.
♻️ چند نکته درباره عنوان سال جدید مهار تورم، رشد تولید
🔰 به سیاق سالیان گذشته، رهبر انقلاب اسلامی شعار سال ۱۴۰۲ را نیز عنوانی اقتصادی برگزیدند تا جهتگیری مسئولان و رسانهها به این سمت و سو گرایش پیدا کند. در این باره چند نکته گفتتی است:
1⃣ حضرت علی علیه السلام میفرمایند خداوند رحمت کند کسی را که بداند از کجا آمده و در کجاست و به کجا خواهد رفت. از منظر راهبردی، این سخن مولای متقیان، اهمیت دقت در گذشته (مسیر طی شده)، زمان حال و چشمانداز آینده را نشان میدهد. بنابر این بدون عبرتگیری از گذشته، به سختی میتوان تورم امروز را چاره بنیادین کرد.
2⃣ حل مساله، نیازمند عزم نظری و عملی در دولت هست. رهاسازی امور با تصور اینکه به طور خودجوش سامان یابند، نتیجهاش همین وضع موجود است. برای مهار تورم، دولت نیاز به خانهتکانی فکری دارد تا بتواند کنشگری فعال در میدان داشته باشد.
3⃣ همانطور که "پزشک و نسخه درمان" قرین یکدیگرند و در صورت وخامت بیمار، پزشک پاسخگو است، در اقتصاد نیز میبایست "سیاستگذار و تجویزها" قرین یکدیگر باشند. سیاستهایی که تورمزا هستند و معیشت مردم را دچار خسران میکنند، باید متوقف و افرادی که با وجود هشدارها، همچنان به دنبال اعمال سیاستهای تورمزا هستند و در تصمیمات سال گذشته نیز نقشآفرین بودند (مثل ماجرای حذف ارز کالاهای اساسی)، ملزم به پاسخگویی شده و تغییر کنند. ویژگی مشترک سه سال پایانی دولت آقای روحانی و دو سال نخست دولت آقای رئیسی، تورمهای بالا همراه با جهشهای ارز و ولنگاری بانکها بوده است. لذا هم تفکر سیاستی و هم عناصر تصمیمگیر در برخی مجاری اصلی، بدون تغییر ماندهاند و برونرفت از این وضعیت، نیازمند تغییر است.
4⃣ باتوجه به ساختار اقتصاد ایران، "نرخ ارز" متغیری کلیدی در ایجاد شوکهای قیمتی است. هرچند برخی تأکید دارند که "تورم صرفا پدیدهای پولی است" و منکر نقش ارز میشوند، اما امروزه در عرصه واقعیات میدانی و مطالعات نظری مبتنی بر آن، گزاره فوق منسوخ شده و نرخ ارز هم عاملی کلیدی در تورم است. لذا سیاست تقویت ارزش پول ملی، جزو اهم کارهایی است که باید اجرا شود و رهبر انقلاب نیز در حکم تنفیذ رییسجمهور دولت سیزدهم به آن تاکید کردند. اما به عللی همچون ادعای تشویق صادرات، جبران کسری بودجه و غیره، مسیر تضعیف ارزش پول ملی در حال دنبال شدن هست. رهاگذاشتن صادرکنندگان در صادرات و بازنگشتن ارز آنها در نرخی که به صلاح تولید و مردم باشد، در کنار عدم مقابله با سفتهبازی بر ارز، دو عامل کلیدی و همسو با مطامع بدخواهان و دشمنان ملت در جهش نرخ ارز بوده است.
دولت باید تصمیم بگیرد در دوگانههای حساس، میخواهد کدام طرف بایستد. طرف تقویت ارزش پول ملی، دوگانههای "مردم- تجار صادرکننده" و "مردم- بورسبازه" را به همراه دارد. اینکه دولت در کنار مردم بایستد یا طرفدار تجار و بورسبازها شود، باید سریعا تعیین تکلیف شود.
5⃣ رفتارهای سوداگری بانکها و قدرت بیمانند آنها در خلق نقدینگی باید مهار شود. مطابق با آمارها، بدهی بانکها در سال ۱۴۰۱ نقش مسلط در رشد پایه پولی داشته و عمده آن به خاطر عملکرد بانکهای غیردولتی و به طور خاص برخی بانکهای بیانضباط خصوصی ایجاد شده است. این بانکها نه در پوشش کسری بودجه و نه در تسهیلات تکلیفی نقشی نداشتند. لذا تعیین تکلیف این بانکها، جمع کردن بساط آنها و جلوگیری از گردشهای مالی هنگفت سایر بانکها در بازارهای دارایی، یکی از اولویتهای ضروری هست.
