eitaa logo
ادویه جات‌ بانوی کویر یزد👩🏻‍🍳🧂
1.6هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
631 ویدیو
2 فایل
وحیده میرشکاری هستم🎖 💫اینجاییم تاخوشمزه ترین وخوش عطرترین ادویه هارو آموزش ببینیم 💫 قلم های تمیز و شسته شده دربالاترین کیفیت وکاملاخالص آسیاب میشوند 🚛ارسال ازیزد ثبت سفارشات قشنگتون🌻 @MIRSHEKARI71 اعتمادتون به ما🌻 B2n.ir/x12268 09923436073
مشاهده در ایتا
دانلود
ایندفعه هم باید مرتب کف روی مایع، رو جمع کنم تا به قول دوستمون شیره مون تلخ نشه😊
مایع را از پارچه سفید نخی عبور دادم (چون برای تهیه ی شیره، حتما باید آب صاف شده ی انگور باشد و لُرد نداشته باشد)
مجددا آب صاف شده را گذاشتم روی گاز تا قل بخوره و کف ها رو مرتب جمع میکنم
مرتب کف ها رو جدا کردم تا شیره مون خوشرنگ و زلال تر بشه الان دیگه مدام درحال جوشیدن هست مرتب باید هم بزنیم که: تَه نگیرد و سَر نرود
گاز رو خاموش کردم صبرمیکنم تا مایع سرد بشه ببینم غلظت ش در چه حدی هست😊
دوستان پشت صحنه با متن و ویس های قشنگ شون محبت کردند و مدام دارن آموزش میدن بهم🙏❤️ در پایان آموزش هاشونو میزارم براتون که شما، با روش درست و اصولی پیش برید👌
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید شیره انگور خانگی مون آماده شد جاتون خالی طعمش هم خیلی خوشمزه ست☺️ غلظت شیره را میشه که کمتر هم باشه و مثل حالت ارده داشته باشه
در ادامه ، آموزش دوستان مون رو براتون میزارم❤️👇
در روش اصلی و پخت برای حجم بالا: تهیه کنندگان شیره ی انگور از خاک سفید استفاده میکنند چون👇
خاک سفید ؛ ✨️خاصیت قلیایی دارد ✨️و باعث زلال شدن مایع میشود ✨️و از ترش شدن شیره جلوگیری میکند