28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بعد از انقلاب یکبار بانکهای خصوصی تعطیل شدند اما در دهه هفتاد با فریبکاری دوباره آرامآرام احیا شدند.
🔸نرخ بهره باید صفر شود تا بانکداری بدون ربا محقق شود
🔹باید مثل امام، به جای اصلاح در چارچوب، چارچوبها را تغییر دهیم!
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐افول دلار
🔺ایا امریکا می تواند جلوی ضربه شدن دلار را بگیرد؟ یا اینکه بلوک شرق و دیگر کشورهای جهان که از ذخیره ارزی به دلار دل نگرانند با کنار گذاشتن دلار ، پشت امریکا را به تشک می چسبانند .
🔻افرادی مانند فرید ذکریا که یک تحلیل گر در امریکا می باشد ، مدعی است که امکان دارد دلار از بازار خیلی از کشور ها کنار گذاشته شود ، که در این صورت بدهی فاحش امریکا ، گریبان اقتصاد امریکا را می گیرد .
♦️دلار اخرین برگ برنده در دست امریکا می باشد گه در صورت زمین خوردن ان توسط هزار چاقو ، هم هژمونی خود و هم اروپا را به زیر میکشد .
🔷منتظر گذشت زمان می مانیم تا ببینیم چنین اتفاقی خواهد افتاد .
✍افت دلار چه ربطی به تحقق سرکوب دوم بنی اسراییل حسب ایه هفتم سوره اسراء دارد؟
🔹در ایه ششم اسراء خداوند دو عنصر اموال و بنین را جهت تحرک بنی اسراییل به انان وعده می دهد ، اموال دلار و سرزمین بکر امریکا است و بنین هم امریکا و اروپا می باشد .
🔸انگاه در انتهای ایه به بنی اسراییل در باب چگونه استفاده کردن از این دو عنصر رهایی بخش از سرکوب اول را التیماتوم می دهد ، خوب یا بد استفاده کردن ان ، را بعهده بنی اسراییل قرار می دهد .
🔶اما متاسفانه این قوم از عناصر وعده خداوند در فساد دوم استفاده کردند و بیت المقدس را اشغال کردند و دنیا را با نگهبانی غرب از خود بجای خداوند ( ایه دوم اسراء) بر سر انگشتان خود می چرخاند .
♦️پس از این فساد خداوند سرکوب گر بار اول که ایران زمان ساسانیان بود را دوباره با پیروزی انقلابش ، اماده سرکوب دوم می نماید.
🔺بنی اسراییل برای جلوگیری از تحقق وعده دوم ، چالشهایی توسط بنینش یعنی امریکا و اروپا بر سر راه ایران قرار می دهد که تمامی انها به شکست منجر گردید و ایران قدرتمند گردید تا زمان سرکوب دقیقا به سر اید تا وارد بیت المقدس گردند و مانند بار اول سرکوب ، به هرانچه برسند نابود سازند و نهایتا نتیجه این اقدام در ایه ۱۰۴اسراء گفته شده است .
🌺وارد این سرزمین ( بیت المقدس ) گردید ، تا سرکوب دوم که فرا برسد ، انگاه شما را از بیت المقدس پراکنده خواهیم کرد .
SH S:
جنگ ارزها (ارز جدید متولد می شود)
#تحلیل_اختصاصی
امروز ذخایر طلای برزیل نسبت به 2 سال گذشته بیش از دو برابر شده و به 130 تن رسیده است.
آنها در کنار طلا ذخیره یوان خود را نیز 4 برابر افزایش داده و در مقابل ذخیره دلار و یورو را کاهش داده اند.
در این راستا برزیل در دو سال گذشته تجارت با چین را افزایش داده و تجارت با غرب را کاهش داده است.
همچنین برزیل و آرژانتین نیز پروژه مشترک ارزی دارند. یعنی آنان یک سیاست مشترک را به عنوان یک خروجی ارزی در دنیا اجرا میکنند تا اقتصاد این دو کشور در بحران تغییر نظم مالی دنیا، ضرر و زیان کمتری تحمل کند.
برزیل، سومین تولیدکننده بزرگ ذرت در جهان، بیشترین بخش از فروش خود را به چین اختصاص داد.
آنچه مشخص است این است که طی 2 سال گذشته یک جنگ مالی بسیار بزرگ ولی پنهان بین محور شرق و آمریکا در جریان بوده است و هر یک از 3 کشور ایران، چین، روسیه به عنوان متحدین اصلی محور شرق وظایفی را به نحو مطلوب انجام داده اند.
به عنوان مثال یکی از مسئوليت های ایران، تسلیم کردن کیف پول های آمریکا در منطقه بوده است.