6⃣ هماکنون جامعه شاهد قاطعیت تصمیمگیران در تصمیماتی است که فوراً برای مردم تنگنای معیشتی ایجاد میکند، حال آنکه برای تصمیمات به نفع مردم، تعلل وجود دارد. چرا؟ هرچند که رویه مذکور تاکنون به بهای لبخند تعداد قلیلی از ذینفعان، شرکتهای شبهدولتی، نهادها، بانکها و ... بوده است؛ اما اعتماد و اطمینان جامعه را به بهبود شرایط و امید به آینده، دچار خسران کرده. این رویه باید به نفع مردم، برعکس شود و به تعبیر امیرمومنان: «خشم عمومى مردم، خشنودى خواص را از بین مىبرد، اما خشم خواص را خشنودى همگان بیاثر مىکند.»
🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمد رمضان، هست دعا را اثری
دارد دل من شور و نوای دگری
ما بنده عاصی و گنهکار توییم
ای داور بخشنده بما کن نظری
حلول ماه مبارک رمضان بر شما تهنیت باد.
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
🔴 هر سال، بدتر از سال گذشته
⭕️ امسال(۱۴٠۱)، نسبت به پارسال چطور بود؟! سال بعد وضع از این هم بدتر خواهد شد؛ حال و روز مردم آخرالزمان هر سال مشکل تر و جوّ حاکم بر دنیا سنگین تر خواهد شد؛ هشدارهای خداوند هر سال در قالب نزول بلایا جدّی تر و بیشتر میشود -تا مردم بفهمند هیچ رأی و انتخاب زمینی آنان را به مطلوب نخواهد رساند و تا قبل از تشکیل حکومت محمدی و علوی و مهدوی، انتظار اصلاح و شگفتی از هیچ شخص و دولتی نداشته باشند- و بر طبق احادیث، به هیچ وجه این جریان پیوسته متوقف نخواهد شد و تا ظهور حضرت این اوضاع ادامه دارد؛ تاکیدی هم بر ایران نیست؛ و شدائد و سختی های آخرالزمانی جهانی خواهد بود تا تمام مردم دنیا به اضطرار ولی معصوم برسند؛ و عمیقا بدانند اصلاح جهان جز به دست غیبی ممکن نخواهد بود!
🌕 خیر بن نوف أبی الوداک نقل کرده، به ابوسعید خدری گفتم: به خدا سوگند هر سالی که بر ما میگذرد، بدتر از سال قبلش میشود و هر امیری که بر ما مسلط میشود بدتر از امیر قبلی است. ابوسعید گفت: مانند همین را که میگویی من از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم؛ و این را هم از حضرت شنیدم که میفرمودند: همواره وضع شما چنین خواهد بود تا جایی که آنهایی که در فتنه و ستم متولّد میشوند، تعداد فتنهها را ندانند و زمین چنان پُر از ستم شود که کسی قادر به گفتن کلمه «الله» نباشد. آن هنگام است که خداوند عزّوجلّ مردی از من و از اهل بیت من را برانگیزد؛ و او زمین را پر از عدل کند، چنان که دیگران پیش از وی، آن را پُر از ستم کرده باشند.
📗الأمالی(للطوسی)، ج۱، ص۵۱۲
🌕 امام صادق علیه السلام:
وَ رَأَيْتَ كُلَّ عَامٍ يَحْدُثُ فِيهِ مِنَ الشَّرِّ وَ الْبِدْعَةِ
در آخرالزمان میبینی در هر سال، شرّ و بدعت پيش از سال گذشته مىگردد.
📗الكافی، ج ۸، ص ۴٠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چندمین سوتی براندازان در سال جدید: زندانی سیاسی نابود باید گردد!!!
🇮🇷اینجوری میخوان عنقلاب کنند
#سواد_رسانهای
#فتنه_اکبر
#از_اینور_اونور_چه_خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️توصیه آیت الله خامنهای برای ورود به #ماه_رمضان...
#توصیهی_پدرانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کس رو دیدم ،من از اون پایین تر بودم !
دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردی؟😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 صحبتهای عیدانه استاد #رائفی_پور ویژه سال ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نقش آذربایجان در #آخرالزمان چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر که دارد هوس ماه خدا بسم الله 💔
🎙مناجات خوانی بسیار دلنشین حاج #منصور_ارضی ویژه شب های ماه رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض شدید حریدی ها ( ارتدوکس های یهودی) به حضور زنان بی حجاب یهودی (سکولارها) پای دیوار براق ( یهودیان آن را دیوار عربی یا ندبه می نامند).
نمایی دیگر از جامعه بی ثبات و چندپاره صهیونیستی و نیز، تعارض شدید مذهبی های یهودی و سکولارهای صهیونیست در سرزمینهای اشغالی فلسطین.
پ ن:چه خر توخری شده اسراییل 😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخورد پلیس اسراییل با معترضان🤦♂😁
📣اسرائیل واقعا میخواهد به ایران حمله کند یا بلوف میزند؟!
1⃣پایگاه خبری آمریکایی آکسویس به نقل از یک مسئول اسرائیلی مدعی شده که اسرائیل به واشنگتن و چندین پایتخت غربی اعلام کرده اگر ایران سطح غنیسازی اورانیوم را به بیش از ۶۰ درصد افزایش دهد اسرائیل تاسیسات هستهای آنرا هدف قرار میدهد.
◽️بنا بر این گزارش، اسرائیل درخواست داده تا آمریکا چهار هواپیمای ترابری سوخت رسانی KC-46 پگاسوز را زودتر از موعد تحویل دهد.
2⃣ طی روزهای آتی نتانیاهو به همراه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به اروپا سفر میکند. ناظران صهیونیست میگویند: هدف از این سفر رساندن این پیام است که احتمال واکنش اسرائیل وجود دارد.
3⃣پیشتر فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش رژیم گفته بود که شمیشر ایران روی گردن اسرائیل است و نتانیاهو نباید دست روی دست بگذارد.
4⃣ البته بخشی از تحلیلگران صهیونیست نسبت به امکان حمله به ایران در شرایط کنونی شکوشبهههایی دارند. دلایل آنها مشکلات اسرائیل است اعم از: عملیات مداوم در کرانه باختری، دودستگی داخلی اسرائیل، تنش کابینه نتانیاهو با دولتهای غربی، سردرگمی در تعامل با دو پرونده غزه و لبنان و از بین رفتن امکان ائتلاف عربی با عربستان علیه ایران.
5⃣درست است که نتانیاهو برای خروج از بحران داخلی کنونی نیاز به تنشزایی خارجی دارد ولی احتمال چنین اقدام پر ریسکی حتی برای دولتی مانند کابینه نتانیاهو نیز دور از ذهن است؛ چرا که اسرائیل هیچ تصویر دقیقی از نوع پاسخ ایران و متحدانش و تاثیر آن بر جامعه صهیونیست ندارد.
@qodsfree
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزار سال انتظار
پای او ایستادن، شرایط نمیخواهد!
عقیدهی درست و محکم میخواهد
تا منشا انگیزههایمان باشد و منبعِ درستیِ کردارمان!
اولین جمعهی ماه مبارک رمضان، به یاد منتظَر عالم، دعا میکنیم❤️
#یا_بقیةالله
🔴سرویسهای اطلاعاتی بیگانه چگونه جاسوس جذب می کنند؟!
🔹روشهای اتخاذ شده از سوی سرویسهای اطلاعاتی بیگانه مطرح شده بود که در ادامه به آن اشاره میکنیم:
⚠️ اتفاقات ساختگی
سازمانهای اطلاعاتی با طراحی و اجرای اتفاق و حادثه ساختگی، بهانهای برای برقراری ارتباط با طعمه خود فراهم میکنند. در این روش همه تلاشهای این سازمانها عادی، واقعی و باورپذیر نشان دادن آن اتفاق یا حادثه است.
📊 تحلیلگری
جمعآوری اطلاعات از طریق کسب تحلیل افراد درباره مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی یکی از شیوههای سازمانهای جاسوسی است. در این روش با تکیه بر شناخت قبلی و با پوشش انجام فعالیتهای سیاسی یا تبادل اطلاعات علمی به فرد مراجعه کرده و به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تحلیل و نظرات او را درباره مسائل مختلف جویا میشوند.
