3
4.01M
🔹دعای شریف افتتاح🔹
⭕️ امام زمان فرمودند:
دعای افتتاح را درتمام شب های ماه رمضان بخوانید زیرا فرشتگان به آن گوش می دهند و برای خواننده اش طلب آمرزش میکنند
⏯ استاد #فرهمند
#التماس_دعای_فرج
#دعای_هر_روز_ماه_رمضان_
🔅بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🔅
🔹اَللّهُمَّ ارْزُقْنى فیهِ الذِّهْنَ وَالتَّنْبیهَ وَباعِدْنى فیهِ مِنَ السَّفاهَةِ
وَالْتَّمْویهِ وَاجْعَلْ لى نَصیباً مِنْ کُلِّ خَیْرٍ تُنْزِلُ فیهِ بِجُودِکَ یا اَجْوَدَ الاْجْوَدینَ
🔸خدایا روزیم کن در این ماه تیزهوشى و بیدارى و دورم گردان در آن از بیخردى و اشتباه کارى و مقرر فرما برایم بهره اى از هر خیرى که در آن نازل گردانى بجود و کرمت اى باجودترین جودمندان.
جزء سوم قرآن کریم .mp3
4.24M
با سلام
ترتیل به روش تحدیر (تند خوانی) قرآن کریم توسط استاد معتز آقائی
در نیم ساعت یک جزء قرآن بخوانید
💠 هر روز یک جز قران 💠
ویژه ماه مبارک رمضان
تحدیر (تندخوانی) #جزء_سوم #قرآن کریم
التماس دعا✋
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸
میلادی: Friday - 10 May 2019
قمری: الجمعة، 4 رمضان 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹هلاکت زیاد بن ابیه (زیاد بن ابی سفیان)، 53ه-ق
📆 روزشمار:
▪️6 روز تا رحلت ام المومنین حضرت خدیجه علیها السلام
▪️11 روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️14 روز تا اولین شب قدر
▪️15 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
▪️16 روز تا دومین شب قدر
✅ با ما همراه شوید...
https://eitaa.com/adinebaharan
مقام ابرار
لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ
هرگز به نيكى دست نمىيابيد، مگر آنكه از آنچه دوست داريد، (در راه خدا) انفاق كنيد و بدانيد هر چه را انفاق كنيد، قطعاً خداوند به آن آگاه است.
آیه 92 از سوره مبارکه آل عمران
با توجّه به اشتقاق لغوى «بر» كه به معناى توسعه در خير است در قرآن، ايمان و عمل صالح و جهاد و نماز و وفاى به عهد، از نمونههاى بِرّ معرفى شدهاند. همگان توصيه شدهاند كه در انجام «برّ» همديگر را يارى كنند. «تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ» و در اين آيه نيز مىفرمايد كه شما هرگز به اين گوهر گرانبها نمىرسيد، مگر آنكه از آنچه دلپسند شماست و آن را دوست مىداريد، انفاق كنيد.https://eitaa.com/adinebaharan
مصافحه دو مومن
امام باقر علیه السلام
إِنَّ الْمُؤْمِنَ إِذَا صَافَحَ الْمُؤْمِنَ تَفَرَّقَا عَنْ غَيْرِ ذَنْبٍ
امام باقر ع فرمود:همانا مومنين هرگاه باهم دست مي دهند و مصافحه مي کنند از هم جدا نمي شوند مگرا ينکه تمام گناهانشان بخشيده مي شود.