ایران بعد از تغییر سیاست خود به تقابل تهاجمی از سال 2018، از قبل درگیری مستقیم با ناتو و شکست سیاست های تهاجمی ناتو توانست نقاط بحرانی را از منطقه بهسمت اروپا و خاور دور جابجا کند.تنها یک نقطه بحران مانده، آن هم منطقه قفقاز است که بزودی تعیین تکلیف خواهد شد.
البته بلوک غرب نیز دست بسته نبود و با تمام توان تلاش کرد در مقابل اتحاد جبهه شرق یک جنگ چند وجهی جهانی را راه بیاندازد.
به عنوان مثال یکی از مسئولیت های روسیه کنترل سیاست های حمایتی اروپا و ایجاد تفرقه در بین کشورهای اتحادیه اروپا بود که آمریکا با تحمیل جنگ اوکراین به روسیه، ماموریت را به لحظات جنگ سخت کشانده است.
بعد از آن آمریکا به سراغ ایران آمد:
جنگ ارزی و همچنین برنامه همه جانبه آشوب های سال گذشته، درواقع حمله اصلی و برنامه نهایی غرب برای مهار ایران بود که شکست خوردند.
البته هرگز فکر نکنید کار برای ایران آسان بوده است اتفاقا از این 3 کشور متحد، ایران بیشترین میزان هجمه ها را تحمل کرده و البته شکست سخت تری هم به محور غرب داده است.
آمریکا از سلاح اجتماعی تا جنگ ارزی و حملات تروریستی تجزيه طلبان تا جنگ مذهبی را روی میز گذاشته بود که ایران توانست در نهایت به لطف خدا از شر همه این مسائل در امان بماند.
حال همه چیز برای ایجاد یک ارز جدید و معرفی آن به عنوان ارز رقیب دلار آماده است
اما ابتدا باید اقتصاد دنیا یک مرحله گذار از اقتصاد پترودلاری به سمت اقتصاد چند ارزی را طی کند و پس از تثبیت در آن مرحله، جهان باید منتظر پیروز جنگ جهانی محور شرق با محور غرب باشد و برای حداقل 100 سال آینده تکلیف ابرقدرت های اقتصادی و قدرت های آینده دنیا مشخص شود.
پس از آن نوبت شکل گیری مقدمات ارز جدید جهانی است که مثلث ارزش آن بر مبنای 3 ضلع انرژی، صنایع تامین مواد غذایی، طلا شکل خواهد گرفت.
اینکه ساختار ارز جدید چیست و چگونه خواهد بود یک بحث تخصصی اقتصادی است که در زمان مناسب به آن خواهیم پرداخت.
اما در مرحله گذار کشورهای دنیا جهت تجارت و تامین مایحتاج اصلی خود به سمت تجارت با ارزهای غیر دلاری و متقابل دو کشور حرکت خواهند کرد.
توجه بفرمایید آنچه اصل و لازم برای یک کشور است: اینست که با ارز های متقابل یا ارز یوان معامله خواهد شد و محصولات غیر ضروری را برای تجارت با دلار یا یورو کنار میگذارند و این روند کم کم جای پترو دلار را خواهد گرفت
نکته مهم این است که این به معنای پترویوان نیست
نه یوان دلار است و نه چین آمریکا و نه دنیا، دنیای دهه 1950 میلادی هست.
به صدها دلیل کشورهای دنیا هرگز به سمت یک تک ارز حرکت نمیکنند و خود چین هم چنین خطری را به جان نمیخرد.
زیرا تک ارزی یوان به این معنی است که نقطه هدف گیری تمام کشورهای ضرر کرده غربی به سمت چین تغییر میکند و آنها برای نجات خود به سمت زدن چین تغییر مسیر میدهند و همچنین تک ارزی به معنای ایجاد اختلاف بین بلوک شرق خواهد بود. در آینده و با گذر زمان خواهید دید که به مرور بعد از معامله کشورهای دنیا با یوان، آنها به مرور به سمت معامله با ارزهای کشورهای عضو اتحاد های مالی و امنیتی که پایه شرق دارند حرکت میکنند. مانند پیمان شانگهای و مشابه آن...
آنچیزی که در رسانه ها به عنوان پترویوان مطرح میشود درواقع نوعی نامگذاری رقابتی علیه دلار جهت روشن شدن مفهوم مطلب به مخاطب است ولی از لحاظ تخصصی این نامگذاری صحیح نیست.
SH S:
آنچه امروز برای ما مهم است جبهه بندی و پیروزی در جنگ جهانی آينده است و آنچه مشخص است اینست: که از همین الان کشورهای دنیا متوجه طرف برنده جنگ شده اند و به دلیل همین اطمینان است که روز به روز کشورهای بیشتری، دیگر آمریکا را به عنوان تک اقتصاد دنیا نمیشناسند و به سمت محور شرق چرخش کرده اند
باید توجه داشت که این چرخش ها به عنوان تعهد دائمی نیست و این کشورها به دنبال منافع خود هستند پس هرچه محور شرق قوی تر شود، متحدین جدیدتری به جمع آن ها اضافه میشود
تنها شانس آمریکا جنگ مستقیم نظامی است و دیگر کار از جنگ نیابتی هم گذشته است و جهان طی 5 سال آینده تغییر قدرت، تغییر مرز ها و سقوط و شکوه قدرت های جدیدی را شاهد خواهد بود.