♻️ زبالهگردی
ممکن است خیلیها زباله را بیارزش و مشمئزکننده بدانند اما زبالهگردی یکی از روشهای پرکاربرد سرویسهای اطلاعاتی برای جمعآوری اطلاعات به ظاهر بیمنفع اما ذیقیمت است.
👥 مشاوره
درخواست مشاوره در قبال پرداخت حقالزحمه ترفند دیگری است که توسط سازمانهای اطلاعاتی برای جلب اعتماد و ایجاد اشتیاق و همکاری به کار گرفته میشود.
🕵🏻مراجعه آشکار
این شیوه زمانی مورد استفاده سازمانهای اطلاعاتی قرار میگیرد که در کسب اطلاعات یا جذب افراد برای همکاری ضرورت وجود داشته باشد. به رقم ریسک پذیری بالا مستقیم به سوژه مراجعه و سازمانش را معرفی و وی را به همکاری دعوت میکند.
🤝 همدردی
در این روش عامل سازمان خود را به سوژه مورد نظر نزدیک کرده و با اظهار همدردی با مسائل و مشکلات او در جهت جلب اعتماد وی تلاش میکند.
🗂 شانتاژ
سازمانهای جاسوسی با استفاده از مستندسازی و جمعآوری اسناد و مدارک و عکس و فیلم از سوژه درباره تخلفات اخلاقی، اقتصادی و... او را برای همکاری تحت فشار قرار میدهند.
📑 رزومه
یکی از روشهای نشان و جلب همکاری توسط سازمانهای جاسوسی از طریق رزومهها و سوابق موجود افراد در فضای مجازی است که عمدتا با هدف کاریابی صورت میگیرد. سازمانهای جاسوسی با جستجو و پیدا کردن افراد دارای دسترسی یا شاغل در مراکز حساس به ایجاد ارتباط و جلب همکاری آنها اقدام میکنند.
👏🏻 چاپلوسی
ذات و طبیعت بشر این است که تعریف و تمجید را دوست دارد. تملق، چاپلوسی و بزرگ جلوه دادن فرد از روشهای جلب اعتماد و عناصر سازمانهای جاسوسی است.
📈 نظرسنجی
بهرهگیری از پوشش مؤسسات نظرسنجی از دیگر روشهای کسب اطلاعات و جاسوسی سرویسهای اطلاعاتی است که در سالهای اخیر بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.
📱 زیرپاکشی
با زرنگی از زیر زبان فردی اطلاعات بیرون کشیدن» یا «اخذ اطلاعات از طریق گفتوگو با فرد به شکلی که وی به نیت گفتوگو کننده نشده و ناخواسته به افشای اطلاعات اقدام کند»
🔄 شبیهسازی
روشی است که عامل اطلاعاتی با استفاده از اطلاعات موجود درباره خصوصیات فردی، تحصیلی، اجتماعی و... فرد خود را با او همسان کرده تا سریعتر اعتماد وی را به دست آورد.
💰 مدیونسازی
کمک مادی و حمایت معنوی از مهمترین شاخصهای روش مدیونسازی برای جلب همکاری از جانب سازمانهای اطلاعاتی است.
🔍 ایرانیان مقیم
یکی از بسترهای اطلاعاتی سازمانهای جاسوسی با ایرانیان بهرهبرداری از «ایرانیان مقیم» است. اکثر ایرانیان مقیم افرادی فرهیخته و ارزشمندی بوده که میتوانند به عنوان فرصت محسوب شوند. اما با توجه به اینکه بهرهبرداری سرویسهای اطلاعاتی از ایرانیان مقیم آسانتر است لذا اطلاعات نامتعارف و طرح موضوعات محرمانه درباره آسیبپذیری و نقاط ضعف یا سازمان میتواند مورد سوءاستفاده آنان قرار گیرد.
🧑🏻💻 کارمندان محلی
یکی از شیوههای سازمان جاسوسی بهرهبرداری از کارمندان محلی سفارتخانهها است. با عنایت به اینکه همه امور کارمندان محلی از قبیل اقامت، تحصیل، درمان و... در کشور محل اقامت آنان صورت میگیرد، سازمانهای جاسوسی از طریق این قشر اقدام به جمعآوری اطلاعات و حتی جلب همکاری افراد مورد نظر مینمایند.
