23.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❄️امام زمان زیر بارش برف❄️
#استاد_عالی
#تشرفات
🥀غربت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه
✅ويژگيهاي ياد كردن
🔶ياد كردن از هر كس بايد متناسب به سطح او و در حد مقام و موقعيت او باشد، در غير اين صورت، به غربت او ميانجامد.
🔶 به عنوان مثال، براي اداي حق عالم يا فقيه، بايد در هنگام سخن از احكام شرعي، يادي از آن فقيه به ميان آيد. اگر از همه فقهاء ياد كنند و اصلاً نامي از آن عالم نبرند، ميتوان گفت، آن عالم فقيه، «از ياد رفته» و «غريب» است.
🔶براي اداي شكر يك پزشك متخصص ماهر، بايد در هنگام بحث و گفتگو پيرامون مداواي بيمار و كار پزشكي، از آن پزشكي كه از ديگران ماهرتر است، نيز يادي به ميان آيد. اگر هنگام بررسي وضعيت بيمار، از هر پزشك متخصص و غير متخصص و حتي غير پزشك گفتگو شود، اما از آن متخصص ماهر سخني به ميان نيايد و كسي قلباً هم از او ياد نكند، معلوم ميشود كه اوغريب (از ياد رفته) است.
🔶حال اگر كسي هم در پزشكي، متخصص و هم در فقه سرآمد باشد، بايد در هنگام بحث علمي در فقه و پزشكي، از او هم ياد شود. پس «تعدد ياد كردن» در افراد مختلف، متناسب با كمالات آنها، متفاوت خواهد بود.
🔶ياد كردن از هر نعمتي كاملاً بستگي به ويژگيهاي آن دارد، هر چه نعمتي بزرگتر و فراگيرتر و نياز انسانها به آن بيشتر باشد، انتظار ميرود كه در دفعات بيشتر و مناسبتهاي مختلف از آن ياد شود.
🔶 اگر تعداد ياد كردنها و زمينهها و شرايط مختلفي كه بايد از نعمت ياد شود، متناسب با سطح شايسته آن نباشد، به همان اندازه، آن نعمت از ياد رفته است.
🔶چگونگي ياد كردنها، از نظر، «كيفي» نيز تفاوت دارد. گاهي انسان وقتي از نعمتي ياد ميكند، با تمام وجود، تحت تأثير آن قرار دارد. به طوري كه با تذكر خويش، شنوندگان را نيز متأثر ميسازد.
🔶در واقع، گوينده به تناسب معرفت و محبت قلبي خويش نسبت به مُنعم، گاه خيلي شديد و با حرارت و گاه بسيار عادي و ملايم، ياد او را در خاطر ميآورد، يا به زبان جاري ميسازد.
🔶باز هم توجه داريم كه تفاوت كيفي در ياد كردنها نيز، به شدت معرفت و محبت نسبت به آن نعمت بستگي دارد.
🔶از طرف ديگر هر كدام از ذكر قلبي و زباني، «انواع» مختلف دارد. از جمله: سرودن شعر، تأليف كتاب و مقاله، برگزاري مسابقه، برپايي مجالس گوناگون و... گاهي ممكن است انسان، پيوسته نام معروف خود را در دل و بر زبان جاري سازد و بدين وسيله به ذكر او بپردازد.
🔶گاهي ممكن است براي او دلتنگ شود، از داشتن چنين محبوبي شاد گردد، يا برايش ابراز نگراني كند و به هر حال، با دل و زبان، به روشها و انواع مختلف ميتوان از نعمتي ياد كرد.
🔶«زمينه» ی ياد كردن، از ديگر جهاتي است كه در مسئله ذكر، بايد مورد توجه قرار گيرد. هر قدر نعمتي بزرگتر و اهميت آن بيشتر باشد، به مناسبتهاي بيشتر بايد از آن ياد شود و زمينههاي ذكر آن را بيشتر مطرح گردد. گاهي گستره يك نعمت، همه زندگي انسان را ميپوشاند.