اینجاست که شما شاهد چهره جدیدی از ایران و سیاست های آن خواهید بود که دنیا را متعجب خواهد کرد!!!
یاعلی
میلاد رضایی
فروردین 1402
SH S:
✍🟩 آیا چین مجبور به انتخاب گزینه ای سخت است؟
❎ چینی ها چندین دهه است که سر خو درا در لاک یک انزوا طلبی خودخواسته در زمینه بازیگری امنیتی در نظام بین الملل فرو برده اند و اولویت خود را توسعه اقتصادی و کار با غرب از منظر و دریچه اقتصاد قرار داده اند. این سیاست چینی ها برای آنها بسیار سودآور بوده و اقتصاد آنها را به قدری بزرگ کرده که امروز چینی ها شریک اول اقتصادی دستکم دو سوم کشورهای جهان با اقتصادی 17 تریلیون دلاری و صادراتی 3500 میلیارد دلاری شده اند.
❎ اما اکنون مقامات چینی اینک در یک دوراهی انتخاب قرار گرفته اند: کمک نظامی به روسیه برای تضمین عدم شکست مسکو در جنگ اوکراین در کنار کمک اقتصادی به ایران برای ادامه مقاومت در برابر فشارهای همه جانبه غرب به رهبری ایالات متحده آمریکا یا ادامه سیاست کنونی که بر مبنای کم توجهی به منازعات نظامی- امنیتی- ژئوپلتیک به استثنای خط قرمز تایوان است.
❎ به نظر می رسد واشنگتن که قدرت یابی مداوم چین را برای ادامه هژمونی خود خطرناک می بیند، اجازه ادامه این روند را نخواهد داد و دیر یا زود به سراغ چین و پایین کشیدن این کشور خواهد رفت، چون واشنگتن، پکن را در جایگاه جانشینی به عنوان رهبر اقتصادی جهان می بیند و ترکیب این کشور با روسیه و ایران به عنوان دو کشور با منابع غنی نفت و گاز و دارای قدرت نظامی و جایگاه ژئوپلتیک، می تواند یک بلوک قدرتمند جهانی را شکل دهد که همزمان با افول نظام تک قطبی جهانی، می تواند جایگزین خلاء حضور هژمونی در بخش های وسیعی از آسیا، اروپا و آفریقا شود و آمریکا را به حاشیه انزوا ببرد.
متصلب شدن رقابت های ژئوپلتیک و قطب بندی ها در جهان کنونی نشان می دهد امکان بازیگری بین خطوط گسل برای کشورها روز به روز سخت تر می شود و کشورهای مهم دنیا باید دیر یا زود در معرض انتخاب های سخت قرار بگیرند و چینی ها نیز احتمالا به زودی مجبور به انتخاب شوند و روی این محاسبه فکر کنند که چه هزینه های اقتصادی باید برای تداوم حاکمیت چین یکپارچه و امنیت فردای خود بپردازند.
❎ نکته پایانی اینکه دولتمردان پکن می دانند حداقل از منظر یک سیاست عملگرایانه، ادامه مشغول بودن آمریکا به دو پرونده مهم روسیه و ایران، برای آنها خوب است و مانع تمرکز قدرت واشنگتن در جبهه چین می شود و بر این اساس دولتمردان چینی باید مطمئن شوند ایران و روسیه می توانند در برابر فشارهای همه جانبه جهان غرب به سرکردگی آمریکا همچنان مقاومت کنند.
#شطرنج باز ۳۱۳ (دانش آموخته کارشناسی ارشد روابط بین الملل)
الی کوهن وزیر خارجه اسرائیل: با وزیر خارجه آذربایجان برای تشکیل جبهه مشترک علیه ایران توافق کردم.
همزمان با حضور جیحون بایراموف وزیر خارجه دولت باکو در تل آویو و افتتاح سفارت باکو در سرزمینهای اشغالی فلسطین، مرکز پیشرفته امنیت سایبری در باکو با همکاری موسسه فناوری Technion Institute رژیم صهیونسیتی راهاندازی شد.
به نقل از APA هدف از ایجاد این مرکز، تربیت 1000 نفر متخصص طی 3 سال است.
در ماجرای دپوی داعشیها در آذربایجان، به دروغ گفته شد آنها سربازان روسی فراری از جنگ با اوکراین هستند.
اکنون معلوم نیست که این لشکر هک و امنیت سایبری در مرز با ایران به چه کار باکو می آید؟😒