22.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئویی حیرت انگیز به کارگردانی «وحید جلیلوند» که به اتفاق دانشجویانی از ۱۱ کشور جهان ساخته شده است
حتما تا آخر ببینید ... !!
🌐 @adyan8
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 #سید_حسن_نصرالله: امروز دو نمونه دولت اسلامی داریم. جمهوری اسلامی در ایران و دیگری #داعش!
چرا غرب اصرار دارد به داعش بگوید دولت اسلامی؟
آنچه #آمریکا میخواهد به جای دولت اسلامی امام خمینی ترویج کند، داعش است.
#اسلام
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب با نمک طلبه جوان به ادعای #مجری #وهابی در مستندات مربوط به شهادت #حضرت_زهرا سلام الله علیها..
#مناسبت
🌐 @adyan8
«ضیافت چای» یا «آداب #چای» یکی از آداب سنتی ژاپنی است که طی آن مهمانان با لباس #سنتی ویژه در اتاقی با دکوری خاص می نشینند و توسط میزبان یا استاد چای به سبک خاصی با چای سبز پذیرایی می شوند.☕️
ضیافت چای در قرن نهم میلادی توسط یک #راهب بودایی به نام ایچو در محضر امپراتور ساگا اجرا شد و از آن پس جای خود را در آداب و رسوم اشرافی پیدا کرد.
ضیافت چای جزو مناسک #مکتب #بودایی #ذن بوده است که در جریان آن #مراقبه و تمرکز انجام می شده است.
«ایکیو» استاد ذن، شاگردش «موراتا جوکو» و استادچای «سن نو ریکیو» که در قرون پانزدهم و شانزدهم می زیستند برجسته ترین چهره های بودایی مکتب ذن به حساب می آیند که در آداب چای تاثیر گذاشتند.
تویوتومی هیده یوشی (۱۵۳۷-۱۵۹۸) فرمانروای نظامی ژاپن با مقاصد سیاسی آداب و رسوم دلخواه خود را در چارچوب مراسم چای وارد می کرد.
وی از ضیافت چای برای شناخت و سنجش اشراف و نیز جا انداختن مناسک مورد نظرش بهره می برد.
امروزه عالیجناب امپراتور #ژاپن گاهی از میهمانان رسمی در چارچوب #مراسم چای پذیرایی می کند. در حال حاضر ضیافت چای در چارچوب #مکاتب متعدد و در سطوح مختلف جامعه ژاپن برگزار می شود اما اهمیت ضیافت چای رابطه مستقیم با جایگاه اجتماعی حضار و روابط بین آنان دارد.
http://yon.ir/BdokY
#شبکه_ادیان
#بودا
🌐 @adyan8
در همین ارتباط در تاریخچه #شبکه_ادیان ملاحظه بفرمایید:👇
🌐 https://eitaa.com/adyan8/10169
✅ عزیزانی که علاقمند هستند به صورت جهادی برای ترجمه متون انتقادی جریانات فرقه ای، از انگلیسی به فارسی با شبکه ادیان همکاری کنند، دستشان را به گرمی می فشاریم. به این آی دی پیام بدین. 🌺
@adyan10
#خانقاه نوربخشیه در #منچستر
علامه طباطبایی میفرمایند: #صوفیه برای سیر و سلوک آداب و رسوم خاصی را که در #شریعت وجود نداشت به وجود آوردند و راههای جدیدی را پیوسته به آن افزوده و شرع را کنار گذاشتند. تا این که به جایی رسیدند که شریعت را کنار گذاشته و در محرمات غوطهور شدند و واجبات را ترک کردند و در آخر منتهی به تکدی و استعمال بنگ و افیون شدند که این حالت، آخرین حالت تصوف است که مقام فنا نامیده میشود.
محمدحسین طباطبایی، تفسیر المیزان، ج۵، ص ۲۸۲📚
#نقد_فرقه
#نقد_تصوف
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 گاف وحشتناک شبکه وهابی: صداوسیما از تصاویر آرشیوی
۲۲ #بهمن #بهار و #تابستان استفاده میکند!!😂😂👆
🙈منتشر کنید تا همه این شبکه ها را بشناسند
﷽ @adyaan8
✅شبکه ادیان
بفرما..
آخه واسه چی ژست اوپوزیسیون به خودتون می گیرین؟
خود کورش هم اومده راهپیمایی عزیزم 😂
دمت گرم کورش
هر چی جمله قشنگ بهت بستیم نوش جونت 😉
🌐 @adyan8
🌙در نیمههای شب، 🌌🌠وقتی كه تابش نور ماه هر شكاف كوچك در سنگهای عظیم دیوار ندبه را رمزآلود میكند، آدمهایی در جستجوی تجربهای ماوراءالطبیعی به این نقطه میآیند...
#اورشلیم آنها را از خود بیخود كرده است و دیوار ندبه این حس را دو چندان میكند. آنها میآیند، دعا میخوانند، در #خلسه فرومیروند و سرانجام با حالتی جنونآمیز روانه بیمارستان روانی میشوند.🚶🤔
📜 «سندروم اورشلیم» (Jerusalem syndrome) نخستین بار توسط دكتر «ئیربارائیل» به صورت بالینی معرفی شد. دكتر بارائیل 470 توریست كه بین سالهای 1979 تا 1993 برای درمان به بیمارستان «كفر شائول» فرستاده شده بودند را مورد مطالعه قرار داد و سرانجام به نتایج مسحوركنندهای درباره این توریستهای موقتا دیوانه دست یافت.
🔹او درباره #علائم این بیماری میگوید: 👇
«علائم مرض، اغلب در دومین روز اقامت توریستهای زائر در اورشلیم ظاهر میشوند. درست وقتی كه شخص دچار اضطرای و نگرانی غیر قابل توضیحی میشود 😰ا گر آنها با یك گروه یا خانواده به اورشلیم آمده باشند، ناگهان احساس میكنند كه نیاز به تنهایی دارند، دیگران را رها میكنند و به گوشهای میروند.
در مرحله بعد بیمار یكسری پاكسازیهای مذهبی را انجام میدهد. مثل با تیغ زدن تمام موهای بدن، گرفتن ناخنها، دوش گرفتن به دفعات زیاد و سپس پوشیدن لباسهای سفید. بیشتر اوقات آنها ملحفههای سفید هتل را می دزدند تا با پوشیدن آنها به افراد كتاب مقدس شبیهتر شوند. آنها اغلب خود را یكی از شخصیتهای تورات یا انجیل تصور میكنند.» شبکه ادیان.
🔹از اینجا به بعد داستان را نیازی نیست كه كسی تعریف كند...
بسیاری از كسانی كه به #فلسطین رفتهاند، یا اتفاقات بیتالمقدس را از نزدیك دنبال میكنند با اینگونه افراد آشنایی دارند. آنها شروع به موعظه میكنند. در كنار #دیوار_ندبه یا در حرمالشریف با صدای بلند گریه میكنند 😭 و مردم را به پاكی و بیآلایشی میخوانند و در این هنگام است كه ماموران امنیتی درمییابند با یك بیمار دیگر مواجه شدهاند.
🔹دكتر بارائیل میگوید كه از 470 بیمار بستری شده در كفوشائول، 66 درصد #یهودی، 33 درصد مسیحی و یك درصد نیز بدون اعتقاد مذهبی خاصی بودهاند. دكتر بارائیل درباره دیگر حالات این افراد میگوید: «آنها علائم بالینی مشتركی دارند. چیزهای خارجی را نمیبینند، صداها را نمیشوند و همه چیز را در مورد #تاریخ_باستان به خاطر میآورند. در تمام مدت تصور میكنند، جان اسمیت، الیجای نبی، #مسیح یا #حضرت_مریم هستند.»
🔹زنان همیشه خود را یكی از شخصیتهای زن كتاب مقدس تصور میكنند و مردان نیز یك شخصیت مرد؛ البته به گفته دكتر ائیل این رفتار همیشه منجر به بستری شدن در بیمارستان نمیشود. «تنها افراد خاصی به طور جدی آشفته میشوند و به گونهای رفتار میكنند كه نیاز به مداخله #روانپزشك و بستری شدن است.»
🤒🤕💊💉
🌐 @adyan8
#نشریه #ایندیپندنت انگلستان؛ به نقل از مرکز تحقیقاتی #پیو؛ واقع در ایالات متحده امریکا؛ اعلام کرد نتایج بررسی و تجزیه و تحلیل بر روی چندین کشور مختلف نشان میدهد که افراد #مذهبی خصوصا افراد مذهبی فعال؛ نسبت به دیگران شادترند.
ایندیپندنت انگلستان | ind.pn/2GkF7x1
مرکز تحقیقاتی پیو | pewrsr.ch/2UvUmpT
فقط نمیدونم کیا بودن که میگفتن دین دارا خشک و بی روح ان!😇
🌐 @adyan8