🔶در اين حال، بايد تمام جوانب زندگي، زمينههاي شكر و ذكر قلبي و زباني آن گردد. اگر در زمينه اي مناسب، تذكر به آن نعمت، فراموش شود، آن نعت كفران شده و «غريب» ميگردد.
🔶بنابراين نتيجه ميگيريم كه هر چه نعمتي گسترده تر، مهمتر و اساسي تر باشد و نياز انسان به آن عميق تر باشد، توقع و انتظار عقلي اين است كه بيشتر از آن ياد شود. طبعاً كفران آن نيز سخت تر است و عذاب شديدتر، به دنبال دارد.
🔶بيشتر ياد شدن، هم از جهت تعدد ياد كردن از آن نعمت است (كميت) هم از جهت زمانها و مكانهايي كه بايد ياد نعمت شود (زمينهها و شرايط مختلف)، هم از جهت مواردي كه زمينه ياد كردن از آن وجود دارد، هم از حيث شدت و غلظت يادكردن از آن (كيفيت) و نيز از جهت انواع مختلف ياد كردن بايد مورد توجه قرار گيرد.
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
🗒 امروز #پنجشنبه
✅ امروز متعلق است به:
💚 امام حسن عسکری💚
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق❤️💙
مادر بهار است💐
💢الجَنَّةُ تَحتَ أقدامِ الاُمَّهاتِ💢
جدیدترین نواها و مداحی های مناسبتی در اپلیکیشن جامع #نوا
◾️بسته جامع اشعار و نواهای ویژه ولادت حضرت زهرا (س) همراه با متن و صوت
📌 #نوا بزرگترین بانک جامع مداحی، شعر و سبک تقدیم می کند:
📲 دانلود رایگان از کافه بازار 👇👇
https://trc.metrix.ir/0no48o/
4_5954083905127582625.apk
12.87M
🔸اشعار و نواهای ویژه ولادت حضرتزهرا (س)در اپلیکیشن#نوا👆
🎁هدیه ارزشمند بهمناسبت سالروز ولادت بانوی دو عالم حضرتزهرا (س)
🚩 بانک جامع شعر و نوا و مداحی
متن و صوت به صورت همزمان
📲 برای دانلود مستقیم و رایگان کلیک کنید
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
دعای روز پنجشنبه:
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اَلْحَمْدُ للَّهِِ الَّذی اَذْهَبَ اللَّیْلَ مُظْلِماً بِقُدْرَتِهِ وَ جآءَ بِالنَّهارُ مُبْصِراً بِرَحْمَتِهِ وَکَسانیضِیآئَهُ وَ اَ نَا فی نِعْمَتِهِ اَللّهُمَّ فَکَما اَبْقَیْتَنی لَهُ فَاَبْقِنی لِأَمْثالِهِ وَ صَلِّ عَلَی النَّبِیِمُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ لا تَفْجَعْنی فیهِ وَ فی غَیْرِهِ مِنَ اللَّیالی وَ الْأَیَّامِ بِارْتِکابِ الْمَحارِمِوَ اکْتِسابِ الْمَأثِمِوَ ارْزُقْنی خَیْرَهُ وَ خَیْرَ ما فیهِ وَخَیْرَ ما بَعْدَهُ وَ اصْرِفْ عَنّی شَرَّهُوَ شَرَّ ما فیهِ وَ شَرَّما بَعْدَهُ اَللّهُمَّ اِنّی بِذِمَّةِ الْإِسْلامِ اَتَوَسَّلُ اِلَیْکَ وَ بِحُرْمَةِ الْقُرْآنِاَعْتَمِدُ عَلَیْکَ وَ بِمُحَمَّدٍ الْمُصْطَفی صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ اَسْتَشْفِعُ لَدَیْکَ فَاعْرِفِاللّهُمَّ ذِمَّتِیَ الَّتی رَجَوْتُ بِها قَضآءَ حاجَتی یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ اَللّهُمَّ اقْضِ لیفِیالْخَمیسِ خَمْساً لا یَتَّسِعُ لَها اِلاَّ کَرَمُکَ وَ لا یُطیقُها اِلاَّ نِعَمُکَ سَلامَةً اَقْوی بِها عَلی طاعَتِکَ وَعِبادَةً اَسْتَحِقُّ بِها جَزیلَ مَثُوبَتِکَ وَ سَعَةً فِیالْحالِ مِنَ الرِّزْقِالْحَلالِ وَ اَنْ تُؤْمِنَنی فی مَواقِفِ الْخَوْفِ بِاَمْنِکَ وَ تَجْعَلَنی مِنْ طَوارِقِ الْهُمُومِوَالْغُمُومِ فی حِصْنِکَ وَصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاجْعَلْ تَوَسُّلی بِهِ شافِعاً یَوْمَالْقِیمَةِ نافِعاً اِنَّکَ اَنْتَ اَرْحَمُ الرَّاحِمینَ!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
#زيارت امام حسن عسكري (ع):در روز پنج شنبه
🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وَلِيَّ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللَّهِ وَخالِصَتَهُ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يااِمامَ الْمُؤْمِنينَ وَوارِثَ الْمُرْسَلينَ وَحُجَّةَ رَبِّ الْعالَمينَ صَلَّي اللَّهُ عَلَيْكَ وَعَليآلِ بَيْتِكَالطَّيِّبينَ الطَّاهِرينَ يا مَوْلايَ يا اَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ اَنَا مَوْليً لَكَوَلِالِ بَيْتِكَ وَهذا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَميسِ وَاَنَا ضَيْفُكَ فيهِ وَمُسْتَجيرٌ بِكَ فيهِفَاَحْسِنْ ضِيافَتي وَاِجارَتي بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطَّاهِرينَ.
.
﷽؛
💠 #حديث_روز پنج شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۰
🏷 با توكّل زانوى اُشتر ببند!
🔅 #امام_صادق_علیه_السلام :
🔸«از طلب روزىِ حلال دست مكش؛ زيرا طلب روزى حلال تو را در دينت يارى مىرساند. و با توكّل زانوى اُشتر ببند».
🔹«لا تَدَع طَلَبَ الرِّزقِ مِن حِلِّهِ فإنّهُ عَونٌ لَكَ عَلى دِينِكَ، و اعقِل راحِلَتَكَ و تَوَكَّل» .
📚 امالی مفيد : ص ١٧٢ ح ١
•❀• ذکر امروز : لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (۱۰۰ مرتبه)
🔴فضای مجازی و عوارض حقیقی
🔹فضای مجازی به ویژه اینستاگرام با فرهنگ تحمیلی و وارداتی آن، (علیرغم فرصتها و مزایای مثبتی که دارد) آثار و عوارض جبرانناپذیری را در جامعه بر جای میگذارد که «دودش به چشم همه خواهد رفت»!
🔹«عادیسازی و قبحشکنیِ ناهنجاریهای انسانی، اجتماعی و دینی»، «اشاعه تنبلی، وقتگذرانی و مسؤولیتناپذیری اجتماعی»، «تقویت و ترویج پرخاشگری و خشونت»، «افزایش بی بندوباری و فساد» و..
🔹با حساب مادی هم اگر نگاه کنیم، این ناهنجاریهای اجتماعی، در آینده نزدیک هزینههای زیادی را بر منابع عمومی و بیتالمال تحمیل میکند که به صورت مالیات از جیب خود ما پرداخت خواهد شد!
🔹فضای رهای مجازی باید مدیریت و صیانت شود. «این به نفع همه است؛ حتی کسانی که به انقلاب و نظام ارادتی ندارند!» این غیرت، عقلانی است!
✍️قلم سبز