ایندفعه هم باید مرتب
کف روی مایع، رو جمع کنم
تا به قول دوستمون
شیره مون تلخ نشه😊
گاز رو خاموش کردم
صبرمیکنم تا مایع سرد بشه
ببینم غلظت ش در چه حدی هست😊
دوستان پشت صحنه
با متن و ویس های قشنگ شون
محبت کردند و مدام دارن آموزش میدن بهم🙏❤️
در پایان
آموزش هاشونو میزارم براتون
که شما، با روش درست و اصولی پیش برید👌
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید شیره انگور خانگی مون آماده شد
جاتون خالی
طعمش هم خیلی خوشمزه ست☺️
غلظت شیره را میشه که کمتر هم باشه
و مثل حالت ارده داشته باشه
در روش اصلی و پخت برای حجم بالا:
تهیه کنندگان شیره ی انگور
از خاک سفید استفاده میکنند
چون👇