⭕️ شعیب چه کرده بود که خداوند حضرت موسی علیه السلام را خادم او قرار داد؟ 👇👇
🔹️خطاب شد که ای شعیب! اگر از ترس جهنم گریه می کنی، من جهنم را بر تو حرام کردم. عرض کرد خدایا تو می دانی این گریه ها نه از ترس جهنم است و نه به خاطر امید به بهشت است؛ تو را دوست دارم و خواستار لقاء (دیدار) تو هستم.
🔹️خدای متعالی به او وحی فرمود که چون اینچنین هستی، من کلیم خودم(هم صحبتم) را خادم تو قرار خواهم داد. داستان حضرت موسی و فرارش از مصر پیش آمد؛ و رفتن به «مدین» و داستان ملاقات با دختران شعیب و خود شعیب مقدمه ای بود برای این که موسی هشت یا ده سال شبانی شعیب را بکند.
🔺️حسینیه امام خمینی(بیت رهبری، قم) ۱۶تير, ۱۳۹۳
#درس_اخلاق
🌙
اینکه برخی مدام میگویند اسلام و حکومت اسلامی در بازار دخالت نمیکند و بازار را به بازار سپرده، این روایت نهجالبلاغه را چطور تفسیر میکنند؟
امیرالمومنین معیار عدالت:
"قیمتگذارانی در امر خرید و فروش وجود دارند که به دلخواه قیمتگذاری میکنند، که این وضع، زیان جامعه و عیب و ننگ زمامداران است.داد و ستد باید آسان باشد، و بر موازین عدالت صورت گیرد، و به نرخی معامله شود که به فروشنده و خریدار اجحاف نشود"
بله در #اقتصاد_اسلامی عدالت اولویت اصلی حاکمیت است...
✍ حسین زمانی میقان
فراموش نشود...!
در روزهای مشرف به ماه مبارک بود که رفتم محضر مبارک آیت الله مجتبی تهرانی رضوان الله علیه و گفتم: برای ماه مبارک امسال یک ذکر ویژه تفضل می کنید؟ سرش را بلند کرد و آن پلک هایش را با دلبری خاصی بلند کرد و ...؛ می ترسیدم نکند بگوید برو و آدم شو؛ ذکر نمی خواهد... ولی گفت:
«روزی ۴۰۰ استغفار و ۱۴۰ صلوات فراموش نشود؛ و صلوات ها را به ۱۴ معصوم هدیه کن...».
(راوی: یکی از شاگردان آیت الله مجتبی تهرانی ره)
💐به روح آیت الله مجتبی تهرانی ره، صلواتی هدیه بفرمائید.
🌹@kavasayat🌹
#تشرفات
⭕️ دیدار دانشجوی مشروبخوار با آیت الله بهجت(ره)
🔹وقتی رسیدیم پیش آقای بهجت… بچه ها تک تک ورود میکردن و سلام میگفتن، آقای بهجت هم به همه سلامی میگفت… منتظر بودم آقای بهجت به من نگاهی بکنن… اما اصلا صورتشون رو به سمت من برنمیگردوندن، در حالی که بقیه رو تحویل میگرفتن…
🔸یه لحظه تو دلم گفتم: "میگن این آقا از دل آدما هم میتونه خبر داشته باشه، تو با چه رویی انتظار داری تحویلت بگیره؟ تو که میدونی چقدر گند زدی…!”
🔺خلاصه خیلی اون لحظه تو فکر فرو رفتم…تصمیم جدی گرفتم که دور خیلی چیزا خط بکشم، وقتی برگشتیم همه شیشه های مشروب رو شکستم، کارامو سروسامون دادم، تغییر کردم، مدتی گذشت، یکماه بود که روی تصمیمی که گرفته بودم محکم واستادم، از بچه ها شنیدم که یه عده از بچه های دانشگاه دوباره میخوان برن قم، چون تازه رفته بودم با هزار منت و التماس قبول کردن که اسم من رو هم بنویسن…
🔹دم در سرم رو پایین انداخته بودم، تو حال خودم بودم که دیدم بچهها صدام میکنن: "حمید حمید! حاج آقا باشماست." دیدم آقای بهجت به من اشاره میکنن که بیا جلوتر… در گوشم گفتن:
🔺- یکماهه که امام زمانت رو خوشحال کردی
📚 خبرآنلاین