منبع
خصال ج 1ص23.https://eitaa.com/adinebaharan
احتجاج با ناكثين3
، و همچون شتران تشنهاي كه به گودالهاي آب رسند [براي بيعت كردن] بر سر من ريختيد كه من گفتم مرا خواهيد كشت و از آن ازدحام خودتان نيز به هلاكت رسيد، من نيز ناچارا دست خود باز كردم و شما از روي اختيار [و در نهايت آزادي] با من بيعت كرديد، و در پيشاپيش شما طلحه و زبير آزادانه به اون هيچ ناچاري با من بيعت كردند، سپس چيزي درنگ نكردند كه از من اجازه [رفتن به مكّه و بجا آوردن] عمره خواستند. و خدا ميداند كه اينان تنها قصدشان پيمانشكني بود، پس دوباره پيمان خود را در اطاعت نمودن و فرمانبرداري از خود تازه كردم و [از ايشان پيمان گرفتم كه فتنهاي را برپا نكنند و] براي امّت موجبات نابودي و بلا پديد نيارند، و آن دو با من [اين چنين] پيماني بستند، و سپس با من وفا نكردند و بيعت مرا شكسته پيمان خود را بهم زدند، شگفتا از اينان كه در برابر أبو بكر و عمر رام شدند ولي با من به مخالفت برخاستند، در صورتي كه من كمتر از آن دو مرد نيستم و اگر بخواهم بگويم ميگويم: «بار خدايا به خاطر اين كارشان بر آنان غضب فرما و مرا بر آن دو پيروز گردان»!. و آن حضرت (عليه السّلام) در بين سخنان ديگري فرمود: و اين طلحه و زبير نه از خاندان نبوّت و پيغمبري هستند و نه از فرزندان رسول خدا، و چون ديدند پس از سالها خداوند حقّ ما (خلافت و زمامداري) را به ما بازگرداند يك سال تمام بلكه يكماه تمام درنگ نكردند تا اينكه مانند روش گذشتگان خود از جاي جستند كه حقّ مرا ببرند، و گروه مسلمانان را از دور من پراكنده و پخش كنند [اين گفتار را فرمود] سپس بر آن دو نفرين كرد.
https://eitaa.com/adinebaharan
زنان انقلابي مجاهد
ما مفتخريم كه بانوان و زنان پير و جوان و خرد و كلان در صحنه هاي فرهنگي و اقتصادي و نظامي حاضر، و همدوش مردان يا بهتر از آنان در راه تعالي اسلام و مقاصد قرآن كريم فعاليت دارند؛ و آنان كه توان جنگ دارند، در آموزش نظامي كه براي دفاع از اسلام و كشور اسلامي از واجبات مهم است شركت، و از محروميتهايي كه توطئه دشمنان و ناآشنايي دوستان از احكام اسلام و قرآن بر آنها بلكه بر اسلام و مسلمانان تحميل نمودند، شجاعانه و متعهدانه خود را ......خارج نموده اند
امام خميني رحمت الله عليه
منبع
(وصيتنامه سياسي - الهي امام خميني (س)، ص6 و 7)https://eitaa.com/adinebaharan
آيا براي مهريه مقدار خاصي مشخص شده است؟
به لحاظ شرعي مهريه از نظر مقدار، حد و اندازه اى ندارد بلكه معيار در آن رضايت زن و شوهر است، مهريه ميتواند كم و يا زياد باشد بشرطي كه آن قدر كم نباشد كه مانند يك پر كاه مالكيت نداشته باشد، البته در طرف زيادي مستحب است كه زيادتر از مهرالسنه يعنى پانصد درهم نباشد ولي با زيادي مهريه و رضايت طرفين،عقد باطل نيست ناگفته نماند، گرچه به لحاظ شرعي مشکلي نيست ولي پذيرش مهريه خارج از توان، خلاف عقل است. خير گناهش برعهده خودش استhttps://eitaa.com/adinebaharan
چه توصيه هايي در روايات براي آراستگي وارد شده است.
3- بوي خوش عامل مهم شادماني است و متقابلا بوي بد عامل نااميدي و افسردگي در روايات اسلامي توجه ويژهاي به استفاده از عطريات و بوي خوش شده است و خوشبو بودن از ويژگيهاي پيامبر اسلام (صلي الله عليه و آله) و از سنتهاي آن حضرت شمرده شده است حضرت امام صادق (عليه السلام) ميفرمايد: رسول خدا (صلي الله عليه و آله) براي بوي خوش بيشتر از خوراك خرج ميكرد.
4- اسلام حتي به رنگ لباس اهميت داده و در دين نيز به پوشيدن لباسهاي روشن و به ويژه سفيد، توجه زيادي شده است به طوري كه در حال نماز بر پوشيدن لباس سفيد تاكيد شده و پوشيدن لباس سياه در اين حال مكروه شمرده شده است در حديثي از پيامبر بزرگ اسلام (صلي الله عليه و آله) آمده است: «لبسوا البياض فانهما اطيب و اطهر و كفنوا فيها موتاكم لباسهاي سفيد بپوشيد، چون بهتر و پاكتر است و مردگان خود را در آنها كفن كنيد.»
دين مقدس اسلام درباره خودآرايي سفارش هاي زيادي نموده است به طوري كه آراستگي ظاهري در كنار زيبايي و آراستگي باطني، صفتي خوب و پسنديده شمرده شده است. برخي از امور كه بطور مستقيم در آراستگي ظاهر دخالت دارند به قرار زير است:. 1 پاكيزگي عمومي. 2 رسيدگي به موي سر. 3 رسيدگي به موي صورت. 4 رسيدگي به پوست. 5 كوتاه كردن ناخن ها. 6 عطر زدن. 7 مسواك زدن. 8 پوشيدن لباس تميز و زيبا و رنگ روشن.
اهتمام و توجه به اين امور در راستاي همان فرمايش نبوي (صلي الله عليه و آله) است كه فرمود: «ان الله يحب ان يري اثر نعمته علي عبده» خداوند دوست دارد كه اثر نعمت خود را در بنده اش ببيند 6 ابو الاحوص از پدرش نقل مي كند: با جامه اي پست و ارزان قيمت خدمت رسول خدا رسيدم. حضرت فرمود: آيا مال و ثروت داري؟ عرض كردم: آري. فرمود: چه مالي داري؟ عرض كردم: خداوند شتر و گاو و گوسفند و برده به من داده است. فرمود: پس اگر خداوند به تو ثروتي داده است، بايد نشانه نعمت و كرامتي كه ارزانيت داشته است در تو ديده شود. 7» يعني برو و شكل ظاهري خود را اصلاح كن: جامه تميز بپوش و بوي خوش به كار ببر منزل خود را گچكاري كن، جلو منزل را بروب و حتي چراغي بر در منزل پيش از غروب آفتاب روشن كن و....
منبع: 1 تحف العقول، ص. 451
2 بحارالانوار، ج 73، ص 100
3 بحارالانوار، ج 73، ص 115
4 كافي، ج 6، ص 512
5 خصال، ج 2، ص 392
6 ميزان الحكمه، ج 13، ص 6469، ح 20424
7 همان، ح 20425
https://eitaa.com/adinebaharan
بايد عترت را واسطه فيض در همه نعمتها بدانيم و به آنها متوسل شويم. و به آنچه علم داريم ـ از راه اجتهاد يا تقليد ـ عمل كنيم، وگرنه پشيمان ميشويم؛ و به آنچه نميدانيم، اقدام نكنيم؛ وگرنه پشيمان ميشويم. بلكه در مواقع شك و شبهه توقف و احتياط نماييم تا از اهلش سؤال كنيم. عمل به احتياط پشيماني ندارد.
آيه الله بهجت
منبع
محمدحسين رخشاد، در محضر بهجت، ج1 ص246.https://eitaa.com/adinebaharan
اشتباهات بزرگ
پس از چندين اشتباه بزرگ، اين فكر كه «تو انسان نالايقي هستي»، هيچ فايده اي در بر نخواهد داشت زيرا براي بهبودي راهي به نشان نمي دهد و صرفا به تحقير كردن مي پردازد.
https://eitaa.com/adinebaharan
برایت گرچه بی حاصل تر از خاک بیابانم.mp3
10.03M
💠برایت گرچه بی حاصل تر از خاک بیابانم...
🔹 #مناجات
🎵 #مهمانی_خدا
🎤 #میثم_مطیعی